Jul og erotik på afveje - Julen 2006

Forfatter: Nanna©
2. december

Resumé fra 1. december.
Så er julemåneden i gang på rideskolen, julepynten findes frem og det er atter tid til at følge vore dejlige hovedpersoner, Nanna, Lasse, deres erotiske oplevelser og hvad der ellers sker på rideskolen. Men også nisserne er vågnet op til dåd, og det skal blive en noget anderledes jul i 2006 end hvad de er vant til. I går fik vi et lille tilbageblik på hvordan nisserne, eller især Magnus spændt følger med i de erotiske udfoldelser hos Ridelærerparret. Året 2006 kommer ikke til at skærpe på oplevelser, heller ikke for Magnus, men det ved han bare slet ikke endnu. Deres nissebørn drengenisserne Jokke og Jesse er stadig på Grønland hvor amorinerne også flyver højt i år. De skal dog komme ud for en noget speciel rejse i løbet af december måned. Man lad nu dagens afsnit begynde.

2. december

Lørdag eftermiddag, da de sidste ridehold på rideskolen havde trukket hestene i stald og der var fodret og delt strøelse ud, kom Ridelæreren hjem. Han svang Alex rundt i luften, og huset genlød af drengens glade hvinen og hylen. Kærligt tog han sin 3 måneder gamle datter Amalie op, og gav hende den flaske, Nanna netop havde gjort klar til hende. Nanna hængte adventskransen op i loftet, i morgen var den første søndag i advent. Nanna tænkte sørgmodigt på sin mor, som hun havde mistet for halvandet år siden. Hun tændte kalenderlyset, og smilede ved tanken om at kalenderlys altid havde en første december der var så lang at man var ubehjælpelig bagud fra første dag. Alex sad tæt på den buldrende pejs og legede med sit playmobilsæt som nissen havde givet ham i kalendergave samme morgen.
- Mor, hvorfor fik Amalie ingen kalendergave, Alex kiggede spørgende på sin mor og så på sin far.
Nanna og Lasse (Ridelæreren) kiggede et øjeblik på hinanden, det havde de ikke lige tænkt over. Ridelæreren genvandt først fatningen og svarede, - Julemanden vil gerne gøre alle børn glade, men når man kun er 3 måneder gammel, bliver man glad når man får sutteflaske, en arm at ligge i og en tør ble, og det kan julemanden jo ikke klare, derfor venter han altid til børn bliver 1 år før de får morgengave i december.
- Jamen, hvorfor fik hun så ikke en ble i pakken.
Ridelæreren lo, - jeg tror ikke rigtig at de kan lave bleer på julemandens værksted. Den bemærkning lod åbenbart til at tilfredsstille drengens nysgerrighed og han koncentrerede sig atter om sit nye legetøj.

Ridelærerens mobiltelefon ringede. Den lå på bordet ved siden af Nanna, hun tog den.
- Hallo. Nanna lyttede, der var ingen der svarede, men hun mente at kunne høre nogen trække vejret i den anden ende. - Hallo, er der nogen, spurgte Nanna og blev mødt af et klik da røret i den anden ende blev lagt på.
- Hvem var det? spurgte Ridelæreren.
Nanna kiggede undrende på telefonen, - der var ikke nogen, det vil sige, jeg kunne høre nogen i den anden ende, men der bliv ikke sagt noget. Hun trykkede på mobilens knapper. – Hemmeligt nummer sagde hun, - venter du nogen samtaler?
Ridelæreren kiggede op og derefter atter ned på sin datter, - nææh ikke det jeg ved af, men det kan jo være, at der er nogen der har gået med den i lommen, og den så selv har kaldt op, det er sket før.
De lo og tænkte begge på følgende oplevelse...

I foråret en af de første lune forårsaftener havde deres privattelefon ringet. Ridelæreren havde løftet røret og kort efter slog han højttaleren til. Man hørte en masse støj og larm, det lød mest som om nogen var oppe og slås, man hørte også en kvindes klynken.
Nanna kom hen til Ridelæreren, - hvem er det, spurgte hun.
- Jeg ved det ikke, svarede Ridelæreren.
De lyttede begge intenst til lydene der kom igennem… - Slip mig for helvede. Man hørte et suk og en smertefuld stønnen. Det første var en kvindestemme, det sidste en mands stemme. - Slip mig, slip mig, skiderik, slip mig.
Nanna og Ridelæreren kiggede på hinanden, de genkendte stemmen, det var Lise, Lise Bangstrup oppe fra Mors, et hold af deres nære venner, som ejede et stor gods og gjorde i hesteavl som på rideskolen. De havde haft flere frække episoder sammen med dem.
- Tror du, vi sådan lige vil slippe dig, ha, nu har vi dig, stemmen var en skinger mandsstemme. I baggrunden hørte man flere mænd grine og komme med frække kommentarer.
– Næh se, sådan en rigtig godsejerfruefisse, denne gang en lidt mere rolig stemme, men mændene lo og stemmen fortsatte, - jeg har ventet hele mit liv på at få lov til at banke min pik op i en savlende godsejerfruefisse, sådan en som du løber rundt med.
Man kunne høre Lise Bangstrup stønne, atter hørtes der et udbrud fra en af mændene. Hun havde tilsyneladende slået eller sparket fra sig igen.
 Hmm, din mand sagde da ellers, at du havde sådan en lille liderlig fisse, vi har købt dig for en hel weekend, så spark du bare så du bliver træt, så bliver det meget lettere for os at kneppe dig.
Man kunne høre Lise gispe, skulle Sten virkelig have solgt hende til sådan en flok ulækre mænd i en voldtægtsseance. Det var godt nok en af hendes fantasier, men det var vist lidt for realistisk, var det ikke?
Atter hørtes der noget tumult. - Så min fine ven, nu løber du ingen steder… ja rusk du bare, rebene sidder godt fast, sagde en dyb stemme.
– Så, spred hendes ben så vi kan nyde synet af hendes grotte mens vi kører. Luk dørene og lad os komme af sted.
- Hvaa… det aftalte sted?
- Ja, svarede den dybe stemme, - det aftalte sted.

I længere tid hørte man en skramlen og rumlen, sikkert lyden fra bilens motor. Et par vrede udbrud hørte også i baggrunden, Lise Bangstrup brokkede sig stadigvæk, men havde tilsyneladende ikke mulighed for at slippe ud af sit fangenskab.
Nanna og Ridelæreren kiggede på hinanden, det var ikke hver dag, man var vidne til en decideret voldtægtssceance. Ridelæreren førte fingrene ned mellem Nannas ben og ind under trussekanten. – Uhmm, du er jo våd, hviskede Ridelæreren.
- Uhmm, stønnede Nanna.
Atter hørte de noget på telefon, der havde været stille i lang tid, Ridelæreren trak tøjet af Nanna han kuplede sine hænder om hendes bryster, kneb hendes brystvorter.
- Du skal have pik ikke, det er det, du skal have, ik – rigtig mandepik, 3 stk. vi skal give dig i hoved, i røv og mund til du hører englene synge. Der hørtes en høj latter af mændene i baggrunden.
- Hey se, en af mændene udstødte et triumferende hyl, - gimpen er sgu liderlig, se mine fingre de er helt fyldt med hendes safter. Man kunne høre smaske lyde. - Uhmm hun smager sgu da forrygende, helle for at få pikken i hende først.
- Så slapper du af John, lød den mørke stemme igen, - du ved godt hvad vi har aftalt. Nu kører vi først op til hytten og så tager vi proceduren som vi har aftalt derfra.
Ridelæreren fortsatte med at gejle med Nanna, mens personerne i bilen fortsatte mod deres mål, hvor det så end var.

Efter 20 min. hørte man bildøre gå op og i, og der var lyde af personer der flyttede rundt på ting. Personerne var nået frem til deres destination.
- Må vi ikke prøve den store dildo på hende Chef?
- John nu slapper du af, sagde den mørke stemme igen.
- Jamen hun skal jo være slavetøz for os hele weekenden, må jeg så ikke prøve den store dildo på hende? Man kunne høre nogle protestudtryk i baggrunden. - Ok da, men ikke før vi har brugt hende godt og grundigt, hun skal være noget udspilet for at kunne klare den moppedreng, sagde den mørke stemme.
- Poul og John I binder hende fast til sengen, armene op til hovedgærdet manchetter på benene træk rebene eller kæderne eller hvad I nu bruger helt op til hovedgærdet, så hun ligger med fissen lige ud i luften så vi rigtig kan udnytte hende. Pas på at benene ikke kommer i vejen så vi kan brug hendes mund!
Ridelæreren tog Nanna og skubbede hende blidt ned på sengen. Han behøvede ikke at sige noget helt automatisk løftede hun benene op så hendes skød var frit tilgængelig for Ridelæreren, de fulgte stadig samtalen via telefonen.
- Chef, hun er klar til dig nu. Og hun er fandeneme helt glatbarberet... sikke en fræk godsejerfrue vi har her. Hvor skal det blive godt at se hende få pik. Der kom nogle uartikulerede lyde fra Lise. Nanna og Ridelæreren var ikke i tvivl om at hun var blevet gagget nu, alternativt var der kommet en stak eder og forbandelser. Ridelæreren stak hånden ned under sengen, tog en kasse frem og gav Nanna en gag i munden. De lyttede atter efter hvad der skete.
- Åh, for satan da hun er stram, stønnede den dybe stemme. Man kunne høre klaskelyde, lyde af nosser der slår imod en bagdel.
- Chef må hun få min pik i munden? Den dybe stemme brummede bekræftende.
- Åh det er godt, for satan det er godt det her, stønnede den dybe stemme.
Nanna og Ridelæreren forestillede sig hvordan en høj muskuløs mand lå ind over Lise Bangstrup og bankede ud og ind af hende, mens hun lå fastspændt med benene løftet højt op. Frit tilgængelig.
- Nååå fru godsejer, så skal vi måske lige prøve det andet hul også. Atter hørtes er nogle lyde og lidt efter et højt hyl som alligevel var kommet ud bag gaggen.
- Åh ja, åh ja min forhud bliver krænget helt tilbage, stønnede manden med den dybe stemme. - Åh for satan hun har en stram røv.
- Åhh slik så min pik, kom så kælling, slik den så. Det var Johns stemme man kunne høre.
Ridelæreren trak sig ud af Nanna safter nærmest løb ud af hende. Dette var nærmest det bedste liveshow de nogensinde havde været med til. Han skubbede hendes ben op så hendes lille numse bød sig til. Forsigtig satte han pikken ind mod hendes lyserøde krans, han skubbede imod, lidt efter lidt åbnede hun sig for ham. Først kom hovedet ind, han stønnede, det var fuldstændigt vildt liderligt at tage hende analt. Hun kunne lide det, det vidste han. Hun stønnede højt i en blanding af lyst og smerte. Ridelæreren skubbede imod, længere og længere kom han ind lige til hans pik var helt i bund i hendes anale indre. Han tog fat i hendes brystvorter, trak dem op, rystede dem, ruskede dem. Han pumpede ud og ind, Nanna stønnede, hovedet gik fra side til side, der var ingen tvivl om at det her tændte hende.
Da han tog pikken ud igen stod skuffelsen malet i ansigtet på hende. Han satte pikken op til hendes våde fisse og skubbede den i bund i et stød. Nanna skød ryg, begyndte at ryste over hele kroppen. Hårdere og hårdere bankede han den ind i hende.
Samtidig hørte man på telefonen den mørke stemme. – Åh ja, åh ja for satan jeg kommer nu… nu.. nuuuuu.
- Åhhh må jeg også prøve at kneppe hende i røven. En lidt mere fiset stemme spurgte prøvende.
- Ja, hun er jo godt smurt nu, hvor jeg har været der, så knep hende for helvede, det er det hun trænger til den liderlige gimpe. Man hørte en ung stemme, det kunne ikke være meget mere end en ganske ung mand måske lige fyldt de 18, der stønnende bankede sig op i Lises understel igen og igen. Åh chef åh ja chef – jeg kommer jeg kommer, må jeg sprøjte i hende?
- Jeg synes du skal gå op og bruge hendes mund, og få hende til at sutte dig helt tom, lød stemmen. - Åh ja chef. Man hørte noget moslen rundt.
- Sut kælling, sut min pik så den sprøjter dig langt ned i halsen.
Den unge mand var helt klart præget af at se for mange pornofilm. De andre lo højt af ham.
- Av for helvede, råbte han lige pludselig.
Nanna og Ridelæreren lo, de var overbeviste om at Lise havde klappet tænder sammen om den unge mands pik.
- Nu skal jeg lære den satans gimpe, hørte man Johns stemme.
- Du tager den bare med ro, lød den dybe stemme. Knep hende så John, giv hende så al det pik hun kan tage.
Man hørte lydene af hektisk knepperi.
- Så dame, nu slikker du knægtens pik, luk så munden op!
Der lød et hyl.. - Dine brystvorter kommer ud af klemmerne når du har slikket ham ordentligt, er det forstået? Der lød noget brummen fra Lise. Man hørte samtidig lyden af John der kneppede vildt og inderligt. Lyden af hud mod hud de hårde klask, hans testikler der igen og igen slog ind mod hendes bagdel. Lidt efter lød der et hyl fra den unge dreng, ingen tvivl om at han sprøjtede i det øjeblik.
- Åh ja chef, åhh ja jeg har drømt om at kneppe denne liderlige kælling i mange år, åh for satan. Hastigheden blev hurtigere, man kunne næsten forestille sig at det lignede en brunstig hankanin der bare skulle have det overstået i en fart.
Ridelæreren kneppede Nanna stille og roligt imens han trak i hendes brystvorter og løftede dem op. Igen og igen rasede orgasmen i hende.
- Må jeg godt give hende den store gummipik nu. Jeg vil se hendes fisselæber krænget ud, jeg vil se den store gummihånd glide ud og ind mens den fister hende.
- Du presser ikke den store fanden op i mig, det gør du bare ikke hvæsede Lise.. Aaghh åååh, jaaa åhh… åhh den udvider mig, åh jeg føler mig så spilet ud, åh ja, kør den frem og tilbage.
- Åh chef, se hvilket syn, hun jo ligefrem suger den ind nu.
- Så fist mig da, dit svin, skreg Lise, ryk den ud og ind, jaaa.
Lise stønnede og skreg.
Ridelæreren gned sin hånd ind i glidecreme og førte den ned til Nannas skød, langsomt førte han først 1 så 2 dernæst 3, 4 og 5 fingre ind i hende. Langsomt sugede hendes skød ham ind, hun stønnede i en blanding af smerte og lidenskab da hans bredeste sted gled igennem og op i hende. Langsomt begyndte han at knytte og slappe hånden og trække den ud og ind. Han øgede farten. Nanna og Lise skreg om kap nu. Ridelæreren trak hånden ud i et svup og Nanna skreg da kaskader af væske fossede ud af hende i en voldsom vådorgasme.
- Åh skat, åh ja gispede de begge, Nanna og Lise. Nanna faldt slapt ned i sengen.

Lidt efter satte hun sig op med et sæt.. – Voldtægt, Lasse hvad nu hvis de slet ikke har købt hende, at det er noget de bilder hende ind, at Sten ikke har arrangeret det her, hvad nu hvis det en rigtig voldtægt?
Ridelæreren smilede og svarede beroligende, - du hørte jo mændene sige at godsejer bare havde sagt at de bare skulle kneppe hende. Jeg er ganske overbevist om, at det her er arrangeret.
- Jamen jeg kan ikke lide det, sagde Nanna, vi bliver nødt til at ringe.
- Ja min skat, så ringer vi lige om lidt.
Det varede ikke længe, så blev der ro i tlf. mændene havde fået udløsning. Man kunne tydeligt forestille sig Lise ligge brugt i alle huller med sperm ud over hele kroppen.
Ridelæreren rejste sig og ringede Sten Bangstrup op. – Hva’ er din kone ude på eventyr?
Sten lo til dem i tlf. – Hvad kender I til det?
- Åh vi har haft fornøjelsen af, at din kones mobiltelefon har ringet os op, og vi har sådan set fulgt med i det hele.
Sten Bangstrup lo, - ja så har I oplevet mere end jeg har. Men jo, Lise har altid drømt om at blive udsat for en regulær voldtægt og 3 mænd i klubben sagde at den ville de gerne lave. Så lige nu befinder hun sig oppe i vores jagthytte i Nordjylland og de har fået lov til at bruge hende de næste to dage, så det bliver nok en noget øm og ødelagt kone jeg får hjem. Ridelæreren lo og sagde at de bare lige ville sikre sig at det ikke var en regulær voldtægt.
- Trænger din kone ikke også til sådan en omgang, spurgte Sten Bangstrup.
- Sikkert, lo Ridelæreren, men så kan vi jo snakkes ved en dag, og med de ord lagde han røret på.
Ved Ridelæreren og Nannas næste besøg hos godsejerparret fik de hele historien og det havde bestemt været en oplevelsesrig weekend for Lise Bangstrup – Herom senere..

Både Ridelæreren og Nanna smilede ved tanken om den aften i foråret, men de blev brat revet tilbage til virkeligheden da Ridelærerens telefon atter ringede. De kiggede på den begge to. – Skal du ikke tage den, spurgte Nanna. – Jo, det skal jeg vel. Modstræbende tog han telefonen som ønskede han den ville lade være med at ringe, og trykkede på den grønne knap. – Hallo. Ja.. hvem.. øhhh, du må have fået forkert nummer, dette er hos familien Holm. Nej, nej det kan jeg ikke, prøv et andet nummer.
Nanna kiggede undersøgende på Lasse. – Hvad kan du ikke?
Ridelæreren kiggede bort og svarede, - fortælle hende hvad nummer Henrik Jepsen har, ja jeg ved jo for pokker ikke engang hvem han er.
- Hvorfor er du så vred, enhver kan da komme til at ringe forkert.
- Nå ja, Lasse kiggede bort.
- Var det en du kendte? Nanna så undersøgende på sin mand, så han ikke lidt oprevet ud.
- Overhovedet ikke. Ridelæreren rejste sig og gik ud i køkkenet.
Nanna snuppede hans telefon og aflæste opkaldsegenskaberne, hemmeligt nummer. Telefonen ringede igen mens hun sad med den i hånden, hun tabte den af ren og skær skræk og telefonen lå på gulvet. Hun kunne høre en kvindestemme.. – Skat, skat, er du der, svar mig nu!

Hvad har Ridelæreren gang i, hvem er den ukendte i telefonen og hvad oplevede Lise Bangstrup ellers i den weekend? Følg den spændende fortsættelse.