Jul og erotik på afveje - Julen 2006

Forfatter: Nanna©
3. december

Resumé fra 2. december
Ridelærerens telefon ringede, Nanna tog den. Hun kunne høre nogen i den anden ende, men ingen svarede hendes "hallo". Det fik ridelærerparret til at tænke på en fræk oplevelse fra foråret. Senere ringer telefonen igen og Ridelæreren tager den. Han er forbeholden overfor personen i den anden ende og forklarer Nanna at det var forkert nummer. Tredje gang telefonen ringer tager hun den, men taber den på gulvet. Hun hører en kvinde sige: Skat, skat, er du der, svar mig nu! Hvad foregår der, og hvem er kvinden i telefonen?
 

3. december

Ridelæreren havde været så underlig siden i går. Opkaldet fra den ukendte havde tilsyneladende fået ham til at miste fatningen. Nanna vekslede mellem at være bekymret for ham og tænke dystre tanker om hvem den ukendte kvinde i telefonen var. Hun havde ikke fortalt at telefonen havde ringet igen og hun havde hørt en fremmed kvinde sige ”Skat, skat, er du der” Ridelæreren havde aldrig været hende utro, nå ja, der var jo et par episoder på hans tur til Grønland sidste år, men det var jo ikke noget han var gået bag om hendes ryg med. Men i løbet af formiddagen var der flere ting hun var kommet til at tænke over, hans ture til byen som han kom med vævende forklaringer om efterfølgende, hans afstandstagen til hende i de sidste par måneder. Opkald på mobilen på de særeste tider, som havde vist sig at være hesteopdrættere… eller var det. Nanna blev mere og mere oprevet.

- Lasse vi må ta…
- Jeg går en tur med barnevognen og tager Alex med på kælk, afbrød han hende, - vi er nok tilbage om et par timer.
Nanna kiggede forbløffet efter ham, sådan havde han aldrig talt til hende. Hun gik uroligt rundt. Lavede kaffe, tændte det første lys i adventskransen, så lidt tv, hørte de varslede voldsom snestorm i den kommende uge. Har han en anden? Spørgsmålet stod pludseligt i flammende bogstaver for hendes indre øje, men i det samme blev hun revet ud af sine tanker ved at det ringede på døren. Hun gik ud for at åbne. 

En grædende Monica stod ude på trappen. - Åh Nanna, det er så forfærdeligt, må jeg komme ind?
Nanna trak hende indenfor og fik hende til at hænge sit overtøj i entreen. Hun fik hende med ind i det lune køkken, satte en kop på bordet og skænkede kaffe op til hende.
Monicas ansigt var helt strimet af tårer, der var ingen tvivl om at hun havde grædt igennem længere tid.
- Jamen hvad er der da sket? Nanna satte sig ned overfor Monica og tog hendes hænder i sine.
- Ja det er Peter, han har været mig utro.
Nanna spærrede øjnene op, Peter hendes bror. Hun vidste godt at han igennem årene havde haft mange affærer, men efter han var flyttet sammen med Monica? Hun stirrede vantro på Monica. – Det er løgn, jeg forstår ikke...
- Åh Nanna, vil du ikke godt snakke med ham, jeg kan slet ikke klare det.
- Jamen selvfølgelig, selvfølgelig vil jeg snakke med ham, men fortæl mig lidt om hvad der er sket.
- Han har været i seng med min mor!
Nanna følte det, som om nogen havde slået luften ud af hende, anede ikke hvad hun skulle sige, hun vidste godt at hendes bror havde en forkærlighed for lidt ældre kvinder, men sin svigermor… hendes bror havde været i seng med sin svigermor. Hun var målløs. - Men hvordan kunne det da ske?
- Jamen… nej, du må selv få ham til at fortælle det. Monica hulkede og rystede over hele kroppen, hun rejste sig. - Jeg håbede bare sådan, du kunne hjælpe.
Nanna lagde en arm om Monicas skuldre, - jeg skal nok tale med Peter, det lover jeg dig, men det ændrer jo ikke på hvad der er sket!
– Nej det ved jeg godt. Men Nanna, åhh jeg har sådan en lyst til at slå ham ihjel, hvordan kunne han gøre det, min mor.. af alle personer, så gik han i seng med min mor, Nanna jeg hader ham, hader ham. Monicas øjne lynede morderisk.
Nanna tænkte ved sig selv, at det forstod hun så sandelig godt.
Monica snøftede, rejste sig, gik ud i entreen og tog atter sit overtøj på.
- Monica vent, drik i det mindste din kaffe færdig, Nanna kiggede overtalende på hende, men Monica lukkede bedrøvet døren efter sig og gik. Nanna stod i egne tanker og kiggede på den lukkede dør, og gik så ind og trykkede Peters mobilnummer.
Telefonen ringede et par gange inden den blevet taget. – Det er Peter, lød det i den anden ende.
- Det er Nanna sagde hun. Monica har lige været her, jeg tror vi to skal have en snak.
- Ja, det måtte jo komme, sagde Peter, - jeg ved godt hvad du tænker, ved godt hvad du vil sige, men… han tøvede… Der er ikke så meget at lave her nede på rideskolen om søndagen, jeg kigger op til dig om en halv times tid, er det i orden? Nanna svarede at det var i orden.

Nanna fjernede Monicas kop. Var de da gået fra forstanden alle sammen. Hendes bror havde været i seng med sin svigermor, hvordan det så end kunne ske, og hendes egen mand havde en adfærd, som om at han havde gang i noget, han holdt skjult for hende.

En halv time senere dukkede Peter op. Med nedslåede øjne satte han sig i køkkenet.
- I guder Peter, hvad har du da lavet?
Peters øjne var stift rettet ned mod bordet da han svarede, - jeg blev fristet Nanna, forstår du det – fristet?
Nanna kiggede på Peter, – ja, men Peter, Monicas mor – hvordan kunne du gøre det?
- Ja, jeg er ikke sikker på, du ved det, sagde Peter, men de var jo taget på en tidlig skiferie oppe i Norge.
Nej det vidste Nanna ikke, hun vidste godt, der var noget med, at de skulle passe hund og kat for Monicas forældres, men ikke i hvilken anledning.
- Ja, sagde Peter, og så skete der det, at deres bil gik i stykker deroppe, og den kunne ikke laves umiddelbart, og så ringede de og spurgte, om jeg ville komme op og hente dem.
Nanna tænkte ved sig selv, at det behøvede man ikke at være utro for.
- Men så blev svigerfar kaldt på arbejde og tog toget hjem, og ja svigermor ville jo så gerne blive deroppe indtil weekenden, og så spurgte svigerfar mig om jeg ikke godt ville.. ja jeg skulle jo aldrig havde sagt ja til det, men han spurgte om jeg ikke godt ville tage op og hente Ingerlise.
- Og det gjorde du så, konkluderede Nanna.
- Ja, jeg kom derop fredag eftermiddag, det var så meningen, at vi skulle være kørt fredag aften, men Ingerlise sagde, at det var bedre vi ventede med at køre til lørdag morgen når der var lyst, og vi kunne se. Ja, og så skete det altså.
- Hvad skete, Nanna kiggede intenst på sin bror. Det var ikke til at fatte det her
- Da vi sad i sofaen om aftenen, så.. ja så sagde Ingerlise, om vi ikke lige skulle tømme de par flasker de havde haft med, det var alligevel ikke noget at slæbe hjem, og så fik vi et par glas whisky, nogle rom i cola, og de sidste øl i køleren, ja så blev hun fuld og jeg var vist heller ikke helt ved mig selv. På et tidspunkt gik hun ud på badeværelset og kom ind i bjælkestuen kun iført undertøj, ”Hvad så svigersøn, hvad synes du om en kvinde i min alder?” Hun svansede rundt omkring mig, dansede, vred sin krop og da hun lukkede sin bh op og hendes fyldige bryster væltede frem med de store mørke brystvorter, da var jeg leveret – jeg vidste godt at det her ikke var klogt, men der var jo som sådan ikke noget forkert i at se sin svigermor uden tøj, forsøgte jeg at sige til mig selv. Eller uden bh i hvert fald.
Nej, måtte Nanna erkende, det var der selvfølgelig ikke. – Men Peter, kunne du ikke se at det måtte gå galt.
- Jeg tror ikke jeg tænkte så langt – svigermor dansede rundt foran mig, krammede sine bryster og sagde, slik svigersøn – slik mine bryster – hun satte sig overskrævs på mig og ja så slikkede jeg og lod tungen glide rundt om de mørke brystvorter. Da jeg nappede i dem med tænderne begyndte svigermor at køre rundt på skødet af mig, der var ingen tvivl om, at hun kunne lide det jeg gjorde. Peter holdt en pause. Hans blik var fjernt. - Du er en dejlig fræk svigersøn, sagde hun så, - jeg må se dig uden tøj på. Modvilligt fik hun mig hevet op og stå, krængede skjorten af mig, satte sig ned på hug og trak mine bukser ned. Jo Nanna, jeg ved godt, at der var der jeg skulle have sagt stop, men jeg kunne ikke. Svigermor åbnede bukseknappen og trak lynlåsen ned. Med stort besvær fik hun krænget mine cowboybukser ud over bulen og trukket dem ned til anklerne. Så tog hun fat i mine underhylere og trak dem ned. Behøver jeg at sige mere, min pik var stiv, den vippede ud i hovedet på hende, da hun trak elastikken ned over.. åh Nanna.. hun…, igen tøvede Peter, - hun tog mig i munden og hun suttede og suttede og gispede, - Det er mange år siden Carls pik har kunnet blive så stiv, jeg er nødt til at prøve dig! Hun skubbede mig ned på gulvet og skrævede hen over mig. Jeg kiggede op på hende, der stod hun helt nøgen uden en trævl på kroppen. Hende store bryster gyngede, hendes mis var trimmet men ikke glat. Hun.., igen tøvede Peter – hun satte sig ned over mit ansigt, jeg tror det var en hel refleks, jeg måtte smage hende, min tunge dansede op i skridtet på hende, fandt hendes klitoris, dansede sugede nappede. Hun gispede, hun stønnede, hun rystede over det hele, inden hun til sidst rejste sig op, kravlede længere ned og lod sin våde fisse glide ned over min pik. Nanna jeg var leveret, jeg kunne ikke andet, jeg kunne ikke andet end blot nyde og tage imod.
Nanna tænkte ved sig selv, at ét eller andet sted kunne hun jo godt forstå ham. – Jamen har du ikke fortalt det til Monica, har du ikke fortalt det på samme måde?
- Nanna, det er Monicas mor det handler om, jeg kan ikke fortælle Monica, hvordan hendes mor brugte mig, hvordan hun gled op og ned over min pik, kan du ikke se det?
- Jamen Peter, det er jo nærmest voldtægt, du har været ude for!
- Nej Nanna, det er det ikke. For til sidst så vippede jeg hende af, vendte hende om på alle fire, vi kneppede, jeg sprøjtede, og hun slikkede mig stiv igen. Og vi kneppede hele natten, vi kom ikke fra huset før søndag aften. Vi forsøgte med en undskyldning om at vi var sneet inde, men sandheden var, at jeg kneppede min svigermor sønder og sammen en hel weekend. Monica ringede op og spurgte hvor vi blev af, vi løj at der var snestorm. Vi kom hjem sent søndag aften og der stod Monica lynende vred i gangen og råbte og skreg af mig, at jeg var et svin og en løgnhals og hvor vi havde været, og hvad vi havde lavet. Hun havde haft ringet op til skisportsstedet, som sagde, at der ikke havde været sne og vejene var pænt farbare og havde været det de sidste 3 dage.
- Og svigermor, hvad er der sket med hende?
- Ja jeg tror ikke Carl ved noget om det og det er nok også det bedste.
Det måtte Nanna give Peter ret i – at det var det bedste.
- Men Nanna, jeg gør det aldrig mere. Det var en engangs forseelse det var et udfald af en brandert.
- Ja det er så det du skal forsøge at overbevise Monica om, forstår du ikke, at hun er såret, hun er såret over at du har svigtet hende og så med hendes egen mor.
Peter kiggede ned i bordet, – Jo, jeg forstår det godt, men hun er også nødt til forstå at en mand ikke altid kan styre sine lyster.
- Løgn Peter, en mand kan altid styre sine lyster!
- Ja du har måske ret, men jeg kunne ikke. Hvad skal jeg gøre Nanna?
- Du er nødt til at fortælle Monica, at din mor og du var berusede, og du er ked af det du har gjort, men at du ikke kan gøre det ugjort igen, du er nødt til at tage kontakt til din svigermor og fortælle hende, at det aldrig sker igen, og at du er ked af at det overhovedet skete. Og at hvis hun så meget som lægger an på dig, så er du nødt til at fortælle det til Carl.
- Du er en knag Nanna, Peter så helt lettet ud, – jeg gør det med det samme, tak Nanna.

Senere samme eftermiddag ringede Monica til Nanna.
- Tak for hjælpen Nanna, jeg er virkelig lettet, Peter har fortalt det hele og et eller andet sted kan jeg måske godt forstå ham nu. Han har lovet at han aldrig gør det mere, og han har fortalt, at han siger det til min far, hvis hun forsøger på noget igen, og så tør jeg ikke tænke på hvad der sker. Min far er tidligere bokser og så.. uha, nej det tør jeg ikke tænke på.
- Det var godt vi fik det løst, sagde Nanna – sov nu godt og vær lidt for hinanden.

Nanna lagde eftertænksomt røret på, hvis bare alting i verden var lige så let, hun tænkte på de underlige opkald på Lasses telefon. Hvad havde Lasse havde gang i. Hun kiggede ud af vinduet og smilede, der kom de jo, Lasse, Alex og med lille Amalie i barnevognen.. hun stivnede, Lasse gik og talte i telefon og han så glad og opstemt ud..
 

Hvem taler Ridelæreren i telefon med, er der hold i Nannas mistanke om at han har noget kørende med en fremmed kvinde, eller ser hun blot ”syner”
Læs den spændende fortsættelse.