Jul og erotik på afveje - Julen 2006

Forfatter: Nanna©
4. december

Resumé
Ridelærerens telefon ringer en dag, en fremmed kvindestemme siger: Hallo, er du der skat? Nanna begynder at martres af mistro til Ridelæreren og hun begynder mere og mere at lægge mærke til hvad han foretager sig. Kører han ikke ofte unødvendigt efter noget og hvem taler han i telefon med. Bedre bliver det ikke da hendes svigerinde beder om hendes hjælp, hendes kæreste Nannas bror Peter har været i seng med sin svigermor, og Monica beder om Nannas hjælp. Heldigvis har vi da rideskolens nisser hvor alt er fryd og gammen. Ungnisserne er på Grønland men Marie og Magnus hygger sig i rideskolens kartoffelkælder.

 

4. december 

Men Nanna går rundt og tænker på, hvem det er der ringer til Ridelæreren og hvem han går og taler i telefon med, er rideskolens nisser så småt begyndt at blive aktive. Vi skal en tur over i rideskolens kartoffelkælder.

Nissemor gik og tullede rundt, tog kosten, fejede lidt skidt og snavs væk fra gulvet. Marie kiggede rundt, jo her så faktisk meget nydeligt ud. De havde det nu godt hende og Magnus.
I det samme kom Magnus ind. Han gik hen og holdt om sin barmfagre nissekvinde og gav hende et knus.
- Nå lillemor, hvad skal vores børn have i julegave i år.
Marie tænkte sig om, - ja nu har de jo fået skeer de sidste 3 år, tror du ikke du kunne finde nogle rødder oppe i skoven så vi kunne få lavet en god grødskål til dem hver. Ja måske skal vi også til at tænke på at give dem noget udstyr. De er jo ved at blive store og de skal jo også flytte hjemmefra på et tidspunkt.
Magnus nikkede, jooo tanken havde strejfet ham. Og han huskede jo også at Jokke og Jesse havde haft nogle sexuelle oplevelser med nissepigerne over på Langemarksgård sidste år.
- Jamen, skal jeg så ikke gå op i skoven og se om jeg kan finde nogle rødder, så jeg kan skære et nissegrødfad.
- Nej, nissemor rystede på hovedet, - de skal kun have grødskåle i år, grødfad skal de først have når de skal flytte hjemmefra.

Magnus gik ud tog træskoene på gik op fra kartoffelkælderen fløjtede på Basse rideskolens hund, som straks kom styrtende op nede fra rideskolens bygninger. Der var ganske vist ingen mennesker der kunne høre når nisserne fløjtede, men Basse han kunne.
- Hej Basse, hvordan går det? Magnus hoppede op på ryggen af Basse og fortalte hvor han skulle hen, og så løb Basse af sted over mod skoven.
- Hvordan går det med din lille kæreste ovre fra Skovløberhuset fra sidste år og forrige år, spurgte Magnus.
- Århh hun har fundet en anden.
- Av det var ærgerligt, Magnus kløede Basse bag øret.
- Ja, Skovrideren besluttede sig for at få en ny hund og det var en hanhund, så nu er jeg helt ude i kulden.
Magnus grublede, men sådan var det jo.

Da de kom op i skoven, satte han Magnus af i udkanten af skoven og Magnus pilede rundt og kiggede på hvad der var i skovbunden.
Inde i skoven gik rådyrene, de løftede deres hoveder, fornemmede at Magnus var der, men bøjede sig ned og græssede videre, der var ingen fare på færde. Magnus løftede grene og rødder og kiggede vurderende på dem. Han var nær faldet bagover, da der pludselig stod en foran ham.
- I guder, du havde nær skræmt livet af mig Sidse, sagde han, da han kiggede op og så, at det var nissekvinden ovre fra Langemarksgård.
- Hej Magnus, sagde Sidse, - hvad laver du her?
- Jeg skulle se, om jeg kunne finde nogle rødder til grødskåle til Jokke og Jesse. Og hvad laver du her, spurgte Magnus.
- Jeg skulle op og se til et af kiddene fra i sommer, det var syg og jeg hjalp kiddet og dets mor.
- Nå, er det så blevet rask?
- Ja ja, sagde Sidse. Hun gik hen til Magnus og gav ham et ordentligt knus. Ubevidst kom hun til at skubbe sit knæ ind imellem Magnus ben, da han fik knuset.
Magnus gav en stønnende lyd fra sig.
- Er du skidt spurgte Sidse.
- Øh næh, svarede Magnus, og i det samme begyndte hans hue at rejse sig. En rejst hue, er hos nisser et tegn på at lidenskaben er tændt hos han-nisserne mens den hos hun-nisserne bliver orange.
- Nææ, men Magnus da, Sidse kiggede på hans hue, der rejste sig mere og mere, og skubbede atter sit knæ ind mellem Magnus ben.
- Nej, Sidse du må ikke, nej!
Sidse fnisede, - hvorfor må jeg ikke det?
- Fordi jeg åhh…
Sidse satte hånden ned mellem Magnus ben. Hun kunne tydeligt mærke, at hans nissepind stod helt stiv nede i hans vadmelsbukser nu. - Jeg tror du skal med mig, sagde Sidse.
- Nej, Sidse nej...
Men Sidse tog bare fat i ham og trak ham med sig.

De kom hen i en del af skoven som Magnus aldrig havde været i før.
Sidse skubbede nogle grene til side, og pludselig befandt de sig i en hule i jorden.
- Hvad er det, spurte Magnus forundret og kiggede rundt, der var hyggeligt.
- Ja, det er en hule, jeg fandt engang, jeg snusede rundt heroppe, det må være fra de gamle nisses tid, sagde hun.
Henne i et hjørne lå der en stor dyne, sengen var brast sammen, men dynen lå der endnu. Sidse tog fat i Magnus og skubbede ham hen mod dynen.
- Nej Sidse, det går ikke, hvad vil Marie og din Kalle sige?
Sidse fnisede, – det behøves de da ikke få at vide. Hurtigt løsnede hun snoren i Magnus bukser, og snart stod han med nissepinden dirrende ud i luften.
- Uhm, Sidse slikkede sig om munden og kiggede forventningsfuld på den. - Jeg har slet ikke fået noget julesex endnu, betroede hun Magnus.
- Det har jeg heller ikke, gispede Magnus.
- Nå så er der jo heller ikke noget forkert i det vel, sagde Sidse.
Magnus svarede ikke. Han blev skubbet bagover og ned på dynen og Sidse kravlede hen over ham, satte sig på hug og lod ham glide op i sig. Magnus lukkede øjnene det var forkert det her men hvor var hun stram og lækker.
- Nej, nej, stop, stop, jeg kan ikke mere, hold, hold!
Fnisende kravlede Sidse af Magnus… Hans nissepind stod lige op i luften, den vippede, man kunne nærmest se hvordan det rykkede i den. Havde hun bare gledet op og ned over ham én gang mere, havde al hans nisseskum sprøjtet ud af den.
Hun lagde sig ned på ryggen, trak benene op og hviskede, - kom Magnus, slik mig, lad mig mærke din nissetunge. Magnus kravlede ned mellem benene på Sidse, han havde opgivet al fornuft. Han skubbede hendes dejlige tykke nisselår ud til siden og lod tungen glide op og ned ad revnen. Igen og igen ramte han hendes nisseklit, og hver gang gik der et stød gennem hende.
- Åh ja, stønnede hun, - åh Magnus hvor er det godt.
Han blev ved, hans tunge arbejdede hurtigere og hurtigere. Han lod tungen glide nede fra den lyserøde ring og helt op, lige til den piskede løs på klitoris. Sidse begyndte at hyle. Magnus tog to fingre til hjælp, skubbede dem ind i hendes åbning og vippede med dem, op, ned, op ned, op ned, mens hans tunge og hans tænder bearbejdede hendes klitoris.
- Yeahhh, skreg Sidse, - det er så godt, så godt. Hele hendes krop rystede. Pludselig fossede der væsker ud over Magnus hånd.
Magnus kiggede op på hende. – Hallo, kunne du ikke have ventet med at tisse til bagefter?
Sidse satte sig op, - jeg har ikke tisset!
– Jo du har så.
- Nej, jeg har ikke.
- Jo du har, se selv.
- Magnus jeg HAR IKKE tisset, Sidse bankede arrigt i dynen.
- Jamen, hvad er det så?
- Ja, hvordan skulle jeg vide det!
- Jamen du tissede på mig!
- Nej jeg gjorde ej!
- Jamen der kom da noget!
- Ja det kan da godt være, men hvad er det så?
De kiggede på hinanden, de forstod ikke rigtig hvad der var sket.
- Åh prøv igen, sukkede Sidse og lagde sig ned.
Magnus lod atter sin tunge lege rundt nede i hendes lyserøde nisseskød.
- Åh brug fingrene igen, stønnede Sidse.
Magnus lod langfinger og pegefinger glide op i hende, han vippede med dem igen og atter begyndte Sidse at stønne. Hun rystede over hele kroppen, hun stønnede, og hun skreg, og atter skete det umulige, der fossede væske ud, ja det nærmest sprøjtede ud over hans hånd og nogle enkelte stænk ramte ham i hovedet.
- Åh, stønnede hun, - hvor er det godt.
Magnus kiggede forbløffet på hende, hvad var det her.
- Magnus, det er nu, du skal kneppe mig.
Magnus kom til sig selv, ja det var nu han skulle kneppe hende. Han hev hende op, vendte hende om på alle 4, så hun stod som en hund, parat til at blive brugt, til at blive taget. Han stillede sig hen bag hende faldt på knæ, han legede med sin nissepind ved hendes åbning.
- Kom nu, kom nu, tiggede Sidse.
Men Magnus havde god tid. Han legede lidt ved den lyserøde ring, hvilket fik Sidse til at sige ”ikke det, ikke det” og så dykkede han ned igen. Og uden yderligere varsel bankede han den dybt op i hendes indre. Han bøjede sig ned over hende, kuplede sine hænder om hendes svulmende bryster tog fat i vorterne og så fik hun så meget nissepind det år som hun aldrig havde drømt om.
Gang på gang gennemrystedes hendes krop af spasmiske orgasmer og hun sukkede og stønnede. Til sidst væltede Magnus af hende, smed sig ned på ryggen på dynen, - så gør du arbejdet færdig nu!
Sidse kravlede op over ham, lod sig glide ned over ham og begyndte at vugge frem og tilbage.
Magnus lagde hænderne op på hende store bryster lukkede øjnene og mærkede bare hvordan hendes fisse igen og igen trykkede og klemte hårdt omkring hans pind.
- Kan du lide at få nissefisse, gispede Sidse.
- Ja stønnede Magnus, - ja Sidse.
- Så kom, sprøjt dit nisseskum op i mig.
Magnus vrikkede med bagdelen, når hun var nede, var han oppe, det var hårdt brutalt og hammer frækt, og der gik ikke lang tid inden han måtte krumme sig sammen og nisseskummet fløj nede fra de runde kugler op i røret og ud i den mest lidenskabelige fisse han havde brugt det år.

På vej tilbage igennem skoven tænkte Magnus på alt det der var sket. Hvad var det dog for nogle væsker der var kommet fra Sidse, det havde han aldrig i hele sit lange nisseliv oplevet før. Han tænkte også på at han og Marie tidligere havde leget med Sidse og Kalle men aldrig hver for sig i det skjulte. Hvordan skulle han få det sagt til hende? Hun ville blive rasende, som en furie. Han funderede lidt over om han skulle fortælle Marie det når han kom tilbage, men det var vist ikke det rigtig tidspunkt nu, og hvordan skulle han også få det sagt? Men der kom nok en lejlighed.

Han fandt en stor rod, fløjtede og Basse kom.
- Har du tænkt dig at vi skal have den med tilbage, stønnede Basse, da Magnus kæmpede med at få den op på ryggen af ham.
- Ja det har jeg, sagde Magnus, - for mine nisser er ved at være store og nu skal de have en grødskål.
Med tungen ud af halsen slæbte Basse roden tilbage til kartoffelkælderen.

- Nå der er du, det tog sin tid sagde Marie da Magnus kom slæbende med roden ned i kælderen.
- Ja, jeg skulle jo finde den rigtige rod, sagde Magnus og lod som ingenting og gik ud på værkstedet.

 

Finder Marie ud af det, og tænkte Sidse og Magnus slet ikke på at bruge prævention? Er verden da helt af lave i denne jul. Gå til næste afsnit.