Jul og erotik på afveje - Julen 2006

Forfatter: Nanna©
5. december

Resumé
Nannas mistanke om Ridelærerens evt. forhold til en anden kvinde nager dybt. Hendes bror Peter har skuffet hende med at have haft sex med sin svigermor, og nu er det også galt hos nisserne. Det er som om alt er forhekset på rideskolen. Lad os skynde os at springe til dagens afsnit og læse hvad der videre sker.

5. december
- Jeg kører lige ind til byen, Ridelærerens stemme lød for Nannas ører igen og igen, - jeg kører lige ind til byen. Nanna så snart spøgelser alle vegne, det var som, alt hvad Ridelæreren foretog sig havde noget at gøre med at han besøgte en eller anden eller gjorde et eller andet, der skulle holde hemmeligt.
Nanna gik mellem rideskolens bygninger. Hun havde Alex med, og Amalie tog sig en velfortjent lur i barnevognen. De var inde og se til hestene, selv om Alex ikke var mere end 4 år, havde han allerede opnået en fortrolighed med de store dyr. De stak nysgerrigt mulen ned til ham og lod ham kravle rundt omkring sig. Nanna kiggede smilende på ham, men hendes sind var i oprør, hvad skulle hun gøre, hvordan skulle hun finde ud af hvad der var galt.
Morten. Pludselig vidste hun hvad hun måtte gøre, Morten hendes gode ven landbetjenten kunne sikkert give hende et råd og vejlede hende.

Da hun kom tilbage til huset og Alex gik ind på sit værelse for at lege, tog hun sin mobiltelefon og trykkede Mortens nummer.
Han tog ikke telefonen, men der var tlf. svarer på. Nanna indtalte en besked. ”Morten, hvis du kan i aften kl. 19.30, så vær parat til at tage imod mig. Du er renset analt, du sidder i hjørnet ved din stol, har manchetter på, dit halsbånd ligger klar ved siden, du har kun en jockstrap på (jockstrap er en trusse hvor ballerne er frie men skjuler det foran). Du giver besked inden kl. 17, dersom du ikke kan stå til min rådighed. Læg alle vores ting parat, vi ses slave.”
Nanna trykkede på afbryderknappen, hun kunne ikke sige til Morten, at hun var nødt til at tale med sine problemer. Morten var hende slave, når hun havde lyst til at udfolde sig i det sorte univers. Han legede ikke med andre, han var områdets landbetjent, og det sømmede sig ikke for en landbetjent at gå i klubber og dyrke sexuel omgang med befolkningen.
Han og Nanna havde leget sammen i nogle år nu, og de havde et godt forhold, og stod gerne til hinandens disposition når lysterne meldte sig. 

Ridelæreren kom hjem og i det samme ringede telefonen.
- Hej Nanna det er Morten.
Nanna smilede, - Hej.
- Jeg skal nok være klar i aften Mistress kl. 19, hviskede han.
- Ja det er i orden, kl. 19.
Hun trykkede på afbryd, Ridelæreren kiggede spørgende på hende, - skal du i byen?
- Ja, svarede Nanna, jeg har en vis herre der skal opdrages på, så jeg går ud fra at du tager børnene.
- Selvfølgelig. Ridelæreren kiggede undersøgende på hende, sådan plejede hun da ikke at opføre sig, når hun skulle lege med Morten. Det var ikke fordi han havde noget imod det, men det virkede som om… ja, som om hun forsøgte undgå ham. Var hun vred? Han havde jo godt nok ikke fortalt, hvor han havde været henne i dag, men her i juletid fortalte man jo ikke alt. Han havde på Internettet set de skønneste lårlange støvler. Hælen var knækket på en af Nannas støvler, og han havde lovet sig selv, at når det blev jul skulle hun have et andet par. Han havde været inde hos Madame Mureau og købe støvlerne og nu hvor han kom hjem, blev han mødt af en ”kold skulder” Han trak på skuldrene, hun var nu ikke altid let at blive klog på.

Nanna pakkede sine ting sammen, og kl. 18.30 forlod hun huset.
Nanna tog sin nøgle og lukkede sig ind i betjentens bolig. Stille musik spillede i baggrunden. Hun gik ud i det store lokale uden vinduer. Der sad han i sit hjørne på knæ med manchetter på og halsbåndet liggende på bordet ved siden af. Stille gik hun hen og stillede sig bag ham. Hun lod neglene glide ned over ham. Hun så han gøs og nød det på samme tid. Hun tog halsbåndet op og lagde det om halsen på ham og hviskede, - er du sikker på du vil det her?
- Ja Mistress Nanna, jeg er sikker på jeg vil det her.
- Rejs dig op, kommanderede hun og trak ham hen midt i rummet. Der hang kæder, hun satte kæderne fast til hans manchetter. Hendes negle bearbejdede hendes krop og trak røde striber efter sig i hans hud. Hun tog jock-strappen af ham og satte en benspreder imellem hans ben. Hans pik og nosser var glatbarberet. Hun bøjede sig ned og lod tungen glide hen over hans slappe hud. Det var som fik han et elektrostød og langsomt begyndte hans lem at rejse sig. Han trippede lidt på stedet. – Åh Mistress Nanna, hviskede han, - BRUG MIG.
Nanna lo højt, hun nød at have den magt over ham
- Ja, men forinden har du vist lidt du skal have afsonet.
- Jo Mistress, det har jeg måske.
- Måske! Har du efterlevet vores regler eller har du ikke?
- Øhh, Morten tøvede, jeg har mødt en veninde jeg har leget med tidligere, hviskede han. Han vidste at den nyhed ikke ville falde Nanna for gode ører.
- DU HAR MØDT EN VENINDE. Nanna mærkede hvordan blodet løb fra ansigtet. Det var lige det der manglede.
- Ja, jeg mødte en gammel klassekammerat en dag, vi var kærester den gang vi gik i skole, jeg inviterede hende hjem på kaffe, og så.. ja.. jeg ved jo godt det ikke er ifølge vores aftale, men du er jo gift og det er jeg ikke.
- Kneppede du hende, hvæsede Nanna.
- Ja Mistress Nanna, hviskede Morten, - men hun er gift, Mistress Nanna, så det bliver måske kun til den ene gang.
- Måske, hvad mener du med det?
- Ja, hun, hun har nogle masochistiske tanker, og dem kan hun udleve med mig og ikke med sin mand, så det kan godt være vi skal mødes igen.
Jalousien hev og slev i Nanna, hendes mand var utro, hendes bror havde haft en affære med kærestens mor, og nu sad hendes slave og fortalte, at han måske var på vej ind i et Sm forhold med en gammel klassekammerat.
Nanna tog sig sammen, hun kunne jo i bund og grund ikke bestemme over Mortens liv. Hun var gift. Det ville aldrig blive dem.
- Javel så, svarede hun og tøvede, - så du har været ude og dyppe snabelen unge mand, brugte du beskyttelse?
- Naturligvis Mistress svarede Morten
Hun tog spaltpisken ned fra væggen, den ramte ham med et smæld hen over ballerne.
Han stønnede, - åh ja, Mistress, slå mig, jeg ved jeg har skuffet dig, slå mig hårdt.
Nanna svang pisken igen og igen over ham. Hans baller antog en lysende rød farve. Hun tog ridepisken fra væggen og lod den suse ned over hans baller adskillige gange. Betjenten gispede. Hun gik en runde om ham, lod neglene kradse. Hans jern stod stift nu. – Åh ja Mistress Nanna jeg har fortjent det, straf mig.
Hun tog fat omkring hans lem og gned det. Morten stønnede, - åh nej.
- Der er ingen der har sagt at du får udløsning, du ved godt at din udløsning er min vilje, sagde hun.
- Javel Mistress, naturligvis Mistress sagde Morten.
Hun gik hen til krukken der stod med saltvand og tog spanskrøret op og svirpede med det i luften.
- En slave der går og dusker andre kvinder. Hun lod det svirpe ned over hans baller. Hun hørte selv hvordan det sang i huden da det ramte. Måske slog hun lidt hårdere end burde have gjort. Morten nærmeste lettede fra gulvet med et hyl, - ja skreg han, jaaa Mistress, straf mig, straf mig. Hun svirpede igen og igen. Hun mærkede hvordan hendes kropsvæsker begyndte at løbe. Hun mærkede hvordan hendes silkestrømper blev våde på indersiden.
Hans lem stod stift og spændsigt som ventede det bare på en ting. Hun stod tæt ind til ham og pressede sig ind mod ham.
- Men du er stadigvæk min slave, er du ikke? Hun tog fat i hans nakkehår og trak han hoved bagover.
- Naturligvis Mistress, det vil jeg altid være.
Hun lo af ham, spredte sine ben og lod ham glide ind imellem.
Han vippede sit bækken som for at fange hende, for at trænge op i hende i den akavede stilling. Hun stillede sig på tæer, han vippede bækkenet og trængte dybt op i hende. Han gispede, - åh ja, misbrug mig Mistress Nanna.
Hun bevægede sig frem og tilbage, hun kneppede ham stående, men lidt efter lidt trængte behovet sig på for at mærke ham helt rigtig.
Hun løsnede ham og trak ham over på laksengen, og spændte ham fast til øjerne i sengen. Hun satte sig ned over hans ansigt og hvæsede – slik mig slik mig så jeg kan høre fuglene synge.
Han borede sin tunge op i hende, bed hende, sugede, spidsede tungen og kneppede hende med den.
Hun nød det, det var så længe siden. Det var jo som om at Ridelæreren ikke var interesseret i hende seksuelt, hun skubbede tanken fra sig og mærkede hvordan Morten bearbejdede hende. Hun mærkede hvordan ilden og varmen i hende blev mere og mere intens. Hun pressede sig ned over hans ansigt, gnubbede sin fisse frem og tilbage, hurtigere og hurtigere, så kom hun. Det var som om hendes krop stod i brand, efter lang tids dødvande.
Han virrede med hovedet som for at skubbe hende væk.
- Nå har en slave brug for luft, sagde hun med et smil i stemmen.
Han blinkede med øjnene for at få hende til at forstå, at det havde han
Hun kravlede ned til hans lem, det var kun halvstift efter at han havde koncentreret sig om at slikke hende.
Hun lod tungen glide op og ned og satte forsigtigt tænderne i, lidt hårdere, lidt hårdere bed hun, lige til han gav sig, slikkede igen, bed igen.
- Rid mig Mistress Nanna.
Hun løftede hovedet, satte neglene i hans nosser og trak til.
Han gav et vræl fra sig.
- Er det dig eller mig der bestemmer, hvæsede hun.
- Dig Mistress Nanna, selvfølgelig, undskyld.
Men det var som om han bare havde udtalt hendes egne ønsker.
Hun satte sig op på ham. Cm efter cm gled han op i hende. De passede så perfekt sammen. Hun red ham, hun løsnede hans hænder fra manchetterne. Han tog fat i hendes hofter og løftede hende op og ned i takt med hans stød.
Hun lænede sig forover. Han tog hendes bryst i munde, sugede og suttede.
Der gik ikke længe inden deres vellystlyde kunne høres over hele hans bolig.
Hun brugte ham igen og igen.

Klokken 23 pakkede hun sine ting sammen og tog afsked. Det var som om at det ikke havde været rigtigt at nævne problemerne mellem hende og Ridelæreren i aften.

På vej hjem vidste hun hvad hun måtte gøre. Hun havde tænkt over det i længere tid og nu tog hun beslutning.
Hun måtte have fat i Ridelærerens telefon, se hans telefonliste, se hans opkaldslister, hans databaser over de mennesker han kendte. Der måtte være et eller andet der kunne afsløre hvad han havde gang i.
Hun vidste det var forkert, men skulle hun have ro i sindet, eller skulle det komme til et opgør så måtte hun gøre noget. Hun satte nøglen i døren og låste sig ind. Der var ro i huset.
Kort tid efter krøb hun ned under dynen ved siden af Ridelæreren og faldt i søvn.

 

Får Nanna aflyttet Ridelæreren telefonsvarer, tjekket hans opkaldslister og sms’er og hvad finder hun. Læs videre i næste afsnit.