Jul og erotik på afveje - Julen 2006

Forfatter: Nanna©
6. december

Resumé
Utroskaben raser i vores lille historie og flere og flere tegn på samme bliver lagt mærke til. Nanna tager kontakt til sin slave Landbetjenten Morten, men heller ikke her er der hjælp at hente. Han har mødt en gammel klassekammerat og meget tyder på at han ønsker at indlede en forhold til denne veninde. Skuffet tager Nanna fra ham efter leg. Hun ved godt at hun ikke kan komme til at eje ham, at dette nok var uundgåeligt, men alligevel føler hun at verden er ved at ramle for hende. I dag skal vi en tur ned til nisserne og se hvordan Magnus klarer sit sidespring overfor Marie.

6. december
Marie kom ind helt rød i kinderne.
Magnus sad i træværkstedet og snittede, han var godt i gang med skålene til hans ungnisser til julegaver.
- Det er simpelthen for dårligt, Magnus vi må gøre noget
Magnus kiggede op og så Marie helt vild i huen. – Hvad er der Marie, hvad er det der har gjort dig så oprevet.
- Ja nu er de gået helt fra forstanden alle sammen oppe på rideskolen.
- Nå sagde Magnus, jamen fortæl!
- Ja, altså jeg var jo ude og se til fasanerne og harerne og give dem lidt vitamin her til vinter og da hørte jeg de snakkede at Nanna var begyndt at gå rundt derude og snakkede med sig selv.
- Nå, sagde Magnus, ja det lyder da ikke så godt.
- Nej, og de havde hørt hvad hun snakkede om og så blev jeg altså nysgerrig og tog min usynlighedspind og smuttede op i huset.
Magnus lo, - ja så har du været nysgerrig det er jo ikke et sted du bryder dig om at sætte dine ben.
- Nej men, Marie tøvede, - det er helt galt deroppe. Ser du, Ridelæreren har vist en anden. Nanna tror at han har været hende utro, eller at han har en kæreste, eller at han besøger en eller anden og hun er ved at blive helt bimmelims af det, og så Peter og Monica du ved godt Magnus, Peter det er Nannas bror, han har sørme været i seng med sin svigermor, hvad mener du, er det ikke bare for galt.
Magnus slog blikket ned, bare hun ikke spurgte hvad han havde haft gang i.
- Ja det er helt galt, det siger jeg dig, jamen de er jo helt bimmelims alle sammen, og nu ved jeg at hun truer med snart at gøre noget alvorligt.
- Hvad for noget alvorligt spurgte Magnus.
- ja det ved jeg ikke, jeg kunne ikke rigtig læse hendes tanker men det er som om at hun vil gøre et eller andet for at afsløre ham.
- Hm det lyder ikke så godt, men Marie, kom nu hen og sæt dig ned der er kommet brev fra Jokke og Jesse.
Magnus og Marie satte sig ned og åbnede brevet fra Jokke og Jesse som var oppe på julemandens værksted og nisseskolen på Grønland.
Magnus læste højt. Kære far og mor nu skal I bare høre. Vi har været til præmiefest i dag og tænk jer vi fik en stor pokal fordi vi havde skrevet en beretning om julemandens sexliv, vi havde selvfølgelig ikke fortalt alt om julemanden, ikke alt det som vi fandt ud af sidste år da vi løb rundt i hans gange, sådan vil vi ikke udlevere ham, men vi fortalte om at også julemanden i sin tid havde haft en kæreste og en der havde lært ham op, så han ikke bare var en kold fims der fløj rundt med julegaver. Og da vi så stod oppe på podiet, så kom den store overraskelse, kan I huske at vi snakkede om sidste år, hvorfor julemanden tit er afbilledet med et ris i hånden.
Magnus stoppede op og kiggede på Marie – Ja det er da rigtig det er det der gamle postkort vi fandt. Hold da op, hvad har de nu gang i ungerne?
Da vi i begyndelsen af november blev bedt om at komme med forslag til nisseopgaver, da lavede Jokke og jeg et forslag om at vi skulle finde ud af hvorfor julemanden på hollandske billeder altid var afbilledet med et ris i hånden. Måske han har underlige sexuelle lyster… nej, sludder mor og far, det skrev vi selvfølgelig ikke, men det var det vi tænkte, og tænk jer da vi så stod oppe på podiet og fik vores præmie, så fortalte overnissen at vi var udtaget til at tage på nissemission til Holland for at finde ud af hvorfor julemanden har et ris i hånden på hollandske julebilleder.
- Åh de kære børn, sagde Marie og slog hænderne sammen. - Ja hvad så mere?
Magnus læste videre… så derfor kære mor og far, så spurgte vi nissekommissionen om vi måtte have lov at tage to piger med for når vi var fire var det lettere end to.
Marie sukkede, ja ja det måtte jo komme.
Så derfor kære mor og far så tager nissepigerne med os til Holland vi er nok rejst når I får dette her brev og vi forventer at komme hjem den 22. december. Ja vi kan jo nok ikke holde det hemmeligt ret meget længere, men Jokke og jeg er jo blevet kærester med Tulle og Lucia, og de er også meget glade for os.
- Der kan du selv se Marie, jeg skulle alligevel have rødder med hjem til grødfade, inden vi får set os om så er vi blevet gamle nissebedsteforældre.
Marie lo og gik over og satte sig på skødet af Magnus. Magnus kiggede forbløffet op.
– Hva…, åh Magnus det er så længe siden, er det ikke?
Magnus rejste sig forvirret op. – Jamen, nej jeg skal ud og snitte på mine grødskåle nu.
Marie kiggede forbløffet på ham. Sådan plejede han da ikke at reagere. De havde jo, ja, de havde jo lige fundet deres sexliv igen. Hun kiggede forbløffet på hans ryg da han gik. Hvorfor? Marie gik hen og fyldte brænde i komfuret. Det havde alligevel haft stor betydning for dem, da de lærte hvad det var Ridelæreren og Nanna legede med.
Marie tænkte tilbage til for to år siden da Nanna tit sad ovre i laden og læste i moderens dagbog. Lige ovenover havde Magnus og Marie indrettet et sted og lege. Marie lod tanker fare gå tilbage i tiden…

Magnus havde hængt et gammel hestedækken over bukken på høloftet, og nu stod Marie bøjet ind over enden af bukken, med hænderne fæstnet til de forreste af bukkens ben. Hendes svulmende barm delte sig ned på hver side af bukken. Hendes brystvorter var små og faste på trods af hendes svulmende størrelse som de fleste nisser har. Hendes ben var spredt og spændt fast til bukkens bageste ben. På høloftets gulv lå hendes grå mamelukker og den røde nederdel.
Magnus tog mamelukkerne op og snuste til dem. Hans hue sitrede og rejste sig lidt efter lidt. Hans grå vadmelsbukser fik en atypisk facon efterhånden som duften af Maries safter forplantede sig i hans hjerne.
Marie vred sig lidt på bukken, en vrikken med den brede hvide bag som kun tændte Magnus endnu mere. Han nød hende som hun stod der. De tunge bryster, den brede hvide mås, de fyldige lår. Han bemærkede der hang lidenskabs væsker mellem hendes lår. Han gik nærmere, lod fingrene glide ind i sprækken, og trak den langsom ud igen.
- Hør, hvad er den af frøken nisse, man står da ikke vander høet hva?
- Nej, Master nisse, svarede Marie, jeg forsøger blot at gøre opmærksom på mine behøv.
- Dine behov, fnøs Magnus, - siden hvornår har det handlet om dine behov, du er kun en nissefrøken som er til for mig og mine behov.
- Javel, Master nisse, hviske Marie mere underdanig, - men det er jo ikke let at huske alt hvad en nissefrøken skal huske.
- Muligvis ikke, svarede Magnus, - men så er det jo godt at jeg har redskaber der kan hjælpe på din hukommelse ikke sandt?
- Jo Master nisse, pippede Marie.
Magnus fremdrog en brødspade han havde snittet i nisseværkstedet, den var egentlig beregnet til når Marie bagte brød i brændekomfuret, men han havde fundet anden anvendelse for den.
Han begyndte nu systematisk at varme Maries baller med den. Marie småpeb og vred sig når slagene faldt så hurtigt, at hun ikke kunne nå at sunde sig, men Magnus holdt godt øje med hende og stoppede ikke for sådanne småting.
Da Maries baller var lige så røde som hendes nederdel på gulvet stoppede Magnus først. Han gik over foran Marie, trak sine vadmelsbukser ned og afslørede et nisselem som Marie havde fundet ud af ikke var af de mindste i deres verden. Hun havde jo i deres leg med Kalle og Sidse set og mærket Kalles lem, og så var der jo sommerjulebudbringeren som var kommet forbi i juni, men det er en historie for sig…
Magnus skubbede sit lem hen til Maries mund. Først drejede hun hovedet væk, at slikke hans nisselem var en af de ting hun endnu ikke havde vænnet sig helt til, men Magnus var stædig og tog et solidt tag i hendes hårmanke.
- Luk munden op nissetøz og slik min pik, kommanderede han, samtidig med at han gav hendes brede baller et ordentlig rap med brødspaden. Hurtigt fik hun åbnet munden og hans lem gled inden mellem hendes fyldige varme læber. Hårdt holdt han fast i hendes hår imens han mundkneppede Marie. Han mærkede hvordan det begyndte at rykke dybt i hans kugler og måtte træde et skridt tilbage for ikke komme. Han bandede indvendigt. Denne leg var stadig så ny og spændende for ham, at det næsten var umuligt at styre hans lyst.
- Nå, kunne Master nisse ikke klare mere, hørte hans Maries provokerende stemme.
Han fløj op som en trold af sin æske. – Har jeg bedt om din kommentar, i guder din usle nissetøz, det kommer til at koste dyrt i din ”lille” nisserumpe.
Han fandt Basses gamle læderhundesnor og begyndte nu en hårdere afstraffelse af Maries brede mås. Ind imellem stoppede han op og lod en finger køre igennem hendes våde skamlæber. Der lå en helt lille sø på gulvet nu. Marie blev mere våd jo hårdere han slog.
- Åh knep mig Master nisse, brug din slavenisse, åhh brug mig, brug mig, stønnede Marie.
- Hvad siger du, jeg kan ikke høre dig, du må tale lidt højere, provokerede Magnus og fortsatte, - hvad er det du beder om, du vil da ikke have pik vel tøz, vil du?
- Jo, åhh jo, stønnede Marie, åhh brug mig dog.
Magnus' hue stod ret op, og nedenunder hans runde mave stod hans stivert lige op i luften.
- Nå så du vil kneppes min tøz, ser man det! Han lod sin stivert glide ind mellem Maries skamlæber for at blive sølet godt ind. Marie stønnede højt herved. Så trak han stiverten opad, pegede på den lille brune stjerne lidt højere oppe og skubbede den ind i Maries anal.
- Nej, ikke det, det gør du ikke, jamrede Marie.
- Jo, min søde tøz, det gør jeg, du stod jo selv og bad om at blive taget ikke?
- Nejj.. jooo, åhhhh.
Magnus havde ladet sit lem glide helt i bund i Maries stramme ende og begyndte nu rytmisk at kneppe sin kone. Ind imellem trak han den næsten helt ud så man lige kunne se glans på pikken for så atter at trykke den helt i bund, stille og roligt, for så atter at skubbe den ind med voldsom kraft.
Marie begyndte at stønne højt, safterne sejlede nedenud af hende og da hun endelig kom ejakulerede hun voldsom. Væskerne flød, ja nærmest sprøjtede ud af hende. Magnus mærkede de våde strint på sine ben og raskt trak han sit lem ud af hendes anus for lynhurtigt at bore det dybt op i hendes sejlende køn.
- Åh ja, åh ja, min lille ulydige tøz, stønnede han. Han lem kørte nu som et stempel ud og ind igen og igen. – Åh ja, jeg kommer, skreg han og med en sidste kraftanstrengelse bankede han lemmet dybt i bund hvilket forløste hans væsker, der sprøjtede dybt ind i hende.
Udmattet bøjede han sig ind over hende for at puste ud.

Åh ja det var en fræk aften. Marie listede ud til værkstedet og ville netop til at holde om Magnus, da han i det samme vendte sig om, - er aftengrøden færdig spurgte han hårdt.
- Nææ men…
- Nå så kald på mig, og lad mig arbejde i fred, sagde Magnus uden at flytte øjnene fra sit træarbejde.
Såret vendte Marie sig om og gik ud af værkstedet, tårerne trillede ned af kinderne.

Ja Marie har ret, hele verden er af lave og hvordan skal det dog gå alle vore kære personer i denne historie. Læs med i næste afsnit.