Jul og erotik på afveje - Julen 2006

Forfatter: Nanna©
7. december

Resumé
I afte
s Nissen Marie er helt ude af det. Hun har hørt fra skovens dyr at Nanna går og snakker med sig selv i frustration over sine dystre tanker om Ridelærerens evt. utroskab. Hun bliver dog afbrudt af Magnus der fortæller at der er post fra ungnisserne. Ungnisserne er på vej til Holland for at undersøge sandheden bag et gammelt foto af Julemanden med et ris i hånden. Med sig har de nissepigerne Tulle og Lucia fra Nabogården. Og pludselig indser Magnus og Marie at deres drenge måske snart er på vej væk fra reden og nissebørnebørn måske snart på vej. Nå vi må i gang med dagens afsnit.

 

7. december.

Nanna hørte bruseren i badeværelset. Ridelæreren var i bad. Så var det nu. Hun kiggede rundt, hvor var hans mobiltelefon? Hun løb ind i soveværelset, ud i gangen, tilbage til køkkenet. Det var nu hvis hun skulle se hans opkaldsliste. I samme øjeblik som hun fik øje på den ved kaffemaskinen, blev der lukket for bruseren. Ridelæreren plejede at barbere sig inden han kom i køkkenet til morgenkaffe, så hun kunne godt nå det. Hun trykkede på tasterne. Pokkers, der var tastelås, hvordan var det nu man slog den fra? Hun prøvede Enter stjerne, stjerne firkant, men uden held. I det øjeblik den bippede som accept på at blive låst op, lød der skridt i gangen. Nanna lagde hastigt telefonen fra sig. Alex kom søvndrukken ud i køkkenet.
– Mor jeg skal tisse!
- Far er på badeværelset, han kan hjælpe dig, svarede Nanna og skævede over til Ridelærerens mobil.
- Nej mor du skal, kom så inden jeg tisser i bukserne. Alex hev i sin mor, der sukkede og fulgte ham ud på badeværelset.
Lidt efter sad de sammen ved spisebordet og fik morgenmad. Nanna skævede flere gange over til mobilen. Til sidst rejste ridelæreren sig, sendte Alex ud og tage varm tøj på så han kunne komme i børnehave, puttede mobiltelefonen i lommen og gav Nanna et hastigt knus til farvel.

Nanna ærgrede sig, nå det skulle nok lykkes for hende før eller senere. Hun gav sig til at lægge vasketøj sammen, hun nynnede med på melodien fra radioen ”Det er hvidt derude, kyndelmisse slår sin knude… ” hun kiggede ud af vinduet, jo udenfor dryssede decembersneen roligt og blidt ud fra himlen. Himlen var helt koksgrå, den varslede snestorm var i anmarch tænkte hun. Det var ikke let at være i julehumør når man havde så mange tanker der hele tiden gik igennem hovedet på én. Hun tænkte på hendes mand Lasse Ridelæreren der den anden dag var kommet hjem fra en sne- og kælketur med børnene. Hun så, han talte i telefon på vej hjem. Da han kom ind havde hun spurgt, hvem snakkede du med? Han havde undgået at se hende i øjnene men svaret at det var en fra rideskolen der lige skulle vide hvordan foderplanen var. Men hvorfor ville han ikke møde hendes øjne, hvad havde han at skjule? Var det måske endnu en løgn? Endnu en samtale med en eller anden person hun ikke skulle vide noget om. Hun havde lagt mærke til at han igennem de sidste par måneder ikke havde været så interesseret i hende længere. Hun kiggede op og fangede sit eget spejlbillede. Hun var blevet buttet, rund i kinderne. Der var måske lidt håndtag på siderne. Men var det nu så slemt hun havde jo lige født? Men det var rigtigt at han ikke var så interesseret i hende mere. Sex var snart mere undtagelsen end reglen hos dem. Hun nynnede lidt mere med på melodien. Der var nu et eller andet specielt omkring sne i december man blev måske lidt i julehumør. Nanna skubbede tankerne om ridelærerens telefonopkald fra sig og kom til at tænke på Lise Bangstrup og hendes voldtægt. (kan læses her

14 dage efter episoden, havde Ridelæreren en dag sagt til Nanna, at hun lige skulle pakke en lille kuffert, hvis hun ville med en tur til Mors. Sten Bangstrup havde et par avlshingste som rideskolen kunne være interesseret i. Nanna glædede sig til at besøge Lise, hun var så spændt på at høre mere om historien om voldtægten.
Nanna og Lasse ankom til godset hen på eftermiddage og blev indkvarteret i de sædvanlige gæsteværelser. Det var skik og brug på godset at man var klædt om til middagen. Klokken 19 sad de omkring det ovale bord i spisestuen. Lise selv serverede en dejlig hummersuppe for dem. Hun smilede og sagde, at tjenestefolkene også skulle have fri engang imellem. Senere fandt Nanna ud af hvorfor.
Efter hummersuppen blev der serveret krondyrryg. Pludselig fløj dørene op med et brag. De rykkede alle forskræmte sammen ved bordet, da 3 maskeklædte mænd trådte ind.
- Hænderne op, og hold dem der, dette er et røveri.
Nanna kiggede på de maskerede røvere, nåå det var nok for sjovt det her. Hun kiggede over på Lise, skrækken stod malet i øjnene af hende. Det gjorde Nanna utryg, det var såmænd sådan noget deres to venner godt kunne finde på at arrangere. Men der var absolut ikke noget der tydede på at dette var arrangeret.
De sad alle 4 med hænderne foldet bag nakken mens røverne gik rundt og tog sølvlysestager fra skabene, sølvskåle fra bordene og andet værdifuldt og puttede ned i en sæk. De gik hen til Lise Bangstrup, kaldte hende en smækkerlæskende kælling, og rev hendes halskæde af hende med et ryk. I det øjeblik var Nanna klar over, at det her i hvert fald ikke var planlagt. Lise hulkede, at de ikke måtte tage hendes arvestykke efter hendes mor, men mændene grinede bare hånligt. De gik over til Nanna, tog hendes fingerringe, vielsesringen, hendes Dolce Garbana ur og hendes armbånd røg samme vej. Mændene fik fjernet deres armbåndsure og slipsenåle.
De tre mænd havde sorte masker over hovederne, og de var alle i sort tøj.
- Må jeg ikke godt få min mors halskæde, pippede Lise. Hun fik en syngende lussing som svar.
- Her skal man ikke være nævenyttig, hvæsede en af mændene, - men du ser jo da i øvrigt ikke så tosset ud. Manden gik hen og stillede sig foran Lise. Hans hænder vandrede rundt på hendes fyldige bryster. To andre mænd kom hen til Nanna.
 - I rør mig ikke, hvæsede hun.
En af mændene tog fat i hendes hår, og trak hendes hoved voldsomt bagover.
- Nå det gør vi ikke lille ven, det bliver vi vel flere om at bestemme.
Hun gispede, som hun stod med hovedet trukket bagover. Hun mærkede hænder der gramsede på hendes krop. Pludselig hørte hun lyden af stof der blev revet over, de havde rykket hendes kjole i stykker.
- Det er jo guf det her, sagde en af mændene.
Nanna stønnede af smerte, da en af mændene i det samme kneb hende voldsomt i brysterne.
- Lad os lige få mændene ud herfra, det her kan da blive vældigt interessant, sagde en af de andre. Ridelæreren protesterede voldsomt, også han fik en syngende lussing som belønning.
To af mændene gik hen til Ridelæreren og Sten Bangstrup, kneblede dem og bandt deres hænder bag på ryggen.
- Smid dem ud på badeværelset, så ved vi hvor vi har dem, sagde den ene af mændene.
Nanna kiggede panisk efter Ridelæreren, hun fangede Lises øjne, der skræmt kiggede rundt. Hendes hjerte bankede vildt. Et røveri, og nu havde de taget mændene ud af spisestuen. De var nu overladt til de tre røvere. Nanna frygtede, hvad der videre ville ske.
To af mændene kom ind igen, de tog fat i pigerne, trak dem op fra deres stole og hen til den del af stuen, hvor sofaarrangementet stod.
- Nåå, skal vi se, hvad det er vi har fået i hænde her?
De blev begge to skubbet ned over ryglænet på sofaen. Nanna greb Lises hånd og knugede den hårdt. Hendes iturevne kjole blev løftet op, og hendes trusser trukket ned.
- Nå nåå.. en kælling der kan lide rødt blondeundertøj, ikke værst, ikke værst, sagde de og grinede. Pludselig mærkede Nanna fingre, der forsøget at trænge ind i hendes indre. Hun samlede benene, men fik et voldsomt hårdt slag hen over ballerne og besked på at sprede benene, mens hendes ene ben blev sparket ud mod højre.
- Når vi siger, du står sådan, så står du sådan, er det forstået? Nanna nikkede, hende hår blev atter revet tilbage.
- Er det forstået blev der sagt.
- Ja, gispede hun.
- Nå, det var bedre.
Fingre skilte hendes baller og en kold fugtig hånd gled ned mellem hendes skamlæber. Også Lise forsøgte at protestere.
Der stod en mand på hver side af dem, og det var som om mændene arbejdede synkront. Pludselig mærkede Nanna to fingre trænge op i sig. De begyndte at gnubbe frem og tilbage i hendes indgang. Nanna begyndte at græde.
- Årh hold op din liderlige kælling, du kan jo lide det.
Lise havde tilsyneladende også protesteret, for Nanna hørte, at der blev eksekveret flere slag på Lises bagdel.
Fingrene begyndte at kneppe Nanna, ud og ind, ud og ind. Af og til gled fingrene helt ud og helt frem, fandt klitoris og trak i den. Skrækslagen mærkede hun hvordan hendes safter begyndte at løbe. Mændene lo højt.
- Hvad sagde jeg, grinede den ene, - kvinder kan ikke voldtages, de er en gang liderlige kællinger alle samme.
En af mændene stillede sig hen bag Nanna og trængte op i hende. Hun protesterede vildt men fik hovedet skubbet ned og blev beordret til at holde sin kæft.
Manden der stod bag ved hende, kneppede hende, han var stiv, hans pik var tyk og lang og Nanna mærkede at hun var fyldt fuldstændig ud. Her kunne ikke engang Ridelæreren være med. Der hørtes også klaskelyde ovre fra Lise. Nanna drejede hovedet en anelse, hvorfor så Lise slet ikke bange ud mere. Hendes ansigt var fordrejet i nydelse.
Den tredje mand havde ladet sine fingre glide ind foran Nannas skridt og begyndte at massere hendes klit samtidig med at en af de andre kneppede hende bagfra. Nanna stønnede. Det var så vildt det her, hun var så fyldt ud hun var så… tårer trillede ned over hendes kinder, hun nød voldtægten ingen tvivl om det. Mændene byttede plads. Nanna blev hevet ned på gulvet. Der lå et stort fåreskindstæppe. En af mændene gik hen foran til Nannas mund, - slik kælling, slik så vi kan gøre det godt for dig. Nanna åbnede munden, hun vidste godt hvem der styrede spillet, her havde hun ikke noget at skulle have sagt. De kneppede hende. Deres pikke gled ud og ind af hendes huller og efter et stykke tid sejlede spermen ned over hendes ansigt da en af mændene havde afleveret sin sending på hende. Hun mærkede en nysgerrig finger bore sig ind hendes numse. Nej der satte hun alligevel grænsen. Manden bag hende lo bare, og skubbede hendes ben ud til siden igen. Hun mærkede noget køligt og vidste at der blev brugt glidecreme. En, siden to fingre gled ud og ind i hendes åbning. Fingrene forsvandt, hun vidste hvad der kom, manden med den store pik, lod den lege lidt ved hendes indgang, svuppede lidt ud og ind, inden han i et sejt langsomt stød trængte helt ind i hende.
Nanna skreg da hun blev udvidet til det yderste. Men i det samme blev en pik skubbet ind i munden af hende. Må jeg også være med chef. Pludselig genkendte Nanna stemmen, det var jo.. ja det var stemmerne fra voldtægten, fra Lises voldtægt.
En slank skikkelse kravlede ind under hende og hun mærkede en lidt mindre pik bore sig op i hendes fisse nu. Hun var så fyldt ud, så misbrugt. Hun havde en pik der bankede ud og ind af hendes røv og en anden der brugte hendes fisse.. og en tredje der… men hov, det kunne jo ikke passe, for der var jo også nogen der brugte Lise. Hun drejede hovedet. De tre røvere, hun kunne skimte ud af øjenkrogen at de tre røvere brugte hende. Hvem var så i gang med Lise? Hun fik mulighed for at dreje hovedet en anelse, og der stod Ridelæreren og Sten Bangstrup og kneppede Lise akkurat som røverne der kneppede hende.
Fra da af vidste hun at det her alligevel var planlagt. Det var Sten Bangstrups venner fra klubben.
- Må jeg prøve den store dildo på hende chef?
- Slap nu af John, sagde den dybe stemme.
- Jo chef, om vi kan se om sjællænderfissen kan tage den store dildo ikke?
- jeg skal lige være færdig her først, så kan du få hende bagefter, stønnede den dybe stemme.
Den tykke pik kørte frem og tilbage i Nannas andet hul. Hun gav op gav slip og mærkede hvordan hun blev mere og mere varm. Hun rystede over hele kroppen da orgasmen gik på hende. Da hun var kommet lidt til sig selv, mærkede hun at manden med den dybe stemme havde trukket sig ud af hende. Under hende lå unge mand, hans pik bankede som et stempel ud og ind af hende. Han krammede hendes bryster. Hun smilede og arbejdede selv med, hun havde såmænd også tit tænkt at det kunne være fræk at kneppe en helt ung fyr. Hun satte sig op og red ham, knægten hylede og skreg. – Du må ikke, jeg kommer jo, jeg kommer. Nanna var ligeglad, også hun var på vej nu. Hun løftede sig op og ned. Knægten gav et vræl fra sig og hun mærkede hvordan spermen væltede op i hende. De unge mænd havde nu noget med at kunne sprøjte en masse, sådan var det jo. 

Vrææææææl… Nanna rettede sig op. Amalie var vågnet. Smilende gik hun hen for at tage hende op. Da hun bevægede sig, mærkede hun for første gang i lang tid at tankerne om voldtægten havde gjort hende opstemt, men smilet blegnede, det var ikke netop sex der prægede hendes hverdag i øjeblikket.

 

Får Nanna held til at aflæse Ridelærerens telefon, tilfredsstiller hun sig selv nu hvor hun er tændt, hvad er der i virkeligheden gang i? Følg med i næste afsnit.