Jul og erotik på afveje - Julen 2006

Forfatter: Chessvaffi©
8. december

Resumé
Ridelæreren og Nanna har problemer i forholdet. Han har en anden, mener hun at vide, men beviser er svære at skaffe og hun har intet konkret på det, kun sin mistro og mistanke. Nanna fødte for nogle måneder siden og er ikke på samme måde kvinde som tidligere, erkendt er sexdriften heller ikke så stor for tiden, men hun har svært ved at håndtere Ridelæreren der ligesom forsøger at undgå hende. I går tænkte hun tilbage på en fræk oplevelse på Mors med deres venner, men hvad hjælper minder?

8. december.
Mens Peter og Monica slikker deres sår efter hans utroskab med sin svigermor, har Nanna og Ridelæreren deres at tumle med, en formiddag sker der noget helt uventet…

Ridelæreren har ansvar for dele af rideskolens drift og dermed ansatte under sig. Julen nærmer sig med hastige skridt, så det er måske ikke lige den allerbedste tidspunkt at udlevere fyresedler på. Selv om han snart havde siddet i chefstolen for sit område i efterhånden mange år nu, har han aldrig rigtigt vænnet sig til det med at stikke en fyreseddel hen over skrivebordet til én af sine medarbejdere, men en gang imellem er det påtrængende og så må han nødvendigvis træde i karakter, også på dette ømtålige område.

Det var midt på formiddagen, da han trykkede på samtaleknappen ud til sekretæren. Helle er en ung kvinde der har været på rideskolen i mange år først som staldpige og nu som sekretær da Nanna har orlov og Monica læser igen.
”Ja” svarede sekretæren.
”Vil du lige komme ind et øjeblik, Helle” sagde han med anonym stemme.
Helle trådte straks indenfor i kontoret. Han pegede på en stol foran skrivebordet og hun satte sig hjemmevant ned. Hun var 29 år og enlig mor til to børn.
”Jeg vil gå lige direkte til sagen, Helle. Jeg bliver nødt til at afskedige dig. Du har simpelthen for mange fraværsdage. Jeg kan ikke acceptere mængden af dage, som du er fraværende længere. Vi har mere eller mindre permanent én fra vikarbureauet halvtids ansat her for dig.” Sagde han. Helle stirrede lamslået på ham. Så chokeret at hun aldeles havde mistet evnen til at tale.
”Du får 3 måneders opsigelse og en pæn fratrædelse oveni, fordi du har været her siden du var sytten år” fortsatte han da hun ikke mælede et ord. Han rakte en konvolut over skrivebordet til hende. Hun åbnede den og læste fyresedlen grundigt igennem inden hun løftede hovedet og kastede et grædefærdigt blik over på ham.
”Du ved da, at det er på grund af børnene ikke” spurgte hun med bedende øjne.
”Ja men det er gået over gevind – du fik en advarsel for 3 måneder siden og derefter er det faktisk kun blevet værre endnu” svarede han beredt på hendes protester.
”Kan vi ikke finde ud af en eller anden ordning. Måske kunne jeg tilbyde nogle andre ydelser, som du har brug for” spurgte hun ydmyg og kiggede ned i gulvtæppet. Han stirrede overrasket på hende, sad hun åbenlys og forsøgte at sælge sin krop, som et stykke hvidt brød fra bageren, eller misforstod han situationen. Han var dyb rystet over hendes absurde forslag.
”Hvilke ydelser tænker du på, Helle” frittede han og håbede inderligt at han tog gruelig fejl af sine antagelser.
”Jeg ved der har manglet lidt hjemme hos dog og Nanna” snøftede hun forhåbningsfuld stadig med blikket rettet stift rettet mod gulvtæppet.
”Jeg forstår ikke hvad du mener Helle – tænker du på hjælp hjemme i privaten eller hvad mener du” spurgte han stadigvæk uforstående.
”Trænger du ikke til at få lettet trykket en gang imellem eller blot få den suttet af” udbrød hun og kiggede et øjeblik rødmende op på ham.
”Helle – det ville da være en grov udnyttelse af min stilling – du kender da mig godt nok til at vide at det kan jeg ikke gøre mod hverken dig eller andre af mine medarbejdere, eller Nanna for så vidt” erklærede han stødt.
”Som enlig mor bliver man alligevel bare altid udnyttet når man går i byen – så kan du da lige så godt bruge mig – jeg har brug for det her arbejde, så jeg kan forsørge mine børn ordentligt” forsvarede hun sig.
”Vær du glad ved at du ikke er min kone – for så ville du øjeblikkeligt have fået en tur hen over knæet. Nu tager du konvolutten og går tilbage på din plads” sagde han. Helle rejste sig snøftende og slukøret op og forsvandt hurtigt ud af døren.
Da hun var gået sad han en stund uden at foretage sig noget, var virkelig bragt ud af fatning, dyb rystet over Helles forslag. Godt nok knirkede det da lidt mellem ham og Nanna, men derfra og så til at få en elskerinde, hvilket jo egentlig var hvad hun tilbød, der var langt. Han slog tanken bort og gav sig i kast med nogle papirer der lå på skrivebordet. Arbejdergenet tog over og han var snart totalt opslugt. Lynhurtigt havde han fuldstændigt fortrængt hændelsen med Helle.
Sidst på eftermiddagen var han stadig helt væk i papirdyngerne på skrivebordet, når han da ikke lige snakkede i telefon med foderselskaber og andre rideskoler. Da det bankede på døren blev han hel forskrækket, da han troede han var mutters alene tilbage i kontorlokalerne. Han kiggede ud gennem glasset i døren og så Helle stå derude.
”Kom dog ind Helle” råbte han til hende, inden han kom i tanke om formiddagens lidt underlige optrin og den fyreseddel han havde givet hende. Hun slentrede ind af døren og satte sig igen i læderstolen på den modsatte side af skrivebordet. Forinden havde hun hængt sin frakke på stumtjeneren, den var hvid af sne.
”Vil du smække mig, er det det der tænder dig” sagde hun lige ud.
Han anede ikke sine levende råd, anede ikke hvad han dog skulle sige til denne tilsyneladende desperate kvinde.
”Skal jeg ligge med bar røv ind over dine knæ og få smæk – det skræmmer mig da ikke med små irettesættelser og en gang gammeldags opdragelse” fremturede hun. For første gang i flere uger mærkede han sit køn røre på sig. En trang til sex, en trang der havde været undertrygt i længer tid, ja så længe at han næsten ikke troede den eksisterede mere. Han skubbede kontorstolen tilbage og sagde så højt.
”Okay Helle – såfremt det er det du vil – jeg straffer dig fremover når du ikke møder til tiden eller hvis du har fraværsdage – Er det forstået” sagde han bestemt.
”Øøh ja” sagde Helle med dirrende stemme.
”Kom herom – du trænger alvorligt til et seminar i god tone og en gang letforståelig pli” sagde han atter bestemt.
Hun gik langsomt rundt om skrivebordet og stillede sig spørgende lige ud foran ham.
”Træk din kjole op om livet” sagde han. Da hun havde gjort det lod han hænderne, startende fra knæerne, glide op af hendes ben. Langsomt gled de opad lårene og videre op til de bløde hofter. Med et snuptag trak han hendes trusser ned og trak hende ned over knæerne. Han kærtegnede hendes bløde kød, lod fingrene gå på opdagelse mellem hendes ben. Han mærkede at hun var fugtigt, det var altså ikke bare jobbet og lønseddel hun var interesseret i. Hun var også interesseret i ham og hvad han kunne tilbyde hende af seksuelle ydelser.
”Rejs dig op og bøj dig ind over skrivebordet” sagde han med rusten stemme. Han åbnede livremmen og flåede den ud af bukserne og lod den svirpe mod hendes blottede bag.
”Av – jeg troede det var med hånden” skreg Helle forskrækket.
”Vil du stoppe nu så er du velkommen til at gå” sagde han med tør stemme og afventede hendes svar. Da hun ikke svarede straks slog han hende hårdt med hånden to gange på hvert sin balle.
”Kan det ikke blive med hånden” tiggede Helle.
”Din stilling er ikke kun sekretær længere. Du har forsøgt og sælge din krop til mig som en anden billig luder, så aftalen er at jeg ejer din krop nu. Har du forstået eller skal fyreseddel stadigvæk være gældende” sagde han og stirrede sulten på hendes bare underliv.
Hun svarede ikke, tænkte øjensynligt over valgmulighederne.
”Der er masser af arbejde at søge på arbejdsmarkedet i øjeblikket, så nu går du hjem og tænker på om det virkelig er det her du vil Helle” sagde han og trådte et skridt tilbage. Hun rettede sig langsomt op, ordnede tøjet, kiggede ydmygt op på hans ansigt og forlod tavst lokalet.
Da hun var gået, forsøgte han forgæves at vende tilbage til arbejdet, men kunne slet ikke koncentrer sig om det længere. Det var fredag aften, så han bestemte sig til at lukke kontoret ned og holde lidt tidligere weekend end han plejede.

Da han trådte ud foran kontorbygningen, stod himmel og jord i ét. Sneen væltede ubønhørligt ned fra himlen og det blæste kraftig. Så sneen føg rundt i luften og samlede sig i store høje driver, hvor der blot var den mindste smule læ. Ude på alleen op til rideskolen dinglede julepynten faretruende oppe i de gyngende lygtepæle. Bilen var blevet en halv gang større, med det tykke lag sne som omfavnede dens karosseri. Han prøvede med fjernbetjeningen at aktivere centrallåsesystemet, men den kunne overhovedet ikke trænge gennem det tykke lag sne. Han begyndte i stedet for med hænderne, at skubbe sne væk fra førersiden, så han kunne finde ind til dørlåsen. Det lykkedes ham at nå ind under snelaget. Heldigvis var der ikke frost i låsen, som han et øjeblik havde frygtet. Han åbnede uden problemer døren og lænede sig hen over gearstangen til passagersædet, åbnede handskerummet og snuppede isskraberen. Han satte tændingsnøglen i og startede bilen, tændte for dens aircondition og lod motoren stå og summe i tomgang. Udenfor begyndte han at fjerne sneen fra forruden og fortsatte systematisk hele vejen rundt med de andre ruder. Først da fik han øje på Helle der stod og krøb sammen ovre i cykelskuret og tilsyneladende afventede et ophold i vejrets afsindige hærgen. Han vinkede til hende og hun løb over mod ham.
”Sæt dig i bilen – så kører jeg dig hjem” råbte han. Hun nikkede taknemmelig mod ham og satte sig ind i på passagersædet.
Han børstede det værste sne af sig og satte sig ind i bilen til Helle. Indenfor havde airconditionanlægget allerede sørget for en temperatur på næsten tyve grader. I tavshed kørte de langsom gennem alleen og ind mod byen. Ind imellem måtte han siksakke rundt på vejen, for at undgå de værste af snedriverne. Han bemærkede ikke tavsheden, havde nok at gøre med at holde øje med de mest farbare kørselsmuligheder. Efterhånden som de nåede tættere frem til beboelseskvarterne, begyndte de at møde køretøjer med sneplov og saltspredere på. Det var årstiden hvor alle haveejere var ligemænd. Man kunne ligefrem høre dem godte sig, dem ikke interesserede sig en døjt for haveaktiviteter, juble inde i de lune julepyntede stuer. Godt begravet i lædermøblerne foran husalteret.

Da han svingede ind gennem indkørslen, foran Helles andelsbolig brød hun tavsheden.
”Børnene er hos deres far i weekenden – vil du med indenfor” Han vendte hovedet og kiggede på hendes ansigt.
”Så kan du jo passende opdrage mig samtidigt” blev hun ved og kiggede forventningsfuldt på ham.
”Er du sikker – for jeg er seksuel krævende og temmelig dominerende anlagt” svarede Ridelæreren. Hun nikkede til ham, hendes øjne lyste nærmest af forventning.
Et øjeblik tænkte han på Nanna, så slukkede han bilmotoren og sammen gik de ud i snevejret. Hun fandt en skovl i redskabsskuret, sneen ved bagdøren måtte skovles væk. Døren lå lige i vindretningen og var dækket til med et tæt lag sne. Op ad døren lå yderligere en kæmpe snedrive, som de skiftevis med skovlen fjernede gradvis.
De småfrøs inden de blev færdigt med at rydde sne. Helle bryggede derfor straks en kande mokka og fandt en flaske Gammel Dansk frem fra barskabet, da de endelig nåede indenfor i varmen. Mens varmen langsom sivede ind i deres kroppe igen, småsludrede de om alt muligt og ingenting. De var begge en smule akavede, var kun vant til at omgås hinanden i arbejdstiden. Men efter et par kopper kaffe og nogle genstande i de små glas, løsnede stemningen lidt efter lidt op.
”Læn dig ind over spisebordet, Helle – så vi kan gå videre fra hvor vi slap” sagde han pludseligt myndigt og løsnede atter livremmen og trak den af. Hun tøvede en anelse, men bestemte sig så alligevel til at parere ordre og ikke protestere denne gang.
”Du får 10 slag med livremmen og derefter går jeg over til at bruge hånden og smække dig. Bare så du ved hvem der har magten og bestemmer over dit seksuelle liv fremover” tilføjede han og glædede sig allerede til at bruge og udnytte hendes lækre kvindekrop. Hun bøjede sig over spisebordet. Han rejste sig op, trådte over bag hende og trak kjolen op over hendes ryg. Det afslørede en plamage på hendes trusser, midt på var de gennemblødt af hendes allerede stigende lyst.
”Jeg kan se du glæder dig – du er jo allerede våd – det giver naturligvis plusser i karakterbogen” drillede Ridelæreren, inden han halede trusserne ned på lårene af hende. Hendes baller var helt ruflede af gåsehud. Han lod hænderne løbe kærtegnede rundt på dem, nev lidt i de hvide hud, lod en finger glide ned i revnen og snittede hendes skamlæber, den blev våd af hendes safter.
”Sut min finger ren for din liderlighed” sagde han og trådte om på siden af hende og proppede fingeren ind imellem hendes læber, hun rengjorde fingeren uden at kny. Han svang derefter uden varsel livremmen gennem luften og lod den ramme hendes baller ti gange, hurtigt og uden pause. Helle jamrede sig over hvert eneste slag, der ramte hende, men hun forsøgte ikke at flygte eller flytte sig.
”Normalt starter jeg ikke med livremmen – jeg plejer at varme ballerne op med hånden først – men dette var en forsmag for hvad der sker hvis du er uartig eller ikke opfører dig som jeg ønsker” sagde han og smækkede hende hårdt én gang på hver balle. Han begyndte roligt at trække sit tøj af, mens han beundrede hendes røv. Den var smuk, rummede de rigtige former. Den var fordelagtig, men måske for bleg og for lys. Livremmen havde efterladt noget farve, men han ønskede at den skulle være mere jævnt farvet og en del mere rød, mere nuanceret og meget mere som en kraftigt rødme. Han krængede hurtigt resten af tøjet af. Pikken stod lige ud i luften, parat til at erobre hendes fugtige fisse. Men hendes perfekte røv, vandt i første omgang hans fulde opmærksomhed. Han begyndte at bearbejde den, varierede slagene, hårdt og blødt samt fra forskellige vinkler. Hun var et kyndigt offer. Helle var hverken bundet eller tvunget til at deltage i dette vidunderlige spil. Hun nød forestillingen til fulde, gispede let når et slag sad fuldendt på hendes frække røv. Næsten som hun var skattet kender af, at være underdanig og være part af et længe ubekendt savn for dem begge. Han blev ved med at smække hende længe og grundigt, fandt efterhånden tilbage til den gammelkendte teknik. Lidt efter lidt tonede den rigtige kulør frem i hendes hud. Han holdt inde, tilfreds med resultatet. Han bakkede tilbage til lænestolen og studerede velfornøjet det endelige resultat. Hans pik var stenhård nu, næsten på bristepunktet.
”Så kan du godt komme ned på knæ og vise dine sutte evner” smældede han ud i stuen. Hun rettede sig op, faldt på knæ foran ham, trusserne sad stadigvæk nede på lårene. Hendes ene hånd trak resolut forhuden tilbage og hun gned nogle gange op og ned.
”Lad mig først se resten af din skønne krop” kommandere han. Hun trak kjolen op over hovedet og slyngede den hen ad gulvtæppet. Hun fjernede langsomt en undertrøje, inden en bh blev hægtet af. Hendes bryster var små og strittende.
”Hænderne om på ryggen” sagde han og lod sine hænderne glide op og omslutte hendes bryster. Han legede et stykke tid med dem, trak nænsomt i brystvorterne. Han kørte en finger ind i munden på hende. Hun suttede den, som var det hans pikhovedet, der var under hendes eminente tunge behandling. Hun kunne sit kram, det herskede der ingen tvivl om. Med hænderne omme på hendes ryg, tog han fat i hendes hårmanke og guidede hende ned over det opsvulmede pikhoved. Han stønnede gennemtrængende, da hendes læber gled gelinde gled ned over pikken. Med et fast greb i hendes hår, styrede han kontrollerende rytmen. Han lukkede øjnene og nød hendes mundbehandling i fulde drag. Han mærkede orgasmen nærmere sig med hastige skridt. Han lænede sig bagover, slap taget i hendes bløde hår og sendte kaskader af flere ugers opsparet sperm ned i halsen på hende. Hun sank så godt hun kunne og slikkede derefter uopfodret pik og nosser fuldstændigt rene for spermrester, inden hun løftede blikket og sendte et par frække øjne i hans retning.
”Fjern dine trusser” sagde han efter et stykke tid, som han havde brugt til at sunde sig efter hendes fantastiske blowjob, som hun netop havde præsteret på ham. Hans første udløsning i lang tid.
Han lagde sig ned på gulvtæppet, mens hun kravlede ud af trusserne. Han vinkede hende hen til sig, hun kravlede hen imod ham.
”Lad mig smage din våde fisse” sagde han. Hun sænkede sit våde underliv ned over hans hoved, han tog et solidt tag i hendes baller og snusede opstemt til hendes fisse. Han begyndte at slikke løs mellem hendes ben, mens han lod en finger glide om og lege med hendes anus åbning. Han vædede fingeren i hendes fugtige fisse og pressede både en finger op i hendes fisse og en op i hendes anus, mens tungen fandt frem til hendes lille klitoris, gav det et sæt i hende og blev for meget for hende. Hun begyndte at ryste og orgasmen der ramte hende, rullede hele vejen gennem hende. Hun lagde sig ned ved siden af ham, gav ham et smækkys og puttede sig ind til ham.
”Det er ikke så ringe at være dit legetøj” konstaterede hun og lo.
”Skal vi ikke ringe efter noget mad – inden jeg rigtigt vil have dig” spurgte han.
”Kan vi ikke bare springe maden over – og råkneppe med det samme” svarede hun og lo endnu højere.

Meget senere samme aften ringede Ridelæreren hjem til Nanna og sagde at han indlogerede sig på byen kro, fordi han efter at have været i banken, efterfølgende havde mødt amtets vejmand der sagde, at de havde indstillet al snerydning til næste morgen.
Det var delvis sandheden. Da han havde sagt godnat til Helle og ville køre hjem, havde han mødt vognmanden der ryddede sne. Denne havde fortalt at alt stod i et nu og at det var livsfarligt at forsøge at køre ud, hvis han var klog fandt han et sted at overnatte.. Ridelæreren tog ikke på kroen, hvilket viste sig at være en katastrofal fejltagelse.

Er Ridelæreren i panikalderen, er Helle identisk med det mystiske opkald, og hvordan finder Nanna ud af hvor Ridelæreren har overnattet. Følg med igen i næste afsnit.