Jul og erotik på afveje - Julen 2006

Forfatter: Nanna©
12. december

Resumé
Helle der er sekretær på rideskolen, ringede tirsdag morgen og fortalte han hun havde et barn syg. En lille diskret aftale mellem hende og Ridelæreren er, at på grund af hendes meget fravær, stiller hun sig til Ridelærerens disposition og tager sin straf for sit fravær ved at være tøz for ham. De har haft et heftigt møde en aften for nogle dage siden, men nu er den så gal igen. Kort tid efter hendes opkald, får han et opkald på sin mobiltelefon. Maria vil møde ham. Ridelæreren skal nu beslutte sig for hvem af de to kvinder han vil mødes med om aftenen. For at dække sin hensigt ind, fortæller han Nanna, at han skal til møde i ridelærerforeningen. Lad dagens afsnit begynde.

12. december
Vi tager lige et blik tilbage på i går. Helle, der er var sekretær på rideskolen, var blevet meget fortørnet, da Ridelæreren dagen forinden havde sagt, at han desværre ikke kunne komme om aftenen på grund af mødet i ridelærerforeningen. Hun havde forsøgt sig med at tage hans hånd og føre den ind under hendes nederdel hvor et varmt, vådt indbydende skød åbnede sig villigt for hans fingre. Han havde venligt men bestemt afvist hende og sagt, at han altså havde andet at lave denne aften. Helles øjne lynede over afvisningen da han forlod kontoret uden at aftale en anden aften. Hendes humør blev ikke bedre da formanden for ridelærerforeningen ringede sidst på eftermiddagen for at aftale et møde i den kommende uge. Hendes elsker havde en anden, det vidste hun nu og hævngerrige tanker arbejdede i hendes sind.

Klokken var tre om natten. Ridelæreren var på vej hjem. Han havde tilbragt hele aftenen og natten hos Maria. Maria var en skøn kvinde, flot veldrejet, intelligent, velklædt og lidenskabelig. Ridelæreren smilede ved tanken om deres hede aften. Her var der ikke tale om SM men hed intens lidenskabelig sex. Han trommede fornøjet med fingrene på rattet mens han kørte igennem det sneklædte landskab om natten. Han tænkte på deres første møde for nogle måneder siden og smilede ved tanken…

Ejeren af hesten løb rundt med den nede i folden. Hestens ører stod stift rettet fremad, dens øjne glimtede spillede, den slog fornøjet med halen. Der var ingen tvivl om at den hest nød det her. Ridelæreren sad oppe på bænkerækkerne sammen med de andre interesserede købere. Det var en hest han havde set frem til.
Den ville være en god bonus at få ind blandt de andre heste på rideskolen en rigtig god avshest. Hingsten var dyb mørkerød og en fryd for øjet, den ville sikkert kunne give rideskolen mange flotte føl i årene frem.
Auktionarius præsenterede hesten. Herodes hed den og havde en stribe af flotte fædre bag sig. Auktionarius kiggede rundt og spurgte om han kunne få noget bud. Budene væltede ind, Ridelæreren holdt sig lidt tilbage.
Da det begyndte at tynde ud i budene slog han til, 35.000. Ovre fra den modsatte side kom der et 40.000, han kiggede ned på hesten. Jo den var meget mere værd. 45.000, – 50.000 kom det fra den anden side. Ridelæreren blev lidt irriteret – 55.000, – 60.000 lød det – 70.000 sagde han. Der blev stille i hallen, alle kiggede, øjne rettedes mod den anden side. Ville den anden byder gå op? 75.000 lød det derovre fra. Ridelæreren kiggede derover og fangede et blik fra en ung kvinde med lyst opsat hår, hun var fiks, smart ridejakke, bukser, han kiggede hende i øjnene. 85.000 sagde han. Hun slog blikket ned, 90.000 kom det fra hende. Der lød et gisp i forsamlingen. 90.000 var ikke udsædvang for en heste, men det var ikke så tit det skete. Ridelæreren tog en dyb indånding. 100.000. Man hørte tydelig folk holde vejret. Auktionarius kiggede på kvinden, hun rystede på hovedet – solgt for… 100.000

Ridelæreren rejste sig, det var noget mere end han havde regnet med. Han forlod sin plads og gik ud i cafeteriet for at få sig en kop varm kaffe ovenpå dette her.
- Tillykke med handlen, lød det lige pludselig.
Han drejede rundt, over for ham stod kvinden der havde budt ham op.
- Tak.
Hun kiggede på ham, hendes øjne løb vurderende op og ned over ham. Sjældent havde han følt sig ilde til mode, men denne kvinde, der på én gang kiggede vurderede på ham, som var han en hest, fik ham til at slå blikket ned.
- Ja, så må vi jo håbe, at den er det værd!
- Det er den, sagde hun, - jeg har haft dens brødre, jeg ville gerne have haft denne her, men jeg kunne ikke… hun tav.
- Skal vi gå ud og spise en bid mad sammen. Han kiggede spørgende på hende.
Hun svarede ikke med det samme. Så kiggede hun ham stift ind i øjnene, - ja, lad os gøre det, jeg giver du har vist betalt nok nu.

Et kvarter senere forlod de aktionen. De sad overfor hinanden på restaranten og spiste hver deres steak.
- Du er ikke her fra, sagde han.
- Nej, jeg er kommet herover fra Fyn for at købe denne her hest, men det blev der så ikke noget af, men jeg skal videre og se en anden i morgen.
De spiste videre, snakkede om løst og fast, snakkede om rideskolen, om op og nedture, gode og dårlige heste og avlsbetingelser.
Den ene øl blev til en flask vin og en mere. Ridelæreren erfarede pludselig at klokken var blevet 20.30. Det var længe siden han havde følt sig i så godt selskab. Efter de have fået lille Amalie var der ikke meget sjov ved noget.
- Jeg giver kaffe på hotellet, sagde hun.
- Jeg bliver nødt til lige at ringe hjem.
- Åh, svarede hun og så på ham med blikket der sagde alt.

Ridelæreren ringede hjem og forklarede at der var en aktion næste dag, så han valgte at blive i byen og så gå ind og se auktionen. Et kvarter senere bankede han på døren til vær. 214 på hotellet.
Han åbnede og blev noget overrasket over det han så, han havde forventet den lyshårede kvinde i sit ridetøj, men hun havde skiftet til en kort sort nederdel og en hvid bluse, håret var slået ud og faldt løst og smukt ned over hendes skuldre. Blusen var af gennemsigtigt stof, og han kunne tydeligt se hendes bryster i en smuk blondebh indenunder.
- Kom indenfor sagde hun.
Han trådte ind, kiggede sig omkring. En dejlig smagfuld suite havde hun. Han trådte frem og følte sig pludselig lidt ør i hovedet, åh han havde ganske vist fået sin andel af de to flasker vin, men han kunne lige pludselig dufte hendes parfume. Poeme, den virkede helt bedøvende på ham.
- Kom indenfor og sæt dig ned sagde hun. På bordet stod to glad og en flaske rødvin der netop var åbnet, der var en lille skål peanuts og en skål med nogle andre nødder. Han satte sig i sofaen hun satte sig ved siden af og skænkede op. - Skål, sagde hun, - og endnu engang tillykke med hesten, jeg er sikker på at du har fået et pragteksemplar. De klinkede glas, øjnene mødtes, de drak af hver sit glas med øjnene fæstnet til hinanden.
- Jeg…, de snakkede i munden på hinanden og lo sammen.
- Jamen så vil jeg da bare sige tak. Han lagde hånden på hendes knæ og kiggede på hende.
- Tak for invitationen.
Hun kiggede på hånden og på hans ansigt. Om det var bevist eller ej viste Ridelæreren ikke men var det ikke som om hendes lår gled lidt fra hinanden, nederdelen krøb lidt op. Han kunne se kanten af hendes selvsiddende strømper. Han så det, og hun så det.
Hun kiggede på ham – ja. Hun gled ind i hans arme bød ham sin mund.
Hans hænder gled rundt om hendes krop, om på ryggen. Han følte hendes brysters kurve følte hendes slanke krop han lod hænderne glide om på forsiden, fandt knapperne i blusen, knappede op, og hun lod det ske. Hans gispede ved synet, ikke alene havde hun to flotte fyldige bryster, men i hvert bryst sad der en lille guldring med et guldhjerte med en rød sten i. Han kunne ikke andet, han kyssede, han slikkede dem han var helt væk. Han åbnede hendes nederdel og trak den ned. Hun havde ingen trusser på. Det var helt planlagt det her. Han løftede hende op og bar hende hen på sengen trak sit tøj af og lod sig glide ned mellem hendes ben. Hans tunge gled fra hendes knæ op ad inderlåret til det ramte hendes skød, slikkede hende slikkede hendes yndefulde lyserøde skamlæber, hun havde en lille sort trekant af hår velplejet og studset. Han åbnede hende med fingrene fandt klitoris og slikkede hende. Hun nød det skubbede sig op imod ham. Han bevægede sig op ovre hendes krop, slikkede de flotte bryster med guldringene og de små hjerter. Hans lem stod stift under ham, det var længe siden han havde været så betaget af en kvinde. Nanna havde jo altid… Nanna han bandede men sket var sket han bevægede sig op mod kvinden, kyssede hendes hals, og hendes mund. Hans lem fandt hendes åbne skød, og uden hjælpe gled han stille og roligt op i hende. Han elskede hende ømt og inderligt indtil lidenskaben tog magten fra dem. Han mærkede hvordan hendes stramme åbning tog fat i hans forhud og krængede den bagover når han kørte sit lem ud og ind af hende. Hun stoppede ham, det var for tidligt, det måtte ikke slutte nu. Hun væltede ham omkuld på sengen bøjede sig ned og tog ham i munden. Hendes læber kransede hårdt omkring glans, hun sugede ham, tungen spillede på kanten på strengen. Hun var fantastisk med det mundarbejde. Hvis hun blev ved, ville der ikke gå lang tid. Han greb fat i hende, trak hende rundt og fik hendes våde lyserøde indbydende skød over sin mund. Han løftede sit hoved, slikkede hende, sugede hende og legede med hendes åbninger. Hun slikkede ham de var tæt på. Med et rejste hun sig op, hævede sig over ham, og lod sig glide ned over hans stive lem. Som den erfarne rytterske hun var, løftede hun sig og sænkede sig som var hun ude og trave, op ned op ned. Ridelæreren gispede, hvor var det længe siden han havde prøvet det her, han stønnede mere og mere, tog fat i hendes brystvorter, ruskede forsigtigt i ringende og som med ét kom han med et brøl da hans safter blev skudt af, det var som hans safter gjorde voldsomme ting ved hende, hun stønnede højt og hele hendes krop gik i kramper. Han mærkede hvordan hun blev stenhård omkring hans lem og langsomt faldt hun sammen ned over ham. De lå længe ved siden af hinanden uden at sige noget. Den ene oplevelse blev gentaget gang på gang i løbet af natten. Næste morgen forlod de hinanden med et… vi ses nok igen. Ridelæreren gik over på den nærliggende restaurant og fik morgenmad. Han var egentlig ikke videre stolt af situationen men … ja – han havde ikke lige kunnet sige nej, han måtte lige finde en anledning til at fortælle det når han kom hjem. Hun havde altid været large.. men deres sexliv var ikke som før i tiden, det hele var måske blevet hverdag triviel ensformig og hendes krop efter de to fødsler lod meget ønske i øjeblikket. Han læste avisen spiste en hurtig frokost og kørte hjem.

Ridelæreren smilede ved tanken om deres første møde. Maria var en skøn kvinde, perfekt i en seng, perfekt at elske med. Denne aften og nat havde ikke været nogen undtagelse. De havde mødtes på en hyggelig kro, havde fået maden sendt op, men allerede inden de var færdige med den i øvrigt glimrende menu, elskede de hedt og inderligt, som kun to hungrende mennesker kan gøre det.

Han sukkede, han var så tømt, så brugt, så tilfreds. Om nogen, kunne hun virkelig malke ham med sit stramme skød og sin varme mund. Han smilede tilfreds da han drejede ind på rideskolen. Smilet blegnede dog på hans læber da han så at der var lys i hans og Nannas hus. Hvordan skulle han forklare, hvorfor han først kom nu? 

Ja, hvordan vil Ridelæreren forklare sin sene hjemkomst. Læs den spændende fortsættelse i næste afsnit.