Jul og erotik på afveje - Julen 2006

Forfatter: Kogle©
13. december

Resumé
Ridelæreren har tilbragt aftenen og noget af natten den 11. december hos en kvinde han lærte at kende på en hesteauktion. Kvinden tiltaler ham meget, og han vælger at tilbringe aftenen sammen med hende frem for Helle, som har bejlet til hans S side. Kvinden er meget feminin, velklædt, intelligent og ikke mindst forførende. Ridelæreren glemmer alt om sig og nyder hendes erotiske væsen. Han returnerer til rideskolen hen på natten i vished om at Nanna sover trygt på det tidspunkt. Det viser sig dog han tager fejl, der er lyst i huset da han når frem..
I Holland har Jokke, Jesse, Tulle og Lucia fået sig indrettet på loftet i et hus ved kanalen. Det viser sig dog at to lidt ældre hannisser står parat til at tage imod dem. Dette huer ikke Jokke og Jesse som straks ser to erotiske konkurrenter i Niller og Noller - måske med rette.
Men lad os komme i gang med dagens afsnit.

13. december.
- Hvad søren er du oppe endnu. Ridelæreren stirrede forstilt overrasket på Nanna, der sad i køkkenet og drak en kop kaffe. Han havde endnu ikke fundet ud af hvordan han skulle forklare sin sene hjemkost.
- Den ringede.
- Hvad ringede? Ridelæreren var desorienteret.
- Min mobiltelefon ringede kl. 02, jeg kunne høre åndedrættet fra en eller anden, men efter at jeg flere gange havde sagt hallo, blev forbindelsen afbrudt.
Ridelæreren var chokeret. Han var overbevist om at det havde været Maria der havde haft ringet på hans telefon tidligere, hvilket han i øvrigt nu havde indskærpet hende ikke at gøre mere før efter kl. 09 om morgenen og inden kl. 16. Og da han havde været sammen med Maria kunne det jo ikke være hende der havde haft ringet. Men hvem var det så? Han gik hen til Nanna og trak hende op til sig og ind i sin favn. Hun dirrede over hele kroppen. Ridelærerens tøj duftede svagt af parfume hvilket Nanna i sin tilstand slet ikke bemærkede. Ridelæreren åndede lettet op, trak hende med ud under bruseren, hvor han sæbede dem begge ind. 30 min. senere gik de i seng og hun faldt udmattet i søvn i hans arme.

Den 12. december havde han holdt en fridag, Nanna var stadig rystet over opkaldet, og ridelæreren ville ikke konfronteres med Helle der havde sendt ham flere sms’er med ordlyden ”løgner” Sidst på eftermiddagen havde han kørt Alex ud til faster Tove og de havde hygget med god mad og en flaske vin. For første gang i flere måneder var aftenen sluttet af med blid sex mellem dem.

Nu var det blevet onsdag og Nanna var frisk igen. Hun besluttede at læse korrektur på et par noveller der var tikket ind på hendes pc. Hun lavede sig en kop varm kakao og satte sig godt tilrette…

----------------

En kærlighedshistorie – af Kogle
Langsomt trak Berit trusserne på plads. Overraskelsen til hendes kæreste var næsten fuldført. Nede i klubben ventede Mia på dem.
Hun kiggede for sidste gang i spejlet inden hun smækkede døren efter sig. På vej ned af trappen gennemgik hun i tankerne de forberedelser hun havde lavet. Tilfreds med det hun kom frem til smilede hun bredt for sig selv og kunne ikke lade være med at flirte med postbudet der i det samme kom op ad trappen. ”Hej post, er det sandt du altid ringer to gange?” Inden han nåede at svare var hun ude af døren.  

Bevidst om sit udseende, kiggede hun udfordrende på alle de mænd der lod sig mærke med hendes tilstedeværelse. Der var også noget godt at kigge på hvis hun selv skulle sige det. Det lange rødblonde hår lagde sig som en ramme om hendes faste bryster og nederdelen overlod ikke meget til fantasien.
Med faste målbevidste skridt gik hun ned gennem gågaden – ned til det der forhåbentlig skulle være den bedste aften og nat for hendes kæreste. Jan skulle rejse til USA i 2 måneder, og hendes lidt for tidlige julegave til ham var udsprunget af deres fælles fantasier og hendes meget store kærlighed til ham.
Jan stod og ventede på hende som aftalt. Da han så hende smilte han bredt og omfavnede hende. ”Hvor ser du dejlig ud” sagde han, ”Er alt det for min skyld?”
Hun kyssede ham kærligt og gengældte hans smil.
”Jeg havde jo lovet dig en tidlig julegave, selvom du bare smutter og lader mig sidde helt alene tilbage juleaften” sagde hun, og stak sin arm ind under hans. ”Er det dig der er julegaven” spurgte han, men hun smilede bare hemmelighedsfuldt tilbage. ”det får du at se” sagde hun. ”Kom, det er denne vej”

Første stop på deres tur, var et lille listigt værtshus hun havde fundet ved en tilfældighed. Her var der ikke særligt meget plads, og man var nødt til at stå tæt sammen oppe ved baren for at der var plads til alle. Årets julebryg var netop kommet i handelen og stemningen var høj.
Efter den første skål og en smøg, bøjede hun sig ind mod ham. ”Er du spændt på din gave?”
”Ja, meget” sagde han.
”Luk øjnene og giv mig din hånd” sagde hun.
Han strakte sin højre hånd ud, og hun lagde en lille, aflang tingest i hans hånd. Nu må du gerne åbne øjnene igen” hviskede hun.
Jan kiggede nysgerrigt på tingen. ”Det ligner … -  øhhh, hvad er det?”
”Prøv at trykke lidt på knapperne” sagde hun.
Jan trykkede på en af knapperne. ”Der sker jo ikke noget” sagde han. Hun tog hans frie hånd, og lagde den på sit skamben. ”Stadig ingen reaktion” spurgte hun. Overrasket trak Jan hånden til sig, men hendes bli fik ham til at lægge hånden tilbage. ”Jeg har en vibrator oppe i mig” hviskede hun. ”Med den kan du styre hvor liderlig du vil ha mig til at være”. ”Prøv at dreje lidt på den knap der ligner en volumenkontrol”
Jan drejede lidt, og selv om han ikke havde haft sin hånd på hendes skamben, ville det slørede udtryk i hendes øjne havde fortalt ham alt. ”Jeg har planlagt en seksuel julegave til dig – når du synes vi har fået nok at drikke, vil jeg finde en pige at danse med her på værtshuset. Du kan så selv bestemme hvordan vi skal danse – jo mere volumen, jo mere lysten vil jeg blive” Jan kiggede overrasket på hende. ”Vores fælles fantasi?? Er det min julegave??” ”Ja” sagde hun, ”men det her er kun begyndelsen”.
Spændt som en fjeder, fortalte han hende at han synes det ville være på sin plads, at gå videre med det samme. Hun ledte efter den rette pige at danse med, og kort efter fik de skabt en smule plads til dansen. Prøvende trykkede han igen på fjernbetjeningen og drejede lidt på hastighedskontrollen. Virkningen udeblev ikke, og da han skruede lidt mere op, kunne han se hvordan den anden pige forbavset stoppede op, for derefter at trykke sig endnu tættere ind til Berit. Kælent dansede de et par meget erotiske danse, og stemningen i hele værtshuset var ladet med sex, da de var færdige.
”Kom” sagde hun, og drak ud.
”Hvad skal vi nu?” sagde han. ”Det får du meget snart at se” smilede hun hemmelighedsfuldt. I taxaen kunne Jan ikke lade være med at trykke på fjernbetjeningen, og han nød at se, hvordan det rykkede i hele hendes krop hver gang han gav den fuld styrke. Kort efter standsede de, og Berit gav ham et tørklæde. ”Bind det her for dine øjne, så går vi det sidste stykke.”
Jan gjorde som hun bad om, men brugte til stadighed fjernbetjeningen og nød at høre hvor stakåndet hun blev.

2 min efter stoppede de, og hun bad ham fjerne bindet. Han kiggede først på hende, og derefter på døren. Lamslået kiggede han tilbage på hende og sagde ”Mener du det??”  ”Ja” sagde hun – ”I den grad” ”I aften skal vores fælles fantasi udføres” Han krammede hende lykkeligt, og sammen gik de indenfor. De lagde deres tøj i skabet og gik ind til baren. ”Det her er Mia – hun skal være med til at opfylde vores drøm”
Mia kiggede på Jan, der fuldstændig mundlam bare stod og kiggede på hende. ”Hej Jan” sagde hun.
Jan tog sig med en kraftanstrengelse sammen. ”Hej Mia” sagde han og gav hende hånden. Hun trak ham ind til sig, og hviskede i hans øre: ”Tror du, du kan klare det?” Samtidig lod hun kærligt sine store bryster gnide hen over hans nøgne bryst. Berit fik også et kram, mens Jan måtte knibe sig selv i armen for at være sikker på han ikke drømte.
Den store madras fyldte hele rummet. I et af hjørnerne lå 2 piger og en fyr og hyggede sig helt ugenert. Berit, Mia og Jan lagde sig sammen og begyndte at kærtegne hinanden mens de talte sammen om Berit og Jans fælles fantasi – at have en tredje pige med i sengen. Mia fortalte at hun og Berit var veninder fra gammel tid og efter nogle års ophold i udlandet var hun flyttet tilbage til byen.
Efter en halv times snak, kram og kærtegn var stemningen høj og alle tre kærtegnede hinanden. Et nyt par trådte ind på madrassen og lagde sig til rette på midten. Da de var klar sagde Berit til Jan. ”Nu skal du være med til at give os begge en fantastisk oplevelse. Det par der lige er kommet, skal hjælpe os med at give mig min første sprøjteorgasme – har du lyst?”
Jan blev fyr og flamme og nikkede ivrigt. ”Det er den bedste og mest intense julegave jeg nogensinde har fået” hviskede han til hende og kyssede hende kærligt.

De rejste sig alle tre og gik over til parret i midten. Berit lagde sig på ryggen og Jan fik instrukser om hvordan han skulle udføre den tekniske del. Mia satte sig bagved Jan og begyndte at kærtegne hans pik. Jan fandt hurtigt rytmen og få øjeblikke efter kom Berit pludselig i en orgasme så voldsom at hun næsten besvimede. Jan der var blevet godt tændt af hele situationen, greb fat om Mia og lagde hende på gulvet mens hun for fuld kraft onanerede hans pik til en voldsom udløsning ud over hendes mave og bryster.
Da de alle tre var kommet lidt til hægterne, blev de enige om at tage hjem til Mia og fortsætte legen.

Et par dage efter rejste Jan som planlagt til USA. Mia, Berit og Jan havde aftalt at flytte sammen, så han vidste hvad der ventede ham når han kom hjem igen. Jan var stadig overbevist om, at det var den bedste julegave han nogensinde havde fået og ville få og han glædede sig til at udvikle bekendtskabet med Mia.

 ------------------

Nanna lagde historien fra sig og tørrede et par forræderiske tårer bort. Det gjorde ondt at læse om fryd og gammen når…. Hun kom til at tænke på aftenens sex og smilede. Det var næsten som før i tiden…

Inden vi slutter for i dag, tager vi lige en smut til Holland.

Jokke rystede, søvnen af sig da hans nissehue begyndte at vibrere. Vækkeur havde man ikke, men man kunne sige en besværgelse over sin hue og så begyndte den at bevæge sig når man skulle op.
- U aa arrr jeg vil ikke, Lucia lå ved siden af ham, hendes arm lå omkring ham. Han fjernede hendes arm. Uha det havde været noget hed sex de havde haft i nat.
- Jo kom så, vågn så op, op med jer alle sammen.
De tumlede ud af sengen, og mens Jokke og Jesse fik vand i hovedet, lavede nissepigerne morgengrød til dem alle. Da de sad samlet omkring en stor papkasse, der fungerede som bord, snakkede de om hvad de skulle gøre.
- Jeg ved det ikke, men måske vi skulle gå på opdagelse på deres museum hernede.
- God idé, sagde pigerne. Og kort tid efter var de parat til at gå.
- Husk usynlighedspinden råbte Jokke.
De tog pindene i munden og dermed usynlig for menneskene.
De to lidt ældre ungnisser, havde fortalt dem hvor de kunne finde to museer i byen. De kom frem uden problemer, og fik listet sig ind af døren.
- Her lugter anderledes end hjemme i Danmark, sagde Lucia.
- Jeg tror der er lidt fugtigt fordi vi er så tæt på kanalerne, sagde Tulle.
Museet havde netop en udstilling om jul. De gik rundt på billederne. Igen og igen var der et billede af julemanden med et ris i hånden.
- Jamen det ved vi jo godt sagde pigerne, - men hvorfor har han det.
- Ja det kunne I godt lide at vide, sagde en lille stemme. Nede på gulvet ovre i hjørnet sad der en lille mus. – Hvad er det for nogen fremmed nisser vi har fået.
Nisserne kiggede bestyrtet på musen, hvis han kunne se dem, kunne andre jo også.
- Hvordan kan du se os?
- Naaaaa, det er jo fordi jeg bor sammen med nisserne her på museet.
- Med nisserne her på museet, sagde de danske nisser som med én mund.
- Følg mig.
De fire nisser fulgte efter musen, ud i gangen, op ad trappen, op på loftet.
- Hej Morten, hvem kommer du med. På loftet sad to voksne nissepiger. – Sikke en overraskelse at få gæster her. Nej, hvor er I søde, de gik hen og strøg Jokke og Jesse over huen. Tulle og Lucia kiggede på dem.. hmm.
- Hvad kan vi hjælpe jer med, sagde de indbydende.
Jokke og Jesse kiggede på hinanden og fortalte så om deres mission i Holland.
- Jamen, det har vi da et forslag til hvordan vi finder ud.

Og hvad det forslag går ud på, kan du læse i næste afsnit. Hvem er det der har ringet til Nanna om natten, og hvornår finder hun ud af hvor sent Ridelæreren egentlig kom hjem? Hvad er det de voksne pigenisser i Holland kan hjælpe med? Læs den spændende fortsættelse i næste afsnit.