Jul og erotik på afveje - Julen 2006

Forfatter: Nanna©
14. december

Resume
Ridelæreren priser sig lykkelig, Nanna har ikke fattet mistanke om hans eskapader med Maria, eller med Helle for så vidt. Men han var dog rystet da han kom hjem sent om natten og hun stadig var oppe. Hendes mobil havde ringet, og atter engang kunne man høre åndedrættet fra en person, uden denne dog sagde noget. Der er Nanna helt ude af den. Ridelæreren trak hende med i bad, dette havde to effekter, det fjernede Marias parfume og fik Nanna til at slappe af. Dagen efter tog de begge en fridag, hvilket for første gang i lang tid førte til stille og rolig varm sex. Dagen derefter er stille men det varer kun kort...

14. december.
- Har du ikke lyst til at køre Alex i børnehave, så tager jeg mig af Amalie imens, sagde Ridelæreren henvendt til Nanna. De sad og spiste morgenmad. Kalenderlyset var tændt, dagene gik rask mod jul. Nanna kiggede overrasket på Ridelæreren, jo det ville hun da gerne. Det var som regel Ridelæreren der tog af sted med Alex om morgenen.
- Jubii, råbte Alex.
- Smut så ud og få dine støvler og jakke på. Husk vanterne råbte Nanna med et smil.
Ridelæreren sad med Amalie i armene.
- Jamen så kører vi, sagde Nanna og gik ud. Da hun åbnede hoveddøren, faldt der noget på jorden. Hun bøjede sig ned, det var et blad. Hun kiggede på det. Det var et erotisk magasin. Hun gik ind til Ridelæreren og gav ham bladet. – Det her sad ude i døren, sagde hun, - hvem mon har sat det der? Hun overlod det til Ridelæreren, og lidt efter kørte hun af sted med drengen. Alex snakkede og snakkede, men Nannas tanker var andre steder.
- Mor du skal med ind og se vi har julepyntet, råbte Alex da han strøg ud af bilen. Nanna smilede og glemte for et øjeblik alle hendes tanker og trængsler omkring problemerne mellem hende og Ridelæreren.

En halv time senere var hun tilbage på rideskolen. Da hun kom ind sad Ridelæreren krig hvid i hovedet ved bordet.
- Er du syg, spurgte Nanna.
Ridelæreren svarede ikke men pegede på bladet foran sig. Der sad en lille grøn lap i bladet. Nanna slog op på siden, gispede højlydt og trak sig skrækslagen tilbage fra bladet som havde hun brændt sig. På venstre side i bladet var der et billede af hende og en mand, hvor han står på alle fire og hun tager ham med en strap-on iført sit domina udstyr. Billedet var fra perioden før hun blev gravid. Hun kunne godt huske det. Hun gik nærmere. – Hvad er dette, spurgte hun.
- Jeg synes du skal læse hvad der står.
Nanna lod sig dumpe ned på stolen og begyndte at læse.
”Rideskole på mere end en måde” stod der til overskrift. Nanna læste videre. ” Der er mange måder at drive en rideskole på i dag, men kvinden på billedet har fundet den ideelle løsning. I dagtimerne er hun leder af en af landets rideskoler, og når natten falder på, er hun stadigvæk den der bestemmer hvordan ridtet skal foregå. Nanna læste videre og blev bleg. Hun mærkede hvordan raseriet steg op i hende. – Hvor kommer det billede fra, hvæsede hun. Det var et billede du tog. Du tog det med vores kamera den aften vi havde domina aften.
Ridelæreren sad kridhvid i ansigtet. – Jeg ved det ikke. Det billede findes kun på min computer.
- Så må der fandeme have været en på din computer og hente det billede.
Ridelæreren vidste ikke hvad han skulle svare.
- Der må være nogen der har hacket din pc. Hvad bliver det næste? Hvor mange billeder har vi ikke liggende fra vores seancer. Nanna stønnede, - og snart er det ude over hele rideskolen over hele byen. Tårerne trillede ned af kinderne på hende. Det her kunne blive enden på alting. Hun ville blive udråbt som luder i hele omegnen. – Vi må have stoppet det billede.
Ridelæreren hviskede stille, - det kan vi ikke, bladet er trykt i 60.000 eksemplarer, det er ude over hele Danmark.
- Du får fat i vores advokat. Men svar mig på hvordan billedet er kommet bladet i hænde.
- Nanna jeg ved det ikke. Ridelæreren lød ikke videre overbevisende. Men for en gangs skyld troede Nanna på ham.
- Jeg vil simpelthen ikke være her mere. Jeg ved godt du vil af med mig, ved godt du ikke elsker mig mere, men det her er toppen, at du har sat sådan et billede i af mig for at komme af med mig, det havde jeg ikke regnet. Nanna hikstede, det var det der var sket, det var Ridelærerens måde at slippe af med hende på så han kunne boltre sig med sin veninde.
- Hvordan kunne du gøre det, mangler du penge eller hvad.
Ridelæreren kiggede hovedrystende på Nanna, - Nanna du må tro mig, jeg kender intet til det.
- Jeg må ikke tro noget som helst. Nannas stemme steg og steg. Lige pludselig kunne hun se essensens af det hele. Han havde udspekuleret det hele. – Jeg rejser gør jeg, jeg vil ikke være her et minut mere. Det skal du ikke byde mig og mine børn.
- Jamen Nanna..
- Du kan godt glemme det. Hidsigt rejste hun sig op. Hun pakkede en taske med tøj til hende og børnene, noget legetøj til Alex.
- Jamen hvor vil du hen, Nanna hør dog på mig.
- Du kan godt glemme det…
Lidt efter rejste hun sig op, puttede Amalie i en kørepose. – Jeg kører, det er slut. Hidsigt gik hun rundt med sin taske, satte den ud i bilen. - Jeg henter Alex, farvel Lasse!!!!!

Nanna kørte til børnehaven. Da hun kom ind, forstummede al snak. Nå, de havde allerede hørt eller læst det.
- Nanna vi…
- Ja, det er godt, jeg tager Alex med hjem nu, og han er her nok ikke op til jul.
- Hurraaaa mor, råbte Alex, - juleferie, juleferie.
Pludselig kom Nanna i tanke om at hendes bil havde opført sig underligt. – Må jeg have lov til at låne en telefon.
- Naturligvis, forstanderen viste hende ind på et kontor.
Hun ringede til faster Tove. – Tove, der er sket noget, jeg bliver nødt til at… jeg bliver nødt til at rejse væk.
Tove forsøgte at få vide hvad der var galt, men Nanna var urokkelig, det her behøvede hun ikke fortælle om. – Men Tove min bil er i stykker, jeg ringer efter en taxa. Er du ikke sød at sørge for at køre min bil ud på rideskolen. Faster Tove lovede, at det skulle hun nok. Lidt efter kom taxaen og hende og børnene.
- Goddag fru ridelærer, sagde taxachaufføren.
Nanna kiggede på taxachaufføren, det var ikke en hun kendte.
- Og hvor kan jeg så køre herskabet hen, spurgt hun.
- Vi skal til Jylland.
Taxachaufføren spærrede øjnene op. Jylland, det måtte han nok sige, det blev noget af en tur fra Sjælland.
- Ja vi skal op syd for Århus, sagde Nanna. Hun havde ringet til sin moster Sofie, og sagt at der var sket noget, og at hun havde brug for at komme væk nogle dage sammen med børnene og om de måtte komme.
Sofie og Laust havde sagt at de var meget velkomne. Det var ikke så tit de havde gæster. Da de havde spurgt hvorfor, trak Nanna på det og svarede at det skulle de nok få at vide lidt senere.

De spændte liften med Amalie fast på bagsædet og taxachaufføren fandt et varmt tæppe til Alex. De havde ikke kørt længe inden Alex sov.
- De kender mig, sagde Nanna.
- Ja, jeg så jo artiklen i bladet, det var ellers modigt at stå frem og fortælle om når man har rideskole.
Nanna brød hulkende sammen. – Jeg har ikke sat den artikel i, og det er ikke sandt det der står, - jo jeg ejer rideskolen sammen med mine to søskende, og ja billedet kan jeg jo ikke lyve mig fra, men for pokker hvad man laver i sin fritid kommer da ikke andre ved.
- Så, så, lille dame sagde taxachaufføren, jeg har jo ikke sagt at jeg har noget imod det, kun at jeg har læst artiklen, men hvem har så lavet artiklen?
- Det ved jeg ikke, hulkede Nanna. Hun kastede et blik over på sin børn, men de sov trygt begge to. - Jeg tror min mand har sat billedet i. Han har været mig utro gennem lang tid, tror jeg, og dette er måden at komme af med mig på.
- Åhh, mon dog, sagde taxachaufføren og klappede Nanna på knæet, - han bringer jo også sig selv i fedtefadet, hvis han står bag dette her.
- Han har en anden, og han vil af med mig, sagde Nanna.
Taxachaufføren sukkede, - hvad laver du ellers Nanna?
Nanna fortalte om hvordan hun ejede to store hjemmesider, og atter spærrede chaufføren øjnene op. – Gud er det dig der har dem, jamen jeg har jo tit tænkt på at sende en novelle ind.
Nanna kiggede på ham. – Hvad hedder du?
- Jeg hedder Busse.
- Jamen det skal du da være velkommen til Busse.
Busse smilede til Nanna. – Jeg har nemlig en god fantasi, skal jeg sige dig. Men jeg ved jo ikke om det er noget for dine hjemmeside.
- Lad mig prøve at høre, kan du fortælle lidt.
- Må det bare være fri fantasi?
- Det må det godt.
- Må jeg… må jeg… må jeg godt være lidt fræk og indiskret og bruge dig som person, så skal jeg fortælle en historie?
Det fik Nanna til at smile, hun nikkede, - ja prøv du bare det, og så begyndte Busse at fortælle på sin tur fra Sjælland og til Jylland.

Hvad Busse fortæller får du at vide i morgen – i stedet skal vi en tur ned til Holland til vores ungnisser:
Nisserne havde hygget sig sammen med de to vokse kvindenisser på museet. Lucia og Tulle var jaloux, de kunne godt se at ungnissernes hue vippede og strittede når kvinderne var lidt nærgående overfor dem. Så de havde hurtigt sagt, - kom, så går vi hjem. Da de kom tilbage til deres bolig på loftet ved kanalen, sad Niller og Noller og ventede på dem.
- Puhh jeg er træt, sagde Lucia.
- Jamen nu skal vi hjælpe jer i seng.
- Vi kan vist godt selv, sagde Jokke og Jesse.
- Nå ja, grinede nisserne, - skal vi ikke have noget nisseøl i aften.
- Det lyder som en god ide sagde de alle 4.
De fik hollandsk juleøl, og lidt efter lidt blev stemningen mellem alle 6 nisser, larmende og høj. De pjattede og pjankede og morede sig.
- Kunne I tænke jer en sandwich, spurgte de store nisser.
- Det ville da være dejligt, sagde Tulle og Lucia med én mund.
Niller og Noller rejste sig op og begyndte at ville tage tøjet af pigerne.
- Hey stop, hvad foregår der? Jokke og Jesse rejste sig op i deres fulde højde. – Skulle vi ikke have noget at spise, skulle vi ikke have sandwiches.
Voksennisserne lo, - ved I ikke hvad en sandwich er?
Nisserne så på dem og sagde, at det gjorde de jo åbenbart ikke, hvis det ikke havde noget med mad at gøre.
- En sandwich er når en hunnisse har en hannisse både under sig og over sig.
Pigerne fniste og deres huer blev helt orange ved tanken.
Jokke og Jesse vekslede et blik med hinanden, hvad pokker gjorde de nu.
Men pigerne kom hen til Jokke og Jesse. – Det kunne være frækt, være frækt at være sammen med jer og de nye nisser, så har vi jo prøvet det, så har vi jo også fået lidt oplevelser alle sammen. Pigerne begyndte at røre ved Jokke og Jesses vadmelsbukser, og det var meget let at se, deres nissehuer begyndte at rejse sig med lynets hast.
- Orv, så skal din nissepind ind det ene sted, og voksennissens nissepind skal ind det andet sted, og vi har jo de der gummilidutter til at putte på.
Pigerne begyndte at tage tøjet af Jokke og Jesse. Vadmelsbukserne faldt til gulvet, kanvas trøjen og striktrøjen fandt samme vej. De langbenede underhylere havde en stor bule nu. Voksennisserne klemte pigernes bryster og klædte dem af. Deres hænder var over det hele, brysterne, i nisserevnen. Pigerne sukkede og stønnede, og deres nissehuer var knaldorange.
- Kom, hviskede voksennisserne.
Voksennisserne satte sig i hver sin dobbeltseng og ungnisserne delte sig også i to hold. Noller lagde sig ned mellem Lucias ben og spredte hendes ben. – Slik din kæreste mens jeg slikker dig. Hun gjorde som han sagde. Snart gispede og stønnede hun. Det var en erfaren tunge han havde. Da hun var dejlig våd, og Jokkes nissepind var helt stiv, vendte den erfarne nisse sig om på ryggen. Jokke skulede over til Jesse og så at det var ret synkront det der foregik.
- Kom, sæt dig op på min nissepind.
- Vi skal lige have gummilidutter på, sagde nissepigerne.
- Nåårr ja, svarede voksennisserne, - selvfølgelig.
Pigerne satte gummilidutter på.
- Lad os mærke jeres nissesafter over os.
Jokke og Jesse kiggede på hinanden, det var som om de ikke helt havde greb om det her. Men frækt det var det.
Pigerne satte sig ned over de fremmedes nissestave. De sukkede og stønnede. De begyndte at ride frem og tilbage. Voksennissernes hænder klemte og nulrede pigernes bryster.
- Kom så, så er det jeres tur, sagde voksennisserne til Jokke og Jesse.
Jokke og Jesse skubbede pigerne forover, så deres numser stod hvid, blød og indbydende lige imod dem.
- I bliver nødt til at spytte på den, eller kan I ikke få den ind!
Jokke og Jesse kiggede på hinanden. Spytte på den?
- Ja, pigerne har ingen smørelse i det andet hul.
Det lød jo logisk nok, så de sendte hver især en spytklat ned på deres nissepind og nærmede sig de svulmende hvide bagdele på nissepigerne.
Pigerne havde aldrig prøvet det her før, pludselig mærkede de en kildrende fornemmelse omkring deres bageste hul. De stønnede, det var frækt det her.
Jokke og Jesse satte deres nissepind mod åbningen, og skubbede sig indenfor.
- Arvvvvvvvvvvvvvvvvv, det gør ondt, hylde Lucia.
Voksennissen trak hende ned til sig og bevægede sig indeni hende. – Slap af skat. Slip og giv ham lov til at trænge op i dig.
- Jamen det gør jo ondt, for pokker.
- Nej, lige om lidt går det over.
Jokke var lidt beklemt ved at det gjorde ondt på Lucia. Men han mærkede hvordan hun lidt efter lidt slappede af og han gled længere og længere ind.
Hans pind var nu helt stiv. Pludselig gav Noller sig til at bevæge sig.
Hold da kæft det var frækt det her. Han kunne jo mærke.. ja han kunne mærke den andens nissepind det var som om de lå ved siden af hinanden, det vidste han jo godt de ikke gjorde. Han skubbede lidt imod og pludselig gled han helt ind.
Tulle begyndte at hyle og skrige, denne gang var det ikke af smerter.
- Kom så brormand så vipper vi, sagde den voksne nisse. De fandt takten og de gled ud og ind af Lucias huller. Det var frækt, der var en sukken og en stønne af de seks nisser. Pludselig rejste Lucia sig op og skreg, - Det er så gooooooooooooodt, og så rystede hun over hele kroppen. Jokke mærkede hvordan hans nissepind ligesom sad fast i en skruestik.
- Åh ja, åhhh jaaaa, stønnede han.
Nissen under ham stødt opad igen og igen.
De to nisser bankede løs, nu skulle det være.
De brølede da deres hvide nisseskum sprøjtede ud i gummilidutterne. Udmattede sank de sammen.
- Ja så ved I også hvad en sandwich er.
Nisserne kiggede på hinanden og lo det havde sandelig været frækt, men opgaven med julemanden havde de ikke fået løst.

Hvad fortæller Busse, hvem står bag billedet i bladet? Er det mon Ridelæreren eller måske en helt anden. Hvordan kan Nanna nogensinde vende hjem til rideskolen?
Læs Busses frække fortælling i næste afsnit.