Jul og erotik på afveje - Julen 2006

Forfatter: Busse©
15. december

Resumé
Katastrofen er sket. Et penibelt billede af Nanna i færd med at udnytte en slave med en strap-on er kommet i et erotisk magasin. Nanna ser kun en løsning, det er ridelæreren der har sat billedet i, han har en elskerinde, er træt af hende, en behændig måde at gøre det på. Hun flygter til Jylland med sine børn til Moster Sofie og onkel Laust. Taxachaufferen Busse genkender hende fra bladet, men fortæller hende at hans fantasi er god og hun beder ham fortælle en historie.
Samtidig er det lykkes Niller og Noller at få sex med de danske nisser. Jokke og Jesse er lettere irriterede for hvad nu hvis Lucia og Tulle falder for de to nisser og slet ikke vil være kærester med dem, Jokke og Jesse mere?
Lad os skynde os at komme videre med dagens afsnit.

15. december.
I går flygtede Nanna med sine børn over til sin moster Sofie og onkel Laust, der bor syd for Århus. Vi blev ikke helt færdige med beretningen fra i går og spoler lidt tilbage…

- Må jeg… må jeg… må jeg godt være lidt fræk og indiskret og bruge dig som person, så skal jeg fortælle en historie, spurgte taxachaufføren.
Det fik Nanna til at smile, hun nikkede, - ja prøv du bare det, og så begyndte Busse at fortælle på sin tur fra Sjælland og til Jylland.

Busses fortælling:
Slåskamp der endte i sex med chaufføren.
Sidst på natten blev jeg sendt ud til en af forstæderne til en rideskole, hvor der tilsyneladende havde været en meget våd julefrokost.
Uden for rideskolen stod et ægtepar og skændes kraftig, konen sprang ind på bagsædet og prøvede at forhindre manden i at følge efter, men han var den stærkeste og tiltvang sig adgang og kom ind ved siden af konen, jeg fik en adresse og begyndte at køre mod byen. Efter få kilometer gik det over til et håndgemæng, og jeg stoppede taxaen og bad ham om at gå ud, det ville han ikke, og jeg tvang ham ud og låste døren, samtidig advarede jeg alle andre vogne om, at der stod en voldelig mand, og opgav adressen.
Nanna, som jeg fandt ud af konen hed, fortalte gennem tårer, at manden have været i høet sammen med en af de unge piger som gik på rideskolen og selv om han have sperm på bukserne ville han ikke indrømme det.
Jeg holdt igen ind til siden og bad Nanna om at sætte sig om foran, hvad hun var villig til. Jeg prøvede så godt som mulig at trøste hende, for hun var stadig helt oprevet. I slåskampen med manden var hendes kjole blevet revet i stykker, og da hun ikke have bh på, blev det ene bryst ved at falde ud, når hun ikke holdt det inde, hun havde et par pæne store bryster og så i det hele taget godt ud bortset fra at hende mascara var løbet lidt ned af hendes kinder.
Efter at hun var faldet lidt til ro, fortsatte vi kørslen, men nu var hun flyttet helt over og sad meget tæt på mig, og nu fik hendes bryst lov at svæve frit. Jeg kunde ikke rigtig holde nallerne ved mig selv, nulrede hendes vorte mellem to finger, og hun havde ikke noget i mod det.
For at prøve hvor langt hun ville gå, fik jeg med den hånd der ikke skulle være på rattet, trukket hendes lange nederdel så højt op, at jeg kunne nå hendes fisse og jeg blev forbavset, da jeg i stedet for at mærke et par underbenklæder, ramte en meget våd og slimet fisse.
Sig mig har du også været din mand utro, spurte jeg. Kun en lille smule, for det var kun to ryk og en aflevering, svarede hun.
Nanna var simpelthen så liderlig, at hun var lige til at plukke. Skal jeg gå med ind, når vi komme hjem til dig, spurte jeg, eller har du et bedre sted, det er for koldt at gøre det i det fri sagde jeg.
Nanna gav mig en ny adresse, som ikke var så langt fra den første. Jeg sover i min venindes seng i nat, for de er på juleferie og kommer først hjem i det nye år, sagde hun, og ham den sure kan få lidt at tænke på.
Da vi kom frem til adressen, var alt hun sagde.. Kom.
Vi gik ind og da hoveddøren var faldet i fløj hun mig om halsen og jeg fik et kys hvor hun havde tungen helt nede i halsen på mig, jeg gjorde alt for at gengælde det hede kys, vi holdt en lille pause for at få luft, og hun sagde, for at få lov at gå i seng med mig skal du love at give mig en endefuld, fordi jeg har været slem. Jeg blev forbavset og spurte, hvorfor hun så ikke gik med manden, nej svarede hun, for han slår kun i hovedet med knyttede hånd, og jeg er ikke interesseret i blå øjne og flækkede læber her i julen, og vi har ikke nogen børn, så jeg kan bare blive væk…
Her afbrød Nanna Busse i fortællingen og fortalte med et smil at hun altså havde to børn og at hendes mand aldrig slog i hovedet… Nå ja, svarede han, lidt forfatterisk frihed, og fortsatte historien.
Imens var vi nået ind i stuen, og hun gik over til en bakke med en masse flasker og skænkede i to glas, gav mig det ene og sagde, nyd dette for nu går jeg i bad.
Et kvarter efter kom hun tilbage i stuen, lige så nøgen som gud havde skabt hende, og inden jeg nåede at sige noget, lagde hun sig over armlænet på en lænestol med bagdelen i vejret. Vær så god, nu vil jeg gerne have min straf, sagde hun.
Uha! Tænkte jeg, jeg har aldrig været med til sådan noget, men hvad, hun har selv bedt om det.
Hurtig fik hun tre klask på hver balle, som antog en pæn rød farve. Hårdere, sagde hun, jeg trak livremmen ud af mine bukser, og gav hende fem slag, så hårdt jeg kunne. Der tegnede sig fem tydelige streger, og hun ømmede sig. Jeg kælede lidt for stregerne, og det nød hun. Jeg skubbede hende lidt længere op i lænestolen og kyssede hende overalt på hendes bagdel, jeg lod også tungen lege i spalten mellem ballerne og hun spredte benene, så meget hun kunne. Nu kunne jeg nå hendes fisse, som sejlede af safter. Hun smagte godt, hun klynkede og spurte, om vi ikke skulle gå ind i seng i stedet. Hun gjorde alt, for at jeg skulle komme af tøjet så hurtig som mulig, og vi landede i en hed omfavnelse på sengen i soveværelset, hvor hun havde fjernet dynerne. Hun gik helt amok, og kyssede og slikkede mig over hele hovedet, og blev ved at fange efter mit lem.
På en eller anden måde fik vi drejet os, sådan at vi endte i en 69er. Jeg gjorde, alt hvad jeg kunne, for at slikke al den saft i mig, som sejlede ud af hende, jeg fik en arm ind under hendes lår, så jeg med et par finger kunne søge efter hendes G-punkt og samtidig med en anden finger stimulere hendes røvhul. Hun var meget urolig, og der kom underlige lyde fra hende, men det var noget uforståelig, da hun havde min pik dybt begravet i sin mund. Det var tydeligt, at det var noget hun havde prøvet før. Jeg kunde mærke at mit pikhoved var langt nede i hendes hals, mens hun nuldrede med næsen mod mit skamben og jeg nød hendes glatte fisse.
Dette måtte have en ende, så jeg trak mig tilbage, ellers have jeg skudt ladningen ned i hendes hals, og jeg var ikke sikker på, at jeg kunne to gange lige i træk, så jeg blev vendt om, og uden yderlige kommentarer, trykkede jeg mig i bund i hendes dejlige fisse. Hun var meget stram og gloende, så jeg kunne mærke, at der ikke skulle meget til, før den ville gå på mig. Jeg trykkede mig helt i bund og blev liggende, idet jeg spurgte, om hun havde mere af det vi drak i stuen, for at vinde et par minutter. Jo, det havde hun, og jeg trak mig ud selv om lysten til bare at lade stå til. Hun hentede to glas med en gullig væske og vi skålede og drak.
Du må undskylde, jeg afbrød det dejlige øjeblik, men ellers var det endt alt for tidligt, sagde jeg.
Joo! Sagde hun, det havde hun allerede regnet ud.
Vi drak ud og kyssede lidt, så satte hun sig på mig, og min pik fandt selv ind i hende. Hun vippede og roterede med hele understellet, jeg lod mig synke baglæns om i sengen, hun fortsatte med at kneppe sig selv og skreg, at nu kom hun og at jeg skulle komme med. Så jeg fik hurtig vendt bøtten så jeg kom øverst og nu cyklede jeg bare derud ad. Hun skreg og jeg stønnede. Først kom hun, og inden det ebbede ud for hende, kom jeg og det var med til at forlænge hendes nydelse.
Derefter faldt vi i søvn i hinanden arme.

- Slut, prut, finale, sagde Busse.
På det tidspunkt var de nået op omkring Århus. Nanna lo og sagde, - du er jo slet ikke så dårlig en fortæller.
I det samme vågnede Alex. – Mor, hvor er vi.
- Vi er Jylland min skat, sagde Nanna.
- Hvad skal vi her?
Nanna blev brat skubbet tilbage i virkeligheden. – Vi skal være her i nogle dage min skat.
- Hvor er far?
- Han skal passe hestene derhjemme. Gudskelov at han var så lille endnu, at han ikke kan gennemskue det.

Da de nåede frem til moster Sofie og onkel Laust, kom de ud på gårdspladsen for at tage imod dem.
- Det var vel nok en dejlig overraskelse, sagde Sofie og Laust i munden på hinanden.

Busse hjalp Nanna med at bære taskerne ind. Barnevognen blev klappet ud og stillet op.
- Jamen, så håber jeg at du får styr på dit liv Nanna, sagde Busse.
- Tak, hviskede Nanna og godt tur hjem, og husk nu at skrive historien til mig.
Det lovede Busse og Nanna gik sammen med børnene ind til deres bolig for de kommende dage. 

Det blev sent inden de gik i seng den aften. De hyggede sig og da Alex var kommet i seng, lagde Nanna kortene på bordet. Sofie og Laust forsøgte at trøste Nanna men humøret var på nulpunktet.
Da de stod op om fredagen var det godt op ad dagen, men Sofie og Laust havde ladet dem sove. Sofie gik tur med Alex og Amalie og Nanna fik koblet sin bærbare til. Godt nok var hendes moster og onkel et par mennesker op i alderen men de var med på noderne det måtte hun lade dem og smilede da hun fik forbindelse med sin hjemmeside.

Hos nisserne hjemme på rideskolen…
- Magnus, Magnus, du må gøre noget – Nanna er rejst, pist borte er hun. Det er forfærdeligt. Marie kom hæsblæsende ud i Magnus værksted.
- Rejst? Magnus kiggede desorienteret på sin kone, - hvorhen?
- Ja det ved jeg ikke, men du må gøre noget, vi må gøre noget...

Hvad mon nisserne finder på, og hvad vil Nanna stille op i Jylland, har hun tænkt sig at blive der altid. Det hele er gået i hårdknude og Magnus er ganske klar over at hvis Marie finder ud af hans lille foreteelse ude i skoven – så var hun sikkert også rejst.
Det ser sort ud for vore små røde venner og ridelærerparret. Læs den spændende fortsættelse i næste afsnit.