Jul og erotik på afveje - Julen 2006

Forfatter: Helen Halgrimsson©
19. december

Resumé
Ungnissernes mission i Holland er ved at være afsluttet, der er dog lige en lille detalje tilbage der skal afvikles, noget der lige skal falde på plads inden de kommer hjem og holder jul med deres nissekærester. I Odder har Sofie og Lise Bangstrup noget igang med Nanna, og Sten Bangstrup er taget over til Ridelæreren for at se om han kan løse knuden. Lad os se hvad der sker...

19. december.
Ridelæreren hørte postkassens låg smække, trak sin morgenkåbe tættere til og gik ud og hentede posten. Det havde været sent inden han kom i seng. Han og Sten Bangstrup havde talt længe og intenst om hvad der var foregået. Ridelæreren havde lagt kortene på bordet om hans forhold til Helle fra kontoret og Maria fra hesteauktione, de underlige telefonopkald og den fatale artikel i det erotiske magasin. Sten sov endnu. Han kiggede på bunken af breve. Specielt eet interesserede ham, der var læbestift på konvolutten. Hvad nu? Han rev brevet op, det var godt nok stilet til Nanna, men det kunne ikke hjælpe, nogen forsøgte at komme imellem dem, det var både hans og Stens konklusion. Han tog brevet med hen foran den kolde pejs og begyndte at læse…

December. Høj himmel. Middelhavet azurblåt. Hver morgen svømmeturen ud til bøjen og tilbage, præcis 500 meter. Så ind under strandens kolde bruser. Nogle minutter nøgen i den første morgensols stråler, mens jeg lader mig tørre af den stille brise fra det ocean, som for 2000 år siden fik navn af at være den geografiske midte i det uendeligt store Romerrige.
Jeg står der, fuldt bevidst om, at der på flere af Hotel Cosmopolites balkoner står unge og ældre mænd med kikkert og begyndende ståpik, frydende sig i det skjulte ved synet af min stadig velskabte kvindekrop.
En kvinde uden rynker og med fuldmodne bryster, som - trods min alder i år - ikke hænger, men stritter selvbærende og vellystne. Fristende for mandehænder til at hule sig om.
Ved tanken om at kunne være tæt på mine solbrune attributter havde 'balkonmændene' sikkert kun ét i tankerne: At løfte mine bryster, kæle dem, kysse de liderligt strittende vorter, som enhver mand - jeg kan jo se det i deres øjne ved middagen - drømmer om at lade fingrene lege med.
Mine egne tanker kredser kun om et par faste hænder, som bagfra kupler sig om mine bryster. En liderlig mandekrop, som presser sig bagfra ind mod min - for øjeblikket efter at lade den ene af hænderne synke og lege med mit køn. Jage sit bedre jeg ind mellem mine balder og til sidst finde ind i fugtigvarmen til en hurtig eller langstrakt udløsning for ham og mig.
Stående dér på stranden iklæder jeg mig med langsomme bevægelser min næsten gennemsigtige silkekimono, der kun halvt dækker mine stramme balder og ikke skjuler, nærmere fremhæver, de strittende bryster om den fristende kavalérgang.
Jeg kan godt være bekendt at vise min skikkelse for kikkertmændene deroppe på balkonerne. Eller måske en enlig morgenvandrer. Jeg véd, at min skikkelse stadig er attråværdig.
Når jeg langsomt går op imod hotellet, frisk som en havtaske og liderlig som en brunstig so, håber jeg hver morgen at en eller anden balkonlurer skal tage mod til sig, slippe den pæne opførsel og storme ned ad trapperne for at møde mig på stranden, eller på en af trappens repos'er. At han vil lægge armene om mig og føre sit rejste lem ind, hvor det vil blive mødt af det eneste sted på min krop, som vinden og den første morgensol ikke har kunnet tørre - og som tankerne om mandeøjne på sig har gjort drivende våd og villig.
Sådan er det da også gået ikke så få gange under Finns og mine tidligere ophold på Hotel Cosmolite i Nice, hvor min mand og jeg nu for 12. gang holder ferie. Denne gang blot med den forskel, at jeg ikke har fået mandepik siden ankomsten.
Finn er kort før afrejsen blevet opereret, så vi er egentlig på rekreation for igen at gøre ham 'fit'. Ikke at jeg får pik hos ham, for Finn har været impotent i næsten hele vort ægteskab, men han er en knag til at finde unge mænd til mig, som vil tage mig vildt og voldsomt, mens han selv fotograferer eller filmer vor vilde erotik i dobbeltsengen, på sofaen, i spabadet eller på velourtæpperne i suitens opholdsstue.
Finn er langt ældre end mig, og overlægen havde beordret ham til at tage det stille i et par måneder. Så Finn og jeg besluttede at holde december og januar i Sydens sol. Vi har tilbragt flere vintre i Nice, hvor temperaturen er Europas behageligste med næsten aldrig under 20 graders varme i dagtimerne. Vi bor altid på det fashionable 'Hotel Cosmopolite', som har sin imponerende facade ud mod den brede boulevard og en lige så prangende udgang til den brede, hvide sandstrand ved det dybblå Middelhav. Et opdateret luksushotel fra fortiden.
På sådanne hoteller løfter ingen portier så meget som et øjenbryn, når en dame i badedragt - eller uden under den frække kimono - passerer forbi, ledsaget af en yngre mand udefra og tager elevatoren op til hendes og sin pengestærke, ældre ægtefælles suite med to soveværelser, to badeværelser og i midten en fælles salon eller opholdsstue.
De unge mænd - gigoloerne er ofte kun store drenge - kender forholdene og véd, at de yngre kvinder netop lufter deres ydre ynder og indre lyster i diminutive badedragter, for at give dem rigelig næring til fantasier. De véd, at skønhedens ægtemand som regel er en ældre herre, der foretrækker store drinks og bridgeborde frem for kønslivets glæder.
Vi kan også skjule os sammen i den elegante hotelbar med masser af  'chambres separés' med høje sidepaneler, som intet dannet menneske stikker hovedet ind i, når gardinet er trukket for.
De unge mænd véd, at disse unge kvinder ikke får tilstrækkeligt med sex - om overhovedet noget - hos deres aldrende mænd.
Som oftest er de unge kvinder ren staffage for de gamle mænd, der af samme grund viser stor forståelse for, at deres kvinder åbner skødet for fyrige, yngre mænd, der vil - og kan - tilfredsstille hendes umættelige begær. Jeg kompenserer for min svundne ungdom med frække øjne, der signalerer en endnu ikke afdød kødelig lyst under den kokette strandhat.

Finns lyster går ikke i retning af bridgebordene. Finn får sin tilfredsstillelse ved at fotografere og filme sin 25 år yngre kone i seng med virile, unge mænd. Altid helt unge. Det er dem, der ophidser mine hormoner mest.  Jo yngre des bedre - for så véd Finn, at jeg ikke pludselig går grassat, forveksler sex med forelskelse - og stikker af med en eller anden fyr. For på trods af den manglende sex med Finn, elsker vi hinanden højt.
Jeg skal måske lige sige, at jeg aldrig har født, har en snæver skede, er evigt liderlig - og efter egen vurdering og andres udsagn stadig ser ud som en 40-årig. Min bryster hænger ikke, og de er uden siliconehjælp store som små honningballoner. Rynkerne holder jeg mig fra livet med velduftende cremer.
Grundet lægens ord, havde jeg under denne ferie holdt mig på måtten - selv om denne længtes helt ukristeligt meget efter, at en anden gjorde det.
Forleden sagde Finn pludselig, da vi om morgenen nød solen på balkonen:
- Sig mig, Helen, har du helt mistet dine sexlyster?
- Nej, så sandelig har jeg da ikke det. Men jeg synes ikke, jeg vil bebyrde dig med at skulle springe rundt med kamera i boudoiret. Du skal jo slappe af, min elskede.
- Du er tosset, Helen, sagde han. Jeg trænger i den grad til at se dig sex-aktiv igen....Ja, faktisk har jeg kik på én, jeg gerne ville se dig i clinch med...
- Nå, hvem er det? (Der er så sandelig nok af lækre fyre her under Sydens sol).
- Det lyder måske mærkeligt, men jeg kunne godt tænke mig at se dig dyrke kvindesex. Det er så længe siden, at du...
- Hvem?  Det er snart lige meget, hvad du finder... også selv om det ikke er en helt ung én. Jeg er vild med pik. Men jeg vil da gerne glæde dig med en gang kvindesex. Har du nogen specielt i tankerne, Finn?
- Har du lagt mærke til det par, som et par aftener har siddet to borde fra os i baren?
- Hende den flotte blondine med den... lidt ældre mand?
- Han er ikke hendes mand. Han er hendes bror.... Faktisk har jeg talt med dem om det. Broderen grinede, da jeg fjumrede lidt rundt om emnet som katten om den varme grød.
- Du har altså allerede været fremme på tåspidserne?
- Ja, gu' har jeg så. Men hun... hans søster.... er ikke til mænd. Hun er kun til piger.... så... jeg tænkte...
- Ja, hun er et flot stykke pigebarn.... Tror du, at hun kunne tænke sig at ligge og lire med en gammel kone som mig?
- Hold nu op, Helen. Det kan godt være, at du ikke er helt ung af alder, men du ser stadig lækker ud. I øvrigt sagde hendes bror, at de havde siddet og holdt øje med os, og han generede sig ikke for at afsløre, at hans søster havde antydet ønsket om at ende i kanen med dig.
- Hvad gør en kone ikke for at glæde sin mand... he-he!
- Hun stiller kun én betingelse: Hun vil ikke have nogen med som 'kikker'.
- Så har du jo ikke noget ud af det?
- Jo, for hun har ikke noget imod, at jeg stiller et par snurrende kameraer op... Så kan vi jo sammen nyde filmen bagefter, du og jeg - eller måske os alle fire.
- Alene tanken gør mig liderlig... Pigesex er helt vildt dejligt...  Så hvis du, Finn, har...
- Det har jeg... De er for resten amerikanere. Han hedder Abner, og hun hedder Marylin.
- Hun har også lige, hvad Miss Monroe havde... dengang.
- Skal jeg arrangerer det?
- Jo før jo bedre. Jeg er hamrende liderlig ved tanken.

I baren blev der samme aften talt lige ud af posen. Jeg var 'tændt'. Hun havde de flotteste babber, jeg længe har set. Hendes øjne var sorte som kul - og emmede af lir. Efter en halv times snak om de fælles planer, sagde Finn:
- I kan dele endnu en flaske champagne... så går jeg op og stiller kameraer an.
Søskendeparret nikkede og smilede - og Marylin lagde armen om mig. Hun tungekyssede mig, lige for øjnene af de to mænd. Selv tjeneren så det. Han holdt sig dog bag baren - sendte kun ungtjeneren hen til os med nok en flaske. Den unge mand kunne ikke skjule sin bule, og bartenderen har sikkert stået bag baren med sydlandsk halvstivert på.
Det var ikke den første flaske chams, vi havde fået, så stemningen var lettere løftet. Champagnen og tungekysset gik lige i lystcentret på mig. Jeg var mere end beredt.
Et kvarters tid senere, kom Finn ned, og sagde halvhøjt:
- Abner og jeg bliver her. I går op. Når I trykker på knappen under lyskontakten ved badeværelset, starter begge kameraer. Der er 40 minutters digitaltid på hver. I kan tænde begge samtidig eller ét ad gangen.
Marylin og jeg nikkede og smilede - og to minutter senere var hun og jeg på vej op med elevatoren.
Det er ikke meget, man kan nå at kramme og kæle mellem stueetagen og 7. sal., men vi nåede da at få hænderne på hinandens bryster og tage os endnu et liderligt tungekys.
- Skal vi vente lidt med at tænde kameraerne, Helen? sagde Marylin. Jeg nikkede, og to minutter efter stod vi med armene omkring hinanden og trykkede vore kroppe mod hinanden. Yderligere et minut senere lå vi i en 69'er med tungerne legende i hinandens skamlæber. Hun var våd som jeg. Intet at vente på.
- Nu tænder jeg for kontakten, sagde jeg.
Da vi senere så filmen, opdagede ingen, at Marilyn og jeg allerede havde smagt hinandens safter, inden vi startede kameraerne.
Hvor var hun dejlig. Hvor var hendes tunge dygtig. Jeg prøvede af al magt at gøre det lige så godt for hende, som hun gjorde det for mig.
Vi labbede hinandens safter i os og nød smagen af liderlig fisse.
Sådan lå vi og legede i mange minutter, før Marylin drejede sig omkring og kyssede min mund, mens vi gned os mod hinandens nøgne kroppe. Bryster mod bryster, mave mod mave, lår mod lår, kusse mod kusse.
Marilyn lagde sit ene knæ ind mod mit køn, og jeg gjorde gengæld ved at give hende plads, så hun ikke et sekund var i tvivl om, at jeg trængte lige så meget til hende som hun til mig.
Så krøb hun ned mellem mine ben, dirigerede mig om på ryggen og førte sin stive tungespids ind mod min klitoris... lod tungen lege omkring min klit, der var stor som en minipik. Hun suttede den, og jeg stønnede af vellyst, mens hun legede og legede i mig.
Så tog hun med sine lange fingre i mine skamlæber, spredte dem - og blev ved, til jeg med en ekstatisk stønnen fik min første orgasme, idet jeg smækkede begge ben op omkring hendes hals. Jeg mærkede safterne sive fra mig, og da mine vellystkramper havde lagt sig en smule, var det min tur til at give hende den samme omgang... med det samme resultat. Marilyn kom så hurtigt, at det overraskede mig.
Der var stadig mere end 30 minutter tilbage af digitalkameraernes optagetid.
Hendes næste bevægelser var en hånd ned i den taske, hun havde stillet ved sengen, da vi kastede os i hinandens arme. Hun fremdrog et eller andet. Jeg gættede rigtigt. Det var en stor dildo, som til min store overraskelse havde form som noget midt imellem en mandepik og et stort bloklys.
Jamen, det var et bloklys! Da jeg så bedre efter, opdagede jeg at lyset havde store tal ned ad siderne. Et kalenderlys.
- Vil du kneppe mig med et kalenderlys? Spurgte jeg lystent.·
- Det er jo kun jul een gang om året, lo hun, og det er jo bedre at få det i sig, når en anden fører det end én selv.
Jeg lå stadig på ryggen, da hun først førte lyset ind i sin mund, slikkede og suttede på det, før hun langsomt og liderligt førte det ind mellem mine skamlæber, og derefter langsomt, lod det forsvinde i min lystne skede.. Nu opdagede jeg, at lyset ikke blot var stort og tykt, men også lettere nupret. Jeg mærkede det blive ført ind, og da hun mærkede, at nu var det i bund - det må have været helt inde, hvor man kun kunne se de 22-23-24 - begyndte hun legen. Førte lyset ud og ind, ud og ind, ud og ind i min lystne fisse, som allerede var på vej mod sin anden orgasme. Hun førte lyset med den ene hånd, mens hun sænkede munden ned og lod læberne lege omkring min klit.
Jamen, det kan ingen kvinde stå imod... min vejrtrækning blev hurtigere og hurtigere. Jeg stønnede og var helt væk i hendes 'arbejde' med det store kalenderlys. Lige før min orgasme meldte sig, trak hun det langsomt ud, satte min hånd ned, hvor hendes hånd havde været før, væltede sig om på ryggen. Og så var jeg helt klar over min opgave. Nu var det min tur til at føre lyset ind og ud - og jeg behøvede ikke at slikke på lyset før indførelsen. Lyset drev af mine safter og blandede sig nu med hendes.
Jeg standsede ikke. Holdt ikke op - som Marylin havde gjort det med mig. Jeg fortsatte, hørte hendes vilde vejrtrækning, men fortsatte lige til hun kom i en vild orgasme.
Da hun kom lidt til sig selv, tog hun lyset, førte det for anden gang ind i mig... og blev ved, til også jeg havde nået lykkens tinde.
Så slap vi lyset og lagde igen armene om hinanden og knugede os sammen. Vi tungekyssede og vi krammede hinandens bryster og lod hænderne gå på opdagelse på hinandens kroppe.
Lidt efter lå vi igen i en 69'er, og tungerne skaffede os begge aftenens tredje orgasme.
- Hvad vil du nu, Marylin? Spurgte jeg. Hun lagde sig på maven og bad mig tage lyset igen og give hende det bagfra. Hun løftede sin lækre røv, som jeg ikke kunne lade være at kysse og småbide i. Jeg lod endnu en gang kalendelyset finde vej mellem hendes våde skamlæber.
- Gør det på mig igen, Helen, hviskede hun. Og jeg lod mig det ikke sige to gange. Jeg førte det nuprede lys langsomt ind og ud, til jeg kunne høre, at hendes tredje orgasme var på vej. Lige da hun nærmede sig toppen af lystbjerget, hviskede hun. - Gi' mig det i mit bageste hul. Det er det bedste jeg véd ovenpå et par vidunderlige skedeorgasmer.
Med lyset i numsehullet på Marilyn førte jeg det frem og tilbage, så jeg skiftevis kunne se, at der var mange dage til jul - for så igen at begrave det til lillejuleaften.
- Ikke dybere, Helen, hviskede hun. Hold det dér. Bevæg det overhovedet ikke!
Jeg stak en hånd ind under hendes lænder og legede med langfingeren i hendes kusse. Jeg kunne mærke, at hun strammede og slappede ringmusklen om lyset - og det blev hun ved med, indtil hun pludselig kom.
Bagefter fik jeg samme omgang. Også jeg fik endnu en udløsning. Da vellystkramperne havde fortaget sig, trak hun lyset ud, lagde det ved siden af sig. Og så lagde vi endnu en gang armene om hinanden, knugede os ind til hinanden - og tro det eller ej - fik endnu en stille udløsning i hinandens arme.
Som vi lå der i tæt omfavnelse hørte vi pludselig først det ene, så det andet kamera slukke for optagelse. Det hele havde varet 40 minutter.

Vi gik i bad sammen. Vi stod under bruseren og lod det lune vand løbe ned over vore kroppe. Og dér - lige dér, stående med hænderne alle steder på hinandens kroppe - og nu helt uden snurrende kameraer, faldt hun på knæ. Jeg lænede mig tilbage på den brede repos. Ville slikkes. Det fik jeg bare ikke lov til. Marilyn tog mig i hånd og førte mig hen til en dør. Hun åbnede den, og heden slog ud imod os. Finn havde tændt for varmen i saunaen. Og dér - på den overtrukne, bløde briks - tog hun mig. Hun jóg tungen i bund mellem mine skamlæber og så gav hun mig - og jeg derefter hende - aftenens fjerde orgasme.
- Nu er tiden vist inde til at få tøj på og gå ned i baren - inden de to mænd drikker sig så fulde, at de ikke gider se filmen!

Det var de nu ikke, så vi tog alle fire elevatoren op til vores suite. Finn satte kameraerne til den store fladskærm - og nu så vi alle fire resultatet af Marilyns og mine glade anstrengelser. Det gjorde os to piger liderlige igen. Vi lagde vore hænder på mændenes bukser. Jeg på Abners og Marylins på Finns.
Hun må have evner, jeg ikke har, for pludselig, mens jeg kyssede vildt og liderligt med Abner, så jeg gennem øjenkrogen, at Marylin minsandten havde fået en næsten-ståpik ud af Finns bukser. Hun suttede den så guderne måtte sig forbarme. Så hviskede Abner:
- Finn har sagt, at hvis jeg gerne vil kneppe dig, så må jeg gerne for ham.
Jeg nikkede, kyssede ham - og lige idet han førte sit vidunderlige lem ind i mig, hørte jeg en stønnen fra Finn, som jeg ikke havde hørt i årevis. Han fik minsandten udløsning i munden på Marilyn.
Mens Abner og jeg førte den gode, gamle leg mod den vidunderlig ende, så jeg, at Finn havde snuppet Kalenderlyset. Med det lykkedes det for ham at give Marylin det glatte lag.
Netop i det øjeblik, Abner fyrede fra hoften, helt i bund i mig, hørte jeg Marilyns vellystsukken. Det var mere end tydeligt, at den gik på hende. Finn havde nu både fået udløsning og takket være kalenderlyset klaret at give det samme til en kvinde.
Vi satte os alle fire tilbage i hjørnesofaen. Finn og Abner rejste sig. Vi to piger sad bare der og nød at være udkneppede.
Abner fandt glas, og Finn trak en flaske champagne op.
Så fik Marilyn pludselig en idé. Hun rejste sig, tog kalenderlyset, tændte det med bordlighteren og sagde:
- Der sker ikke spor ved at brænde et par datoer af.
Vi skålede, kælede alle fire for hinanden.
Da vi næste morgen vågnede alle fire i vores dobbeltseng, viste lyset, at der kun var 5 dage til juleaften. Så skyndte jeg mig at skrive historien ned til dig Nanna, håber du kan bruge den.

Kærligst Helen.

Ridelæreren åndede lettet op, gudskelov, det var bare en af Nannas skribenter der havde sendt hende et brev. Han smilede da han lagde det tilbage i konvolutten, men faldt så atter hen i tungsind. Én ting var at han havde været utro, men hvem og hvorfor var der sat det billede i bladet. Det var og blev tanken der kørte rundt og rundt i hans hoved. 

Noget tyder på at Sten Bangstrup har fået et god snak med Ridelæreren, men heller ikke han, ved tilsyneladende hvem der står bag artiklen. Finder de ud af det? Læs den spændende fortsættelse i næste afsnit.