Jul og erotik på afveje - Julen 2006

Forfatter: Anni Mela©
21. december

Resumé
Det er ikke blot hos menneskene det er galt denne jul, i går fandt vi også ud af at vores husnisse Magnus har gang i hormonerne. Efter hans første møde med Sidse i skoven den 4. december (kan læses HER) blev det i går afsløret at de har mødtes flere gange. Dette er camoufleret af hans brug af tryllepulver på de grødskåle han skal lave. I går rejste nissemor Marie til Grønland for at mødes med Julemanden og få hans hjælp til menneskeheden på rideskolen, uden dog at vide hvad hendes egen mand har gang i. Men netop som hun skal af sted kommer Magnus til at kalde Marie for Sidse. Der er dog ikke tid til at tænke yderligere over det, hun må af sted. Og bagefter skynder Magnus sig af sted i skoven. Uha - det var nært gået galt.  Lad os se hvad der sker i dagens afsnit.

21. december.
- Jeg kommer ved 15 tiden.
Morten, Nannas slaves stemme lød for hendes ører igen og igen. Hvorfor havde hun dog ikke tænkt på ham noget før, han var jo betjent, han var hendes slave, han kunne måske løse opgaven med artiklen i bladet.
Præcis klokken 15 drejede hans stationcar ind på gårdspladsen. Sofie og Laust var kørt kort tid forinden, de ville vise Alex Den gamle by, inde i Aarhus og havde også taget Amalie med.
Nanna kastede sig hulkende om halsen på Morten, da han steg ud af bilen, og han holdt hende tæt ind til sig og hviskede, at han var her for hendes skyld.
Nanna lavede kaffe og de satte sig i det hyggelige køkken med bord og bænk. Hun fortalte om de underlige opkald, først dem uden stemme, så det med stemmen der hviskede, skat skat er du der? Hun fortalte om den nat da ridelæreren havde sagt han boede på kroen men hvor kroen havde sagt de ikke havde haft ham boende og endelig om den rammende artikel med billede. Hun fortalte ham om det foto der var brugt kun lå på ridelærerens pc hjemme i privaten. Han spurgte ind til, om de havde taget back-up på cd, dvd, ekstern harddisk, usb-nøgler eller lignende.
Nanna rystede på hovedet, ikke så vidt hun vidste.
- Ønsker du at politianmelde Lasse for dette her, spurgte Morten.
- Jeg ved det ikke Morten, hvad nu hvis det ikke er ham? Nanna var helt i vildrede.
- Godt så aftaler vi at jeg tager hjem til Ridelæreren i morgen og udspørger ham, og finder jeg ud af noget så får du det at vide..
Nanna nikkede og var enig.
- Jeg har for øvrigt en fræk historie, sagde Morten, vil du høre?
Det ville Nanna godt og Morten fortalte at han var ude hos en borger, Laurids, den anden dag. Denne borger havde ikke fået synet sin bil og skulle have nummerpladen klippet, men det viste sig heldigvis at være en fejl, og så stod den ældre mand og skulle giftes med en ret ung pige.
- Han var så rævestolt over hende og fortalte mig hvad der lå forud..

Og her får I så Mortens fortælling:

Vinden susede i træerne, det var koldt derude, Laurids pustede på ruden, og kiggede ud af det lille optøet ”hul” på den frosne rude. Han gøs, uhh det var bare så koldt derude, men han kunne høre Maren kalde ude i sin bås, hun ville nok gerne malkes.
Han smed et stort stykke træ i brændeovnen, og slog et par slag om sig selv, han ville lige varmes lidt mere inden han ville begive sig ud i det kolde decembervejr.
Efter et stykke tid, stak han fødder i de gamle læderstøvler der stod ved siden at brændeovnen, de var blevet lidt stive at tørre der ved siden at den varme brændeovn, men de var dejlige tørre og varme, på med den tykke trøje, også ud i kulden.

Vinden bed ham i kinderne og føg ham om ørene, han dækkede sine øre med sine store grove hænder, og traskede videre over mod stald døren.
Månen skinnede ned fra en frostklar aftenhimmel, det var allerede temmelig mørkt, og kun månes stråler gav lys til den ellers ret mørke sti, små fine sne stjerner dalede stille ned.
Endelig nåede han stalden, Maren stod og trippede utålmodigt fra side til side, han klappede hende på bagen.
- Så så, gamle tøs… jeg skal nok komme og tømme dig nu.
Maren muhuuuede en smule beklagende, Laurids fandt hurtigt spand og skammel frem, og fik sig sat, ved det store tunge og varme yver, han tørrede hænder i bukserne, og varmede fingrene, inden han blidt tog fat og med en glidende bevægelse trak han i Marens patter og den hvide tykke stråle, ramte bunden af spanden, Maren stod nu helt stille, blev stille mere rolig, hun havde ventet længe på at blive tømt. Laurids lænede panden mod det store varme og bløde dyr, og sad stille i sine egne tanker, han kunne godt li’ denne måde at malke på, det giver nærhed til dyret, og ja, han havde jo ikke andet at give sig til efter at konen var død, han havde boet på gården hele sit liv, han var faktisk født i stuehuset der for 59 år siden, og om en lille måned, kunne han sige han havde boet der i 60 år.
Der var kun ham, koen Maren, hunden Max og en hulens masse katte på gården, han havde haft flere dyr, men efter konens død, var han ved at overveje at sælge det hele til en polak, men fortrød og solgte alle de andre dyr, men gamle og godmodige Maren ville han nu ikke skille sig af med. Han hænder trak stadig i det store yver, der stille og roligt blev tømt.
Da spanden var fyldt, klappede han Maren og strøg hende blidt på maven.
- Du er nu en go’ gammel tøs.
Med spanden i hånden og malke skamlen i den anden hånd gik han mod malkerummet, nu skulle noget af mælken skummes af og noget skulle med ind.
Laurids kløede sig lidt i skridtet, og til hans store overraskelse var den begyndende stiv, han rettede lidt på den.
Man kunne vel også selv gnide lidt, tænkte han og stak hånden om bag kassen med alle mælkekvitteringerne fra mælkedrengen, der lå hans pornoblad, det eneste han havde, han havde ikke selv købt det, men læst det mange gange, hvilket det tydeligt kunne ses, et par ”vådeskud” havde gjort det næsten umuligt at læse, men billederne var fine og det var vel også dem, der tændte mest.
Men bladet i hånden og bulen i buksen, gik han ind ved siden af malkerummet, der havde engang stået 14 kalve, men nu stod båsene tomme, kun en havde han halm i, det var her han normalt lå og spillede, når lysten kom. Konen ville ikke ha’ det gris indenfor, og nu var han blevet så vant til at gøre det her, så selv om han nu var alene på gråden, brugte han stadig stalden.
Han slugte billederne i bladet, mens hånden gned op og ned på det lange og store lem, det billede med hende den mørkhåret der legede med sig selv, det var det han bedst kunne lide, tanken om at stikke lemmet op i hende, fik ham til at gnide hårdere og hårdere.
Pludselig var der en der rømmede sig, Laurids stoppede sit spil og så op, der stod en ung kvinde, hun var våd og så noget forfrossen ud.
- Hwa hulen lawer du her? Udbrød Laurids, på sit meget bondske sprog, og skyndte sig at rejse sig på, og pakke sagerne sammen.
- Jeg skulle finde et sted at komme i læ, og så der var lys, det sner meget vildt derude nu, jeg ville bare i læ, sagde den meget unge kvinde, med en smule dirrende i stemmen.
Laurids stod og så på hende, hun stod der i våde stramme cowboybukser og en dynejakke, der ikke viste ret meget af hende. Hun tog den våde hue af, og frem kom der to lange rottehaler, med en blomst foroven til at holde dem fast, hun rettede dem og bed sig i underlæben.
Laurids rømmede sig, han kunne jo faktisk godt bruge lidt selskab, på denne kolde aften, men det kunne han jo ikke bare sige.
- Jamen, så bliv du bare her, til det tager lidt af, sagde han med sin jyske og dybe stemme.
- Iiiiiiiihhh tak, du er søøøød, udbrød den unge kvinde og nærmeste hoppede over og krammede Laurids, hun svingede sig omkring hans hals, og trykkede sig helt ind til ham, han tog om hende dels fordi at han ikke skulle miste balancen, men også fordi hun nu alligevel hang der, så kunne man vel godt mærke på varen, hans faste og store hænder dækkede det nederste af hendes ryg.
Han tog chancen og klemte igen. Hun så på ham med de flotteste mørke bambiøjn, han længe havde set, hun bed i underlæben igen, og så på den ene måde lidt forvirret og på den anden side meget uskyldig ud, men alligevel også en smule fræk.
Han blev chokket over sin egen tanke, han kunne da ikke mene, hun ville være fræk, hun var jo ikke så gammel, han skød hende til at være først i 20érne, og hvad ville så ung og flot en pige med så gammel en mand som ham?
Hun lod sig glide ned fra hans greb, og nu stod de tæt op af hinanden, hun fastholdte blikket og smilede skævt.
- Giver du ikke en tår? Sagde hun stille.
- Øhhh, en tår af hvad? Laurids’ tanker var et helt andet sted, han havde næsten pillet hendes tøj af og ja…
- Ja jeg så, der stod en spand med mælk derude, sagde hun og pegede ud mod malkerummet.
- Nååå, mælk, jo da… han blev rød i hovedet og gik ud mod malkerummet og tog en plastik kop, der stod på hylden under bordet, det var nu ellers den kop, han normalt hældte mælk op til kattene med, men nu skulle hun ha’ en tår, den varme mælk i spanden fik hende til at smile.
Må, jeg ikke se resten? Spurgte hun, mens hun tørrede mælkeskægget af med overfladen at hånden.
- Jow da, kom med, sagde Laurids, mens han gik ud i stalden, og mens hun gik bageste, fortalte han om stalden, og huset og de dyr der havde stået hvor, og hvorfor det hele var endt, som det endte.
Pludselig stoppede hun ham, hun stod foran ham.
Hun snoede den ene rottehale, rundt om hendes finger og så på ham med nogle frække og meget søde øjne.
- Må jeg ikke se høloftet?
- Jow da, men hwa vil du se deroppe nu?
- Ikke noget, jeg har bare aldrig set sådan et, og jeg har da hørt der kan være temmelig hyggeligt på sådan et loft, sagde hun mens hun smilte og blinkede.
- Jamen så kigger vi da på det, sagde Laurids, mens han tanker hurtigt fik en drejning af alt det hyggelige han havde lavet på høloftet.

De kom ud til foderrummet, der stod den lille og meget stejle stige, der gik forbi siloen og op på loftet, han pegede på stigen, hun gik først, han lige bag efter, han kiggede op og fik øje på den lille stramme røv, der vuggede fint fra side til side, for hver skridt hun tog på stigen. Hans øjne, slugte hendes former, han kunne se at dynejakken fyldte mere en hun gjorde, for under den kunne man se helt op. Laurids fik igen røde kinder, mens han tænkte på det da var en skam man ikke gik op at en stige med brystet ud af, for så ville han nu kunne se op af hendes mave, og se hendes yver an.

Oppe på loftet, var det lidt køligt, men alligevel smed kvinden jakken, i påstand om at hun hellere måtte smide den, inden hun blev alt for kold, fordi den jo var våd, da jakken faldt på gulvet, var det tydeligt at se at hun stadig frøs, for to meget stive brystvorter afslørede et ellers ret godt drejet bryst, og nu hvor han havde smidt jakken, kunne han se, at hun ikke manglede noget, hun havde både til gården og gaden, men det sad flot. Hun var en pæn pige.

Fra loftet kunne man se det meste af gården og stalden, hun gik hen til ballelemmen, den stod åben, ballelemmen var den lem Laurids havde lavet, dengang der var mange dyr på gården, da havde det været nemt at smidt høballerne direkte ned i stalden, gennem lemmen, lige ned til dyrene.

Han begyndte at fortælle om hvordan de havde lavet det, og hvorfor, men hun var tydeligvis ikke særlig interesseret, for hun smed sig i høet og mens hun frækt sno sig rundt, kunne Laurids ikke lade være med at tænke at hun, egentlig slet ikke havde fortalt hvorfra hun kom.
Han gik hen til hende og ville spørge hende, han satte sig på en balle og skulle lige til at spørge da hun tog fat om ham.
- Du bor her alene ikke? Jeg tænkte på om du ville ta’ mig, forsatte hun uden at trække en mine
- Øhh ta’ dig? Laurids smilte lidt forvirret.
- Ja, tag mig, jeg har hørt at landmandssex er noget af det bedste. Hun blinkede igen, men denne gang på en helt anden måde, der ikke kunne eller skulle misforstås, og inden han kunne nå at sige enten ja eller nej, hev hun trøjen af og viste et flot og frækt bryst.
- Vil du? Eller gør du det kun med Maren?
Laurids rødmede, det med Maren var kun sket en gang, og det var da konen var indlagt. Han knappede sine bukser op og smed trøjen, og i bar røv og læderstøvler, svarede han hende.
- Jeg knepper ikke Maren, men hvis du vil ha’ pik, så skal du få det. Laurids blev helt overrasket over sin egen stemme og sin egen dyriske lyst, han ville bare kneppe hende, det lille smarte dukkebarn skulle ikke tro, hun vidste noget om ham og hans sexliv.
Hun blev tydeligvis en smule chokket over hans pludselige skiftende væsen, men nød det, nu skulle hun bare tages.
- Jamen så tag mig dog, bondeknold, sagde hun og lagde sig på ryggen, knappede bukserne op og trak dem ned med stort besvær, de våde cowboybukser ville ikke lige af, Laurids tog fat og med et svup, røg de af, og trusserne med, den helt bare og fine mis lå blottet, Laurids’ pik voksede ved synet af den ungkvindemis, der allerede var våd.
- Nej, du, jeg er jyde, jeg handler ikke, før jeg ved hvad jeg får, skal du ha, skal jeg ha’ først, tag ham i munden, beordrede Laurids og pegede ned på det store lem der vippede stift og hårdt.
Uden ord satte hun sig på knæ, og som en lille kalv suttede hun det store og varme lem i sig. Hendes tunge gled rundt om hovedet og igen forsvandt pikken helt ind i den ventende ungkvindemund, hun sugede hårdt til, og trak hovedet tilbage og så op på Laurids.
Laurids var ikke på høloftet mere, han svævede i skyerne, ingen havde i lang tid suttet på hans pik, og nu havde han en lille piksulten tøs, der bare tog, hvad hun kunne få.
Hun stoppede op og lagde sig på alle fire, vippede med røven og tilbød sig, Laurids tog fat om hendes hofter, og stille og roligt trængte han ind i den varme bløde mis, der næsten slugte hans lem.
Han stødte til, hun udbrød et hyl.
- Jahhhh for fanden, giv mig så hvad jeg trænger til, vis mig du er en mand, jeg vil sku kunne mærke det i morgen!!
Hendes frække ord tændte Laurids, og han gav den fuld knald, hans pung klaskede mod hendes lår, og lemmet gik dybere og dybere for hver gang han stødte til.
Hun rejste sig næsten op, sad stadig på knæ, men med ryggen mod hans mave, han tog fat om hendes bryster og kneppede hende med stor kraft og meget fart.
- Stop, vi skal vende om, sagde hun stønnende.
Hun vendte sig om og slyngede sine ben om hans liv, og næsten uden hjælp, gled hun igen ned over hans stive lem, han kunne mærke at det begyndte at spænde i hans pik, han ville trække sig ud og komme ud over hende, men hun var ikke færdig, hun slog armene om ham og bed ham i brystvorten.
Smerten fra biddet fik ham til at glemme, at han var ved at komme, hun lænede sig tilbage og hviskede, - Se hvordan du bare knepper mig, se hvordan dit lem forsvinder ind i min grotte, se det, bondeknold, og tag mig så hårdt du kan, lige som når du knepper Maren. Hun så på ham og blinkede.
Han hørte ikke hendes ord, og nød bare synet at to unge ben om ham og synet at hans lem der gled ud og ind af en meget våd mis, der bare blev vådere og vådere, mens hun bare slugte ham.
Han løftede synet og fik øje på hendes bryster der i takt til pikken gyngede op og ned, de to stive brystvorter var helt mørke og meget stive, han ville bide i dem og løftede hendes overkrop op, så han kunne suge sig fast, mens han øgede farten i missen.
Hans mund og hans tunge fik hende til at stønne højt, han satte farten endnu mere op og sugede til om brystet.
- Jahhh for fanden, jeg kommer, brølede hun ud, mens hendes mis spændte om hans lem. Med krampeagtige ryk om pikken, fik hun den første orgasme, hun rystede og stønnede højt, mens hendes negle rev ham på brystet.
Langsomt begyndte hun at slappe af i missen, og lagde armene om ham, og krammede ham mens han stadig bollede hende stille.
- Hwaa? Skulle du æ ha pik? Spurgte Laurids med et glimt i øjet.
Hun så op på ham, - hvem siger, jeg er færdig? Jeg vil tages bagfra, men ikke i missen og ikke her!
Laurids stoppede sine bevægelser, stille faldt pikken ud af missen.
- Jamen hvor så? Laurids smilte usikkert.
- Du skal ta’ mig nede i stalden, det tror jeg du ville kunne li’.
Inden længe stod de nede i stalden, Maren muhuuuede for at give sig til kende.
- Derover ved siden af Maren, sagde hun og gik foran Laurids, hun vrikkede frækt med røven, og Laurids fulgte efter, hun stillede sig ved siden af Marens bås, lagde hænderne på røret foran, og spredte benene.
- Knep mig så, lad Maren se hvad hun går glip af, sagde hun med den frækkeste stemme hun kunne.
Det skulle Laurids ikke høre to gange, lemmet var allerede helt stift igen, tanken om at kneppe i stalden havde længe tændt ham, men dengang der var nogen på gården at kneppe, kunne man ikke gøre sådan noget, for der var altid flere i stalden på samme tid, og så havde det ikke tændt konen.
Hurtigt stak Laurids lemmet ind i den varme mis igen, tog om hendes hofter og kneppede hende hårdt og fast. Han kiggede på Maren, der bare stod og så på dem, hun virkede lidt urolig, men Laurids var lige nu, ligeglad med Maren, nu skulle denne unge kvinde bare få landmandpik, og gerne så meget hun ville be’ ham stoppe.
Hun stønnede og spændte missen stramt om Laurids’ pik der ikke stoppede, han gled ud og ind som et stempel, hurtigere og hurtigere. Lemmet trak sig sammen, og hurtigt trak han lemmet ud og kom i en tyk og fed stråle ud over hendes ryg. Mens pikken tømte sig, stønnede Laurids højt og næsten klagende, det var længe siden han havde fået en orgasme, hvis man ikke talte hans egen hånd med.
Hun vendte sig om og kyssede ham, hun stak tungen frem og slikkede ham på kinden, i lange og våde slik, hun blev ved og ved og ved.

Laurids åbnede sine øjne, så sig lidt om, øv igen havde hans drømt.
Max stod i sengen og slikkede ham på kinden, Laurids satte sig op, og der på lagnet var det som kvinden skulle ha haft på ryggen.

Måske skulle man søge efter en ung kvinde der kunne passe en og gården, inden man helt glemte hvordan det kunne være, tænkte Laurids og rejste sig, klappede Max lidt på hovedet og forsvandt ud i køkkenet.

Som sagt så gjort. Landbetjent Morten klappede Nanna på hånden. - Laurids søgte sig en husholderske der kunne mere end at lave mad, og en ung kvinde på 23 henvendte sig, og nu, ja nu er der gået næsten et år og nu skal Laurids og Anni så giftes.
Morten og Nanna smilede til hinanden. For en tid havde Morten fået Nanna til at glemme, og til at smile.
- Kom, han trak hende op, - nu tager vi travesko på og vore varme jakker og så går vi en tur langs kysten en times tid, og så skal jeg tilbage til djævleøen.

Finder Morten ud af noget, som de andre har overset, og kommer Nanna overhovedet hjem til jul, hvordan skal det dog ende. Læs den spændende fortsættelse i næste afsnit.