Jul og erotik på afveje - Julen 2006

Forfatter: Pijay©
22. december

Resumé
Når nøden er størst er hjælpen nærmest. Det gamle ordsprog skal vise sig at være så sandt så sandt. I går fik Nanna besøg af hendes slave, landbetjent Morten. Nanna fortæller ham alt, om hvad der er foregået. Og Morten lover at forsøge at finde ud hvad og hvem der står bag annoncen i det erotiske magasin.

22. december.
Vi starter dagen med at smutte en tur til Holland for at læse hvordan det går hos Jokke, Jesse, Tulle og Lucia. 

- Åh ja, åh ja, knep mig så begge to, ja, ja, hårdere, hurtigere. Tulle hylede og skreg da Jesse og Noller tog hende i begge åbninger.
I den anden seng var Jokke og Lucia ved at eksperimentere med Noller om at få begges nissepinde i samme hul. – Åhh, jeg flækker, rolig, rolig råbte hun men hannisserne vidste bedre. Men det var tungen lige i munden så de ikke røg ud begge to. Noller kneb i Lucias store bryster, hev dem opad, trak dem ned ad i takt med de to nissestave der rokkede ud og ind af hendes åbning.
- Ja, åhhhh ja, jeg koooommer stønnede Lucia, og de to hannisser var også særdeles påvirket af kunne mærke hinanden. De blev stenhårde og som talt med eet slag skød de begge deres nisseskum ud i gummilidutterne.
Lidt efter da Tulle, Jesse og Noller også havde fået deres forløsninger, lå de alle seks på sengene og pustede ud.
- Uhmm, I er altså lækre at have sex med, kommer I ikke til Danmark og besøger os.
Jokke og Jesse kiggede på hinanden, det var lige sådan noget som det her de havde frygtet, nu måtte de slå til.
- Ahemm, Jokke rømmede sig, vi skal jo hjem i morgen, og øhh.. han kiggede på Jesse som for at få hjælp…
- Jaa og.. tog Jesse over, - så har vi besluttet at invitere på grød i aften, grød og nisseøl, fik han føjet til i en fart. Vi skal jo også have takket Mit og Met for deres store hjælp.
Niller og Noller så pludselig meget interesserede ud. – Jamen, vi vil da gerne hjælpe til, sagde de.
- Ok, sagde Jesse, så henter jeg lige hvad der skal bruges og får sendt vores redegørelse for løsningen af projektet til julemanden. Og du Jokke, smutter på museet og inviterer dem, ikke.
- High five julemand. De klaskede hænderne sammen og væk var de.

Vi er i skoven i Danmark, ikke langt fra rideskolen.
- Magnus, vi er nødt til at stoppe, Kalle er begyndt at undre sig over min efterhånden daglige omsorg for dyrene, og både jeres og vores afkom kommer jo hjem, hvad dag det skal være.
Magnus kiggede ned, - jamen kan vi ikke mødes bare engang imellem?
- Jeg ved det ikke Magnus, nu må vi se.
- Jeps, læg dig ned, nu vil jeg fiste din liderlige nisseåbning.
Magnus gned sin hånd i olie fra lindetræet, skilte hendes fyldige skamlæber og lod sin fingre glide indenfor i åbningen. Stille og roligt arbejdede han sig længere og længere ind og begyndte at køre sin hånd ud og ind af Sidses skød. Snart genlød hulen af høje støn, små hyl og endelig en plasken af hendes safter. Meget senere samme dag kom Basse og Magnus slæbene med trærødder hjem fra skoven. Skulle de to ekstra grødskåle være færdige til jul, måtte han i gang. Gud ske tak og lov for tryllepulveret tænkte Magnus da han gik i gang.

Gå bare ind, jeg kommer kl. 13 – er blevet forsinket af dyrlægen /Ridelæreren
Nannas slave, landbetjenten Morten, trådte indenfor i ridelærer parrets bolig. Han havde ringet i forvejen og sagt han havde besøgt Nanna og at der var nogle ting han gerne ville tale med ham om. Ridelæreren havde indvilget med det samme, men havde så for 10 min. siden sendt Morten denne SMS.
Han kiggede sig omkring. Det lignede et helt almindeligt hjem, juledekorationer, julepynt, legetøj i kasser på reoler. Han åbnede døren til det der var ridelærerens kontor. Han kiggede rundt. Der var sirlig orden i alt. Pc, scanner, hylder med cd’er og dvd’er. Han lod fingrene løbe hen over dem. Backup 0606, 0706, 0806… De var der alle sammen, men de stod sådan at alle kunne komme til dem.
- Finder du noget du kan bruge, lød Ridelærerens stemme bag ham.
- Opbevarer du jeres erotiske billeder på disse backups, Morten lod sig ikke hyle ud af den, fordi han var gået ind på ridelærerens kontor.
- Ja, men camouflerede i mapper om hestehandel, svarede Ridelæreren.
- Hvordan printer I dem ud?
- Vi… Åhh gud… I det samme var der noget der dæmrede for Ridelæreren.

20 min. senere tog betjenten afsked med ridelæreren. Han havde fået lov til at gå en tur rundt på rideskolen og tale med de ansatte. Alle vidste, hvad der var sket, sladderen havde bredt sig som en løbeild. Han var i stalden, hos rideundervisere, hos kvæg- og landbrugsfolkene og endte til slut på kontoret, hvor Helle tog imod ham.
Hun lod øjnene glide op og ned over ham. Wow, han var vel nok noget af et stykke mandfolk.
- Må jeg byde på en kop kaffe?
Morten takkede ja. Helle gik ud og satte kaffe over og lod i forbifarten et par knapper i blusen springe op. Da hun kom ind med kopper og kaffe, stod hendes bryster nærmest på spring for at komme ud af blusen.
Hun bøjede sig ind over betjenten for at hælde kaffen op for ham. Hendes parfume rev ham i næseborene. Da hun bøjede sig ind over bordet for at sætte termokanden, kravlede hendes kjole op og Morten fik øje på blå og røde striber over det øverste af hendes lår og op på ballerne.
Morten lagde en hånd på hende for at holde hende nede, og førte en finger hen ovre striberne.
- Hvem har lavet det her, sagde han og havde skiftet tone til den professionelle betjent.
- Helle drejede hovedet og smilede koket og fnisede, det har Ridelæreren i aftes.
- Har Ridelæreren? Morten så vantro på hende, - jamen hvorfor.
- Han er min Master, fnisede Helle igen, nu skal du bare høre hvad der skete til julefrokosten her på rideskolen i aftes..

- Faktisk, så gad jeg ikke tage til den, men da det var min arbejdsplads, der holdt den, så kunne jeg ikke rigtig sige fra, og som om, det ikke var slemt nok i forvejen, så skulle vi også have en gave med til pakkespil. For nu at gøre tingene ekstra besværlige, så skulle gaven have samme begyndelsesbogstav som giverens navn. Som om man ikke havde nok at se til her op til jul!
Nå, jeg fik lavet en pakke med et piskeris og en pose peber, og tog af sted, jeg hedder jo Helle Pernille Skov, så jeg valgte ud fra bogstav P. Selve frokosten var det sædvanlige med sild, lune retter og øl og snaps til. Der gik ikke ret lang tid, før en stor del af personalet var decideret dumme at høre på. Den eneste undtagelse var faktisk min bordherre - Ridelæreren. Han var sød og fornuftig, og han drak kun en enkelt snaps, så han blev ikke fuld som de fleste andre.

Efter flere timers æderi fik vi ryddet af bordet, og så var det tid til pakkespillet. Det er bestemt ikke noget, der falder i min smag, for jeg synes altid, at der er nogen, der bliver sur, hvis de ingen pakke har, når spillet er slut. Denne gang endte jeg med to pakker, og den første måtte være fra Jesper, staldkarlen, for den indeholdt en usædvanlig grim julenisse. Da jeg fik papiret af den anden, kunne jeg straks se, at den måtte være fra staldpigen Dorte. Frække Dorte, der altid lige skulle komme med en sjofel bemærkning. Pakken indeholdt nemlig en dildo.
Jeg er bestemt ikke bornert, men alligevel blev jeg lidt flov over at sidde og pakke sådan en ud midt mellem alle disse fulde og grinende mennesker. Jeg puttede den derfor hurtigt ned i min taske, og glemte snart alt om den. Inden længe begyndte vi at danse, og jeg dansede et par gange med Ridelæreren. Han er jo både sjov og vittig, og så ser han jo bestemt ikke dårligt ud. Helle fnisede tøset igen. Og så kunne han danse. Jeg begyndte faktisk at blive en smule interesseret i ham, men besluttede, at jeg ikke ville gøre noget i aften, jeg måske ville komme til at fortryde senere. Jeg skulle bare lige have vidst.

Et stykke ud på aftenen skulle jeg lige på toilettet, og jeg tog selvfølgelig min taske med, i fald min make-up kunne trænge til en opfriskning. Da jeg havde tisset, gik jeg hen og så mig i spejlet. Jo, læberne kunne virkelig trænge til en opfriskning. Da jeg rakte ned i tasken, fik jeg dog ikke fat i læbestiften, men i dildoen. Nu, hvor jeg var alene, kunne jeg godt tillade mig at være lidt nysgerrig, så jeg tog den op og kiggede lidt på den. Det var sådan en helt glat sølvskinnende tingest, og jeg prøvede at tænde for den. Den larmede ikke særligt meget, men jeg skal love for, at den vibrerede.
Jeg blev nysgerrig, og jeg satte mig ned på toilettet, trak kjolen til side og satte den mod trusserne. Ih, hvor det kildede! Jeg kørte den lidt op og ned ad lårene, og mærkede hurtigt, at jeg faktisk begyndte at blive våd af alt det kilderi. Jeg satte den igen mod trusserne, og vibrationerne forplantede sig hele vejen op i mit underliv. Jeg kunne ikke lade være, men trak trussekanten til side og satte spidsen lige mod min nu ret våde revne.
Jeg kørte den lidt frem og tilbage, og følelsen var så lækker, at jeg snart tog trusserne helt af, spredte benene godt, og satte spidsen ind mellem mine skamlæber. Ganske langsomt skubbede jeg dildoen op i mit varme, våde indre, og nød hver eneste centimeter. Snart var den dybt begravet, og jeg kunne ikke lade være med at nulre min klit med den anden hånd. Samtidigt med kørte jeg så dildoen langsomt ud og ind. Næsten helt ud, og så ganske langsomt helt op, så jeg kun lige kunne holde fat i enden af den. Snart var jeg helt væk i ophidselsens bølger, og så var det, at toiletdøren gik op.
Forskrækket så jeg op, og så Ridelæreren stå i den halvåbne dør. Jeg måtte have glemt at låse, og nu sad jeg her og onanerede foran den mand, der var min chef. Jeg smækkede benene sammen og trak hurtigt kjolen ned over min nøgenhed, men fik ikke dildoen med ud. Jeg kunne jo heller ikke så godt sidde her med en vibrerende dildo i hånden, vel?
Først begyndte Ridelæreren at trække sig lidt tilbage, men ombestemte sig så åbenbart og smuttede hurtigt ind og lukkede døren efter sig. Jeg så ham række hånden om bag ryggen og hørte låsen blive drejet. Jeg blev lidt bange, men da jeg så hans store og varme smil, blev jeg beroliget igen. - Nå, kunne du ikke vente med at prøve din gevinst?, spurgte han med et bredt smil. Han havde altså set, hvad jeg lavede!
Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle svare, men smilede bare tilbage til ham. Jeg havde jo også den vibrerende dildo siddende i mit varme indre, og det var altså meget distraherende. - Det så altså bare så godt og frækt ud, at jeg ikke kunne lade være med at komme ind, fortsatte han, og smilede nu lidt usikkert. Jeg ved ikke, hvad der fór i mig, måske var det mine begyndende varme følelser for ham, måske var det min liderlighed, men i et splitsekund indså jeg, at jeg ville elske med ham her og nu.
Jeg lænede mig tilbage på toilettet og trak kjolen op igen, mens jeg langsomt spredte benene og tog fat i dildoen igen. Ganske langsomt trak jeg den næsten helt ud og begyndte så at føre den op igen, mens jeg så intenst på ham. Hans hænder fandt lige som helt af sig selv vej til hans skridt, og jeg kunne se, at han tog fat om en voksende bule i sine bukser.
Jeg følte mig utrolig fræk og liderlig, så jeg sagde til ham: - Tag den frem, så jeg kan se den. Hurtigt lynede han ned, og trak en allerede stiv og meget stor pik frem. Det var den største, jeg nogensinde havde set, og jeg gøs ved tanken om at få den op i mig. Han begyndte at trække forhuden frem og tilbage, og stønnede sagte.
Synet af hans glinsende pikhoved, der skiftevis forsvandt og kom frem bag forhuden, var enormt ophidsende, og jeg trak hurtigt dildoen helt ud og slukkede for den. - Kom og knep mig, stønnede jeg hæst. Jeg havde aldrig før brugt så grimt et sprog, men jeg var ophidset som aldrig før, og kunne kun tænke på hans pik, der trængte op i mig. Han kom hen til mig, og jeg gled om muligt endnu længere ud på kanten af toilettet.
Han satte sig på knæ mellem mine spredte ben, og det store pikhoved var nu lige ud for mit dampende skridt. Han satte det imod, og jeg kunne ikke lade være med at stønne, da han langsomt men bestemt kørte hele længden op i min brandvarme sprække. Aldrig havde jeg følt mig så udfyldt, og en skælven gik igennem mig. Da han var helt inde, tog han mig om nakken og trak mit hoved op, hvorefter han gav mig et langt og dybt tungekys. Hele verden var nu forsvundet, og kun han og jeg eksisterede.
Stadig kyssende begyndte han nu ganske langsomt at kneppe mig med sin store stivert, og i løbet af ganske kort tid havde han sat hele mit underliv i brand. Jeg mærkede orgasmen nærme sig alt for hurtigt, så jeg rev mig løs fra hans kys og nærmest stønnede til ham: -Stop, stop, det går for stærkt.
Han standsede straks sine bevægelser, og stadig med pikken oppe i mig begyndte han at nusse min nakke og mine bryster uden på kjolen. Jeg rakte ned og trak den op over hovedet, så jeg nu var fuldstændig nøgen. Jeg har ikke særligt store bryster, så jeg bruger aldrig BH, undtagen når jeg dyrker sport.
Helle lænede sig over mod betjenten og skubbede sine bryster sammen foran hans blik, mens hun fortalte videre.
Han lænede sig frem og tog en af mine brystvorter i munden og spillede med tungen hen over den. Igen skød ild direkte ned i mit udspilede skød, og jeg stønnede højt. Han rokkede lidt med underlivet, og hans kønshårsstubbe kildede min klit. Jeg vidste, at hvis vi fortsatte sådan, så ville jeg ikke kunne holde min orgasme tilbage, og dette var alt for skønt til at slutte.
Med en veritabel mental kraftanstrengelse rev jeg mig igen løs fra ham, og åndeløst fik jeg fremstammet: - Holdt, vi må skifte stilling, for jeg er alt for liderlig til dette her. Han smilede bredt og spurgte: -Jamen, hvad så unge dame? Jeg svarede ikke, men skubbede ham blidt men bestemt på brystet. Lydigt trak han sig ud, og jeg følte virkelig en tomhed, da hans pik nu gled helt ud af mig.
Jeg skubbede ham længere tilbage, så jeg kunne smutte ned af toilettet og lagde mig på alle fire på bademåtten og vrikkede med røven som svar på hans spørgsmål. Lynhurtigt var han bag mig, og igen følte jeg hans store pik udfylde mig helt. Inden længe kneppede han mig igen, men det var lidt lettere at holde sig på denne måde.
Efter et stykke tid blev hans bevægelser dog hurtigere, og jeg kunne høre ham ånde mere tungt. Jeg gav helt slip, og da jeg mærkede hans varme safter skyde op i mig, kom jeg selv i en fuldstændigt opslugende orgasme, der bare blev ved og ved. Udmattede sank vi sammen på gulvet, og han nussede min ryg uden at trække sig ud, så jeg kunne mærke hans pik langsomt blive slappere og slappere oppe i mig.
Jeg kunne have ligget sådan længe, men vi blev afbrudt af en voldsom banken på døren. - Hallo, der er altså også andre, der skal tisse!, lød det højt derudefra. Vi kom begge til at grine, og hurtigt fik vi bragt os selv i orden og åbnede døren. Jesper staldkarl derude så temmelig fjoget ud, da han så os begge komme ud sammen, men jeg var fuldstændig ligeglad med, hvad han måtte tænke.
Vi fortsatte hjemme hos mig, hvor han lærte mig, hvordan man bliver opdraget fra at være en ulydig tøz til en ordentlig kvinde.
- Har du slet ingen skrupler over for hans kone Nanna? Spurgte betjenten.
Helle fnyste, - den liderlige gimpe, der leger domina og tror hun er noget, er jo stukket af fra hus og hjem og har efterladt ham med det hele. skulle jeg have noget til overs for sådan en luder? Helles øjne lynede.
- Nåh nej, Morten trak det tunge skyts tilbage, - jeg skulle bare være sikker på, at du ikke havde været udsat for vold.
- Vold, i guder nej da, jeg elsker da de her striber, som ridelæreren har sat på mig.
- Jamen så siger jeg tak, fordi jeg måtte tage lidt af din tid.
- Og du har ikke lyst til at tage med hjem og spise? Helle rystede med barmen.
Betjenten tog hånden til kasketten, - ha’ en fortsat god dag, hilste han og gik.

Da Morten satte sig ind i sin bil, foretog han et par hurtige opkald. Han vidste nu hvad der var foregået, vidste hvem der løj og hvem der talte sandt. Nu skulle der handles og det kunne ikke gå for stærkt.

Hvad er det Morten har fundet ud af? Hvem lyver? Hvad skal der ske i Holland til grødaftenen? Når Magnus at få de to grødskåle færdige. Læs den spændende fortsættelse i næste afsnit.