Jul og erotik på afveje - Julen 2006

Forfatter: Nanna©
23. december

Resumé
De erotiske lege bliver afprøvet i stor stil i Amsterdam, men jalousien er begyndt at nage ungnisserne Jokke og Jesse, de har derfor en plan.
En plan - det har Marie også, hun er taget til Grønland for at tale med julemanden.
Morten - landbetjenten ved Rideskolen, og jo også Nannas slave, kommer over og besøger Nanna, en mulighed hun slet ikke havde tænkt. Efterfølgende aflægger han besøg hos Ridelæreren, og inden han tager derfra har han opdaget noget meget vigtigt. Men lad os nu se hvad dagens afsnit bringer.

23. december.
Så skal vi hjem til Danmark, jublede Jokke og Jesse. Lucia og Tulle var til mere tilbageholdende nattens tumult, glæde og panik sad stadig i dem, men ungnissernes hoppen smittede snart af på dem, og det var 4 glade nisser der lidt efter svang tryllestokken og landede med et bump i Rideskolens kartoffelkælder i en stor bunke.

Men hvad var der sket aftenen forinden. Vi spoler lige lidt tilbage.
- Vil I komme til dansk julegrød og nisseøl på loftet ved kanalen i aften. Jokke stod med sin nissehue i hånden og kiggede bedende på nisserne Mit og Met.
- Jamen hvad skal der da ske. De to nissekvinder gik hen og stillede sig på hver sin side af Jokke og lod hænderne glide rundt over hans krop.
- Vi holder…  hans mund blev lukket af Mit der lod sine bløde læber glide hen over hans. Samtidig mærkede han sine vadmelsbukser falde til gulvet og noget varmt lukkede sig om hans nissepind.
- Nej, lade være jeg… men nissekvinder ville ikke høre på ham. De slæbte ham hen til deres store seng og tog ham under behandling. Mit lod sig glide ned over hans nissepind og Met satte sig over hans ansigt. Nissekvinderne kærtegnede hinanden mens de tog for sig af retterne hos Jokke.
- Jeg tænkte det jo nok, pippede en lille stemme nede fra gulvet, det er takken for at hjælpe sådan nogen danskernisser, hrfmmm fnyste musen.
Musens pippen fik Jokke tilbage til virkeligheden. Min tryllepind tænkte han, jeg må væk herfra, jeg er kærester med Lucia. Han mærkede hvordan det begyndte at spænde i hans ungnisse nosser. Han måtte handle hurtigt nu. Hvor var tryllepinden. Huen, under huen. Han fik en arm fri og fik fat i pinden.
- Vi ses i aften kl. 19, råbte han lige inden hans nissepind skulle til at fyre, og væk var han. Pigerne bumpede ned på sengen.
Musen sad og så på dem, så kan I lære det kan I, peb den og pilede ned til sin rede for at sove.

Præcis kl. 19 dukkede Mit og Met op, Niller og Noller havde været der hele dagen og loftet var fejet og ryddet, sengene redt og grøden stod dampende klar med kanel, sukker og en smørklat i.
Alle tabte underkæben da de to nissekvinder dukkede op. Nissekjoler i lårkort, røde silkestrømper, nedringet til det uanstændige stod de ved trappen og råbte, - glædelig jul alle sammen. Niller og Nollers nissehuer rejste sig straks. Lucia og Tulle kiggede jaloux på de to kvinder.
- Ja så kan vi vist godt gå til bord, sagde Tulle med mere stram stemme end nødvendigt.
Grøden var en succes og snart måtte de fortælle hvordan man lavede julegrød i Danmark. Lidt efter lidt gjorde juleøllen sig gældende og der var pjank, fjas og træskodans. Pludselig sprang Mit og Met op på bordet og begyndte at smide nissetøjet. – Kom Tulle vi skal også være med råbte Lucia. Under stor hujen og stampen med træskoene af de 4 hannisser, begyndte pigerne nu en erotisk striptease. Da pigerne alle var kommet af alt tøjet sprang de ned på gulvet og begyndte nu at trække deres hannisser af tøjet. Tulle og Lucia var de første der sprang ned, de begyndte at trække tøjet af Jesse og Jokke, som først var genstridige, men da de så at Mit og Met var gået i gang med Niller og Noller var de fyr og flamme, det var jo netop dette der var deres plan. Lucia sprang op i armene af Jokke og gled dernæst langsomt ned af maven på ham til hun blev spiddet af han vippende nissepind. Tulle var kravlet op i sengen  og stod og vrikkede med den brede nissemås. Jesse kunne ikke andet, måtte bare.. måtte bare tage hende nu. Mit og Met lå på spisebordet mens Niller og Noller for længst havde kørt deres erfarne pinde op i pigerne. Lucia hulkede og tårerne løb ned af kinderne af hende de hun gennemrystedes af en voldsom orgasme. Tulle klynkede og Jesse brølede.
Kom så, hvem får vådorgasme først råbte Noller, han og Niller var ved at fiste de lidt ældre nissepiger. Vore 4 ungnisser stimlede sammen ved bordet. Lucia og Tulle hev i deres brystvorter og Jokke og Jesse trak i deres små klitoris. Niller og Noller kørte ud og ind med deres små knytnæver som gjaldt det livet. Lidt efter begyndt Mit at råbe nej, nej, jeg skal tisse, Noller grinede og råbte, giv slib, giv slip og da han med et hev sin hånd til sig med et ryk, fossede væskerne ud af Mit. Nu tog Niller fat og det samme skete for Met. De lå og hyggede sig sengen resten af natten og snart tittede daglyset frem. Niller og Noller havde fundet afløsere for Lucia og Tulle.
Jesse og Jokkes plan var lykkes. De havde følt de mere erfarne nisser som konkurrenter, nu vidste de at disse havde hænderne fulde i tiden frem.
Pludselig satte Lucia sig op i sengen…….. VI GLEMTE GUMMILIDUTTERNE…
Panik. Niller rejste sig op, - ja så ser jeg ikke anden udvej end at I gifter jer.
- Gifter os, råbte Jokke og Jesse med én mund.
Lucia og Tulle kiggede fra Niller og Noller og over på deres kærester.
- Ja sagde de erfarne nisser, det er I nok nødt til, vi ved jo hvor let nissepiger bliver med småkravl.
Jokke og Jesse kiggede på hinanden, så tog de deres nissehuer af, lagde dem på håndfladerne og bød dem frem til pigerne. - Må vi tilbyde jer vore huer, sagde de som med én mund. Nissepigerne hev deres egne huer af og tog som et ja ungnissernes huer på og lagde deres egne som tegn på deres kommende samliv som nisse-ægtefolk. Så er der nat-nisseøl råbte Mit og Met. Det blev meget sent inden festen på loftet sluttede, ja det var næsten blevet lyst over Amsterdam inden de faldt i søvn. 

Grønland lørdag formiddag.
- Det var godt du kom Marie, ja det er jo ikke sådan når menneskehormoner bliver ustadige, men det gør de jo desværre af og til og så smitter det af på både dyr og nisser. Julemanden trak Marie ind til sig. Med skam i sindet mærkede han at hans nissepind heller ikke var helt upåvirket af hende men ikke mindst de fortællinger hun havde fremført for ham i de sidste dage. Hastigt trådte han et skridt tilbage og håbede til at hans nissehue var blevet for gammel til at stritte når han var påvirket. Han mærkede kvasten slog et slag. Men Marie var alt for optaget af at sige farvel til den store mand at hun bemærkede noget.
- Stol på mig Marie, jeg skal nok løse menneskenes problemer, godt nok er jeg ved at være gammel, men visse ting kan jeg da stadigvæk.
Han svingede stokken over Maries hoved, og væk var hun. 

Syd for Århus, lørdag formiddag.
Nannas mobil ringede, hun sukkede og tog den.
- Vi skal til Sjælland til aften – se at få pakket dine ting og vær klar klokken15, så kommer vi forbi og henter dig og børnene.
- Jamen jeg skal holde jul med Sofie og Laust, og børnene vil blive skuffet hvis.. Hun blev afbrudt af stemmen der sagde at det var noget visse vasse og at nu skulle hun høre…
Nanna gik ud til Sofie i køkkenet. – Jeg skal til Sjælland, sagde hun. Jeg er ked af..
- Ti stille min pige, selvfølgelig skal du til Sjælland. Skal du have hjælp med at pakke?
En time før hun blev hentet var hun klar med sine kufferter.
Hvad ville hun vende hjem til? Ville Lises plan lykkes, hvad mon Morten havde fundet ud af
Var hendes og Lasses ægteskab forbi, det var næsten ikke til at bære, bare at tænke på det. Hendes tanker strejfede omkring brylluppet og brullupsnatten i 2002. Hendes tanker gik på langfart… 

Deres bryllupsfest var smuk og enkel og blev holdt på Holkenbjerg Kro som faster Tove ejede. Da de ankom, hjalp hun med at rette Nannas brudekjole til, for som hun sagde, den sad ikke helt lige. Hun stillede bag Nanna, tog fat i kjolen og trak den lidt op. Nanna gispede, Madame Duchess, skulle ikke lige rette hendes kjole til, men sikre sig at buttpluggen sad som den skulle, det var nemlig remtøjet hun tog fat i, med det resultat at pluggen blev skubbet yderligere op i hendes anale åbning. Nanna stønnede og vippede med enden.
- Stå stille tøz, hvis du ikke vil have at der er nogen der skal finde ud af det, men det var jo ikke så smart du tabte den under brudevalsen vel?
Sent på aftenen dansede de brudevals og blev senere fulgt til den lukkede kareten med ris og varme lykønskninger.
Nanna kiggede forbløffet på kusken, logens Stormester, hun kiggede fra Ridelæreren tilbage til Stormesteren og igen på Ridelæreren.
- Rolig nu min skat, Ridelæreren havde set hendes forvirring, - Bryllupsnatten skal nok forblive din og min, men da vi har 10 km til vores bestemmelsessted, ville jeg gerne have en chauffør som ikke tænker så meget på hvad der foregår i karten.
Nanna sad og tænkte på en novelle hun engang havde læst, hvor taxachaufføren havde deltaget i parrets bryllupsnat og det var bestemt ikke det hun havde lyst til, romantisk eller ej.
Kareten satte sig i bevægelse og de vinkede til familie og venner som stod og tog afsked med dem.

Da de ikke længere kunne ses fra kroen fik Nanna besked på at sprede benene og løfte sin brudekjole op.
Ridelæreren satte sig på knæ imellem hendes ben og betragtede remtøjet, lod pegefingeren glide ind mellem hendes skamlæber og ned mod pluggen.
- Du er våd, min skat, hviskede han til hende.
- Ja, Lasse, hviske Nanna tilbage, og skubbede sit underliv frem mod hans finger, - åh, jeg trænger sådan til at mærke dig.
Ridelæreren satte sin mund hen til Nannas skridt og lod forsigtig sin tunge glide frem og tilbage på hendes åbning. Han spredte hendes skamlæber og hendes lille lyserøde klit, tittede frem.
Stille og roligt satte han læberne hen til klitten, lod tungespidsen tirre den lille tap og sugede den dernæst ind i munden.
- Åhhhh, Nanna stønnede, - det er så dejligt.
Ridelæreren skiftevis pirrede, suttede, og pustede på hendes klitoris. Hendes liderlige væsker nærmest tapløb ud af hendes hede indre.
Ridelæreren trak noget op af lommen, en lille bitte pirringsdildo. Da han satte den på hendes klit og tændte for den, nærmest spjættede Nanna i nydelse. Dens sitren var intens og vedvarende og Nanna begyndte at ryste af lidenskab.
- Åh, bare lidt endnu, så ville hun komme, bare lidt mere.
- Så er vi fremme, Stormesteren bankede på ruden.
Nanna kiggede op og ud, Lasse havde ikke villet sige hvor de skulle overnatte, blot fortalt hende at det skulle hun glæde sig til.
- Må jeg løfte bruden ned, Stormesteren havde åbnet døren og kiggede spørgende på dem.
Nanna fik hastigt trukket ned i kjolen, men Stormesteren havde set hendes nøgne skød.
- Tillykke min ven, nyd nu den kommende nat. Han gav Nanna et kys på kinden og rakte Ridelæreren hånden. – Her er nøglen til huset. Han satte sig op på kuskesædet og kørte derfra.
- Hvor er vi, Nanna kiggede sig desorienteret omkring, hun kunne høre havets brusen i det fjerne.
- Velkommen til Logemesterens sommerresidens, Ridelærerens stemme var hæs, - vores legested de kommende 3 dage. Om to måneder…, han trak et billede op af jakkelommen og holdt det frem, - vil jeg hermed gerne have den ære at invitere Fru Sandgård på et Chateau ophold i Frankrig, hvis hun vil.
- Åh, ja Lasse, ja ja ja selvfølgelig vil jeg det. Hun stillede sig på tå og kyssede ham. – Skal vi ikke gå en tur ned til havet? Månens sløve hvid/gule skær lyste på det øde landskab. De tog deres frakker på og gik ned til havet hånd i hånd.
- Ja, så er det vist på tide at sige farvel. Sofie vækkede Nanna i hendes tanker.
Nanna rejste sig op og knugede Sofie ind til sig. – Tusind tak for hjælpen, nu får vi så se om det hjælper noget alt sammen.
- Er du ked af vi skal hjem mor, Alex’ drengestemme lød henne fra døren. Vi skal jo hjem til Sjælland, hjem til Faster Tove, det har moster Sofie fortalt mig.
Nanna smilede igennem tårerne. – Nej min skat, det er jeg ikke ked af. Men hvordan skulle det gå.

Lise og Sten Bangstrup kørte ind på gårdspladsen 10 minutter senere. Der blev kysset og krammet og udvekslet julegaver og så satte bilen kursen mod Sjælland.

Flere timer senere stod Nanna ude foran sin egen hoveddør og ringede på. Børnene var hos Faster Tove.
Ridelæreren kom forsovet ud og åbnede døren, han stirrede som en vantro på kvinden der stod udenfor. 

Er nissepigerne gravide, og hvad med Sidse som heller ikke brugte den såkaldte gummilidut da hun var sammen med Magnus, hvad har Marie aftalt med julemanden, hvad er det der får Ridelæreren til at spærre øjnene op. Læs den meget spændende afslutning i næste afsnit.