Jul og erotik på hotellet - Julen 2007

Forfatter: Nanna©
3. december

En chokerende opdagelse

Louise var vågnet tidligt, spændt på dagens samtale. Da tiden nærmede sig 12, fandt hun tøj frem og tog på som hun mente ville passe til anledningen. Chiffon nederdel og bluse, let, luftig og lidt dristig, men hvad pokker, det var jo et erotisk hotel. Hun tog af sted så hun var fremme 10 minutter før aftalt tid. 

 

Hotellet udefra var velholdt, malet i en flot bordeauxfarvet nuance.
Louise kom ind i en hall med marmorfliser og ægte tæpper på gulvene og rundt omkring var der planter og dæmpet belysning og sensuel musik.

I receptionen stod en ung kvinde på alder med hende selv vurderede hun, i lædernederdel og lædertop med opsat lyst hår. Louise præsenterede sig, og blev vist  ind i et forkontor og bedt om at vente til direktøren blev ledig.

Døren gik op og en ældre kvinde kom ud. 

- Ja, næste, værsgo at komme indenfor, lød en dyb mandsstemme inde fra. Louise rejste sig og trådte ind på direktørens kontor, men standsede brat op. 

- René, udbrød hun og ville løbe frem og give ham et knus - men hans hænder standsede hende brat. Han tog hendes hånd, gav den et varmt klem og sagde meget formelt - "Louise Andersen, formoder jeg"
- René, hviskede Louise bevæget, og frygtede at hun hvert øjeblik kunne vågne op for bare at finde ud af at det var et fantasifoster hun stod midt i. Men den varme dybe ild i hans øjne og den måde han så på hende var ægte nok.
- Louise, husk jeg er direktør her, hviskede han til hende.
Åh, Louise forstod, diskretion naturligvis.
- Du er interesseret i at få job hos os! konstaterede René - kender du noget til vort erotiske hotel?
Louise rystede på hovedet.
- Dette erotiske hotel er et eksklusivt sted hvor par kommer og dyrker deres ismer inden for sex. Man kan vælge mellem en suite, flere forskellige specialrum indeholdende de remedier som nu engang hører til genren som kan være toiletsex, doktorsex, SM osv. eller en stor mondæn sal for mange par. Men hotellet er også for enlige. Det vil sige at man kan komme her og bede os ringe efter en escort pige eller fyr eller eventuelt selv finde sin partner i vor restaurant, bar eller natklub. De kan så dyrke sex i de lokaler som de ønsker efterfølgende.
Diskretionen er i højsæde hos os - her kommer gifte med eller uden deres partner, såvel som enlige, direktører såvel som fabriksarbejdere, danske som udenlandske gæster. Jobbet er alsidigt. Vore piger skifter mellem de forskellige opgaver; at modtage gæsterne, vise dem de forskellige suiter, tolke deres ønsker og formidle dem så de får den oplevelse som de kommer efter. Men det  er også pigernes opgave at rengøre rummene efter brug, servere mad og drikkevarer på bestilling samt endelig at gå mig til hånde administrationsmæssigt på hotellet. Ved den sidste sætning kom der et skælmsk udtryk i hans øjne da han så på Louise. 

- Er der nogen bestemt påklædning, spurgte hun.

- René så op og ned af hende - ja det der går godt nok ikke her, selv om det er klædeligt og moderne. I aften- og nattetimerne er vores piger iført dristig flot lak, læder eller latex, som vi stiller til rådighed. I dagtimerne, det samme, men mere afdæmpet, mere ærbart. 

Louise kom til at tænke på pigen iklædt læder som hun havde talt med i receptionen.
- Ved rengøring af rummene; fortsatte René, og desinfektion af redskaberne, anvendes en kombineret sygeplejerske/stuepige uniform. Har du for øvrigt lyst til at se hotellets faciliteter.

Louise nikkede. 
- Kom, René rejste sig, og de gik ud i hall'en. Hall'en afslørede ikke hvilken funktion hotellet havde, men var ekstrem flot og stilrent. De gik op af en marmortrappe til 1. sal, hvor der var flere døre fra afsatsen. En natklub, en pub og en mondæn restaurant, alle meget smagfuldt indrettet. 2. sal indeholdt et hav af specialrum - alle med bad, enten i form at spa, kar eller brus. 3. sal var ordinære suiter. Louise blev især fascineret af tre lokaler på 2. sal, hvor der til specialrummene var et tilhørende voyeur-rum hvor man via et gennemsigtig spejl kunne se hvad der foregik inde i rummet på den anden side af væggen.
- Det er ikke tilladt personalet at indlade sig med gæsterne i arbejdstiden, men udenfor arbejdstiden blander vi os ikke i det, konstaterede René.
Louise nikkede som tegn på at hun opfattet det og gik hen til ruden og kiggede interesseret på hvad der foregik indenfor.

- Du kan trykke her hvis du vil høre lyden derinde fra, René trykkede på en knap på væggen, og sammen satte de sig og kiggede på scenen som udspillede sig indenfor spejlet.

En stor granvoksen mand lå i en oversize tremmeseng og legede med sig selv, hans lem var halvstift. I det samme trådte en kvinde ind i rummet. "Har jeg ikke sagt at mors lille baby ikke må lege med sin tissemand" - "Jo, mor" svarede manden. "Kan du så snart lære at høre efter hvad man siger til dig din uartige store baby, fortalte jeg dig ikke sidste gang hvad straffen var for at være ulydig"? sagde kvinden.
" Ti smæk i min bare numse", svarede manden mens han kiggede ned i gulvet. Modvilligt rejste han sig op i kravlesengen, kravlede over kanten og gik hen til sin "mor". Hun løsnede den store hvide ble "Hvis min baby skal lære at være artig, må han straffes ikke sandt"? sagde  moren og tog bleen af ham. "Jo mor" Artigt lagde den store mand sig hen over kvindens knæ "Straf mig mor, jeg har været ulydig" Kvinden hævede hånden og slog mandens numse hårdt 10 gange.

De kunne se at det gav et gib i manden for hvert slag, ingen tvivl om at kvinden slog til. En klædelig rød farve prægede mandens bag da han rejste sig op. Hans lem stod stift strittende lige ud i luften nu. "Tak mor, skal jeg udføre trin 2 af straffen nu" spurgte han. "Ja tak" svarede moderen. Hun sad på en stol og spredte benene ud til siden. Babyen kom kravlende på alle fire hen til hende og ind imellem hendes ben. 

De to bag ruden kunne se hans tunge bearbejde hendes skridt, først søgende, pirrende og drillende uden om skamlæberne siden tættere og tættere ind på centrum af hele hendes varme skød. Hans tunge fandt hendes klitoris, og pirrende for Louise og René  som sad ude bag spejlet, så de nu hvordan han lidt efter lidt kørte hende ud over kanten af hvor alt holder op med at eksistere, hvor kun lyd og varme svøber sig omkring sjælen, hvor orgasmens rasen farer hen over kroppen, en altfortærende følelse af velvære varme og behag overtager hele følelsesregisteret. Hun skreg sin orgasme ud i rummet - "Ja, baby, ja ja knep min fisse med din tunge - ja ja jaaaaaaaaaaa. 

René rejste sig - men Louise blev siddende, hun var kold og varm over det hele. Optrinnet havde tændt hende i den grad.

- Er du interesseret i jobbet?

Louise rejste sig hastigt - Ja, ja bestemt. Louise var vildt fascineret af hotellet, af René,  af oplevelsen.
- Jamen, så følg med ned på kontoret så ordner vi den praktiske side af sagen, så er jobbet dit. Sammen gik de ned af trappen til hans kontor.
- Jeg har et møde lige om lidt, så vi bliver nødt til at springe kældersektionen over i rundvisningen - der har vi vore veludstyrede spankingrum - eller SM lokaler - om du vil, og derudover pigernes dressroom m.v. Når du kommer i morgen vil jeg få pigerne til at hjælpe dig med at finde de rigtige størrelser i vores lak/læder/latex kollektion og hvordan man bruger det. Kan du møde 19-02 i morgen?

Louise nikkede atter bekræftende.
René tog hendes hånd.

- Jamen, så er det en aftale Louise, farvel. 

Louises øjne fangede hans – så hun ikke en varm ild i dem, eller tog hun fejl! -  hun tog hans hånd og sendte ham et smil og et – vis ses - til farvel og forlod hotellet. 

 

Wow, hvad havde hun rodet sig ind i - noget tydede på at det ville blive et særdeles spændende job - og det var kun først i december. Følg med i den spændende fortsættelse i morgen.