Jul og erotik på hotellet - Julen 2007

Forfatter: Nanna©
4. december

Udsat for pigesex

Louise ankom tirsdag lidt i 19, og blev mødt af et par storbarmede flotte piger der præsenterede sig som Cassey og Suzie.  

- Hej Louise, velkommen til Pink Erotic Hotel. Rene har bedt os om at tage imod dig og sætte dig ind i dine opgaver.  

De førte hende med sig ned i kælderen og ind i et rum som fik Louise til at måbe. På en 7 meter lang stang på den ene væg hang der dress/dragter i alle afskygninger og på den modsatte væg var der hylder med sko, støvler, stiletter, ja fodbeklædning af enhver art. Den 3. væg var fyldt med piske, klemmer, olier, dildoer, reb, lænker – alt tænkeligt erotisk legetøj, og et stort bord var placeret i den ene ende af lokalet.  

- Dette er vores dress room – men også ”værelset” hvor vi finder de remedier vore kunder ønsker. Som du kan se er det også stedet hvor vi renser, rengør og desinficerer tingene efter brug så ingen overfører sygdomme til andre.

Louise stod stadig måbende – aldrig havde hun set så meget sexstimulerende legetøj på én gang. 
- Hvad skal du hedde? 
Louise tabte kæben, hvad hun skulle hedde? – Jamen jeg hedder Louise, svarede hun. 
- Ja, men vi bruger ikke vore rigtige navne her på jobbet – for ligesom at beskytte vort privatliv – vi hedder faktisk Pia og Anette i virkeligheden, sagde pigen som havde præsenteret sig som Cassey. 
- Hvad kunne du tænke dig at hedde? 
Louise tænkte sig om… – Bessie, foreslog hun. 
- Nej, det lyder som en hund, sagde de andre, men hvad med Cindy eller Emmie? 
Louise stod ubeslutsom et stykke tid, men svarede dem så, at Louise var udmærket for faktisk hed hun Anne Louise og var dermed ikke så let at spore. 
- Ok, de næste tre aftener har vi lak og latex på programmet. Dresset er en laknederdel og en laktop – dvs. bar mave – toppen står åben hele vejen ned men skjuler alligevel dine brystvorter – kun kavalergangen ses – kom med! De gik hen til stativerne og hentede nederdele og toppe. 

 

- Hov, du skal også have andre trusser på. De fandt en sort satin g-streng str. medium og gav hende. Louise kiggede på den. 
- Tag dit tøj af, lød deres ordre. 
Louise stod lidt ubeslutsomt, der var intet omklædningsrum. 
- Vi skal vist hjælpe dig ikke! De sendte et skælmsk blik til hinanden, og inden Louise nåede at reagere, havde hun Cassey bag sig og Suzie foran sig. Stykke for stykke tog de hendes tøj af. – Du har en smuk krop, sagde de som med én mund da hun til sidst kun stod i trusser. Casseys hænder kuplede sig om Louises bryster, blidt kærtegnende, krammende og sensuelt. Suzie lod sine hænder glide ind under Louises trusser og kærtegnede hendes skød.
- Åhhhh, Louise kunne ikke undertrykke en svag stønnen. De fire hænder kærtegnede hendes krop, vidste hvor de kunne pirre hende mest muligt. Louise skød underlivet frem mod Suzies hænder, og blidt lod denne en finger glide ind mellem hendes skamlæber. – Åhhh, ja ja, Louise gispede og bevægede kroppen i takt med de kærtegnende fingre – Ja ja. Suzies fingre fandt klitten og begyndte at massere den fast og bestemt. Louises ben begyndte at ryste. 
- Kom med, Cassey tog Louise i hånden og trak hende med hen til bordet. – Læg dig her.
Louise lagde sig på arbejdsbordet og Cassey sank ned mellem hendes ben, skilte hendes skamlæber og lod sin tunge løbe hen over det glatte skød, hun sugede klitten ind mellem tænderne, bed blidt i den, mærkede hvordan den voksede mellem hendes læber, hvordan den efterhånden blev på størrelse med en stor ært.  

Louise gispede af henrykkelse, og små suk blandet med nogle utydelige ja, ja, ja som hvirvlede ud af hendes mund. Hun mærkede hvordan hendes skød blev varmere og varmere, mærkede hvordan den brændende hede i klitten forplantede sig ud i hendes underliv, mærkede hvordan hendes bryster blev spændte og vorterne trak sig sammen i fryd. Cassey stak sin tunge dybt op i Louises grotte, lod den cirkle omkring klitten, og igen dybt op. Louise hev efter vejret, åhh så skønt.

Suzie bøjede sig ned over Louise, lod sin tunge spille mod hendes læber, ønskede de skulle åbne sig, tage mod hendes tunge. Og Louise skilte sine læber og deres tunger snoede sig om hinanden, sugede hinanden til sig, kærtegnende og krævende. Suzies fingre nulrede Louises vorter hårdere og hårdere, som begyndte at kaste hovedet hid og did. På et nik fra Suzie pressede Cassey uden varsel to fingre op i Louises varme pulserende skød og masserede hårdt på hendes G-punkt.

Louise skreg højt i nydelse, da hele hendes krop gennemrystedes af den oparbejdede orgasme, hun hørte ikke sit eget forløsende skrig, sansede kun de vare skønne kramper som fik hendes skød til at brænde som ild, til at strammes og dernæst give den forløsende afslappende fornemmelse. 
Da Louise lå afslappet og var ved at komme til sig selv, fløj døren op med et brag. 
- Hvad helvede foregår der her, René stod i døren hidkaldt af Louises orgasmeskrig.  Cassey og Suzie for op. 
- I to burde vide bedre, buldrede han op, – kan I se at komme ud herfra – jeg skal nok selv klæde jeres nye kollega på, for det ser jo tilsyneladende ikke ud til at I kan forstå at følge en ordre.  Slukøret gik de ud af lokalet og René lukkede døren fast i efter dem. Han kom hen til Louise som lå med vidt opspærrede øjne og så på ham. 
- Og du, han tog et fast tag om Louises brystvorter og klemte så hårdt, at hun ømmede sig højlydt, han trak opad, og for at holde smerten ud, måtte hun følge med op, og stod til sidst  på sine bare fødder på gulvet, - at du ikke måtte blande dig med kunderne i arbejdstiden havde jeg fortalt dig, men jeg forventede, at du kunne tage af dig selv, at det naturligvis også gjaldt personalet. 
Louise slog blikket ned – havde helt ladet sig styre af pigerne.
- Ja, naturligvis, hviskede hun sagte, undskyld jeg lod mig rive med. René satte en finger under hendes hage og løftede hendes ansigt op. – Se mig i øjnene når jeg taler til dig, befalede han. 

Louise gjorde som han forlangte – og så en dyb ild blusse i hans øjnes dyb.  

- Det skete betragter jeg som en ulydighed, og hvis der er noget jeg ikke tolerer, er det ulydighed, stod det til mig skulle du straffes, men da du er ny og ikke kendt med husets regler endnu, slipper du denne gang – men sker det igen at du gør noget som er imod reglementet, så noterer jeg mig det, og så må du tage straffen for det.  

Louise tænkte at det godt nok ville være ærgerligt at miste sit job på grund af denne episode, og takkede derfor højlydt René for hans overbærenhed. 
- Men én straf vil jeg give dig alligevel, sagde han – du kommer de 3 næste aftener til at servere i restauranten, og dit dress... han gik over til bøjlestativet og tog et sæt ned, - bliver dette.
 – Louise sank en stor klump. René havde fundet et latexsæt hvor der var åbent til brystvorterne så de kunne titte ud, fristende og forførende, dertil en latexnederdel som var åben foran, latexen startede ude lidt foran hoftebenet og bagom over til det andet hofteben. Hertil var en g-streng som som var delvis åben foran, så man kunne se kønsbehåringen, hvis man havde nogen.  

- Nej René, det kan du ikke mene!

- Kan jeg ikke? Så vidt jeg ved er jeg direktør her og det er mig som bestemmer. René kiggede hende dybt i øjnene, hans mund kom nærmere, hun fornemmede hans aftershave. Da han var helt tæt på lukkede hun øjnene, ventede på hans bløde læber, men de kom ikke og skuffet slog hun øjnene op igen – et drillende smil spillede på hans læber.  

- Tre aftener Louise – og husk, forseelser ud over denne vil blive noteret. – Tag det på! Han rakte hende tøjet, som hun iførte sig. Det passede perfekt, hun så sig selv i spejlet – et gisp undslap hendes mund. Wowww, aldrig havde hun set noget så frækt. Hun vendte sig og så på René. Hendes blik gled ned til hans buksegylp, heller ikke han var upåvirket af situationen bemærkede hun fornøjet, men var alligevel skuffet over det manglende kys.
- Dario og Donna kommer og serverer sammen med dig de næste 3 aftener. Få nu lagt en ordentlig makeup og bliv klar – og husk så mine ord, han skridtede ud af rummet – Ulydighed bliver straffet! 

Tilbage stod Louise som slet ikke havde fattet hvad det var for en straf som René havde tiltænkt hende til eventuelle kommende eskapader – ikke til afstraffelse nu… men senere i december.

 

Laver Louise flere eskapader, bliver hun straffet og i givet fald, hvordan? Læs med i den spændende fortsættelse i morgen?