Jul og erotik på hotellet - Julen 2007

Forfatter: Stockmaster©
6. december

En skolestueoplevelse

Der var ikke særlig mange gæster denne torsdag aften, og Louise havde tid til at yde en perfekt service overfor alle gæster. Hendes outfit var det samme som de foregående aftener, og nu nød hun ligefrem at vise sig frem, hun nød rigtigt mændenes anerkendende blikke når hun gik med vuggende og strittende bryster gennem lokalet, hun nød at være tæt på gæsterne, med tanke på hendes oplevelse med Cassey og Suzie, fornemmede hun samtidig at de kvindelige gæsters blikke ikke stod tilbage for mændenes. Hendes navle var denne aften desuden pyntet med en diskret, safirlignende sten. Håret var sat op i en høj frisure som fremhævede hendes perfekte figur.
Gæsterne var  meget forskellige, alle var dog klædt i aftendress, og alles fremtoning var yderst elegant. Ved et af bordene sad et par, han var vel omkring de 45 år, hun en del yngre, begge dyrt klædt, og med yderst belevne manerer. Herren var iført en elegant, mørk aftenhabit, den unge kvinde bar en hvid silkebluse - over den havde hun en tunikajakke i sort. Nederdelen var en stram, kort sag - ligeledes i sort - ligesom strømperne og de høje stiletter. Louise bedømte dem til at være en forretningsmand med sin sekretær - men selvsagt kunne hun ikke vide hvem de var. På et tidspunkt kaldte herren ved det nævnte bord på Louise og spurgte om der kunne arrangeres et rum på anden sal udstyret som skolestue. Det lovede Louise at sørge for. Herren stillede dog det krav, at Louise skulle følge med derop og gå herren til hånde i skolestuen. Louise smilede til parret, så gik hun hen og ringede til receptionen og bad om at blive afløst, hun forklarede kort grunden, og straks efter kom en anden pige ned i restauranten og afløste hende.
Parret var meget tilfredse med at få deres ønske opfyldt, og Louise viste dem op til et rum som var indrettet som en skolestue fra det forrige århundredets begyndelse. Der var to pulte med faste bænke - et kateder stod foran disse, og på væggen var der landkort og en sort tavle. På bagvæggen var der et dobbeltfløjet skab, her var dørene lukkede. I hjørnet ved katederet stod en rund, høj krukke - heri var anbragt et par spanskrør i forskellig længde og tykkelse. Da de kom ind beordrede herren den unge kvinde til at stille sig ved den forreste skolepult. Herren satte sig ved katederet og gav så lov til at tage plads. Henvendt til Louise, fortalte han at hans elev - Helle - nu skulle overhøres i historie. Det var nu Louises opgave at notere hver gang Helle svarede forkert, så ville han - lærer Juul - ville han kaldes - have papiret med optegnelserne når overhøringen var forbi.
Lærer Juul gav nu besked om, at Louise skulle finde en blok og en pen, hun åbnede et af skabene og hentede det ønskede, stillede sig op ved siden af pultene og afventede.
Lærer Juul spurgte Helle hvornår Christian den Fjerde regerede. Helle tænkte sig om en tid, og sagde hun mente det var fra 1588 til 1638. Forkert - lød det fra katederet.
Lærer Juul gav Louise besked om at skrive minus 10 på blokken. Helle flyttede sig lidt uroligt på bænken, alt imens hun slog blikket ned. 
Andet spørgsmål til Helle var, hvilken konge der døde på Cypern. Svend Ejegod, svarede Helle.
Igen forkert, nu må du tage dig sammen, advarede lærer Juul. Noter minus 10 igen, meddelte han kort Louise. Hvis du svarer forkert på flere spørgsmål, så må jeg have fat i spanskrøret, sagde lærer Juul, - du har vel overhovedet ikke læst på dine lektier? Helle skælvede let - johh jeg har skam læst - kom det stille -  men det er så svært, og jeg kan ikke huske så godt.
Tredje spørgsmål lød på hvem der underskrev den første grundlov. Det var Frederik den Syvende, der står en statue af ham nede på torvet, lød det prompte svar. Lærer Juul nikkede anerkendende. - Godt, det var bedre, bliv ved sådan. Helle rettede sig lidt op, man kunne ane at hun var spændt.
Næste spørgsmål gik på hvornår stavnsbåndet blev ophævet. Helle havde slet ikke noget bud på dette spørgsmål. Det ved jeg ikke, kom det stille fra hende. Minus 10 lød det for tredje gang, og Louise noterede omhyggeligt.
Lærer Juul bad Helle om at komme op til katederet. Hun rejste sig og gik med forsigtige skridt op ad gulvet. Lærer Juul betragtede sin elev. Nu har du svaret forkert tre gange - tordnede han - nu må du tage straffen for din dovenskab, det går ikke længere. Lærer Juul bad nu Louise om at komme op med notaterne. Lærer Juul studerede dem  - minus tredive - det må blive tredive slag med spanskrøret, men da du svarede rigtigt på eet af spørgsmålene - og i anledning af julen - så bliver straffen tyve slag. Han bad Louise om at hente et spanskrør og noget reb. Louise tog et af de spanskrør der stod i krukken og gav det til lærer Juul, han drejede det og svirpede prøvende med det. - Og et reb, fortsatte han . Louise hentede et tyndt sisalreb i skabet og gav det ligeledes til lærer Juul. Helle stod og betragtede scenen, afventende sin skæbne.
Helle fik besked om at læne sig ind over den forreste skolepult. Hendes hænder blev fastgjort til bænkens rygstød, og lærer Juul trak nu nederdelen op over hendes ende. Louise så at Helle ikke var iført trusser, det æggede hende fantastisk at overvære denne scene, hun mærkede en snurren i sit underliv. Louise fik besked om at fastgøre Helles ben i spredt tilstand til pulten. Mere reb blev hentet, og Helle var snart urokkelig tøjret til skolepulten.
Lærer Juul bad nu om at være alene med sin elev, og Louise var nødsaget til at forlade rummet. Hun gik baglæns ud af rummet - lukkede døren idet hun fik et sidste glimt af den fastspændte Helle - klar til at blive straffet for sin dovenskab.
Louise stod lidt udenfor døren. Der var ikke en lyd at høre - en tanke slog hende - hun listede hen til voyeur-rummet og kiggede gennem spejlet. Her kunne hun se at lærer Juul havde sat sig ved katederet og kiggede på Helle der var fastspændt i sin afventende position.
Egentlig vidste Louise ikke om det hun nu gjorde var efter hotellets regler - men hun måtte simpelthen se hvad der skete derinde. Hun havde jo fået besked på at hun ikke skulle være tilstede i skolestuen - så hun burde rettelig gå tilbage til receptionen og hjælpe de andre piger - på den anden side var der jo ingen der savnede hende - så  hun tog en rask beslutning og trykkede på knappen til lydanlægget.
Hun hørte Helles stemme. Jeg beder dig Hr. Juul giv mig hvad jeg har fortjent, tryglede hun. Lærer Juul kiggede på hende. Har du fortjent min opmærksomhed, har du? spurgte han. - Har du fortjent at du får den smerte som du længes efter. Helle prøvede at bevæge sig i rebene, men hun var helt fikseret. Louise stirrede på sceneriet, det var en særegen oplevelse som hun fascineredes af.
Lærer Juul fortsatte med sin belæring til Helle. - Når tiden er inde, og jeg bestemmer hvornår, vil du få hvad du fortjener, indtil da holder du dig bare i ro, forstået  tøs? - Hvis du igen prøver at røre dig, får du lov at vente i timevis. Louise stirrede, skete der mon ikke mere?
Endelig rejste lærer Juul sig op, gik hen til Helle og tog spanskrøret. Han svirpede med det og pludselig lod han det suse gennem luften og det ramte Helles numse med et smæld. Helles reaktion var et hæst udbrud. Efter andet slag  tegnede der sig et par røde striber over Helles solbrune balder.
Louises hånd var nu i fuld gang under nederdelen, dette opstemte hende i en grad som hun ikke havde oplevet før, hendes åndedræt var hastigt og intenst. 
Lærer Juul stillede sig foran Helle. Du er en doven og ulydig tøs som ikke gør hvad jeg beder dig om. Du må forstå at du fortjener at blive straffet hårdt. Igen svirpede spanskrøret gennem luften og denne gang udstødte Helle et hvin da det ramte hendes numse. Endnu et par slag faldt, så stoppede lærer Juul op. - Hvor mange slag har du fået? spurgte han strengt. Helle fremstammede at det vidste hun ikke. - Godt, så begynder vi forfra, denne gang tæller du, du idømmes 20 slag.
Louise var nu helt paralyseret, 20 slag, det kunne hun slet ikke forestille sig, og dog, hun var nu så indlevet i situationen at hun fantaserede om René som skolelærer, og hun var selv i rollen som den ulydige skoletøs. Hendes arbejde under nederdelen blev stadig mere intensivt.

Nu begyndte afstraffelsen af Helle for alvor. Hendes numse ramtes af spanskrøret - lydigt talte hun med - én, tak Hr. Juul - to, tak Hr. Juul - tre, tak Hr. Juul - jo Helle var skam blevet meget lærenem nu, og da slag nummer ti ramte hendes nu ildrøde og stribede ende nærmest skreg hun  - ti, tak Hr. Juul.
Lærer Juul holdt inde. Helle stønnede og gav sig. Lærer Juul gik lidt rundt i rummet. Igen denne afventende stemning, hvad skulle der nu ske, han gav sig god tid. Pludselig gik han med faste skridt hen og hentede det andet spanskrør. Han stillede sig foran Helle og viste hende hvad han havde hentet. De første ti slag var med det lille spanskrør, det var opvarmning, nu går vi over til det kraftige,  du kan godt glæde dig. 
Louise var nu for alvor tændt. Hun havde slet ingen ro mere, hendes krop var et inferno af længsler og gru - en pirrende fornemmelse som hun ikke havde kendt til før.
I spejlet så hun nu lærer Juul fortsætte afstraffelsen af Helle. Slagene faldt med præcision og kraft, der blev kvitteret med høj klar stemme - elleve, tak Hr. Juul - tolv, tak Hr. Juul. Helles stemme forandredes - den var nu nærmest som en talemaskine - hun var helt i trance.
De sidste slag ramte med uformindsket styrke - og det lød - nitten, tak Hr. Juul - tyve, tak Hr. Juul.  Helles ende var nu så rød at den glødede. Helle klynkede på en sagte - næsten veltilfreds måde - på hendes ansigt var der et smil at spore - et taknemmeligt smil. Lærer Juul løsnede Helles bindinger med lynets hast - han var ude af tøjet i en fart, og Helle blev taget bagfra - med en styrke som var helt enorm. Begge var helt i ekstase, og nu kom de i en samtidig orgasme som fik begge til at ryste og skælve. 
Louise var nu så henrevet i sin egen ekstase at hun ikke registrerede noget andet end sin egen tilfredsstillelse. Hendes hænder var i gang med at bearbejde hendes våde skød, hendes krop spændtes i en bue, og hendes krop skælvede. Endelig eksploderede Louise i en orgasme der rullede gennem hende og forplantede sig til hver eneste fiber i hendes krop.

Hun ænsede slet ikke at døren til voyeur-rummet blev åbnet, ej heller at en person stod bag hende og betragtede hende. Først da døren lukkede, og personen  forsvandt igen reagerede hun, men hvem var det der havde set hende, her i denne situation, hun grublede, men vovede ikke at løbe efter vedkommende. Hun samlede sig sammen og lukkede sig stille ud gennem døren. Da hun passerede døren til rummet hvor skolestuen var, stoppede hun lidt op, men gik hurtigt videre ned til receptionen. 
- Så er jeg tilbage igen, hun smilede til den unge pige. Denne smilede underfundigt igen.
- Har du haft travlt? spurgte hun, - du ser lidt varm ud, mon ikke du skule tage dig et bad og liste hjem. Er du klar over at klokken er halv tre?
Louise kiggede på klokken, - som tiden dog går, konstaterede hun, jamen så smutter jeg hjemad. Godnat! Hun smilede til pigen ved skranken.
- Godnat, sov godt, du ser træt ud, nyd nu din fridag i morgen ikke? svarede den unge pige, alt imens et underfundigt smil anedes på hendes læber.
 

Hvad skyldtes det underfundige smil, hvem så Louise lege med sig selv i voyeur-rummet.
Læs den spændende fortsættelse i morgen.