Jul og erotik på hotellet - Julen 2007

Forfatter: Nanna©
7. december

Gynækologundersøgelsen

Fridag, uhmmm Louise strakte sig i sengen og lå og tænkte på hvad hun ud over sit lægebesøg skulle bruge denne dag til. For hvilken gang gik hendes tanker til Rene. Var det virkelig kun 7 dage siden hun så ham første gang!.
Hvor var der sket meget, især de sidste 3 aftener i restauranten havde været oplevelsesrige, men hendes ønsker, tanker og sexlyst til Rene blev tilsyneladende ikke gengældt. Ganske vist mødtes deres blikke ofte og de talte også sammen, men ikke mere end han talte med hendes øvrige kolleger.
Endelig møder man manden med udstråling, sexappeal, som er klog, fornuftig, initiativrig og vanvittig charmerende, nå ja, og veludstyret, tænkte Louise med et smil, men at han ikke værdigede hende mere opmærksomhed end de andre, irriterede hende. Jeg vil ha’ ham, han skal være min, men hvordan? Louise lå og funderede over dette en rum tid og stod til sidst op, uafklaret i sin sag.

Det sneede atter udenfor, store hvide snefnug dalede ned fra himlen, som var koksgrå – tegn på at sneen ville fortsætte nogen tid endnu.
Louise tændte sit kalenderlys, dækkede morgenbord og tændte radioen.
Mens hun spiste gik hendes tanker til det forestående lægebesøg. Hun smilede – hendes læge var en kanonflot ung mand. Hun skulle have foretaget en rutinemæssig gynækologisk undersøgelse.

Mon ikke de undersøgelser var et dejligt afbrud i deres stressede hverdag, tænkte Louise, mon de aldrig afstedkom nogle frække oplevelser eller tilbud, Louise smilede, men hvornår var det nu hun havde tid….. var det kl. 11.15 eller var det 11.30. Hun tog telefonrøret skulle ringe op, men faldt så i staver og lod fantasien løbe løbsk igen…
Hvad nu hvis hun gik ud i bad, og med ladyshaveren fjernede hele sin kønsbehåring for at provokere den unge læge, mon hun kunne det?
I tankerne ankom hun til konsultationen. Hun fik kun lov til at vente ganske kort. Hun var ganske vist den sidste, men tidsplanen holdt for en gangs skyld.
- Frøken Andersen til nr. 3. lød det i højttaleren. Louise gik hen ad gangen og ind i nr. 3. Lidt efter kom lægen ind og gav hånd.
- Goddag, frøken Andersen. Ja det var så det rutinecheck. Du må gerne tage nederdel og trusser af og lægge dig op på det gynækologiske leje.
Louise gjorde som befalet, åbnede hægterne i nederdelen og lod den falde til gulvet, trusserne faldt samme sted. Hun gik hen til briksen, satte numsen op på et nederste stykke af sædet og skubbede sig op. Ryglænet var slået op så hun kom til at sidde let tilbagelænet.
- Du må gerne sætte fødder op i bøjlerne. Louise satte hælene op i de kolde stålbøjler, og ventede spændt på lægens reaktion. Han satte sig ind mellem hendes ben. Hans ansigt var kun få centimeter fra hendes glatbarberede skød og så rettede han den stærke lampe til så hendes skød var fuldstændig blottet for hans blik.
- Frøken Andersen, hun hørte lægen gispe af overraskelse over hendes glatte og let våde køn – Jamen, du er jo glatbarberet.
Louise godtede sig over at have fået denne dejlige læge til at miste fatningen, synd hun ikke kunne se hans skridt fra sit leje, hun var næsten overbevist om at der var en begyndende bule.

- Ja, doktor Lund, det synes jeg er så dejligt, man er så erogen, så følsom når de der små hår ikke sidder i vejen, synes De ikke også det, koket lagde hun hovedet på skrå og så ham ind i øjnene.
- Ja, jeg … jeg… stammede doktor Lund, ja det ved jeg sandelig ikke noget om, fik han endelig fremstammet.
- Ja, og så får man dem jo heller ikke i munden, hårene altså, når de er væk altså, når man slikker kvinden til orgasme, vel doktor Lund? Louise spillede højt spil nu, og hun vidste det. - Nej, neeej…. det er der selvfølgelig noget om, hurtigt vendte han sig om tog sin tynde gummihandske på, flasken med creme og sit speculum, hans ansigtskulør havde antaget en noget varm farve, om det var fordi han var blevet seksuelt ophidset over at se Louises glatte køn eller det var hendes ligefremme udtalelse kunne Louise kun gætte på.
Professionelt førte han speculumet ind i Louises varme våde skede, klemte på grebene så instrumentet udvidede hendes grotte – det stod helt åbent følte hun... åhhhh, hun gispede lavmælt, Doktor Lunds ånde havde ramt hendes klit som med et stød og ufrivilligt gav det et ryk i hende.
- Rolig, rolig, forsøgte doktor Lund at berolige hende – det er snart ovre, så gør det ikke ondt mere.
- Åhhhh, doktor Lund, gispede Louise, det gør jo slet ikke ondt, det er bare så frækt, jeg bliver bare så tændt, så varm så... hun gispede, - doktor Lund, jeg har sådan en lyst til Dem.
- Frøken Andersen, du ved slet ikke hvad det er du siger, hviskede doktor Lund hæst, jeg er din læge husk det.
- Ja, netop gispede Louise, og hvilken læge, åhh hvis De vidste hvad jeg har drømt om Dem… - hør skal De ikke også mærke efter med fingrene om alt er som det skal være!
- Jo, jo naturligvis fik doktor Lund fremstønnet, sveden piblede frem på hans pande. Hurtigt tog han flasken, vendte den på hovedet og presse en portion creme ud på pege- og langfingeren. Blidt pressede han dem op i Louises nu meget våde skede, mærkede oppe som nede, inde som ude og i siderne. Da han ramte hendes g-punkt, kastede Louise hovedet bagover og gispede højt, - Ja, ja, ja doktor Lund åhhhh, ja det er så godt – åhh bliv ved – bliv ved.
Og doktor Lund blev ved. Med rolige bevægelser masserede han på g-punktet. Lidt efter lod han tommelfingeren glide op og massere Louises klitoris, hun lå meget uroligt – øjnene var lukkede og hænderne stærkt knyttet om kanten på briksen, stønnende og gispende bevægede hun sig i takt med lægens bevægelser. Pludselig lod han sin lillefinger glide indenfor i hendes stjerne. Det gav et ryk i Louise og orgasmen tordnede i hendes indre. Alt tågede ud, alt strammedes og slappedes igen og igen og åndedrættet var heftigt og højlydt.
Louise kom til sig selv – åhh hvilken orgasme, Doktor Lund, har De ikke lyst til at prøve og slikke en sådan nybarberet varm indbydende fisse… lokkede Louise ret provokerende.

- Åh jo jo, det har jeg altid drømt om, stønnede doktor Lund med gispende stemme. Han tog fat i bøjlerne til benene og sprede dem yderligere ud til siden, så langt ud som de kunne komme. Og Louise sad nu fuldstændig udspilet, udstillet for denne dejlige unge læge. Forsigtig satte han ansigtet ind til hendes skød. Skød tungen frem og lod den spille mod det glatbarberede venusbjerg, lidt efter lidt rykkede han længere og længere ned – og så – ramte hans tungespids Louises klit.
Han suttede, bed, pirrede og drillede med sin mund. Han førte sin venstre hånd op under Louises bluse og begyndte blidt at massere hendes bryster. Hastigt knappede Louise blusen op og gispede.
– Ja vi kan lige så godt undersøge dem med det samme også. Han velplejede fingre nev og nappede klemte og æltede hendes yndige bryster samtidig med at tungen dansede hen over hendes klit, og igen gjorde han det, denne gang ikke én – men to fingre og pressede blidt op i Louises anus, først forsigtig inden for derefter søgende videre og videre opad til han mødte næste forhindring.
Blidt pressede han på lidt efter lidt for ikke at gøre Louise ondt, og lidt efter lidt gav ringmusklen efter. Med hurtige bevægelser fingerkneppede han hende nu – tungen spillede og brysterne blev pirret.
Louise rystede over hele kroppen, rystede i ekstase, i fryd og i tilfredsstillelsens orgasme, da hele hendes krop spændtes i en bue af forløsende kramper.
- Frøken Andersen, frøken Andersen, det var lægesekretærens stemme hun hørte, i et nu gik det op for Louise at de helt havde glemt at de ikke var alene på klinikken.

- Frøken Andersen, er du hjemme.
I eet nu kom Louise tilbage til virkeligheden… der stod nogen ved hendes dør og bankede på. Hastigt rystede hun tankerne fra sig, rejste sig og gik ud og åbnede døren.
Udenfor stod doktor Lunds sekretær.
- Ja, goddag frøken Andersen, undskyld jeg kommer og forstyrrer dig, men jeg har forsøgt at få fat på dig men der må være noget galt med din telefon, den dytter hele tiden optaget…
I eet nu kom Louise til at tænke på, at hun jo havde taget telefonrøret for at ringe og høre om tiden… men så… ja så var tankerne jo fløjet deres egne veje.
- Ja, det jeg vil sige er såmænd bare, at doktor Lund desværre er syg så vi må aflyse din tid… kan du ringe til os på et tidspunkt når din telefon er i orden og bestille en ny tid?

 

Ak ja sådan kan det gå når man mister grebet om nuét. Får Louise bestilt en ny tid og forført doktor Lund? Følg med i den spændende fortsættelse af Jul og Erotik på hotellet.