Jul og erotik på hotellet - Julen 2007

Forfatter: Nanna©
8. december

Et overraskende besøg

Louise havde nydt sin fredags fridag. Efter afbudet fra lægen havde hun hygget sig hjemme, bagt julesmåkager og skrevet julekort til familien i Jylland, og de gamle klassekammerater hun stadig havde kontakt med. Men dagens overraskelse var nok da det ringede på døren ved 20-tiden.
Irriteret rejste Louise sig fra sofaen hvor hun sad fordybet i en film med Tom Cruise. Hun ventede ingen gæster og gik rask ud og åbnede døren med et – Ja? men stoppede det planlagte... – hvad er der….., da hun så hvem som stod ude foran hendes dør – René - med sne på frakken der langsomt smeltede og dryppede ned på gulvet omkring ham. Han stod med en kæmpestor julestjerne i den ene arm og … hendes hårbånd i den anden hånd.
- Må jeg komme indenfor? Prøvende tog han et skridt fremad og Louise rykkede forbløffet baglæns ind i entreen.
- Louise, du havde glemt dette hjemme hos mig den dag da…, han tøvede og rakte hårbåndet frem mod hende, - den dag du nedlagde mig i fodgængerfeltet og fik mig bugseret hjem. 
Og den dag vi havde dejlig sex, som du fuldstændig ignorer, tænkte Louise.
- Og denne, fortsatte han og rakte blomsten til hende, - er min tak til dig for hjælpen.
- Åhh, nå der var den, Louise tog forfjamsket imod hårbåndet og den smukke blomst, stadig chokeret over at René som hun havde tænkt så meget på nu pludselig stod hjemme i hendes entre.

- Jamen, kom dog indenfor.
- Uhmm, her dufter rigtigt af jul modsat hjemme hos mig, sagde René idet han gik ind i stuen og kiggede sig rundt.
Louise forklarede, at hun havde bagt småkager samme dag, og inviterede ham på kaffe og kage, men det endte med at de sammen stod i køkkenet og bagte æbleskiver og lavede julegløgg.
På et tidspunkt rakte de begge ud efter grydeskeen og ville røre i gløggen. Deres hænder mødtes og begge trak hænderne til sig, som havde de fået et stød.
- René, gispede Louise, og med eet befandt hun sig i hans arme. Hans varme læber lukkedes sig over hendes og deres tunger mødtes i et længselsfuldt higende varmt og lidenskabeligt kys, et kys som først blev afbrudt da lugten af let brændte æbleskiver fik dem tilbage til virkeligheden. Øjeblikkets fortryllelse var forbi.

De efterfølgende 2 timer snakkede de om hotellet, gæsterne og sceneoptræden, men undgik begge behændigt at komme ind på deres små pikante episoder, følte at denne hyggestund var noget helt specielt som ikke skulle brydes af deres intime oplevelserne på hotellet.
Da René brød op ved 23-tiden, løftede han hendes hage - deres øjne mødtes… Louise jeg… jeg…, hastigt kyssede han hende på munden og forlod hendes lejlighed.
Louise gik hen til vinduet og kiggede ud, så Renés skikkelse da han gik hen ad den sneklædte gade, så ham standse op, kigge op på hendes vindue og løfte hånden til hilsen hvorefter han vendte om og forsvandt videre ud i den frostklare nat.

Åhh René sang det indvendig i Louise, så har du altså følelser for mig. Lykkelig kravlede Louise i seng og sov til næste morgen, glemt var Tom Cruise.
Lørdag fik Louise noget at det fra hånden som hun altid gemte til sidst, vasketøj, strygetøj og hun stod midt i rengøring af badeværelset da hendes telefon ringede.
Det var hendes gamle veninde Berit som spurgte hvad hun havde for i aften.
Louise tænkte sig om, hun skulle arbejde i dag, men havde fri kl. 20.
Berit bedyrede at det var okay – hun ville gerne have hende med til en demonstration sammen med Nynne og Lærke – to af deres fælles veninder. Demonstrationen skulle først begynde kl. 21 så de kunne bare mødes i midtbyen efter 20 og få en fadøl sammen og siden følges ad til party. Åh nej, tænkte Louise, ikke noget af det der demonstrationshalløj hvor man næsten føler man er tvunget til at købe noget.
Berit fnisede i telefonen da Louise luftede sin negativitet for hende. - Jamen Louise, jeg har jo slet ikke fortalt dig hvad det er for en demonstration vi skal til, Berit lo, – Louise, vi skal til dildoparty inde i byen sammen, alle 4, og det er kun for piger, det bliver noget med at måtte se, føle røre, og så bliver der en form for demonstration også.
Louise blev kold og varm over det hele, fornemmede pludselig hvad dette var ved at udvikle sig til, var det ikke i aften på hotellet at… hun fuldendte ikke tanken, men spurgte i stedet Berit hvor partyet skulle holdes, og denne svarede, at det var på noget inde i midtbyen som hed Pink Erotic Hotel
.
Louise sank en klump i halsen. Hun havde ikke fortalt veninderne hvor og hvad hun arbejdede med, og nu… !!!
- Vil du med? hørte hun Berit fortsætte, det bliver sikkert hylesjovt, vi blev enige om at det lige måtte være noget for sådan en gammeljomfru som dig – hun fnisede atter.
Nå, ja, tænkte Louise, de finder vel ud af det før eller siden alligevel – hun sagde ja tak, og de bestemte at mødes på den engelske bar ved 20.15 tiden.
Louise lagde røret på med en betænksom mine... hun skulle være gæst på sin egen arbejdsplads.
 

Bliver Louise afsløret, som ansat på det erotiske hotel, i så fald, hvad siger veninderne, og ikke mindst René. Læs den spændende fortsættelse i morgen.