Jul og erotik på hotellet - Julen 2007

Forfatter: Nanna©
9. december

Til dildoparty

Det var en stille og rolig søndag på Pink Erotic Hotel. Der var næsten ingen aktivitet i perioden 12.00 til 20.00 hvor Louise var på arbejde. Så eftermiddagen blev brugt i kælderen med at desinficere piske, dildoer, vaske sengetøj og rense tøj. Iført sin stuepige uniform, var hun sidst på eftermiddagen sammen med en anden pige, i gang med at lægge nyt sengelinned på i suiterne.
Nadia som pigen hed, standsede pludselig op og kiggede på Louise. - Ved du godt at direktøren er til SM.
Louise stivnede i sine bevægelser. – Hvem, hvad… René?
Nadia kiggede undrende på Louise, - René, øhh ja, altså hotellets direktør.
Louise kunne have bidt tungen af sig selv, naturligvis var man ikke på fornavn med direktøren, det sagde jo sig selv. – Hvad er det, du siger, er direktøren til SM! Jamen, hvad kender du til det?
- Har du slet ikke hørt det, hele hotellet snakker om det i dag, fortsatte Nadia.
- Hørt hvad Nadia, Louise holdt næsten vejret, så sig det dog!
- Jo altså, kvidrede Nadia løs, i går eftermiddags, 2-3 timer før dildopartyet kom der en flot høj veldrejet blondine ind på hotellet, iklædt det mest frække latex jeg nogensinde har set. Hun spurgte efter direktøren, og lidt efter blev de arm i arm set gå ned i SM-kælderen og forinden havde direktøren givet besked at kælderen var lukket for andre de næste to timer, og Louise... der skal jo ikke meget til at forestille sig hvad der foregik vel.
- Nadia, afbrød Louise, så dum er direktøren da ikke, at han bruger sit eget sted til fornøjelser.
- Nej, hvis ikke det var fordi, Donna var nede for at hente nogle piske og ikke havde hørt at lokalet ikke måtte benyttes, da hun låste sig ind stod direktøren i en latex herre g-streng med hul til den du ved nok og med en pisk i hånden.
Tårerne stod op i Louises øjne. Hun havde set blondinen i aftes, men nu vidste hun altså, at det var derfor han var afvisende over for hende. Hun som ikke rigtig kendte noget til SM, og ja, og så havde René altså en kvinde i sit liv alligevel. Med undskyldning om at skulle hente noget i linnedrummet skyndte hun sig ud af suiten og ind på et toilet og tørrede sine øjne, jalousien flammede i hende. Fanden tage ham.

Da hun lidt efter kom tilbage til suiten hvor Nadia ufortrødent arbejdede videre, skiftede hun emne og kom ind på lørdagens demonstration. Nadia var nysgerrig, hun havde måttet passe baren hele aftenen sammen med Cassey og Suzie. Louise fortalte at det var Donna og Dario som havde været  værter til aftenens party.
Louise smilede for sig selv, Donna og Dario var ikke værst, det måtte hun lade dem. Humor og føling med tingenes tilstand, gjorde at ingen på nogen måde var kommet til at føle sig forlegen.
- Sig mig, er det altid kun piger der kommer til sådan et party, ville Louise vide.
- Ja, men – fnisede Nadia og fortsatte, – direktøren sidder og kigger med på sit overvågningskamera, det fandt vi ud af en gang da der var et pigearrangement og jeg skulle ind med kaffe til ham, da sad han ved hans skærm og fulgte showet.
En gysen løb gennem Louise, så René sad og kiggede med i smug, altså havde hans sikkert set hendes atituder og hun kunne ikke gøre sig forhåbninger om at være ”forsvundet i vrimlen”. – Jeg var jo sammen med 3 veninder i aftes, fortalte hun Nadia, - de havde inviteret mig, men de vidste ikke at jeg arbejdede her, så jeg var meget usikker på hvad jeg skulle sige eller gøre.
Nadia kiggede nysgerrigt på Louise og satte sig ned på en stol, hun klappede på stolen ved siden af sig. - Kom sæt dig nu ned og fortæl mig hvordan det gik, jeg er ved at revne af nysgerrighed. Fortæl fortæl...

- Da jeg var færdig på jobbet,
gik jeg ned i personalegarderoben, tog et bad, satte håret og lagde en flot aften make-up og tog mit aftendress på og gik ud i byen for at møde Berit, Nynne og Lærke.
Veninderne var allerede kommet da jeg kom ind på den engelske pub. Stemningen var høj og den første fadøl var hurtigt drukket, pigerne besluttede sig for at de sagtens kunne nå én mere inden vi skulle hen på hotellet.
- Louise, vi har ikke set noget til dig i lang tid og Berit fortalte at hun forgæves havde forsøgt at få fat i dig flere gange tidligere, hvad går du og laver? spurgte Lærke.
- Ja, du har vel ikke fået dig en kæreste du ikke har fortalt os om, fortsatte Nynne.
- Nej tøser, tog Louise til genmæle, jeg har fået arbejde. 
Pigerne ønskede tillykke og hujede… og så kom det fra Berit – Hvor henne, og hvad laver du?
Louise sank en ekstra gang, nu fik det briste eller bære. – Jeg arbejder faktisk på Pink Erotic Hotel.
- A hva’ gør du, udbrød Berit, jamen det sagde du da ikke noget om da jeg inviterede dig – hvor lang tid har du gjort det – hvad laver du – og hvad foregår der.
Louise fortalte i korte træk om at hun havde set annoncen i avisen, havde været til samtale og var startet der i mandags, hun vidste stort set ikke så meget om hotellet for hun passe primært reception og hjalp til med at rede senge m.v. – og det var jo korrekt – hendes oplevelser valgte hun at holde for sig selv.
Pigerne morede sig lidt i et stykke tid, så drak vi vores øl og gik i højt humør hen til hotellet.
Der var allerede kommet en del, da vi dukkede op. Der var vel omkring 75 piger i alderen 20 til 45 år. – Hej Louise, hilste Donna og Dario da vi kom forbi reception, bar og indgang. Jeg hilste smilende og imødekommende til jer alle og nød den opmærksomhed jeg blev mødt af.
Mens vi stod og nød en velkomstdrink i foyeren gik døren op og direktøren (denne gang huskede hun at sige direktøren) trådte ud af direktionskontoret. – Det er min chef, hviskede jeg til Berit, Nynne og Lærke. Nynne piftede mellem tænderne. – Wow for et hug, hviskede hun til de andre – og sikke et skår af en quinde han har.
Louise kiggede på Nadia og fortsatte - Hun var iført en latexdragt som fuldstændig klæbede sig ind til kroppen og skinnede som sort guld.
Louise fortalte ikke Nadia om de følelser der havde raset i hendes krop. René var ikke alene, og deres eventyr havde blot været en forlystelse for ham. Beskæmmet havde hun bøjet hovedet for at veninderne ikke skulle kunne læse hendes ansigt.
- Kom, lad os gå ind i salen, fortsatte Louise, og samlet gik vi ind og fandt os en rundsiddegruppe.
Donna og Dario bød velkommen til os alle sammen. Donna var iført en kort sort lædernederdel og kort læderjakke, sorte netstrømper og et par kortskaftede højhælede støvler. Dario var i sorte læderbukser og hvid skjorte med åbentstående knapper foroven så man kunne se hans sorte hår på brystet. Hans mørkbrune øjne spillede, glimtede og flirtede med gæsterne, så ingen var i tvivl om, at her var tale om en rigtig italiener.
De indledte aftenen med en præsentation af sig selv og hvilke ting de ville vise de tilstedeværende damer. Donna vendte sig om og i et ubemærket øjeblik fra hendes side, gjorde Dario tegn ud til publikum og med et snuptag løftede han hendes nederdel op… publikum gispede, de sorte netstrømper var ikke blot netstrømper men en bundløs heldragt i fiskenet.
Der blev en piften og hujen fra pigerne som resulterede i at Donna fik et ordentlig smæk i numsen af Dario som samtidig sagde: - Står du og blotter dig min pige… og hele salen brød sammen i grin. Så var stemningen lagt og de startede den mere seriøse side af demonstrationen.
Først blev de magiske Ben-wa balls vist frem – elskovskuglerne, dernæst nogle små lady-fingers. Produkterne kom rundt og pigerne fniste nervøst og sendte skyndsomt tingene videre.

Dario og Donna gik rundt blandt publikum og hældte små dråber olier med smag på pigernes arme og kort tid efter sad vi alle og slikkede på vore arme.
Ved rundsiddegruppen ved siden af vores bord, sad en flok piger som var på polterabend. Stemningen var ret løssluppen og i stedet for at slikke olien af sig selv havde de besluttet at slikke den af sidemanden. Dette medførte megen latter og moro i lokalet.
Donna og Dario fandt nu 20 forskellige silikone dildoer frem og under jubel demonstrerede Dario de sitrende, vibrerende og roterende gummifornøjere. Legeredskaberne blev delt ud ved bordene og pigerne fik nu besked på at prøve dem af på sig selv. Dyb, dyb tavshed.
- De hoppede sgu på den sagde Dario oppe fra scenen til Donna, - sådan prøver I dem af. Donna tog en stor tyk vibrerende dildo og satte dildohovedet ind på sin næsetip og kørte den blidt frem og tilbage – atter engang bragede latteren igennem salen og så blev der prøvet dildoer til den store guldmedalje.
Der blev en hylen, grinen, og flere knækkede sammen af latter så tårerne trillede ned af kinderne, men flere steder blev der også talt fortroligt, brudstykker som: han siger også derhjemme at jeg skal have en dildo…men jeg ved ikke rigtig – eller: det er næsten som at have en ekstra elsker med i sengen – eller: den er god at have i skuffen når manden er på forretningsrejse, var sætninger man hørte hid og did.
Lidt efter kom de lidt mere ekstreme ting frem, butplugs, perledykkere, og dobbeltdildoer til pigepar.
Louise kiggede over på Nadia og fortsatte så.. - Jeg sad længe og kiggede på buttpluggen, tænkte på hvordan det måtte føles at få den op, sådan føles at blive udvidet lidt efter lidt. Jeg kunne mærke at tanken tændte mig, skulle jeg købe en, trængte jeg ikke til at prøve noget nyt? Hastigt nedfældede jeg nummeret på buttpluggen og lod den gå videre til Lærke.

- Det er en fed oplevelse med sådan en, fortalte Lærke pludselig, og fortsatte med at berette om hvordan hun engang var blevet beordret til at sætte den op, tage sine trusser på og gå med en tur ned på bodegaen for dernæst da de kom hjem at blive taget i begge huller. – Det gjorde slet ikke ondt – for buttpluggen havde udvidet mig så Niels kunne tage mig uden andet end lige at bruge lidt glidecreme.
Mine to andre veninder havde også lidt at berette, snart sad de og udvekslede deres mest fortrolige oplevelser og ikke én sagde noget til at jeg havde skrevet en buttplug på min indkøbsseddel.
Louise holdt en pause i fortællingen da hun kom til at tænke på at hun faktisk havde set at overvågningskameraet havde vinkel direkte over mod deres bord. En djævel var faret i Louise – mest på grund af hendes nyfundne viden om blondinen. Diskret tog hun buttpluggen fra bordet og op i fingrene, kærtegnede den og med ansigtet vendt mod kameraet slikkede hun sig om munden. Nu håbede hun bare René så det, tænkte hun i ren og skær provokation afledt af skuffelsen med hensyn til blondinen.
- Ja, hvad skete der så mere, afbrød Nadia hendes tanker.
Louise fortalte videre, -
Må jeg få jeres opmærksomhed, sagde Dario fra scenen, - nogle af vores venner er netop i går kommet hjem fra en messe medbringende noget af det sidste nye indenfor lak og latex, har I lyst til at se det? Samtidig her på scenen vil de så medbringe lidt redskaber til bondage og SM – vil I se det?
Reaktionen fra salen var ikke til at tage fejl af og kort tid efter fejede blondinen ind på scenen iført tætsiddende latextøj, også Cassey og Suzie fremviste outfit til den frække selvbevidste sexede kvinde – de lagde også kroppe til lette slag af de piske der blev demonstreret af Donna og Dario som samtidig gav et kort oplæg omkring sikkerheden i leg med SM. Jeg fulgte interesseret med i fremvisningen af ”tøjet” det pirrede faktisk min fantasi, de tre aftener jeg havde latex på var uhmm, så jeg kunne godt tænke mig at prøve noget som gav lidt mere følelse af latex mod hud.
Blondinen kom ind og fik påsat manchetter på håndled og ankler og drillende provokerede Dario hende.
... atter faldt Louise i staver, det var jo eksakt samme måde René talte til hende på. Åh Gud.. pludselig gik hele sandheden op for hende, René spillede et spil med hende…, dominerede hende, legede med hende – og blondinen var slet ikke hans elskerinde, hun var omrejsende i latexdragter og en god bekendt af Dario og Donna…hun blev pludselig ret sikker på at grunden til at René stod i g-streng og med pisk måske skyldtes noget helt andet, blot kunne hun ikke forklare hvorfor hun fornemmede det.
- Jamen skete der så ikke mere, Nadia var utålmodig.
- Jo jo, salen hujende heppede på Dario som var i gang med at æde et par spiselige trusser af Donna. Nynne, Lærke og Berit klappede i hænderne af begejstring og glad og lettet over at aftenen var gået godt, klappede jeg med. Bagefter fortsatte vi ud i byens natteliv.

- Nå, du, vi må vist også se at komme videre i dagens dont, tror du ikke? Louise rejste sig og gik ud.

Nadia sukkede og sammen gik videre til næste opgave den dag.
 

Hvem er den smukke blondine, og hvad lavede hun og René i kælderen. Har René set Louises slikken sig om munden og i givet fald, hvad vil han gøre ved det. Læs den spændende fortsættelse i morgen.