Jul og erotik på hotellet - Julen 2007

Forfatter: Nanna©
11. december

Pakkepostens demonstration

Louise vågnede og lå og tænkte på Renés pludselige indgriben aftenen før. Hun var ikke i tvivl om, at det ikke behagede ham, at Mario ville følge hende hjem. Alternativt var hun glad for hans indgriben, for inderst inde ønskede hun jo ikke at komme til at stå i noget forhold til Mario, det var jo René, som fyldte hendes tanker fra morgen til aften, uanset om hun ville det eller ej.  
Louises tanker blev brudt ved dørklokkens kimen. Hastigt svøbte hun morgenkåben omkring sig og åbnede yderdøren. 
- Jeg har en forsendelse til dig, sagde pakkeposten som stod udenfor døren, - desværre er den blevet beskadiget under forsendelsen, gider du lige checke at indholdet er okay?  
Pakkeposten, en mand på Louises alder, stod med en lille brun pakke, som var flosset i den ene ende. Louise ventede ikke nogen pakke, men svarede, at nu skulle hun da lige se efter, det var jo december og måske havde hendes familie sendt hende noget. 
Hastigt åbnede hun den brune pakke, og stod med den bestilte buttplug i hænderne. Rødmen skød op i Louises kinder, som hun stod der med den sorte analfornøjer.

- Øhhh, den ser vist ikke ud til at have taget skade, udbrød hun forfjamsket. 

Pakkeposten tog den ud af hænderne på hende med et lunt smil, vendte og drejede den, - nej det ser ikke sådan ud, men – han kiggede Louise smilende i øjnene – tror du ikke lige du skal prøve den af inden du afgør om den har taget nævneværdig skade eller du skal kræve erstatning. Jeg vil godt hjælpe dig, vi har selv én derhjemme, fortsatte den smilende pakkepost. Louises åndedræt blev mærkbart ændret af det frække tilbud han gav hende. 
- Jeg… jeg… kom indenfor, hviskede Louise, hvilket slet ikke var nødvendigt, da pakkeposten allerede stod inde i hendes entre, men… jeg… jeg har aldrig prøvet det før, det kværnede rundt i hovedet af hende, hvad pokker det lige var, hun havde gang i, men budet var sød og charmerende, og hun havde tænkt på, hvordan hun mon skulle finde ud af hvordan sådan én skulle bruges.
Pakkeposten rakte hånden frem, - Jeg hedder for resten Poul.
- Og jeg hedder Louise, svarede Louise. 
- Ja, svarede Poul, – det stod der jo på pakken. Det glimtede i hans øjne af humor. – Louise, lige for at få noget på det rene, han stemme blev atter alvorlig, jeg ønsker ikke at udnytte dig, jeg har ingen kondomer, men jeg vil gerne give dig en dejlig oplevelse med dit nyerhvervede legetøj, har du lyst til det? 

Louise nikkede, mærkede varmen og fugtigheden i sit skridt ved udsigten til hvad der var under opsejling. 
Poul tog varsomt hendes hånd og trak hende med ind i hendes soveværelse. Han løsnede bæltet til hendes morgenkåbe, skubbede den ud over skuldrene og med et blødt bump faldt den til gulvet. Louise stod foran Poul nøgen som Gud havde skabt hende. Poul lod sine fingre glide kærtegnende fra hendes hals og ned til brysterne hvor han blidt kærtegnede de nu stive brystvorter. Han bøjede sig ind over hende og tog først den ene vorte i munden, bed den blidt og lod tungen pirre den, og gav dernæst den anden vorte samme behandling. Hans højre hånd gled blidt kærtegnende ned over Louises flade solbrune mave og ned til hendes skridt.
Med en skubbende bevægelse antydede han at hun skulle sprede benene hvorefter han lod sine fingre blidt kærtegne og massere hendes ydre skamlæber, da han var tilfreds med fugtigheden, en svuppende lyd hørtes når han kørte fingrene frem og tilbage, spredte han skamlæberne og lod sin langfinger forsigtigt følende glide indenfor i hendes nu meget våde fisse. En stønnen undslap hendes læber og hun skød sit underliv frem mod ham som en bøn om mere.
Poul gik om bag hende, stillede sig tæt op ad hende, kuplede sin hænder om hendes bryster og klemte pludselig sin tommel og pegefingre hårdt sammen om hendes lystne stive vorter. Louise gispede af smerte og velvære og stønnende bad hun om mere. 
- Åhh, er du liderlig min søde pige, hviske Poul og fortsatte med at nulre hendes vorter hårdt 
- Åh ja, ja, ja stønnede Louise – åh ja du tænder mig sådan – bliv ved. 
- Nåååå, du vil have jeg bliver ved, svarede Poul med et smil i stemmen. 
Han lod sine hænder glide kærtegnende ned over hendes krop igen og stående bagfra rakte han sin højre hånd ind mellem hendes ben og fandt hendes nu svulmende klit som han masserede blidt. Dernæst lod han fingrene 1-2-3 stykker glide ind i den nu sjaskvåde fisse. Kørte dem ud og ind, mens Louise stønnende fulgte hans bevægelser med kroppen.

Da hans fingre var smurt godt ind i hendes safter lod han sin pegefinger lege omkring hendes anus, blidt pressede han den inden for forsigtig cm for cm indtil Louise ømmede sig, en lille pause, ud og dyppe i hendes drivende våde fisse og ind igen. Denne gang kom han lidt længere ind. Han mærkede ringmusklen blidt give efter, og tålmodigt gav han den tid som der skulle til før den udvidede sig og han kunne fortsætte sin søgende vandring med sin finger. Stillingen var dog lidt akavet. 

- Læg dig ned på alle fire på din seng søde, sagde han. Louise gik halvt i trance over til sin dobbeltseng, kravlede på alle fire op i den og stillede sig med numsen til frit skue for den venlige pakkepost. Hun var så tændt som aldrig før. Hendes fisse brændte og løb med hendes liderlige safter. Det var så frækt og så vanvittigt – her stod hun og lod en vildt fremmed mand fingerkneppe hende i hendes mest intime hul – og nød det – nød at lade stå til og nød den pirrende fornemmelser hans bevægelser affødte. 
Poul stillede sig hen bag hende, igen dyppede han sine fingre i hendes safter og igen pressede han sin pegefinger op i hendes røv, denne gang gik det lidt lettere. 
- Prøv at slappe lidt af Louise, sagde han til hende da han denne gang var ude at væde sine fingre i hendes liderlige safter, - nu skal der laves lidt mere plads. Han lod denne gang både sin pege- og langfingre trænge ind i anus, Louise klynkede lidt af smerte en smerte som både gjorde ondt og godt på én gang. Hun følte en brændende ild, varmen som hun altid fornemmede når en orgasme var under oparbejdelse. 
Poul roterede blidt med fingrene og Louise stønnede højt i nydelse. Blidt pressede han yderligere på og trængte ind gennem ringmusklen og var snart helt i bund. Stille bevægede han sine yderste led på fingrene som var dybt begravet oppe i hende, dette fik Louise til at stønne højt... ja ja... åh Poul mere… det er så fedt. 
Poul smilede ved sig selv, ja det var så dejligt dette her. Hans kone elskede det, men stillede samtidig krav om at foretage samme procedure på ham, så han vidste, hvad der var godt, adskillige gange var hans røv blevet udblokket, når hun spændte sin dildo på og bollede ham, efter at han havde været hendes tjener en hel aften. 
Han tog sine fingre ud af hende, nærmede sig med sit ansigt hendes blottede bag. Lod tungen lege oppe fra det øverste at revnen mellem ballerne og lidt efter lidt længere og længere ned til han nåede hendes nu let åbne stjerne. Hans tunge cirklede omkring stjernen for endelig at skyde frem og kneppe hende oppe i anus. Louise gispede af overraskelse, det var der aldrig nogen sinde nogen som havde gjort ved hende før. 
Poul rakte ud, nu var det pluggens tur. Den var udformet som kugler der blev større og større jo længere den blev presset op, var måske mere en analdildo end en plug funderede han. 
- Søde er du klar til din jomfruindvielse, hviskede han til Louise. 
- Åh, ja knep mig, indvi mig stønnede Louise. 
Han tog dildoen, kørte den først ind i hendes sjaskvåde fisse til den sejlede i hendes safter imellem kuglerne, kørte den derefter hen over hendes klit for derefter atter at blive dyppet i hendes grotte. 
Han pressede forsigtig på. Den første kugle gled let, og nummer to også, ved nummer tre mærkede han modstand og blidt pressede han på til han mærkede et svup da musklen lukkede sig om kuglen. Han kørte nu de tre kugler ud og ind, igen og igen. At dømme efter Louises nu meget højlydte stønnen var hun tændt som aldrig før. 
- Mer’, mer’ plagede hun. 
Poul tog et bedre tag i dildoen og pressede nu blidt men bestemt på og kugle fire gled med ind dog ikke uden modstand denne gang. - Slap af tøs, hviskede han, da han så, hun strammede musklerne. 
– Slap af i alle musklerne, lad være med at arbejde imod. 
Poul pressede på, og lidt efter lidt gav ringmusklen efter, og med et svup var dildoen nu helt i bund. Louise stønnede og vrikkede med numsen. 
- Rejs dig op, kommanderede Poul nu. 
- Det kan jeg da ikke, gispede Louise imens hun vred sig baglæns ud af sengen. 
- Jo såmænd kan du så, svarede han, imens han hjalp hende på benene. - Louise, hvad har du lyst til lige nu, han kiggede på hendes øjne, som var mørke af begær og lidenskab.

- Knep mig, tryglede Louise. 
Poul rystede på hovedet, - beklager, men det er ikke med i aftalen, mennnn jeg har en ide, har du flere dildoer? 
Louise pegede hen mod kommodens øverste skuffe, og med hastige skridt gik Poul hen, trak skuffen ud og udvalgte sig en dildo med vibrator. - Kom, han hjalp hende ned at sidde på sengen, stadig med analdildoen dybt begravet i røven. Blidt puffede han hende bagover i sengen, - nyd det nu, hviskede han hæst, hvorefter han begravede sit ansigt i hende skød. Hans tunge dansede hen over den blodfyldt klit, rundt om de små inderste skamlæber og atter op til klitten som han sugede ind mellem tænder.  
Louise hylede i afmagt og fryd og råbte tiggende, – knep mig knep mig. Hun mærkede hvordan det dunkede i fissen og i røven som var total udblokket nu. 
Poul tog den udvalgte dildo, pressede den uden problemer om i hendes sjaskvåde grotte, og startede vibratoren. Han holdt den fast med den ene hånd så den ikke gled ud og tog samtidig fat i analdildoen som han med et tag – trak ud af hendes indre for atter at bore den op, hans bevægelser blev hurtigere og hurtigere i takt med Louises stønnen tog til. Dildoen fór som et stempel ud og ind af røven lige ind til Louise kastede hovedet bagover og skreg – ja, ja, jeg kommer, jeg kommer – åhhhhhhhhh. Hendes krop stod som en bro – en flitsbue, idet hun gennemrystedes af den jomfruelige analorgasme, frembragt delvis ved hjælp af vibratoren henholdsvis Pouls heftige kneppen med analdildoen. 

Poul fjernede begge dildoer, gik ud og vaskede dem rene og lagde dem på plads i kommoden og sluttede seancen af med at sætte munden til hendes klitoris og slikke hendes til endnu en orgasme.
Da Louise havde sundet sig lidt ovenpå den oplevelse, rejste Poul sig op og meddelte med et smil at han vist hellere måtte se at komme videre med resten af dagens forsendelser, kyssede hende blidt på munden og ønskede hende held og lykke med fremtidige oplevelser, nu var de i hvert fald sikker på at den ikke havde taget skade under forsendelsen på trods af den ødelagte pakke.
 

Hvordan vil Louise forklare denne "oplevelse" for René. Læs den spændende fortsættelse i morgen.