Jul og erotik på hotellet - Julen 2007

Forfatter: Nanna©
12. december

En endefuld til Louise

Efter Louise dagen før havde taget afsked med Poul, havde hun hastigt måttet gøre sig klar og tage af sted på arbejde, deres lille analseance havde taget halvanden time og hæsblæsende var hun kommet stormende ind på hotellet for at blive mødt af inspektøren, Marios, lettere bebrejdende blik. Et hastigt blik på klokken fortalte hende, at hun havde 5 minutter til at klæde om, men til tiden stod hun oppe i receptionen klar til dagens arbejde.
- Direktøren vil gerne tale med dig på sit kontor om 10 min. Mario kiggede nøje på Louise, som kunne han finde nogle fejl ved hendes dress, han kunne påtale, hvilket dog ikke syntes at være tilfældet, da han lidt efter drejede rundt på hælen og gik op ad trappen til første sal.
Mange tanker for gennem Louises hoved. Havde hun gjort noget galt? Havde man ikke brug for hendes arbejdskraft alligevel eller…? Med nervøse slag bankede hun på Renés dør 10 minutter senere, som straks blev besvaret af den velkendte stemme med et ”Kom ind”. 
René sad ved et lille bord med en del papirer bredt ud foran sig.
- Jeg har brug for din hjælp til at arrangere årets julemiddag for personalet. Hvis du har lyst til at hjælpe mig, vil jeg få Mario til at finde en afløser for dig i morgen.
Louise svarede, at det ville hun bestemt meget gerne, og med den aftale gik hun glad ud i receptionen igen.

Onsdag
Planlægningen af den forestående julefrokost skred hastigt frem. Louise sad og arbejdede ved computeren og lavede indbydelser til kollegerne, da den høje blondine trådte ind og afleverede en konvolut til René med ordene – jeg har afleveret det bestilte hjemme ved dig som aftalt, og jeg kunne godt få den størrelse vi havde aftalt, så nu må vi se om den så også passer, og du får noget godt ud af det.
Et bistert blik fra René, fik blondinen til at tie og rødmen skyllede op i hendes kinder, og med et hastigt blik på Louise, undskyldte hun, at hun ikke havde banket på, før hun kom brasende ind, og skyndte sig ud igen. 
René åbnede konvolutten, kiggede på indholdet og lagde den så til side. Lidt efter undskyldte han sig og forlod kontoret.
Louise arbejdede videre på projektet, men da René ikke lige straks kom tilbage, overmandede nysgerrigheden hende. Hastigt rakte hun ud efter konvolutten, åbnede den og kiggede på det som viste sig at være en regning på en rød latexkjole. Hun sad og funderede over hvad René dog skulle bruge en rød latexkjole til, da døren i det samme blev åbnet og René kom retur. Som taget i at stjæle, smed Louise kuverten retur på bordet – men for sent. Han havde set at hun snagede i hans private papirer.
Hans skikkelse tårnede sig op foran hende.
- Rejs dig op, kommanderede han.
Louise gjorde som beordret og rystede over det hele.
- Hvem har givet dig lov til at kigge i mine papirer. Se på mig, kommanderede han.
Louise kiggede op på ham, men slog hastigt blikket ned, de flammende øjne lovede bestemt ikke godt.
- Se på mig, sagde jeg. René tog hendes hage og løftede den op så de fik øjenkontakt.
- Du burde vide bedre min pige, sådan noget gør man ikke ustraffet over for mig, vil du have din straf med det samme eller sendes hjem.
- Straffen... Louise havde nær fået ordene galt i halsen – hvad består den af?
- Din straf består af..., René gik hen til en skab og tog et lille spanskrør frem, - 20 slag i din bare numse med hånden, efterfulgt af 20 slag af spanskrøret, for at være den uartige kontortøs, som du i dag har bevist, du er.
Renés ord både skræmte og tændte hende, men at miste jobbet var absolut det sidste, hun vill. Hvordan skulle hun kunne undvære, at se den mand som hun var kommet til at holde så meget af!
- Jeg tager straffen, hviskede hun.
René gik over og låste døren, og med et opkald til receptionen, gjorde han forståeligt, at de ikke måtte forstyrres den næste time. Han vendte persiennerne og dæmpede belysningen i kontoret en anelse. Det blev faktisk en hyggelig belysning, for det gennem Louises hoved.

- Hvad står du og kigger på, få din nederdel og trusser af – og lad mig ikke vente for længe!
Hastigt faldt tøjet til jorden og efter en håndbevægelse fra René, gik Louise over til ham.
- Læg dig over mine knæ, og sørg for at din numse stritter mest muligt, kommanderede han. 
Louise lagde sig hen over hans knæ med numsen strittende lige op i luften.
- Du tæller, beordrede René, og snart susede hånden igen og igen i en serie velrettede højlydte klask ned på hendes dirrende baller, mens Louise hulkende talte til tyve.
Det sved og brændte i huden, og det ligefrem summede i den ene balle, han havde bestemt ikke lagt fingre imellem. Til sin forbløffelse opdagede Louise, at hun var blevet endog særdeles våd mellem benene, og en for hende ukendt følelse var begyndt at brænde i hendes skridt, hun blev også bevidst om at hendes fyldige bryster var klemt ind mod Renés lår... og... Louise gispede, Renés lem stod stift spændt i hans bukser, også han var tændt over hendes afstraffelse.
- Rejs dig, Louise blev revet ud af sine forvirrende betragtninger.
Huhhh – det sved og brændte og hun vidste at det værste ikke var ovre endnu. René hentede en sofapude og lagde den på kanten af skrivebordet hvorefter han beordrede hende at bøje sig ind over bordet og modtage sin sidste del af straffen. Louise dirrede af angst og forventning. Manden hun tændte på, stod her ved siden af hende og afstraffede hende, hun nød det, og han nød det.
Louise var helt salig, hvilket brat fik en ende, da spanskrøret første gang susede ned mod hendes baller.
Louise talte, men det var svært for hende at ligge stille, mens René skiftevis rappede hende og fortalte, hvad han mente om en ansat, der snusede i hans personlige papirer. 
Han holdt en pause efter de første 10 slag, og Louise hulkede og snøftede, at hun bestemt ikke vidste hvad der var gået af hende, at det bestemt ikke var noget hun havde gjort før, og hun var meget ked af det skete.
– Nu tæller du de sidste 10, befalede René, og atter susede spanskrøret ned over hendes nu rødstribede numse. 
- Av.. nejjj, gispede Louise efter de tre første slag.
- Koncentrer dig hellere om at tælle, beordrede René – hvor langt er vi kommet?
- 13, stønnede Louise.
De sidste 7 rap kom med uændret styrke og Louise kunne gispende takke for slag nummer 20, hvorefter hun blev beordret op at stå. - 
- Og lad dette så være dig en lærestreg din uartige tøz. Du kan gøre dit arbejde færdig i morgen, du passer receptionen resten af dagen, uden trusser, tag din nederdel på! Afgang!

Det sidste Louise så inden hun forlod kontoret var Renés hænder som ihærdigt forsøgte at skjule den bule han havde i bukserne.
Hastigt gik hun ud på personaletoiletterne og satte sig forsigtig på toilettet – huhhh det gjorde ondt, men det var ikke for noget mod den lystfølelse som sitrede i hele hendes krop.

De sidste slag hun havde fået havde ikke gjort nær så ondt som de første og hun var ikke i tvivl om at hun havde kunnet klare nogen flere, det rykkede dejligt i hendes våde skridt ved tanken. Tændt af det skete, lod hun sin højre hånd glide ned og massere den meget våde og svulmende klit. Åhhh, hun stønnede sagte, lod det skete køre som en spillefilm for det indre øje.
Pludselig hørte hun døren til toilettet ved siden af blive åbnet og lukket. En person trådte ind. Hun hørte lyden af en lynlås som blev lynet ned. Dernæst blev der stille et stykke tid, som blev af løst af en let svuppende lyd, en svag stønnen nåede ind til Louise som sad med fingrene masserende frem og tilbage på sin klit. Louises opmærksomhed blev vakt, hun var ikke længere i tvivl om at en mandsperson var i færd med at onanere.
Hun lukkede øjnene og masserede selv videre, hun gispede da det begyndte at varme og dunke i hendes skridt, første varsel om at orgasmen var på vej, varmen tiltog mere og mere og snart mærkede hun den dunkende følelse centrere sig fra sin klit ud i hele kroppen. Ja, ja, ja gispede hun  og kastede hovedet bagover i ekstase da hele hendes krop sitrede og rystede i den altforløsende orgasme. Der var blevet stille ved siden af, var noget af det første hun registrerede, da hun atter havde sine sansers fulde brug, men kun kort tid, for så lød et hæst udbrud, Renés stemme – Ja Louise, ja, ja, ja.
Forfjamsket over at høre sit navn nævnt, skyndte Louise at rejse sig, sætte sin lædernederdel korrekt og lægge en hastig make-up for derefter at skynde sig ud, nøjagtig på samme tid som René kom ud fra det tilstødende toilet.
De kikkede på hinanden et øjeblik, udvekslede et hastigt smil og Louise nåede lige at hviske et "Tak René", før hun hastede ud, for at fortsætte dagens arbejde i receptionen. Hun skulle nok lade være med at bruge stolen at sidde på de første par timer.
 

Hvorfor blev René så vred over hun kiggede i konvolutten? Var dette kun første gang af flere med afstraffelse? Og hvorfor tog han hende dog ikke seksuelt i stedet for at gå ud og onanere bagefter? Læs den spændende fortsættelse i morgen.