Jul og erotik på hotellet - Julen 2007

Forfatter: Nanna©
13. december

Sadisten Louise

- Hælpa mai, hælpa mai, slippa slippa auuuu auuu, ind af hotellets svingdør kom en nydelig ældre dame sidst i 60’erne med et godt tag i øret på en udenlandsk mand at gætte på hans accent.
- Je ska nook, ja ja ja, gør soom Madamme siger, ska nook, ska nook. Han faldt ned på alle fire, og kravlende på sine knæ, ved siden af sin frue, kom de begge hen til skranken.
- En suite til mig og denne usle chauffør, forlangte den noble klædte ældre dame, da hun løftede blikket fra den krybende chauffør og op til Louises afventende blik.
- Øhh, Frue, dette er et erotisk hotel!
- Louise! Giv Fru Hostrup nøglen til suite 10 og bed Cassey og Suzie gøre et af voyeurrummene klar med bondagereb, lodder og piske samt de specielle stearinlys, Renés stamme skar igennem lokalet klar og myndigt, og Louise greb hastigt nøglen til suite 10.
- Naturligvis, fru Hostrup, vær så god, Louise lagde nøglen i fru Hostrups fremstrakte hånd.
- Og De, unge dame, jeg ønsker Deres assistance til afstraffelsen af dette kryb, skal vi sige om 20 minutter!
- Louise står naturligvis til Deres rådighed fru Hostrup, skyndte René sig at svare, inden Louise nåede at protestere.
Fru Hostrup påsatte en hundesnor i et halsbånd monteret på chaufførens hals, og under højlydte protester gennede hun sin undersåt op ad trapperne kravlende på alle fire.
- Undskyld Louise, René kom storsmilende hen til hende ved skranken – du kan selvfølgelig ikke vide, at fru Hostrup er en af vore bedre stillede faste kunder. Hun kommer her et par gange om året med sin mand. Hun er en af byens ældre feterede skuespillerinder, som på en turne for nogle år tilbage faldt pladask for den 30 år yngre tilbeder. Et par gange om året kommer de her, og så bliver han ydmyget af hende godt og grundigt, og når hun forlanger dig som assistent, betyder det, at der er noget ved dig, hun godt kan lide.
Det bliver noget af en oplevelse, du bliver deltager i her, og har du lyst, så gør som hun siger, hun nyder virkelig at kommandere med ham, og han gør såmænd gladelig hvad hun siger, men hun ved, at du er i din ret til at sige nej til at deltage – men du har min billigelse – og det ved hun. Til gengæld er det ikke småskillinger hun lægger på bordet når hun tager herfra igen og du får din andel hvis I bliver enig om et samspil.
Louise skyndte sig at give ordrene om voyeurrummet videre til pigerne, og efter Renés vejledning gik hun ned og klædte sig om i en lakteddy med kæder.

20 min. senere stod klar i rummet parat til at tage imod det noget usædvanlige par, og lidt efter kunne man høre mandens ynkelige stemme, - Åhh nej, Madammeee, nai nai, ik derind ijen, nej Madamme, ånsskyld, nej Madamme, auuuuuu.
Et smæld af en pisk fik ham til at tie, og få sekunder senere kom de ind i rummet, som var gjort klar til seancen. Han kravlede lydigt på alle fire ved siden af hende kun iført et halsbånd med snor, hvorimod fruen... Louise gispede, var klædt om og stod i lange røde højhælede lakstøvler med nitter fra fod til op midt på låret, derudover var hun iført et rødt lakkorset og lange røde lakhandsker. Håret var sat op og få enkelte krøllede lokker hang løst ned over hendes nøgne skuldre. Louise kiggede beundrende på hende, og tænkte ved sig selv, at hun var den smukkeste ældre kvinde hun nogensinde havde set.
- Lille De, må jeg kalde Dem Louise, sagde fru Hostrup til Louise.
- Naturligvis fru Hostrup, jeg skal assisterede Dem så godt som det er mig muligt, og står til disposition dersom De ønsker det.
Fru Hostrup nikkede anerkendende og lod blikket løbe op ad Louises krop. - De er en meget smuk pige, det kan jeg lide! – Kald mig blot Lis!
Louise rødmede smilende over fru Hostrups ros og takkede for ordene. Også chaufføren sad og kiggede smilende op på Louise.
- Kan du finde din plads din usle køter, hvæsede Lis da hun så hans smil til Louise. Straks kravlede han hen til sin Frues støvler, undskyldte meget og kyssede læderet. For denne gestus indkasserede han et spark, som fik ham til at klynke.
- Louise bind ham til krogene i væggen, og bagefter kan du binde hans usle pik med dette reb. Stram hans nosser ind, og til sidst lægger du en løkke omkring pikhovedet og sætter disse i. Lis gav Louise 2 lodder og fortalte, at det lille lod var til at hænge i løkken som strammede han nosser, og det store tunge lod skulle sættes i hvor løkken var omkring pikhovedet.
- Disse to klemmer sætter du i hans hvalpepatter og monterer denne bakke med et bidsel som han holder med munden. Til sidst sætte du 3 glas på bakken og hælder denne champagne i til os min pige.
Louise startede med at snøre hans nosser ind, men blev hurtigt afbrudt af en skarp stemme som med et piskesmæld kommanderede ”Stram til tøz” Louise strammede til, og mærkede hvordan manden gav sig i smerte, da kuglerne blev presset ned i pungen og strammet godt ind der. Louise monterede det lille lod, hvorved et sagte gisp undslap manden.
- Du tier, til du har får lov at tale, hvæsede hans herskerinde – usle hund – intet forstår du – køter er du – en køter.
Louise fortsatte med at lægge bondagereb om hans pik, men denne gang blev hun instrueret i at lægge den på en speciel måde, og snart kunne hun hænge det meget tunge lod i. Louise mente næsten, at hun kunne se, at den blev adskillige cm længere ved det, men ikke en lyd kom over hans læber, belært af den tidligere replik fra Fruen.
Dernæst monterede hun klemmer med takker i hans brystvorter, monterede kæder i klemmerne og fastmonterede dem på en bakke som kom til at støtte på det øverste af hans mave. Yderst på bakken blev yderligere en klemme monteret med en kæde som afsluttedes i en bidsel som manden fik i munden. Louise fik øjenkontakt med ham et kort øjeblik, og i dybet af hans øjne anede hun en ild, lidenskabens ild, han kunne lide det, pludselig var Louise ikke i tvivl, denne behandling tændte ham lige såvel som hans Frue. Louise slappede af, følte pludselig der var sammenhæng i dette galleri nu. Hun satte 3 champagneglas på bakken og skænkede op. I et kort nu havde Louise kigget over mod voyeur ruden og mente bestemt, at hun kunne ane en glød fra en cigaret udenfor – mon René holdt øje med hende? Givet vis.
- Tak Louise, så tag denne pisk og behandl ham som en uopdragen undersåt skal behandles, når han har nægtet at adlyde – pisk ha!
- Skal jeg piske ham, Louise kiggede nervøst over på fru Hostrup, - det har jeg aldrig prøvet før!
- Ja så er det bestemt på tide, at en pige som du lærer at sætte ulydige mænd på plads, gå i gang, og læg ikke fingre imellem.
Louise gav ham nogle forsigtige rap på yderlårene, men efter henvisning svang hun snart pisken over hans pik og nosser, yder- samt inderlår og en enkelt gang også ind på overkroppen. Kun en enkelt gang rystede han så champagnen nær var skvulpet over, men ikke en dråbe løb ned over glassets kant.
- Lad os smage champagnen Louise. Lis tog to glas, rakte Louise det ene og sammen skålede de.
Da de satte sig ned, mærkede Louise til sin forundring, at hun var drivende våd mellem benene. Forbløffet tænkte hun, at den hårdhændede behandling af manden faktisk havde tændt hende, men ikke fordi hun stod med magten – nej – hun ønskede faktisk, at det var hende som modtog straffen. Hun havde Renés afstraffelse af sig i frisk erindring, og hun mærkede en svag sitren i skridtet. Hendes tanker strejfede tilbage til gårsdagens oplevelse, men blev brat brudt af fru Hostrups ord, - du er en m-pige ikke sandt?
- En m-pige? Louise kiggede forvirret på fru Hostrup, - Lis jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår hvad du mener.
- Jeg mener, du stod og ønskede at det var dig som fik af pisken ikke sandt, du er til smerte ikke sandt?
- Øh… jeg har kun prøvet det én gang – og joooo det tror jeg måske jeg er.
- Ja min pige, jeg kan se det på dig, kunne se det allerede nede i receptionen. Fru Hostrup tog stearinlyset fra stagen. – Har du lyst at lege med?
- Med stearin, Louise svedte pludselig i hænderne.
- Ja, hvorfor ikke, se her! Fru Hostrup gik hen til chaufføren. – Din straf for din ulydighed, dette stearin, skal påføre dig den smerte, du har fortjent. Med stearinlyset i hånden, højt løftet, lod hun dråberne falde ned over mandens brystvorter som hun kort forinden havde befriet for klemmer og nu blottede og røde blev ramt af den varme flydende stearin. 
- Åhhhh. Med stemmen fordrejet af smerte og vellyst, vred han sig i kæderne. Louise så hans lem stivne ved den pludselige smerte og loddernes vægt var utvivlsom en yderligere smerte for ham.
Fru Hostrup lod yderligere stearin dryppe ned over hans krop. Stearinen stivnede straks, og pludselig rakte hun pisken over til Louise.
- Pisk ham, beordrede hun, – pisk stearinen af ham.
- Jamen, begyndte Louise.
- Gør som jeg siger, pisk ham.
Louise lod pisken suse mod mandens stearinplettede krop, og til sin forbløffelse så hun, hvordan stearinen fløj til alle sider. Opstemt af synet lod hun nu nydende piskens snerter feje hen over hans krop i ubønhørlige hårde rap.
- Tak, Louise. Ronan, skal vi lade Louise prøve samme tur? Har du lyst Louise?
Louise nikkede stumt.

Fru Hostrup løsnede Ronan, og sammen fæstnede de Louise til krogene. Lakteddyen blev fjernet fra hende og snart stod hun ganske nøgen. - Ronan, lav en bondage omkring hendes bryster.
Ronan bandt kunstfærdig rebene stramt om de kuplede bryster som snart var strammet ind i en elegant bondage. Louises vorter struttede indbydende i en følelse af lyst, smerte og forventning, om det der ville komme. Ronan nappede Louise i vorterne, og da de var hårde og spændte, tog han stearinlyset og dryppede under kyndig vejledning fra fru Hostrup stearinen ned over dem.
Gisp og små klynk kom over hendes læber. Varmen fra stearinen da den ramte, var ikke så slem, som varmen da det størknede. Louises krop skreg i smerte og lidenskab, og hun mærkede, hvordan hendes liderlige væsker begyndte at løbe på indersiden af lårene.
Stearin dækkede hendes venusbjerg, og Louise lukkede øjnene forundret over den nydelse smerten gav hende. Et sus i luften og smerten da piskesnerterne ramte hendes krop, fik hende brat tilbage til virkeligheden. Hun så ind i Ronans blå øjne – så ilden. Pisken susede mod hendes krop og stearinflager fløj til alle – han nød det – hun nød det - og Lis - imellem 2 rap så Louise at hun sad godt tilbagelænet på en stol.
En sort glinsende dildo gled ud og ind i hendes skød. Louise kiggede ned på Ronans lem. Væk var bondagen hun havde lagt, og hans lem knejsede stolt op ad hans mave. 
Slik hende knægt, opildnede fru Hostrup ham, slik hendes våde fisse!
Ronan faldt på knæ foran Louise og snart mærkede hun hans spillende tunge i sit skød.
- Åhhh, knæene knækkede sammen under Louise og holdt oppe af manchetterne hang hun magtesløs og nød hans behandling. Det rykkede i hendes våde varme grotte i nydelse. Ild begyndte at strømme til, og stønnende arbejdede hun med muskulaturens sammentrækning. Vorterne stivnede atter – gispende hev hun efter vejret i skøn afmagt. – Ja, ja, ja – hun kastede sig frem i manchetterne, orgasmen indtog hendes krop.

Gispende efter vejret kom hun lidt efter lidt til sig selv, for at opdage at Ronan havde fjernet dildoen fra fru Hostrup skød og erstattet den med sit jernhårde blåviolette lem. Hendes røde lakstøvleklædte ben lå svunget omkring hans skuldre. Han gav hende alt, hvad han havde, hårde faste stød som gav en fræk klaskende lyd når hans pung ramte hendes anus.
Få øjeblikke efter hvinede fru Hostrup i orgasmens klimaks, og Ronan brølede højt da han hev sin pik ud af hende og sendte kaskader af sperm ud på hendes røde korset.
De løsnede Louise, skålede med hende og takkede for veludført assistance.
Da hun var på vej ud af rummet stoppede fru Hostrup hende med et tag i armen. 
– Pas godt på René – han er en god dreng. Louise nikkede, men var ikke helt sikker på hvad Lis mente, men turde ikke spørge, og med en hvid frottékåbe omkring sig gik Louise ud i den daglige tilværelse igen.
 

Får Louise smag for rollen som m-pige. Kommer Ronan og fru Hostrup for at lege med hende igen? Var det René som stod bag ruden og kiggede på? Og hvad mente fru Hostrup med ordene "Pas godt på René. Læs den spændende fortsættelse i morgen.