Jul og erotik på hotellet - Julen 2007

Forfatter: Nanna©
15. december

Konfrontationen

Det havde været en særdeles oplevelsesrig uge for Louise. Analsex, afstraffelsen på Renés kontor, fru Hostrup og chauffør, og i går så det underlige opkald. For en gangs skyld håbede Louise på en fredelig lørdag. I morgen søndag skulle hun en tur til København og dernæst ned til sin kusine og hendes mand på Falster.
De sidste ting vedrørende personalets julefrokost skulle på plads, så dagens arbejde skulle foregå inde på Renés kontor.
Louise var ved at lave forberedelser til en selskabsleg da René kom ind på kontoret, smilende og hilste med et glad ”Goddag, min ven”. Louise gengældte hilsnen og mærkede til sin forundring hvilken indflydelse Renés nærhed havde på hende, en kriblen i kroppen og adrenalinet cirkulerede mere aktivt. Du er jo forelsket i ham, susede det i hendes hoved – forelsket – forelsket – forelsket. Hun rystede på hovedet for at klare tankerne.
Beslutsomt fortalte hun René om det underlige opkald fra dagen før, men undlod dog at komme ind på de steder i historien hvor hans person indgik.
- Kom, Louise, René rejste sig op, og sammen gik de ned i kælderen. René åbnede en dør til et rum hvor Louise ikke havde sat sine ben før.
Hun gispede, hun genkendte alt, lige fra den elektriske stol, til montren med udstyr.
- Louise, vedkommende som ringede til dig, kender dette rum. Én gang om måneden afholdes et specielt selskab hernede, og kun disse deltagere samt husets folk kender rummets eksistens. Personen bag opkaldet, skal du finde blandt husets folk.
Louise stod som paralyseret. Hun så sig stående i gabestokken med benspreder på, mærkede Renés pulserende lem som dybt inde masserede hendes erogene zoner. Så sig sidde i den elektriske stol, så René montere klemmer på hendes brystvorter, mærkede sitren da han lod en ultrasvag strøm løbe til, mærkede vorten stivne og væden løbe i skridtet.
- Louise… Louise… Louise, hvad tænker du på? Renés spørgende blik borede sig ind i hendes.
- René, jeg … jeg… jeg... 
- Ja?
- Nej, ikke noget.
- Jo, Louise, hvad ville du sige, at du tænder på det her rum ikke sandt, at du gerne vil prøve gabestokken prøve stolen prøve korset, ikke sandt, prøve at stå afventende med spredte ben, parat til at tage imod den helt rette, ikke sandt, Louise se på mig, blidt tog han om hendes arm.
- Jeg… jeg, nej, nej, Louise rev sig løs, - nej, det er slet ikke mig – slet ikke!!!
Løgnen brændte i Louise, hvorfor stod hun her og løj for ham, som hun var kommet til at holde så meget af i disse 14 dage, han som tændte hende, satte hendes blod i kog.

- Louise, hvorfor lyver du for dig selv, erkend dog du nød vores lille seance på mit kontor, lige så meget som du nød din oplevelse med stearinen og pisken i går.
Så havde René altså stået i voyeurrummet og overværet seancen, hun tænkte det nok. Han havde set hende stønnende modtage den brandvarme stearin, modtage pisken rap, set hende nyde smerten og lysten, og... åh gud, set Ronan slikke hende til hendes klit brændte og hun skreg i orgasme.
- Nej, nej, halvkvalt af gråd styrtede hun ud af lokalet, løb op af trappen og ind på Renés kontor, hvor hun smækkede døren i med et brag.
Heldigvis fulgte René ikke med, og hun fik fred og ro til at få pulsen ned igen. Hun fik de sidste ting på plads til julefrokosten. Penispasta og erotisk chokolade, selskabsleg på stolene, herrestrip, jo alt var klar nu.
Hun skubbede papirerne fra sig, strakte sig og begyndte at glæde sig til sit besøg hos bedsteforældrene. Tænkte på nabosønnen som i sin tid havde taget hendes mødom bare 16 år gammel, mon de boede der endnu?
De havde fået lov til at sove i telt ude i haven, og da mørket havde samlet sig, og de lå i deres soveposer, var Erik blidt begyndt at kærtegne hendes læber og hals, hans fingre gled op under hendes T-shirt og blidt havde han kærtegnet hendes spæde ungpigebryster.

Han havde taget hendes hånd og ført den ned i hans sovepose, og forundret mærkede hun for første gang i sit liv et stift lem mellem sine fingre. Han tog om hendes hånd og begyndte at køre den frem og tilbage, og forbløffet hørte hun ham stønne. Hun blev mere modig, og snart bestemte hun selv farten.
Snart efter lod Eriks sin hånd glide ned i hendes små trusser, og i hendes lille urskov begyndte han at køre sin langfinger frem og tilbage over hendes lille klit. Hun mærkede skødet blive varmt, og da han lidt efter prøvende lod en finger glide indenfor i hendes ungpigefisse, troede hun at hun var kommet til at tisse, idet hun var helt våd.
Erik trak soveposen af hende og lod snart sin tunge lege over hele hendes krop.
- Er du klar Louise, det kan gøre lidt ondt, det er første gang, ikke sandt?
Louise nikkede stumt ud i mørket, – Jo, hviskede hun.
Erik trak et kondom frem, rullede det på sit stive lem og lagde sig ind over hende, spredte hendes ben og lod sit pikhoved presse ind mellem Louises skamlæber. Da han mærkede modstand holdt han igen, men Louise var så opstemt at hun skubbede sig op imod ham. Et jag gik gennem hendes krop, en smerte lynede i hendes underliv, og Erik var igennem.
Blidt kyssede han hende. – Gør det ondt, Louise, hviskede han bekymret.
Louise tørrede et par tårer af kinden, men rystede på hovedet.
Blidt begyndte Erik at bevæge sig frem og tilbage, Louise fulgte hans bevægelse og lidt efter lidt aftog smerten og en behagelig vellyst indtog hende. 

Hendes åndedræt ændrede sig, blev hivende og stakåndet. Erik løftede sig op på hænderne, lod den ene hånd glide ned mellem dem, ned til Louises klit, og mens hans sagte bevægede sig frem og tilbage masserede han hendes nyudsprungne rosenknop.
Louise kastede hovedet frem og tilbage i protest mod lystfølelsen, men efter kort tid måtte hun overgive sig, især da hun mærkede Eriks lem vokse i sig. Og da det rykkede i det, da hans udløsning pumpede ud, fik hun sit livs orgasme.

- Du smiler, Renés stemme vækkede hende.
- Ja, jeg var lige en tur på Falster, der skal jeg jo ned de næste par dage, men julefrokosten er klar nu – så alt er ok.
- Fint, jamen så smut du da bare for i dag, og rigtig god tur for øvrigt. Renés smil var varmt og ægte.
Glad pakkede hun sine ting sammen, ønskede ham god weekend og gik glad hjemad. René sad og så eftertænksomt på hende.

På vej hjem vendte hendes tanker tilbage til kælderen og samtalen med René.
Hvad var det René havde sagt, at hun stod og ventede, bare stod og ventede på den rette... jamen... hvor vidste han det fra, det hvad hun jo ikke sagt noget om da hun refererede samtalen. En gysen løb gennem hende, det var Renés stemme, ganske let forvrænget, pludselig var hun ikke i tvivl. Han havde jo selv sagt at personen skulle findes blandt husets folk.
Det var René, René – men hvorfor? Hvorfor skulle hun vide besked om dette rum? Ville han teste hendes mod, hendes lyst, hun vidste det ikke, blot vidste hun nu at René prøvede hende af, men hvorfor?
Hun begyndte af pakke og lod René være René for de næste par dage.
 

Ja det bliver mere og mere spændene på hotellet. Men nu skal Louise til Falster og hvad sker der der? Bor Erik der stadig eller.. ?
Følg med igen i morgen