Jul og erotik på hotellet - Julen 2007

Forfatter: StockMaster©
16. december

Sex med en fremmed

Louise havde fri og var taget til København for at gå rundt og købe julegaver til familien. Alle butikker hold søndagsåbent denne 3. søndag i advent. Hun havde gået rundt og købt julegaver til familien. Det var altid vanskeligt at finde på noget, men hun var egentlig godt tilfreds med resultatet. Hun sad nu i stormagasinets cafeteria og fik lidt at spise
Hun betragtede de øvrige gæster. Der var flere par med børn, og også en del ældre mennesker der indtog en kop kaffe med tilhørende kage, jo hun var bare en enkelt lille brik her i hovedstadens juleræs.
Louise hæftede sig ved en nydelig mand som også havde fået øje på hende, han nærmede sig bordet hvor hun sad, og satte sin bakke på bordet, først da spurgte han, - det er vel i orden at jeg sætter mig her hos dig?
Louise var kendeligt overrasket, men nikkede dog smilende, og lod beredvilligt manden tage plads.
Han præsenterede sig - Gunnar - jeg har været inde at købe lidt ind til familien. Louise syntes egentlig det gav sig selv, pakkerne talte deres eget sprog, men hun gentog næsten ordene, da hun kvitterede ved at præsentere sig selv.
Gunnar var vel omkring de tredive, høj og muskuløs, med kort, mørkt hår. Hans ansigt var venligt. 
Louise hæftede sig især ved hans øjne, de udstrålede en nysgerrig ligefremhed, som umiddelbart tiltalte hende. På en eller anden måde virkede han bekendt, men hun kunne ikke komme på i hvilken forbindelse hun havde set ham før.
Nå, det er nok bare indbildning, og hun tænkte ikke videre på det. Gunnar spiste lidt i tavshed, så lagde han kniv og gaffel. 
- Hvor kommer du fra? spurgte han ligefremt, du er ikke her fra København. 
Louise fortalte at hun var opvokset i Jylland, havde bedsteforældre på Falster, men boede og arbejde selv på Sjælland for tiden. Hun nævnte hvor bedsteforældrene boede, Gunnar sagde, at han havde hørt om stedet.
- Hvis du henter to kaffe til os så er du flink, jeg gi´r. Forslaget kom direkte og uventet for Louise,  ikke desto mindre rejste hun sig og hentede to kaffe ved disken, og lidt til kaffen huskede hun også.
Da hun kom tilbage, var Gunnar færdig med at spise, Louise serverede kaffen for ham, og spurgte om betjeningen var i orden. Gunnar nikkede smilende, og spurgte ligeud hvad Louise ellers kunne servere.
Umiddelbart syntes hun nok han førte sig lidt hurtigt frem, men et eller andet pirrede hendes nysgerrighed, og hun udbrød spontant: 
- Det kan vi vel finde ud af, hvad kunne du tænke dig?
Gunnars blik naglede sig fast i hendes. - Du er sandelig ikke ked af det hvad, vi kan jo gå lidt i byen, når vi går herfra.
Da de var færdige, gik de ud på gaden, Gunnar prajede en taxa, og snart efter var de på vej hjem til Gunnar, for at blive fri for at slæbe på pakkerne - som Gunnar argumenterede.
Louise fulgte med, Gunnar var nærmest bydende i sin fremtoning, Louise følte sig imidlertid godt tilfreds med at han tog initiativet, så nu var hun på vej hjem til Gunnar, og ikke til gården, derhjemme hos bedsteforældrene.
Vel ankommen til adressen bragte de pakker og poser op i lejligheden. Gunnar bad Louise tage plads et øjeblik, og kom straks ind med to glas og en flaske.

- En drink inden vi skal videre, sagde han spørgende?
Louise nikkede, hun kunne jo lige så godt nyde tilværelsen når nogen ville servere for hende. Dog tænkte hun igen, at dette her var slet ikke i tråd med hendes planer, men hun anede at det kunne udvikle sig i en spændende retning, hun burde nok have fundet hovedbanegården - nå pyt - Gunnar var et interessant bekendtskab. 
De sad tæt og skålede - Gunnars ansigt var meget tæt på hendes - og da glassene blev sat på bordet tog han om hende i et fast tag - hun lod stå til - bevidst om, at nu var der ingen vej tilbage.
Han løftede hende op, og bar hende hen til et tykt hyrdetæppe som var bredt ud midt på gulvet, her lagde han hende forsigtigt.
Gunnars hænder gik på opdagelse over hele Louises krop. Han kærtegnede hendes nakke, og fingrene lukkede blusen op - knap for knap - Louise lukkede øjnene - igen var det René der var i hendes tanker, René som nu var langt borte var dog i stand til at beslaglægge hendes mest intime tanker.
Gunnar var nu i fuld gang med at fjerne bluse og bh, og hans tunge kredsede om Louises stive brystvorter, der gik en dirren gennem hele hendes krop, og hendes hænder gengældte hans intense kærtegn. Louise var på samme tid overrasket over, hvor hurtigt tingene udviklede sig, og egentlig godt tilfreds med tingenes tilstand, den daglige dosis sex havde vel dannet vane, og når nu ikke René var her - så kunne Gunnar være en udmærket substitut.
Gunnars tunge gik på opdagelse overalt på Louises krop, og kærtegnene blev gengældt i samme målestok. 
De var besat af hinanden, Louise glemte René, og kun den tætte nærhed af Gunnar optog hendes tanker, eller rettere - hendes tankevirksomhed ophørte efterhånden som hun gav sig hen til Gunnar.
De fik frigjort sig fra det sidste tøj, og snart var Louise i gang med at bearbejde Gunnars mest intime legemsdel med læber og tunge, hun fik den snart gjort klar, samtidig med at Gunnar bearbejdede Louises varme grotte, hans tunge kredsede omkring hendes klit som nu var spændt til det yderste. Det var et yderst højspændt forspil som bragte dem hen imod det endelige højdepunkt. Gunnar førte sit stive lem ind i Louises varme våde grotte, som resulterede i små frydefulde hvin fra Louise. Begges åndedræt ændredes efterhånden som tempoet i deres elskovsridt steg, de svævede af sted på en sky af vellyst.
Louise så glimtvis René, glimtvis Gunnar. Hendes bevidsthed var nærmest spaltet, hvad ville René sige hvis han vidste... mon han i det hele taget tænkte på hende... hvad lavede han nu... tænk at være næsten jaloux på en mand, der ikke havde lovet hende noget set i lyset af hendes eget situationsbillede.
Louise følte at hun var himlen nær, og hendes underkrop spændtes i en sammentrækning som pumpede Gunnar for alt hvad han havde i sig af manddomskraft. Hans lem tømtes i en kaskade over Louises venusbjerg, og snart lå de tæt sammenslyngede i hinandens arme og småkyssede og kærtegnede hinanden med ivrige og nysgerrige hænder. De havde kun øjne for hinanden, alt andet var langt, langt borte. Sådan lå de i lang tid - tavse - og nød hinandens intime nærhed. 

Louise smilede svagt da hendes tanker igen kredsede om René, lidt dårlig samvittighed måske, men - han var jo langt borte, langt borte og så uopnåelig.
Det var Gunnar der brød stilheden.
- Skal du hjem til familien i morgen, spurgte han.
- Egentlig skulle jeg have været der i aften, svarede hun, men det når jeg ikke nu. 
- Du kan sove her i nat, foreslog han. 
Louise tænkte sig lidt om, nu var hun jo her, ved siden af en mand som hun kun havde kendt til i tre timer, det var næsten ikke til at forstå.
- Jeg vil godt blive, sagde hun stille, - men jeg må tidligt op i morgen, jeg skal ikke komme alt for sent til gården. 
Gunnar lagde armen om hende - tag det bare roligt, sagde han, - jeg skal også tidligt op, jeg skal ordne nogen ting her i byen, så rejser jeg også på landet. 
Gunnar fortalte ikke hvorhen hans rejseplaner gik, og Louise spurgte ikke, hun blundede allerede let, og snart faldt de begge i søvn i hinandens arme, endnu en indholdsrig dag i Louises tilværelse var til ende. Hun drømte endnu engang om René, alt imens hun klemte sig ind mod Gunnar. Louise drømte, Gunnar mærkede hendes nærhed, således sov de trygt, hvordan ville mandagen mon forløbe? 
 

Uha uha, ja ja hvis man ikke kan få det man vil ha, er det tilsyneladende let at blive fristet. Men hvad nu med René, og kan bedsteforældrene forstå hvor Louise bliver. Følg med igen i morgen.