Jul og erotik på hotellet - Julen 2007

Forfatter: Nanna©
18. december

Louise blotter sig

Louise mødte ind kl. 14 tirsdag eftermiddag. Hendes indre var eet kaos. Det hun havde ventet mindst af alt var at René kunne finde på at hente hende på banegården. Han havde godt nok spurgt om hvornår hun kom tilbage fra Falster, men hun havde ikke betragtet det som andet end almen nysgerrighed og interesse.
René havde snurret rundt på hælen efter Gunnars svar, om at de godt kunne klare sig selv. At han tog det for givet at hun havde været på weekend sammen med Gunnar, var hun ikke i tvivl om, ja det havde hun jo rent faktisk også, og også hygget sig sammen med ham, men... åhhh for pokker, Gunnar var jo bare en person hun havde mødt – han var sød og rar og kunne tænde hende, men han var ikke den person hun ønskede at dele tilværelsen med – men det kunne René jo ikke se.

Tårerne trængte sig på i øjenkrogene. René var kommet til at betyde så meget for hende og nu havde hun selv ødelagt det hele. Hun elskede ham jo, hans udstråling, hans varme og omsorg – og som dagene gik blev hun mere og mere overbevist om at hun også havde en lille krog i hans hjerte.. men nu - suk.
- Du ser bedrøvet ud, var det ikke en god weekend hos dine forældre? Dario og Mario kiggede på hende.
- Jo, men... hulkende brød hun sammen, hun kunne ikke fortælle om René og hendes forhold om hvordan hun havde skejet ud med en fremmed på Østerbro.
 - Ja jeg har vist bare fået lidt hjemve til Falster, hikstede hun.
Dario tog hende ind til sig og strøg hende trøstende over håret.
Mario tog hendes hånd og gav den et varmt klem. – Du skal se, det skal nok gå, nu er det jo snart juleferie og så skal du af sted igen.
I det samme gik døren op og René trådte ind. Forbløffet kiggede han på de 3 personer som stod i det som mest af alt måtte ligne en varm omfavnelse i omklædningsrummet.
- Undskyld jeg forstyrrer, - Louise, jeg ville gerne have haft en snak med dig i løbet af dagen, men jeg kan jo se at du er travlt optaget. Med et brag smækkede han døren i efter sig, da han gik ud igen.
- Hvad pokker går der af chefen, sådan plejer han da aldrig at opføre sig.
Dario kiggede på Mario, sammen kiggede de på Louise, og udbrød som med én mund, - Louise, han er jo forelsket i dig – kan du ikke se det.
Louise kiggede på dem og brast så atter sammen i gråd, hikstende fortalte hun dem om turen til Falster om nabosønnen som hun var fulgtes med tilbage til Jylland og om René som mødte op for at tage imod hende. Og nu, ja nu stod hun her i en varm omfavnelse med 2 mænd, hvad måtte han ikke tænke om hende.

De trøstede hende – men Louises øjne var ganske ophovnede af gråd. Den ellers strenge Mario, klappede hende på kinden og sagde at hun skulle gå hjem i seng, han skulle nok klare hendes ting – og så sås de jo nok til julefrokosten i morgen aften.
Taknemlig tog Louise sine ting og gik ud af hotellet og steg på en bus. 
Da hun kiggede ud af ruden, så hun René stå og kigge op på hende i bussen.
Louise faldt lidt til ro igen, og ved det næste busstoppested bemærkede hun et ungt par stige på bussen – Louise genkendte dem som parret der boede skråt over for hende i gaden.
Deres soveværelse vendte over mod hendes og hun havde flere gange set dem når hun rullede for om aftenen.
Der var mange mennesker med bussen så de var nødt til at stå op. Efterhånden kom der flere og flere med, og til sidst stod man som sild i en tønde. Louise kiggede på parret og snappede efter vejret. Han stod bag hende, og i menneskemyldret havde han listet sin hånd op under hendes nederdel. I stille og rolige bevægelser stod han og fingerkneppede hende blidt men bestemt. Hun havde lagt hovedet tilbage på hans skuldre og nød behandlingen. Som om han havde kunnet mærke Louises stirren, drejede han hovedet og fik øjenkontakt med hende. Han smilede frækt til hende, blinkede med det ene øje og fortsatte ufortrødent sit foretagende. Louise så at pigens trusser stille og roligt gled ned af benene, og med et lille spark fik hun dem af.

Manden havde nu taget sin anden hånd og ubemærket fået hånden op under hendes trøje. Louise var ikke i tvivl om at hendes brystvorter blev nulret.
Pigen begyndte at stå uroligt men et bid i hendes øreflip fik hende til at stå stille. Louise anede mere end hun så hvordan pigens krop rystede i orgasme. Det frække syn påvirkede Louise ekstremt og hun mærkede hvordan hendes trusser klæbede til skridtet.
Lidt efter steg de alle tre af ved deres stoppested. Ingen sagde noget gik blot hver til sit.

Da Louise kom op i sin lejlighed gik hun direkte hen til kommoden og hentede den nyindkøbte analdildo samt den gamle dildo. Hun flåede tøjet af og lod sig falde ned på sengen. Uden opvarmning pressede hun gummipikken dybt op i sin grotte – startede vibratoren, påsatte stropperne hun havde monteret på den omkring livet så den ikke kunne glide ud igen. Dernæst tog hun analdildoen og smurte den godt ind glidecreme. Forsigtigt pressede hun på, ventede, pressede. Mærkede hvordan ringmusklen lidt efter lidt blidt gav efter.
- Åhhhhh René stønnede hun, jeg vil há dig, há dig. De to dildoer fyldte hende ganske ud. Hele hendes underliv summede og vibrerede, hendes fingre fandt op til hendes stive brystvorter og hårdt klemte og nev hun dem, krammede brysterne så det gjorde ondt. Hun bemærkede at når det gjorde ondt så sitrede det skønt i fissen. Snart gjorde vibratoren i gummipikken sin del, hele hendes krop rystede da kramperne og ilden brændte i hende, og hun skreg sin udløsning ud højt og inderligt, ligeglad med naboerne, kun fuglene kunne høre hende, vinduet stod åbent, hun masserede klitten til musklerne var afslappede og åbnede øjnene.

I Louises soveværelse var der en kombineret altandør og et vindue. Louise havde ikke fået trukket gardinerne for i sin liderlighed, og ovre på den anden side stod parret fra bussen og elskede, mens de uden tøven holdt øje med hvad Louise foretog sig på sengen. Pigen stod med albuerne lænet på sengegærdet og numsen bagud – og hendes ven stod nøgen bag hende og lod sin pik glide liderligt ud og ind af hendes fisse.
Uden tøven tog Louise analdildoen ud og stående på alle fire med numsen vendende over mod nabohuset tog hun sin store dildo og pressede op i røven.
Liderlig ved tanken om at blive beskuet kørte hun den frem og tilbage i sin stjerne, hun rettede sig lidt op og lod venstre pegefinger glide ned til sin rosenknop.

Åh, det var så skønt at blive udblokket, hun følte hvordan det næsten var som om hun skulle sprænges så stor var dildoen. Men hun sprang ikke, tværtimod drev væden fra hendes våde brændende fisse og inden længe trak musklerne sig atter sammen og Louise faldt udmattet om på sengen mens orgasmen rasede i hendes krop.
Da hun atter kiggede ud af vinduet var parret væk – og døren lukket.

Det ringede på døren. Åh gud, det kunne vel ikke være parret? Louise lukkede op, udenfor stod et blomsterbud med en stor buket røde roser.
- Louise Andersen?
Louise bekræftede og fik overrakt den store buket.
Hun lukkede døren og gik ud i køkkenet for at finde en vase.
Det var sikkert fra Gunnar…
 

Er buketten fra Gunnar? Får René styr på sine følelser, og finder han sandheden om Louises følelser for ham? Følg med i den spændende fortsættelse i morgen.