Jul og erotik på hotellet - Julen 2007

Forfatter: Nanna©
19. december

Julefrokosten

”Kære Louise – Mario og Dario har fortalt alt! – Vi ses til julefrokosten i morgen.”
Ordene på kortet var underskrevet René
Louise havde næsten ikke kunnet sove om natten. Kortets tekst fortalte hvad hun ønskede at vide. René kendte sandheden. Hun jublede.

Julefrokost – det var onsdag den 19. december og kl. var 18, hotellet var lukket for øvrigheden i aften.
Alle de ansatte mødtes i hall’en hver især iført det påkrævede kostume. Sammen indtog de en velkomstdrink og snakken gik livligt.
- Hej Louise, hvor ser du fantastisk ud, Cassey kiggede beundrende på Louises haremsdragt. Turkisblå pludderbukser med et flortyndt silkeslør omkring taljen, bar mave og en pinkfarvet satintop med pufærmer. Hendes hår var kunstfærdig snoet i en eksotisk frisure og der var monteret adskillige guldperler i hendes hår. Hun havde brugt noget længere tid end sædvanlig foran spejlet. Buketten fra René dagen før, havde gjort et dybt indtryk på hende, hun havde danset rundt med den i favnen inde i sin lille stue – gud ske tak og lov for Mario og Dario.
- Ja, du ligner da også en halv million, komplimenterede Louise, Cassey, som var i en lang sort blondekjole med boafjer monteret rundt i halsen samt i håret.
En klingen på et glas, og alles øjne rettedes mod René, klædt ud som sheik, overstrålede han langt de andre mandlige i selskabet denne aften. Han bød velkommen og med håbet om at de alle ville få en god aften, åbnede han aftenens fest. En overdådig buffet og en discjockey ventede dem i den festpyntede restaurant.
Louise kom til at sidde mellem Dario og Mario, og fik Cassey og Suzie overfor.

- Nå, hvordan gik det så på din fridag, fik du købt julegaver, ville pigerne vide.

Louise fortalte som sandt var at hun havde haft et pragtfuld dag. Hendes tanker gik i et flygtig sekund til Gunnar og deres samvær i hans lejlighed samt hos hans forældrene på Falster. Atter følte hun et stik af dårlig samvittighed og hendes øjne ledte efter René. René sad ved et andet bord skråt til højre for hendes – og i samme nu rettede han sine øjne mod hende, han smilede til hende og drejede så atter hovedet over mod sin borddame. På trods af blomsterne følte hun sig dog stadig ikke sikker på hvor hun havde ham. I frustration tog hun en par store slurke af snapsen. Fanden tage den mand som hun begærede så inderligt og som havde så stor magt over hendes hjerte – igen et par slurke. 
Louise følte sig lidt bedre tilpas. Da talen atter faldt på jul, fortalte hun at hun den 22. tog hjem til sine bedsteforældre på Falster for at holde jul sammen med dem. Hendes bror og hans kæreste skulle holde jul hos hendes forældre på Bornholm.
Selskabslegen blev en succes. Alle mandlige ansatte blev stillet op på stole med bukserne smøget op til knæene – i bare fødder. Pigerne fik bind for øjnene og til opgave at gætte hvilken mandlig ansat benene tilhørte.
Da det blev Louises tur, følte hun på de behårede, let behårede og meget behårede mandeben. Ved et par af benene mærkede hun en svag reaktion. René, tænkte hun, mon ikke det kunne være ham som reagerede på hendes hænder, hun håbede det, ønskede det, åh gud hvor hun glædede sig til at skulle danse med ham i aften, danse i hans arme, så ville hun takke ham for roserne.
Højt sagde hun ”René” da hun skulle oplyse navn på benenes ejermand. Legen skabte megen moro, og da resultatet skulle offentliggøres var hun den eneste som havde gættet Renés ben.

- Nå, så det er det du har fået tiden inde på kontoret til at gå med – at tage direktøren på benene, drillede de omkringsiddende den rødmende Louise som tog yderligere et glas vin.
Hun begyndte at blive lidt ør i hovedet – uhh det drejede lidt rundt når hun lukkede øjnene.
- René – Hr. Direktør – der er telefon – fra sygehuset – Deres mor er kommet på sygehuset.
En dyb tavshed bredte sig over selskabet. René styrtede ud af lokalet. Lidt efter kom han tilbage og meddelte at hans mor var faldet og havde brækket kravebenet – at han var nødt til at køre, men at de blot skulle feste videre som om intet var hændt.
Louises humør gik på absolut nul, ingen René, ingen dans, ingen kærlige arme.
Til det festlige indslag hvor de ansatte skulle optræde jf. deres kostumer blev René erstattet af husets kok, Svend.
Indslagene forløb til stor morskab for de øvrige. Alle ansatte havde fået til opgave at agere en gæst på hotellet, og resten af holdet skulle gætte hvem det var.
Louise var en sydenlandsk danserinde og ”kokken” hendes mand som fornøjede sig med at lade andre se hende danse og dernæst bruge hende efter forgodtbefindende, men så vidt skulle det naturligvis ikke komme til festen her.
Men Louise og Svends indslag var aftenens sidste og både han og hun havde fået rigeligt at drikke inden de skulle på. For Louises vedkommende var hun fuldstændig knust over Renés hastige afgang til sygehuset, og havde nippet mere til snaps og vin end godt var, med det resultat at hun var ret beruset da de gik scenen.
- Dans for os min pige, buldrede Svend og klappede i hænderne. Louise begyndte at danse. For et par år siden havde hun gået til mavedans og med dette i baghovedet, havde hun selv foreslået indslaget.
Da de andre så Louises færdigheder, rejste de sig og slog ring om podiet, og Louise dansede, rystede hofter og barm i takt til den orientalske musik. Musikken blev hurtigere og hurtigere og de små mønter i sløret klirrede festligt.
- Strip for os, råbte Svend pludselig. – Jaaahhhh, råbte flere, strip for os.
I kropsvridende bevægelser smøg Louise haremsbukserne af – indenfor var et par g-strengstrusser, men sløret med mønterne lod hun blive på. Også toppen kom af under stor hujen, og dansende i g-streng, slør og bh, vred Louise kroppen til musikken og de opstemte løsslupne kollegers vilde tilråb.
- Også bh’en råbte een, og Svend sprang op bag hende.
Nej, tænkte Louise, men inden hun kunne nå at reagere havde han åbnet hægterne og hendes gyldenbrune blommer stod til frit skue for alle. Hun fortsatte dansen, og snart nød hun kollegernes begejstring. Hendes brystvorter var hårde og stive ved det pirrende i denne optræden.
Pludselig tog Svend og en anden kollega Jan fat i hvert af hendes ben og trak hendes trusser af. Stående bag Louise, lod Svend sine hænder ælte Louises bryster, og i takt med musikken lod han sin krop vride sig tæt ind til hendes.

Louise mærkede tydeligt den bule i Svends bukser som blev presset hårdt ind mod hendes lænd.
Nej, nej, nej, tænkte Louise men snapsen og vinen havde gjort sit – hun var ikke i stand til at standse dem da hun mærkede Svends fingre glide ned over sin krop og ind mellem hendes skamlæber – men pludselig blev hun trukket ud af Svends hænder og mærkede et par stærke arme som bar hende bort fra scenen. Langt borte synes hun at hun hørte en stemme sige – jeg kører hende hjem.
Hun lagde armene om halsen på den person hvis arme hun lå i, åhhh hun var så træt, det hele kørte rundt, og hvorfor skulle René også af sted.
- Jeg hader René, jeg hader ham, hviskede hun ud i luften, og mærkede lidt efter et tæppe blive svøbt omkring sig og brummen af en bil som kørte.

- Dit lille fjols, Renés stemme nåede ind til Louises bevidsthed.
René!, Louise åbnede øjnene. René sad på hendes sengekant, hun kiggede sig omkring – hun var hjemme i sin lejlighed.
- Hvorfor, jamen… hvad med din mor, hvad…?
René lagde en finger på hendes læber for at få hende til at tie. – Du havde vist fået lidt for meget at drikke, min mor er okay og jeg kom tilbage til festen, vist i rette tid vil jeg mene!
Glæden over Renés nærhed boblede i hende. Hun strakte armene op mod ham, lagde hænderne om hans nakke og trak ham blidt ned mod sig – velvilligt fulgte han hendes bevægelser og deres læber mødtes.
Hans læber var blide, men lidt efter lidt blev de mere krævende – mere besidderiske, og da Louise hviskede ”kom” og løftede dynen, afførte han sig hurtigt sit tøj og krøb ind under dynen til hende.
- Åh, Louise, min dyrebare skat, hviskede han da deres læber atter mødtes. Han overøste hendes krop med små lidenskabelige kys og småbid, og langsomt arbejdede han sig fra hendes mund ned til hendes skød. Med fingrene åbnede han ind til hendes allerhelligste, og snart mærkede hun hans tunges leg med sin rosenknop, drillende skubbede tungen klitten fra side til side, og snart blev den suget ind mellem tænderne.
Louise stønnede højt i velvære, her lå hun med manden i sit liv og hans ophidsende leg med hendes køn var himmelsk. Mens han slikkede hendes lille frække grotte, lod han hænderne vandre rundt på hendes krop, nappede brystvorter, kælede for hendes kurver, kærtegnede hendes små hår på Venus – Åh hun var i himmerige – da han lod sin pegefinger lege ved anus, kunne hun ikke klare mere, hele kroppen rystede da hun var ved at nå kanten af orgasme – og hun råbte højt – Knep mig, knep mig!
René tårnede sig op over hendes synsfelt og snart mærkede hun hans lænder mod sine og et dejligt stift lem pressede på for at få adgang til den hellige grotte. Hun løftede sig – viste vejen, og lidt efter lidt gled han indenfor. Hendes drømme, tanker og fantasier skete fyldest. Han var hendes, og henført lod hun sig rive med da han stønnende lod sig glide ud og ind i hendes nu meget våde grotte. Åh, hun var så liderlig så tændt, varm og våd, og da hun mærkede hans lem vokse sig større og stivere indeni, mærkede sin hule give efter – åhhh det var så himmelsk, klitten var stor og spændt – og da han bøjede sig ned over hendes og plantede kys efter kys på hendes ansigt, kørte hans underliv hen over klitten og oceaner af vilde flammer kastede kaskader af vanvittige salige kramper igennem hendes krop og hun skreg sin orgasmerus ud da hun samtidig mærkede lemmet dybt i sig pumpe sin livgivende sæd dybt dybt op i hende.
Tæt omslynget lå de i hendes seng – og hun faldt lykkelig i søvn i hans arme.

Louise vågnede ved at en kold vintersol skinnede hendes i ansigtet. Åh, hvilken dejlig drøm hun havde haft – hun havde elsket med René. Gad vide hvordan hun egentlig var kommet hjem fra julefrokosten?
Pludselig fornemmede hun duften af kaffe fra køkkenet og hun hørte en puslen derude fra.
Med eet huskede hun alt fra i nat...
 

Det er næsten for godt til at være sandt. Reddet af René i sidse øjeblik inden hun blev aftenens live-show på scenen i Pink Erotic Hotel. Mon alle problemer nu er løst - der er jo længe til den 24. december endnu. Læs den spændende fortsættelse i morgen.