Jul og erotik på hotellet - Julen 2007

Forfatter: Nanna©
21. december

To mænds afstraffelse

Det lykkedes ikke Louise at få talt yderligere med René om torsdagen. Rent faktisk havde hun det ret skidt med sig selv. For det første havde hun overtrådt hotellets regler med at oplyse noget om deres gæster, og derudover var René gået fra hendes i den tro at hun hadede ham. Men hun hadede ham jo slet ikke, hun var bare så skuffet over, at hendes illusioner om at danse i Renés arme den anden aften, bristede på grund af hans mors uheld så hun havde udtrykt sin nedtrykthed med ordene – Jeg hader René, hader ham, - og det på det mest uheldige tidspunkt af alle, da han bar hende ud i bilen for at køre hende hjem, ekstrem beruset som hun var.
Louise håbede på at det ville lykkes hende at få ham i tale i løbet af dagen og få forklaret det rette sammenhæng.
Det blev før end hun anede det, for da hun stod i receptionen og udarbejdede værelsesoversigter, blev hun kaldt ind til René.
På Renés kontor sad ud over René, køkkenchefen Jan og kokken Svend, de to som havde taget tøjet af hende til julefrokosten.
- Louise, vi er meget kede af, at vi gik for vidt den anden aften, begyndte Svend.
- Vi vil meget gerne undskylde vores opførsel overfor dig, fortsatte Jan.
Louise kiggede på René for at få hjælp. Han blinkede opmuntrende til hende.
- Ja Louise, normalt ville sådan en udskejelse have medført øjeblikkelig bortvisning, men da jeg er af den opfattelse at I alle tre var lige gode om det, vil jeg se gennem fingre med det denne gang og frafalde bortvisningen, men det berettiger ikke de to herrer til at udnytte dig, derfor vil jeg bede dig afgøre straffen til de to!
Louise kiggede skælmsk på dem, fra sladderen på hotellet vidste hun at de begge to kom i det lukkede selskab i kælderen. Louise påtog en stram mine, rejste sig og gik rundt om de to med faste skridt.
– Ja mine herrer, jeg vil foretrække at straffen falder her og nu – hun skød brystet frem og løftede hovedet i en dominerende gestus – i kælderen om 1 time – afklædte.
Renés forbløffelse stod malet i ansigtet på ham.
- Accepterer I staffen eller... hun så overlegent på dem.
Jan og Svend kiggede på hinanden, rejste sig – Javel frøken Andersen, vi skal være der.
Louise lukkede døren op, stod afventende – afgang, og husk 1 time, enhver forsinkelse vil blive straffet.
- Louise, du er da ikke S vel? René stod og kiggede forbløffet på hende.
Louise smilede beroligende til ham, - nej René det er jeg bestemt ikke, men husker du fru Hostrup – den ældre dame, sagde til mig, at hvis hun nogensinde kunne gøre gengæld skulle jeg blot ringe til hende, og det agter jeg at gør nu. Louise fandt sin notesbog og ringede op, i den anden ende diskuterede Fru Hostrup kort sagen med Ronan, hendes mand, og lovede så at hun ville være på hotellet 40 minutter senere. Louise lagde røret på.

Nu får det briste eller bære tænkte Louise og vendte sig om mod René, - René jeg ved godt at jeg selv var delvist ude om det den anden aften, men jeg havde gået og glædet mig, set frem til at få talt ud med dig, og danse med dig til festen, og så... ja så måtte du pludselig af sted, og ja, så fik jeg for meget at drikke , og resten af historien kender du. Hendes stemme knækkede over. René rejste sig og gik over til hende.
- Ja, René, jeg var ulykkelig over du tog af sted, og derfor fik jeg lidt for meget at drikke, men de ord om at jeg hadede dig, var ren afmagt, jeg…
Louise fik ikke sagt mere. Renés arme lå omkring hende og hans læber lukkede sig over hendes. Hans tunge legede med hendes, hun besvarede ivrigt hans kys. Hendes hænder gled ind under hans sorte habitjakke.
Blidt skubbede han hende fra sig. - Jeg vidste det godt min pige, men jeg ville helst høre det fra din egen mund, men derfor skal jeg ikke benytte mig af at du er beruset og gå i seng med dig. Nej, han rystede på hovedet da hun ville afbryde ham, – det gør man bare ikke.

- Du må hellere gå i kælderen og tage imod Fru Hostrup, han holdt døren for hende. Da hun var ud for ham stoppede han hende, - for resten Louise, hvornår rejser du til Falster?
- I morgen aften med toget kl. 21, svarede hun, - hvorfor René?
- Nå, jeg havde tænkt på, om du havde lyst til at tage med op og besøge min mor på sygehuset, når vi har sagt glædelig jul til hinanden efter gløggen i morgen eftermiddag.
Louises hjerte bankede vildt, med op og besøge Renés mor, skulle hun præsenteres for familien? Betød det, at hun skulle godkendes? 
René kiggede afventende på hende – jeg kører op til hende lige om lidt så vi ses ikke mere i dag – har du lyst til at hilse på hende i morgen?
- Ja René, ja selvfølgelig har jeg det, hils din mor og ønsk hende god bedring, for resten, jeg ved slet ikke, hvad hun hedder?
- Min mor hedder Anna, og min far hedder Frits.
Louise smilede, – det er en aftale, men nu må jeg vist heller se at komme ned og sørge for de to herrer får hvad de har fortjent, og med den bemærkning gik hun ud i receptionen og fik arrangeret afløsning.

Jan og Svend var der præcis til tiden, forinden havde Louise klædt om til den sorte lakteddy med kæderne hen over brysterne.
- Nå, mine herrer, I er kommet her, for at modtage jeres straf ikke sandt?
- Jo, frøken Andersen, svarede de som med én mund.
Louise kiggede op og ned af dem, at de var opstemte og klar til noget frækt, var svært for dem at skjule da deres lem var halvstive. – Hmm, Louise rømmede sig, gik hen og åbnede døren til det tilstødende lokale. Ind trådte Fru Hostrup i dagens anledning klædt i sort lakdress. Samtidig sagde Louise, at hvis de troede at det var hende som skulle afstraffe dem, ja så kunne de godt tro om igen.
- Fru Hostrup, udbrød Svend og Jan.
- Goddag mine herrer, nåhh jeg hører I ikke har opført jer reglementeret, den ældre dame skridtede rundt om dem samtidig med at hun lod en pisk falde med hårde smæld ned i sin hånd.
- Jamen Fru Hostrup vi er ganske uskyldige.
Fru Hostrup tog sin pisk og berørte Svends nu helt stive lem, - Ja du ser så sandelig også sådan ud, hun lod et lille rap ramme den og det gav et synligt gib i manden.
- En lille fugl har sunget om noget andet, - Louise, Svend her fikserer du på korset og Jan kan du sætte i gabestokken, så ved vi hvor vi har dem. Fru Hostrups beslutsomme mine tålte ingen modsigelse.
Da Svend stod fastlåst med ankel og håndledsmanchetter tog hun den brede læderpalette med nitter på og uden tøven lod hun redskabet suse mod hans baller som den ramte med et smæld. Da hun havde givet ham 10 på hver balle lyste de højrøde og der var tydelige afmærkninger efter nitterne.
- Louise gå over foran korset så du kan se Svend ind i øjnene. Louise gjorde som Fru Hostrup sagde, i mellemtiden havde denne taget ridepisken ned fra væggen.
- Svend, har Louise en dejlig krop?
Svend nikkede bekræftende.
Suisssss pisken ramte ham med et svirp.
 – Svend, jeg hørte ikke, hvad du svarede.
- Ja, Louise har en skøn krop, bekræftede Svend.
- Er den dejlig at røre ved, spurgte Fru Hostrup.
- Ja, Fru Hostrup, meget skøn, stønnede Svend.
- Fik du lov til at røre ved den Svend? Fru Hostrup stemme var stram nu.
- Æhh, nej Fru Hostrup, det gjorde jeg ikke, svarede Sved.
- Så er det jo utilgiveligt at du gjorde det alligevel – nu tæller du højt mens jeg giver dig 25 slag på hver balle, imens Louise - ligger du dig i sækkestolen og tilfredsstiller dig selv.

Louise åbnede sin teddy, lagde sig i sækkestolen lige foran Svend, og mens Svend blev rappet af Fru Hostrup, lod hun sine lange slanke fingre glide ned og massere sin juvelport, først kærtegnende, siden fastere, hårdere, hele tiden havde hun øjenkontakt med Svend. Hans pik knejsede stolt og glinsede af hans liders væsker. 
Louise så pisken svinge, hørte den ramme, hørte Svend gispe og takke for hver fem slag. Hun lukkede øjnene, glemte alt om sig, tænkte på Renés skønne tunge den anden nat som havde slikket hendes bryster, hendes navle, hendes spalte, suget hendes klitoris... åh, hun mærkede varmen fra hans ånde, mærkede hans pirrende fingre, det brændte som ild i kroppen. Hendes åndedræt blev hivende, gispende og da hendes tanker kom til Renés indtrængen til hendes varme grotte, eksploderede hendes univers i et utalt af små stjerner og hun skreg sin orgasme ud i rummet.
- Louise, lad Svend slikke dine fingre rene.
Louise rejste sig, gik hen til Svend og førte hvert enkelt finger ind i hans mund en efter en.
- Gør det ordentlig, slik dem rene din hund, hvæsede hun blidt til ham. Hendes blik faldt på hans lem, til hendes forundring var det lille og slapt, men på gulvet lå små søer af sperm rundt omkring. Louise smilte for sig selv, han havde sprøjtet ved at stå og se på hende imens Fru Hostrup havde rappet ham.
- Nu må det være Jans tur, kommenterede Fru Hostrup.
- Og Jan, hvis du tror du skal have samme omgang, så er det noget du har misforstået, smerte og nydelse kan være mange ting, Louise, har du nogensinde prøvet et dildobælte?
Louise rystede afværgende på hovedet.
– Jamen, så må det være på tide, tag det sorte læderbælte med den sorte dildo der ovre i skabet og spænd omkring livet og nedenom.
Louise gjorde som Fru Hostrup befalede og snart stod hun med en sort pik strittende lige ud i luften, det så frækt og spændende ud på én gang.
- Lad ham slikke den først.
Louise gik over foran gabestokken og lod det sorte pikhoved glide ind mellem Jans læber samtidig med at hun tog et fast tag i hans hår og lod pikken glide ud og ind mellem hans læber, da hun tog den ud igen, gispede Jan, at han ikke kunne klare sådan én bagi.
Suiiiiiisssssssssssss, et sus gennem luften og ridepisken faldt på hans ene balle med sådan et smæld, at Louise blev ganske forskrækket. Jan gav et vræl fra sig og Fru Hostrup kommenterede det med, at her var der sådan set ingen som tænkte på hvad han kunne og ville, han var her for at afsone sin straf og sådan blev det.
- Javel Fru Hostrup hviskede han. Også hans pik stod stiv og strunk under ham.
- Okay Louise, kom så herom bagved.
Fru Hostrup havde hentet en stor flaske glidecreme og med kyndig hænder begyndte hun at smøre Jans røvhul ind, prøvede med én finger og siden to, også gummidildoen blev smurt grundigt ind og Louise blev nu bedt om at stille sig lige bag ham og forsigtig presse den indenfor.
Louise var lidt beklemt ved situationen, dette var måske ikke lige helt hvad hun havde tænkt sig, men på den anden side set var det kvinderne som havde magten her, og det nød hun på sin egen måde.
Hun skubbede sig ind mod Jan og pikhovedet gled indenfor i hans snævre åbning og kunne så ikke komme længere.
- Lidt frem og tilbage Louise, han skal lige vænne sig til at der bliver udvidet lidt.
Louise kørte gummipikken frem og tilbage, og til sin forundring mærkede hun, hans ringmuskel give efter lidt efter lidt. Jan stønnede højt, og med eet kunne kun presse den helt i bund.
- Knep ham min pige, beordrede Fru Hostrup.
Louise tog et fast tag i hans hofter, og snart pumpede pikken ind og ud i Jans røvhul. Fru Hostrup afbrød hende lidt efter. Hun bøjede sig ned og påmonterede noget på hans pik, et vacuumapparat, og med pumpen i den ene hånd pumpede og kneppede de ham til han skreg højt, da hans pik sprøjtede hårdt og inderligt i vacuumrøret. 
Louise var blevet så tændt af denne sidste gerning, at hendes safter løb ned af benene på hende. Da hun havde trukket gummipikken ud af Jans røvhul, som blev stående lidt åben efter den hårdhændede behandling, bad Fru Hostrup hende om at gå over foran Jan og lade ham slikke hende til orgasme.
Louise var lidt beklemt ved denne ordre, men Fru Hostrup beroligede hende med, at for Jan var det en større straf, fordi han ikke kunne få lov at røre ved hende.
Louise stillede sig skrævende foran Jan, spredte sine skamlæber så han kunne komme til, og hans tunge sugede og vibrerede hende til en orgasme, som hun hulkende måtte gå i knæ for at klare.
Da hun havde sundet sig lidt, sagde fru Hostrup, at nu måtte hun godt forlade rummet, så skulle hun nok tage sig endeligt af de to ulydige herrer.
Louise gik udenfor, men nysgerrigheden drev hende alligevel til at åbne døren på klem, og snart så hun hvordan Jan og Svend snart kneppede, snart slikkede den midaldrende dame til orgasme.
Hun listede ind ved siden af, klædte om og gik glad til mode ud af døren. Bare nu René ikke synes det var for overdrevet. Men de havde jo ikke fået lov at røre hende, hun havde blot ydmyget dem... sådan da.

Da hun kom hjem i sin lejlighed ringede telefonen.
- Hej Louise, det er mor, ja jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal få det sagt, men der er sket noget forunderligt i dag. Vi har vundet en rejse til Kenya og vi skal holde jul dernede og rejse allerede i morgen til aften, men hvad med dig min pige og vores planer for julen.
Moderen fortalte at de havde købt et lod i København for et par måneder siden og i dag var de blevet ringet op at de var det heldige par som skulle fejre jul på savannen.
Bedsteforældrene kunne ikke holde jul alene, og havde sagt ja til at tage over til Louises bror på Bornholm, og de regnede da alle med at hun også kom, hvis hun ville.
Louise beroligede sin mor, at naturligvis skulle de bare tage af sted, hun undte dem gerne den glæde at komme på deres drømmerejse. Hun skulle nok selv tale med sin bror om julen – det skulle de slet ikke tænke på, nu skulle de bare pakke og komme af sted og så kunne de jo ses i januar når de kom hjem igen. Det var med blandede følelser hun lagde røret på... det var trods alt slet ikke sådan hun havde tænkt sig at holde jul.
 

Tager Louise til Bornholm eller bliver hun hjemme i sin egen lille lejlighed for at fejre jul? Læs den spændende fortsættelse i morgen.