Jul og erotik på hotellet - Julen 2007

Forfatter: Nanna©
23. december

Brikkerne falder på plads

Louise strakte sig, uhmm fridag. Med et kom hun i tanke om at det var lillejuleaften og at hun som tidligere planlagt ikke skulle til Falster. Mon hendes forældre var kommet godt frem til Afrika? Hun undte dem denne uforudsete rejse, men hun ville ikke til Bornholm og holde jul hos broder og familien derovre. Hun lå og tænkte lidt på hvordan hun skulle fejre morgendagen. Juleaften var en mandag, hun måtte handle ind i dag hvad hun skulle brug. Hun lo højt – jo hun ville så sandelig have et juletræ, julepynt havde hun ikke men det var ikke juleaften uden et juletræ så hun måtte købe lidt af hvert. Hun havde set nede i supermarkedet at man kunne få hele stykker andebryst, jo hun ville lave sig en helt traditionel jul hjemme hos sig selv. Hun hentede blyant og papir og lavede en indkøbsseddel.
Det var begyndt at sne igen og godt klædt på gik hun ud i den frostklare søndagsluft.
Det var som om det halve af byen også havde fået den ide at handle ind og der var en skubben og masen frem og tilbage men endelig kom hun da igennem supermarkedets kassesluse. Der var en som rykkede i hendes jakke, men med et arrigt vris fik hun sig hevet fri, det var bare for meget det her julehalløj.

- Louise, min gud Louise, hvad er der sket, hvorfor er du ikke på Falster? René tårnede sig op foran hende. – Er der sket noget? Jamen så svar da!
Hvad skulle hun svare ham? Sandheden, hviskede en stemme i hende, fortæl ham sandheden.
- Vil du med hen på caféen og have en kop kaffe, udbrød han.
Louise svarede bekræftende, jo det var vist lige det hun trængte til i dette inferno.
Men heller ikke på caféen var der plads.
- Vil du med hjem til mig og have en kop kaffe?
Louise blev varm om hjertet, jo det ville hun gerne.

René lavede kaffe og de satte sig med kopper og en småkage i hans læderhjørnesofa, ilden buldrede lystigt i pejsen. René kiggede afventende på hende.
Stille forklarede Louise hvordan hendes forældre havde ringet for et par aftener siden og fortalt om rejsen til Afrika, om hendes manglende lyst til at tage til Bornholm, samt at hun ikke havde lyst til at se medfølende blikke fra kollegerne fordi hun for en enkelt gangs skyld skulle være alene en juleaften.
- Jamen pigebarn, hvorfor sagde du ikke noget til mig i går, hvorfor lod du som ingenting?
- Fordi… Louise tøvede, - René hvem er Mie? Louise måtte vide besked om hvad der var sket i Renés liv.
- Nævnte min mor Mie? 
Louise nikkede, René tog en slurk kaffe og satte så koppen fra sig. - Hotellet har været i familiens eje i 35 år, jeg overtog det for 7 år siden. Jeg havde en kæreste som hed Mie. Jeg fandt SM, bondage og visse andre ting spændende og fascinerende, desværre delte Mie ikke min interesse for disse sexlege, faktisk afskyede hun alt som faldt ret meget ved siden af almindelig sex. 
Jeg kunne ikke undertrykke mine lyster, og en aften kom der en pige på hotellet som ville domineres, jeg sprang selv til og pirrede hendes psykisk og fysisk, vi fik en god oplevelse sammen, men idet vi gik ud fra SM lokalet løb vi direkte ind i Mie. Mie lagde hurtigt to og to sammen og kørte bort fra hotellet i raseri. En time senere kom politiet og fortalte at hun var kørt galt og lå på intensiv afdeling. Hun døde to døgn senere af sine kvæstelser.
René tog Louises ansigt mellem sine hænder. – Derfor er det så vigtigt at den pige jeg elsker og holder af skal have samme drifter, samme lyster som jeg.
- Undskyld jeg spurgte, men jeg måtte bare vide det, Louise så ned.
- Det skal du ikke tænke på, det er ved at være mange år siden.
- René, var det også dig, som ringede op til mig i receptionen og fortalte om kælderen? kørte Louise på.
René nikke bekræftende. - Jeg var nødt til at finde ud af om det sagde dig noget, jeg ville ikke påbegynde et forhold til dig, før jeg med sikkerhed vidste, at vi havde samme lyster.
- Og din konklusion? Louise kiggede spørgende på ham
I det samme ringede det på døren, René undskyldte og gik ud og lukkede op, efter et stykke tid kom han tilbage tæt fulgt af den langbenede blondine Louise havde set på hotellet flere gange, pigen som nogen mente René stod i forhold til, og nu kom hun her i privaten, Louise følte en brændende fornemmelse i brystet, jalousi!
- Louise, dette er min søster Karina, Karina – Louise.
Pigerne gav hinanden hånden.
- Din søster, Louise kiggede forvirret fra den ene til den anden, - jamen jeg troede…
- Ja, hvad troede du, de kiggede begge spørgende på hende.
Louise fortalte om rygterne og sladderen på hotellet, de to kiggede på hinanden og trak på skuldrene.
- Karina kommer jævnligt med nye lak og latex kollektioner, og jeg udvælger selv, hvad vi skal købe, og det hænder da også at jeg køber noget privat. Folk er generelt bare for nysgerrige og danner forkerte konklusioner, sukkede René.
Karina kiggede på René. - Jeg må videre brormand, men så ses vi hos mor i morgen eftermiddag, og jeg kører nordpå til Ronan og Lis med far til aften, når du nu altså insisterer på at blive hjemme. Karina kiggede over på Louise. - Men nu begynder jeg måske at forstå et vist sammenhæng. Karina kom over og gav Louise et kindkys, - vær god ved min brormand, hviskede hun.
Louise smilede beroligende tilbage, puslespillet begyndte at tage form.

René kom hen og satte sig ved siden af Louise i sofaen – Hvor kom vi fra? Han trak hende ind til sig – Mmm siden du nu alligevel er her – tror jeg vi fortsætter herfra, han begyndte at klæde hende af. En efter én knappede han hendes bluse op, trak den ned over hendes skuldre og lod små byger af kys regne ned over hendes hals. Hans hænder kupledes sig om hendes bryster i den hvide blonde bh.
- Er du klar over, at jeg ikke har kunnet tænke normalt de sidste 22 dage, at du har været i mine tanker dag og nat, lige siden du den 1. december væltede mig på fodgængerfeltet, blikket i dine øjne, klodsmajor, store torsk, tænkte du, jeg kunne se det, vidste bare, at den pige måtte jeg have, hun skulle være min.
René krængede bh’en ned under brysterne så de blev løftet højt op. Hans mund fandt rosenknopperne, lod tungen cirkle rundt til de var erogene og hårde, satte tommel og pegefingre omkring vorterne og klemte tilt mens han så Louise ind i øjnene. –Vidste bare, at den pige var noget specielt, hende jeg havde gået og ledt efter så længe, pigen som var til smerte og lidenskab, som rummede netop det, jeg ledte efter. Han strammede yderligere fatningen på hendes brystvorter, og hun sitrede lidt af smerte. Han så hende smilende ind i øjne. – Skat jeg skulle kende dig dårligt, hvis du ikke er våd nu. Han lynede hendes lange nederdel op i siden og trak den af hende, samme vej kom nylonstrømperne og den hvide blonde g-streng. Han førte sine fingre ind mellem hendes ben og blev mødt af en varm og fugtig hede.
- Jeg vidste det skat, åh gud jeg vidste det. Han kyssede hende lidenskabeligt, tvang hende ned i sofaen. Spredte hendes ben og begyndte at slikke hende intenst.
Louise stønnede højt af fryd, han var hendes nu, hun vidste det, hun vidste det.
- Kom med ned på gulvet, gispede hun, – jeg vil smage dig nu, smage dig.
René hev et tæppe ned på gulvet, og sammen tumlede din ned på det. Liggende i en 69’er kærtegnede de hinandens intime og erogene punkter, lod deres tunger lege og kærtegne stederne som gav høj nydelse. Louise tog Renés stive lem i munden, dybt ind, næsten helt til roden, trak hovedet tilbage igen, lod tungen cirkle, lege på spidsen, trænge ned i spalten, omkring og ned under pikhovedet til strengen, suttende, slikkende og igen til roden. Hendes hænder kærtegnede pikken, nulrede hans pung blidt og kørte frem og tilbage på skaftet.
Rene åbnede ind til hendes indre, trak skamlæberne blidt fra hinanden, så hendes klit stå som en juvel. Også han lod sin tunge lege og pirre, men hendes behandling af hans ædlere dele gjorde at han måtte flytte sig for ikke at komme, det var simpelthen for ophidsende, det hun gjorde ved ham.
- Undskyld skat, hviskede han.
- Undskyld hvad, hendes stemme skælvede af lidenskab.
- Jeg måtte prøve dine seksuelle lyster af, jeg turde ikke andet. Jeg glemmer aldrig Mie, men at min fremtidige samlever skulle have samme lyster som jeg selv, svor jeg overfor mig selv dengang. De to piger, som legede med dig i kælderen, en af de første dag du kom hertil, gjorde det på befaling af mig, og ja, jeg så dig sidde og onanere oppe ved voyeurruden, og ja, jeg så dig sidde med analdildoen til aftenarrangementet, da du var her sammen med dine veninder, og det var mig som ringede dig op. Hvad Lis – Fru Hostrup har lavet sammen med dig ved jeg alt om. Louise, kæreste kan du tilgive mig, jeg har virkelig været grim overfor dig. Rene var virkelig brødebetynget.
- René dit fjols, jeg har jo nydt det hele vejen igennem. Jo, jeg tænder på det, men... du kan jo følge med i kælderen på hotellet, så kan jeg jo straffe dig for dine ”uartigheder”.
- Nej, du kan tro nej, min fine vej. Her er det mig, der bestemmer. Med et snuptag vendte han hende om så hun stod på alle fire. 
Han pressede sit stive lem ind i hendes tapløbende våde hule, med fingerspidserne rev han hende blidt på ryggen, og tog et solidt tag i hendes hår.
- Sig det, stønnede han til hende, - sig du vil være min m-pige, sig du elsker mig, sig du vil holde jul sammen med mig.
Med det faste tag i hendes hår, kørte han sin pik hårdt ud og ind af hendes våde fisse. Han mærkede, hvordan hans pung trak sig sammen, men bekæmpede udløsningen, han ville have hendes svar, have hendes bekræftelse. Tænk nu hvis hun ikke ville, tænk nu…
- Ja, René stønnede Louise.
René slog pikken hårdt i hende igen og igen og igen. – Jeg kan ikke høre, hvad du siger, næsten råbte han.
- Ja, Rene, jeg vil være din m-pige nu og fremover – og jeg vil holde jul med dig dit dejlige fjols.
René sprang op fra gulvet, hev hende op fra gulvet og ind i sine arme, satte fingeren under hendes hage. – Hørte jeg rigtig, stønnede han.
- Ja René, gispede Louise, du hørte rigtig.
Hastigt løftede han hende op i sine arme og bar hende ind i soveværelset.
- Så er det her, vi tilbringer resten af dagen i dag...
Han lukkede døren til soveværelset. Ude i køkkenet stod Louises indkøbte varer til at holde jul med, men dem skulle de jo nok få brug for.
 

Det hele begynder at gå op i en højere enhed, og nu er vi da vist i nærheden af at tænke, at det nok alligevel bliver jul for Louise og René. Læs det sidste spændende afsnit i morgen.