Jul og erotik på hotellet - Julen 2007

Forfatter: Nanna©
24. december

Når enden er god...

Louise fnøs, der var noget som kildede hende på næsen, åh hun ville bare sove, men irritationen blev ved igen og igen. Til sidst lukkede hun øjnene op, for blot at se ind i Renés smilende ansigt.
- Go’ mor’n syvsover, kunne frøkenen tænke sig at følge med i køkkenet og få morgenkaffe, eller vil hun hellere have den serveret på sengen.
Louise krøb ind i hans arme. – Jeg vil slet ikke have morgenkaffe, hviskede hun, jeg tror jeg kan leve af kærlighed og kildevand.
Renes latter lød varmt og klingende. – Jamen den går ikke lille frøken Andersen, det er den 24. december, og vi har visse ting som skal laves i dag. Derefter kan vi for min skyld godt gemme os under dynerne til næste jul.

Det var blevet meget sent inden de var kommet i seng aftenen forinden. Al deres opsparede lidenskab for hinanden var brudt ud i lys lue, og da de omsider ikke kunne klare mere i Renés satinlagner, havde de hastet ud i byen inden lukketid og købt et juletræ, lidt mere mad samt gaver til hinanden.

Der var blevet ringet fra sygehuset, at operationen af Renés mor var gået godt, men at hun ikke måtte få besøg før den 24. december.
Kort før midnat havde de pyntet juletræ, og pjankende havde de danset rundt med hinanden imens beklædningsdele fløj gennem luften, og de atter endte inde i sengen.

De hyggede sig i køkkenet, men kunne slet ikke holde fingrene fra hinanden, Louises krop var et inferno af følelser og lidenskab, så midt i morgenmaden gled hun ned under bordet, kravlede på alle fire hen mellem Renés ben, trak hans boxershort til side og tog ham i munden. Hun lod sine bløde læber omkranse hans pikhoved og igen og igen gled hendes mund op og ned af skaftet. Da han ville stoppe hende blev hun stædigt ved, hans hæse nej, nej, ignorerede hun totalt, hans stønnen blev mere intens mere og mere vag. Til sidst skød han ryg, og hans sæd pumpede ud imellem læberne på hende, hun fortsatte med slikke ham, til han var fuldstændig tømt og sank udmattet sammen på stolen. Da han blev klar i hovedet igen, rejste han sig og gik over til Louise som pænt havde sat sig på sin stol og drak sin morgenkaffe som om intet var hændt.
Han trak hende op og stå og hen mod de franske døre ind til stuen, han spredte hendes hænder ud som et v. – Se, hviskede han.
Louise kiggede, men kunne ikke umiddelbart se noget.
– Se, hviskede han igen, mine manchetter monteret på dine hænder passer lige ud til dørhængslerne. Jeg bad dig stoppe, men du adlød ikke, jeg tror frøkenen i aftenens løb en gang for alle skal føle, hvem som bestemmer i dette hus. Louise beholdt armene i v stillingen og benene var spredte på samme måde. Hans hånd fandt op til hendes trusseløse skridt, og med faste klap begyndte han at blidt at slå hendes skridt, igen og igen til hendes øjne gnistrede af lidenskab.

– Bare vent min pige, dette er intet at regne for det, du vil blive udsat for i aften, desuden er der vist også lige et par detaljer, du ikke har fortalt mig om, men som jeg har noteret mig i løbet af de sidste 3 ugers tid. Kan tøzen nu se at komme i bad, så vi kan komme op til hendes kommende svigermor, afgang!
Louise vendte ryggen til René og fik et ordentligt klaps i numsen. – Og for hvert minut du skal bruge ud over de første 10, vil du blive afstraffet med 5 slag, sagde han sagte til hende.
Louise skyndte sig på badeværelset, men uanset hvor meget hun skyndte sig, tog det 17 minuter inden hun fuld påklædt stod klar i stuen.
René stod demonstrativt lænet op ad døren og kiggede på uret.
- 35 slag, ja ja, du strækker dig langt, lad os nu se i aften, om du nu også kan tage imod dem.
- Jeg skal gøre mit bedste Herre, hviskede Louise til ham, og spillede med på spillet, han havde sat i gang.
- Har du trusser på, spurgte René.
- Ja, svarede Louise og kiggede undrende på ham.
- Tag dem af, en tøz har ikke trusser på.
Louise vrikkede trusserne af og gav ham dem i hånden.
- Tak, og lad os så køre op til mor, og husk, en tøz sidder ikke på sin nederdel, den løfter hun op så hun sidder på sin bare.
- Javel Herre, svarede Louise og gik ud i bilen. Uhh det kolde læder i bilen fik det til at gibbe i hendes hede køn.

Hele vejen til sygehuset fik hun besked om ikke at samle benene, og René legede med hende, men hver gang hun var ved at komme, fjernede han fingrene. Det var en meget tændt Louise som gik ind på sygehuset, og hun opmønstrede alt sin selvbeherskelse for at gennemføre besøget.
De var de første der ankom, men i løbet af de næste 20 minutter var alle samlet. Alle hilste varmt og hjerteligt på Louise. Fru Hostrup og Ronan gav hendes hånd et ekstra fortroligt klem.
– Jeg vidste, du var en pige efter Renés hoved, hviskede hun til Louise, så du må undskylde hvis jeg har leget Kirsten giftekniv med dig.
Louise hviskede tilbage, at hun var lykkelig og glad for at Fru Hostrup havde taget affære.
 

Louise fortalte nu åbent om forældrenes rejse til Afrika, og om hvordan hun og René var stødt ind i hinanden dagen før, og om at de nu ville holde juleaften sammen.
René overtog ordet og fortsatte, at det bedste vel nok var, at Louise også havde sagt ja til, at hun nu var hans, og at det ville han bestemt benytte sig af. Udtalelsen vakte stor jubel, og alle ønskede dem tillykke og held og lykke med deres forhold.
Frits og Anna Bromersfelt tog Louises hænder og fortalte hende, hvor glade de var, for at kunne ønske hende velkommen i familien.
På stuen stod en juledekoration og sammen sang de et par salmer, og hyggede sig sammen. Renés mor fik en dejlig morgenkåbe af sine børn, som hun kunne bruge, når hun kunne begynde at komme ud af sengen og op og gå igen, og der blev udvekslet små gaver familien indbyrdes.
Anna kaldte på Louise. – Disse er til dig, selv om vi først så dig i forgårs, skal du ikke gå tomhændet herfra. Louise åbnede en lille pakke og inden i lå et par ørenringe med en lille diamant i vedhænget.
Louise fik tårer i øjnene, hvor var de søde alle sammen. Hun takkede mange gange for gaven, og da sygeplejersken kom ind for at give Anna en smertestillende sprøjte forlod de alle sammen sygehuset, Anna var stadig meget udmattet efter operationen dagen forinden.

Da de stod på parkeringspladsen kom Lis – fru Hostrup hen til Louise.
– Se nu at komme ind i den bil så du ikke får underlivsbetændelse, hviskede hun.
Louise blev ganske rød i kinderne af skam. Lis havde tilsyneladende bemærket, at hun ingen trusser havde på.
– Jeg kender jo det skarn til René, så det skulle undre mig meget… nå, jeg gamle kone snakker også for meget. Kan I nu have en rigtig god jul begge to, og med et greb i Renés jakke, hviskede hun noget til ham, Louise ikke kunne høre.

Da de var på vej hjem til Renés hus på Holskovsgade, kunne Louise ikke vente længere. – Hvad hviskede Lis til dig, ville hun vide.
René grinede højt, - såmænd kun, at jeg ikke skulle være for hård ved dig i aften.
Louise blev atter blodrød i hovedet, Lis var da også ganske uforudsigelig.

Vel hjemme begyndte de at tilberede aftenens julemenu. Sammen stod de og kokkererede i køkkenet. En flaske rødvin var åbnet og skænket i glas og stemningen var hyggelig og intim. Snart duftede der af gammeldags jul i hele huset, akkurat som Louise huskede det fra sin barndom.
Alt elektrisk lys blev slukket og de spiste sammen i skæret af adskillige stearinlys. Spiste, kyssede, kælede, skålede og ønskede glædelig jul og snakkede igen og igen om den forløbne måned. Det var dem ikke muligt at få nok af hinanden.
Efter middagen vaskede de op, fandt deres gaver frem til hinanden og med armen omkring hinanden gik de rundt om juletræet og sang flere af de gode gamle salmer.
Da stemmerne var lige så trætte som benene satte de sig i sofaen med deres små gaver til hinanden.
René fik et nyt armbåndsur og en slipsenål af Louise. Hun fik flot sort aftenkjole og tilhørende perlekæde.
- For flere dage siden fik jeg leveret en gave som var til dig, jeg var bare meget usikker på, om du ville tage imod den… nu er jeg ikke så usikker mere.
René overrakte den forbløffede Louise en lidt større pakke. Den var sirligt pakket ind i sølvfarvet papir og flot frynset sløjfe. Louise åbnede pakken og gispede, en knaldrød latexkjole uden ærmer, med rund hals og lårkort, men til forskel til dem hun tidligere havde set, var denne ikke snæver, men med vidde i.
- Jamen René, jamen – åhhh, tusind tak, jamen jeg har ikke noget til dig.
- Du har givet mig nok, dit tilsagn, din kærlighed men… han tøvede lidt, vi to har jo et regnestykke vi skal have gjort op, har vi ikke.
René rejste sig, trak gardinerne for og stillede sig overfor Louise med hænderne overkors.
- Du har vist lidt du skal forklare min pige… hvem har givet dig tilladelse til at videregive oplysninger om klienter til udefra kommende?
Louise sitrede, den mand vidste da også alting. – Øh, ingen, tilstod hun.
- Men du mente, at det kunne du godt tillade dig, fordi hun ikke havde været ham utro med en mand, men med en kvinde?
- Øhhh, jaeee, trak Louise på det, - men hvordan ved du det.
- Det skal du såmænd ikke tænke på. Og Gunnar, hvordan var det at ligge og elske med ham i København og på Falster.
- Jeg… jeg.., Louise var grædefærdig.
- Ja, jeg venter, Renés ansigt var som hugget i granit. Intet kunne hun spore ud fra det, var han vred, såret, eller ligeglad – hun kunne ikke se det.
- Han var faktisk god nok, hulkede Louise, jeg følte bare det var så forkert fordi det var dig jeg var forelsket i, men gang på gang følte jeg bare at jeg var luft for dig.

- Og så kastede du dig i armene på en af byens chauffører og tog på weekend med ham. 
- Hendes hoved fløj op, - nej René du ved jo det ikke var sådan fat – han var søn af mine forældres naboer – og det var et rent tilfælde vi mødtes i København.
- Hvordan vil du taksere afstraffelse for disse to ting, fortsatte René.
Louise tænkte så det knagede. – For at videregive oplysningerne, en tur i manchetterne, straffen bestemmer min Herre. For episoden med Gunnar, ingen straf, jeg troede ikke… Louise tav.
- Nuvel, hvorfor sidder min tøz i sofaen, når hun burde have sin nye latexkjole på? Tag tøjet af – nu – og kæl for dig selv – dans – mens du gør det.
Louise gjorde som der blev sagt. Vuggende, svajene i hofterne trak hun beklædningsdel efter beklædningsdel af, hendes hænder fulgte kroppens kurver, kuplede om brysterne, legede med hendes intime dele, mens hun hele tiden havde øjenkontakt med René. Hun rakte ud efter kjolen, og snart efter stod hun klar foran ham. Nu skulle hendes lektion begynde.

René havde hentet en krukke, i den stod piske i flere størrelser, en attaché taske var ligeledes tryllet frem, indeholdende manchetter, gags, dildoer m.v.
René tog et par lædermanchetter frem. Fæstnede dem til Louises håndled og fikserede hende ved de franske døre som han havde truet med tidligere på dagen.
- Nu kan du stå og tænke over dine synder, mens jeg går mig en tur. Han forlod stuen.
Lidt efter kom han ind igen. Louise gispede, sådan et antræk havde hun aldrig set ham i. Lædersnore, sirligt sammensat med hul til penis og plads til kuglerne. Renés pik stod stift op af maven på ham. En sort læderoverdel også af sammensatte læderdele. Læderarmbånd på venstre overarm. Han medbragte en spray. og snart glinsede hendes nye latexkjole mere end kuglerne på juletræet.
- Åh, hvor er du fræk at se på, gispede Louise.
René greb ridepisken i krukken løftede hendes kjole og et ordentligt svirp ramte hendes numse.
- Huhhhh, gispede Louise forbløffet.
- Hvem havde bedt om din kommentar, du taler når du bliver spurgt, og ellers ikke, er det forstået? Han stod afventende, – er det forstået? gentog han.
- Ja, hviskede Louise.
René hæftede hendes kjole lidt op så hendes bag var fri. Louise hørte suset, før hun mærkede det, suissssss.
– Det hedder, Ja Herre, og Tak Herre, kommanderede René.

- Ja Herre, svarede Louise højt og tydeligt.
- Numsen bagud, vi har noget vi skal have indhentet.
Louise gjorde som beordret, og René tog laderpalettet fra krukken og snart begyndte det at hagle ned over hendes bare ende med klaps som tiltog i styrke.
Hendes hud brændte, hendes skød brændte, hun mærkede hvordan safterne vædede hendes køn. Hun stønnede højt i smerte og nydelse.
- Du er en uartig tøz, du følger ikke hotellets regler, du onanerer i arbejdstiden, snager i direktørens personlige papirer…
Regningen på latexkjolen, ja det var jo den hun havde set den dag den langbenede blondine var kommet ind på hans kontor.
- Du boller med gud og hver mand, posten, taxachaufføren eller nabosønnen fra Falster, du er så bundliderlig en tæve, ikke sandt. René snerrede næsten af hende.
- Jo, Herre, jeg er en bundliderlig tæve, hviskede Louise.
Et ordentlig klask ramte hendes ende så hun gispende for sammen.
- Jeg kan ikke høre hvad du siger, stønnede René.
- Jo, Herre, jeg er en bundliderlig tæve, råbte Louise.
- Det er nemlig rigtig, Renés fingre trængte ind i hendes drivvåde fisse, han pressede først én finger – siden to fingre op i hendes. Louise huggede skødet fremad mod hans fingre.
– En stokliderlig tæve, som kun tænker på pisk og pik ikke sandt?
– Jo Herre, det er det jeg tænker på, pisk og pik, gentog Louise.
René satte sine fingre op til Louises mund. - Smag din lider, tøz, slik dem.
Louises tunge gled rundt på Renés fingre, indtil han var tilfreds.
Han løsnede hendes manchetter, tvang hende i knæ. - Vis mig hvad du kan med din tunge tøz, slik mig, og pas på dine tænder. Han stod med ridepisken i hånden nu.
Louise tog ham i munden. Han pressede næsten sin pik helt i bund i hendes mund, hun lod munden køre frem og tilbage over skaftet.
- Av for... René stønnede, og straks blev Louise straffet med ridepisken, som susede ned på hendes numse igen og igen.
Åhhhh det sved afsindigt, tænkte hun, men tog mere forsigtigt omkring hans pik, det så for øvrigt enormt frækt ud med pikken som sad igennem hullet i læderet.
René tog et fast tag i hendes hår og førte nu selv tempoet, han stønnede højt. – Åhh min liderlige tøz, ja ja jaaaaaaaa.
Han stoppede hende inden det gik galt og løftede hende hen på spisebordet. Han lagde hendes på ryggen med hendes ben op på hans skuldre, og pikken fandt selv vej ind i hendes våde fisse. - Vis din Herre, hvordan en tøz tilfredsstiller sig selv, stønnede han. Han kneb hendes bryster hårdt og Louise gav sig i smerter, men han slap ikke taget og vedblev at klemme hårdt.
Louises fingre gled ned til skridtet og hidsigt kørte hun fingrene frem og tilbage. Renés greb om hendes brystvorter gjorde afsindigt ondt, men samtidig mærkede hun hvordan varmen sitrede ned i hendes skød, og lidt efter lidt blev smerten afløst af en lystfølelse ud over alle grænser.
- Husk du skal spørge om lov, før du kommer, Renés øjne stirrede ind i Louises, hun lukkede dem.
- Se på mig, kommanderede han. Hastigt åbnede hun øjnene igen. Åhh det føltes som ild i klitten nu.
– Ja ja... giv mig lov, giv mig lov, stønnede hun. Hun mærkede ,hvordan René fyldte hende til bristepunktet, mærkede hvordan det rykkede faretruende i hans lem også.
Med et trak han sig tilbage fra hende, og hun tiggede og bad ham om at fortsætte.

- Der er noget du ikke har afsonet ikke sandt, Rene kiggede fast på hende. Hans lem vippede, optændt som han var.
Louise kiggede forvirret på ham. Med eet dæmrede det, – jo de 35 slag fra i formiddags Herre, svarede hun.
- Godt, rejs dig og følg med.
Louise rejste sig fra spisebordet og fulgte René ned gennem gangen i huset og ned i et lokale i kælderen hun ikke havde set før.
- Velkommen i mit Sorte Univers, sagde René. Han åbnede en dør ind til et sidelokale, og Louise stod forbløffet og kiggede ind. Vægge og lofter var beklædt med sort og rødt velourstof. På væggen var et mahognikors sat op med kæder, til højre stod en  gabestok og til venstre en gynækologisk bænk. Der var stearinlys placeret ved de mange spejle i rummet, et par røgelsespinde udsendte en sød aromatisk duft.
René lukkede døren, og førte hende hen til gabestokken. Han lukkede den øverste halvdel ned over hende og satte dernæst en benspreder på hendes ankler.
Hun stod nu total blottet for hans begær, og ventede på hvad der ville komme.
- Ja min tøz, det var så de der 35 slag. Først tog han en lille pisk med små tynde gummitråde og lod den feje hen over hendes krop, et par af slagene faldt ned over hendes skamlæber og hun gispede ved deres berøring med de ædle dele. Suisssss... med et smæld blev hun ramt af hvad hun mente var et spanskrør.
- Ja, min tøz, jeg kunne jo se, du nød lærer Juul belæring af hans tøz, så nu skal du selv få at mærke hvordan et gammeldags spanskrør kan føles i den bare… suissss igen og igen ramte spanskrøret hendes ende, snart den ene snart den anden balle. Åhhh, det sved og brændte i hendes ende.
- Hvor langt er vi kommet, spurgte Rene.
- 9 Herre, hikstede Louise.
Endnu et slag ramte som et lyn. Det gibbede i Louise, men pludselig mærkede hun noget blødt på sin krop. En fjerkost, René stod med en fjerkost, som han kærtegnede hendes krop med, på oversiden og dernæst på undersiden. Hendes bryster blev hårde og strittede.
René stillede sig hen bag hende, og hun mærkede han stive pik på sine brændende baller.
– Åh tøzen har fået et par striber, men det gør ikke noget hun ved, at når hun løber med hjørner med Herren, så koster det. Hans fingre fulgte et par af striberne og Louise gispede. – Prøv at mærke, hvor liderlig du gør mig min tøz. Blidt lod han sin pik glide ind mellem hendes spalte.
Louise stønnede højt, de 10 slag havde gjort hendes krop til et rystende begær efter ham.
Grinende trak han sig ud igen, - du kan tro nej, du mangler stadigvæk 25 slag. Han gik ud til den ene side og snart ramte hans håndflader hendes baller igen og igen, 10 på hver.
- Av, av, av, hikstede Louise, det var nu ikke fordi det gjorde vanvittig ondt, men det sydede i hele hendes krop af den forløsning, som hun ikke fik lov til.
- Jeg talte for øvrigt med Gunnar den anden dag, sagde René da hun stod og ventede på de sidste 5 slag.
Louise stivnede.
- Jeg var nødt til at finde ud af om I havde et forhold eller ej, og der var ikke andet at gøre end at spørge ham selv, og lidt heldigt for dig, svarede han, at det havde I ikke, men hvis du nogensinde skulle få lyst så... så ville han da gerne, Renés stemme var anstrengt.
- René jeg er din, og du ved det, råbte Louise i afmagt, et ordentligt rap af ridepisken landede på hendes venstre balle.
- Højre Louise, lad mig høre det igen.
- Jeg er din, René, din og ingen andens, råbte hun igen.
Atter et slag ramte hende med stor kraft.
- Og hvad med posten og Gunnar og de andre?
Louise rystede på hovedet, – jeg er din Herre, – din og kun din.
- Og jeg må gøre ved dig hvad jeg vil?
- Ja, slå mig, knep mig, ydmyg mig, råbte Louise.
Pludselig mærkede hun noget koldt løbe ned mellem sine baller… glidecreme for det gennem hendes hoved. Hun mærkede Renés stive pik forsigtig presse sig indenfor i hendes lille snævre åbning. Stille og roligt kørte han den frem og tilbage, og blidt pressede han yderligere på. Louise skød sin krop bagud mod ham, og snart var han helt i bund.

- Knep mig, tag mig hårdt, røvpul mig Herre, ydmyg din liderlige tøz, stønnede Louise.
Med et fast tag om Louises hofter, kørte han sin pik ind i hendes stjerne igen og igen.
- Der er ikke noget posten kan, som jeg ikke kan, stønnede han til hende.
- Giv mig lov til at komme Herre, stønnede Louise sanseløs af lidenskab.
- Så kom da tøz, brølede René, hurtigt trak han sig ud og borede sig ind i hendes åbne fisse.
- Jaaaaaa, råbte Louise, og hele hendes krop rystede i kramper, da orgasmen indtog hendes krop. Dybt i sig kunne hun mærke, hvordan René sprøjtede dybt oppe i hende. Han sank sammen over hende, og da de begge var ved at komme til sig selv, løsnede han hende fra gabestokken.

Hånd i hånd gik de op på badeværelse under den varme bruser og vaskede og frotterede hinanden, og René smurte hendes rødstribede numse ind i en kølig creme.

Nøgne, med armene om hinanden, stod de i stuen og kiggede på juletræet. Som tryllet ud af luften overrakte René hende en lille æske.
- Åbn det skat, hviskede han til hende.
Louise åbnede den, indeni lå en ring med en lille diamant i, magen til ørenringene hun havde modtaget af hans forældre.
- Glædelig Jul skat.
- Glædelig Jul René, og tak, hviskede Louise med tårer i øjnene.

Hvem skulle tro at et sammenstød den 1. december skulle ende så lykkeligt.
Sammen gik de ind i soveværelset – men mon ikke det var for at sove denne gang!
 

Kære læsere.

Tak fordi du fulgte med i historien om René og Louise og alle de andre i- og udenfor Pink Erotic Hotel.
Hvis du nu som læser sidder og tænker, hvordan vidste René det med pakkeposten?
Han så Louise slikke sig om munden til demonstration og udfylde bestillingen. Derefter var det blot at få at vide hvad hun havde bestilt og dernæst sende en "pakke-post" - en af Renés mange "bekendte". Endnu en test af Louise.

Jeg håber du har haft lige så megen fornøjelse af at læse årets julekalender, som jeg har haft af at skrive den.
Til slut vil jeg gerne sende en tak til Stockmaster og U.Kent som hjalp mig og skrev nogle af afsnittene, samt til Ridelæreren og Lasse for idéoplæg. 

Jeg håber at du og din familie må få en
Rigtig glædelig jul og godt nytår

Nanna Naye 2007