Jul og erotik i dobbeltsengen
Julen 2008

Forfatter: Nanna©
1. december
 

Et erotisk mareridt

Hun var fuldstændig udspilet, det var det største lem hun nogensinde havde mærket i sig. Hendes ben blev skubbet endnu længere bagud, op over hendes bare svulmende gyngende bryster. To hold hænder pressede hendes ben bagover, mens den tredje mand endelig havde fået sit lem helt ind og nu begyndte at kneppe hende. Hun mærkede et par bløde hænder, der bøjede hendes ansigt og nakke bagover. – Slik min pik skat. Det var Lars' stemme. Mette smilede bag blindfoldet, åbnede munden og lod hans stive lem glide ind mellem sine rødmalede læber. De to mænd tog hendes hænder og fik hende til at gribe om deres pikke som efterhånden også var vokset til anselig størrelse. Det var som om der var pikke alle steder. Hun hørte manden mellem sine ben grynte højlydt, og snart brølede han, samtidig med at hun mærke ham sprøjte i kondomet indeni sig. Han faldt ind over hende og slikkede på hendes strittende brystvorter.
– Åh ja, det er frækt det her, stønnede Lars. – Hvem har nu lyst at kneppe hende?
En ældre mand der havde stået i periferien og kigget på nikkede hen mod Lars, der indvilgede med ordene, - jamen så er fissen din. Mette gispede, følte sig så blottet og udstillet. Hun kunne ganske vist ikke se manden, men høre på hans stemme, at han sikkert var langt over de 60, at han rent faktisk var 75, kunne stemmen dog ikke afsløre. Hans kravlede op på madrassen, rullede kondom på og satte spidsen hen mod Mettes lyserøde fugtige indgang. Det var så længe længe siden, han havde fået noget, måske 5 år, ja faktisk ikke siden dengang Maren døde. Han mærkede den unge piges fissemuskler omkring sit lem. Åh ja, sådan var det jo, det var. Han bevægede bagdelen og mærkede hvordan forhuden blev trukket tilbage af hendes stramme indre. Med pege- og tommelfinger greb han om den unge piges bryster og kneb dem. Ikke for hårdt, ikke for blidt. Det havde Maren elsket. Mette rundede ryggen i en blanding af smerte og vellyst. Det var så skønt det denne mand gjorde ved hende. Det var også som om pikken havde en anden vinkel, som om den ramte, lige op på G-punktet hver gang han stødte indad. Lars' pik voksede i munden på hende, men det var så svært at koncentrere sig om både at nyde og yde på én gang.
- Jeg skal love for at du får pensionistpik nu skat, stønnede Lars, og det ser jo ud til at du kan lide det. Det vulgære i ordene fik Mette til at komme. Hele hendes underliv krampede sig sammen, hun gispede og stønnede, men pensionisten blev blot ved og ved. Flere gange måtte hun overgive sig. De to pikke hun havde haft i hænderne, havde sprøjtet for længst og var blevet erstattet af andre. – Åh jeg kommer nu, stønnede Lars, og fyldte hendes mund med sine safter. Endelig måtte den gamle også overgive sig og gryntede da hans pik også afleverede sin ladning.

Mette gispede og satte sig op i sengen, hun var svedig over hele kroppen og safterne mellem hendes ben afslørede at hun var meget påvirket af sin drøm. Hun rakte ud efter Lars, men kom så i tanke om at han jo ikke skulle være hos hende de næste 23 dage, eller rettere den 23. december skulle hun hente ham i Esbjerg når han kom hjem fra boreplatformen. Han var taget af sted for 2 dage siden. Normalt var han ikke ude så længe af gangen, men borebisserne havde lavet aftaler om at arbejde lidt flere dage mod at holde en længere juleferie. Visse havde ikke nogen at holde jul med eller hos, og de havde ikke noget imod at være på platformen i julen. Det var der også en vis hygge ved, så var de i det mindste ikke helt alene. Men Lars ville hjem til Mette, så han var taget af sted her kort før den 1. december og ville så returnere den 23. december og blive hjemme i de 4 efterfølgende uger.

Mette greb mobilen og trykkede Lars' nummer. De lirede ofte med hinanden når de var trængende.
- Hej skat, du ringer sent… eller skulle jeg sige tidligt. Hans stemme var søvndrukken.
Mette vendte sig og kiggede på klokken, 03:15. – Undskyld skat, jeg…
- Du er vel ikke liderlig på dette tidspunkt. Mette kunne høre ham gabe.
- Nej.. jo.. det vil sige. Mette fortalte om sin drøm.
- Og nu er du liderlig og bange for dig selv, er det sådan det er fat?
Mette hviskede et sagte ja. Hun havde altid drømt om at blive taget af mange mænd, men altid påstået at en ting var fantasi en anden virkelighed.
- Vi skal måske gøre din fantasi til virkelighed når jeg kommer hjem? Rør ved dig selv skat, og fortæl mig om det er det vi skal.
- Jeg ved ikke om jeg tør Lars. Mettes fingre gned blidt hen over klitoris og mærkede varmen af sin lidenskab. – Men jeg bryder mig ikke om det er sådanne helt vildtfremmede mennesker, hviskede hun, - måske jeg bedre turde, hvis det var nogen jeg kendte. Mette arbejdede på et kontor med næste lutter kvinder. Økonomichefen var dog en mand, han boede for øvrigt i en af lejlighederne få blokke fra Mette og Lars. Så på jobbet var der ingen mænd at flirte med, Lars' kolleger sås aldrig i fritiden, de havde nok i hvert deres, i de uger de var hjemme.
- Hvad med alle de singlefyre der bor i blokkene rundt om os, var der ikke nogle mulige emner du kunne forestille dig?
- Jamen vi kender jo ikke nogen af dem, indvendte Mette
Lars tænkte. – Hvis du nu satte dig til pc'en og skrev… han tøvede, - hvis du nu laver en skrivekonkurrence og delte ud hjemme i området. Jeg mener, med 4 blokke med 28 lejligheder i hver, må der da være nogen singlemænd eller måske par med en god fantasi.
- Jamen Lars, jeg kan da ikke bare skrive at jeg har lyst til at prøve en masse mænd her i dobbeltsengen.
Lars lo, - nej skat du laver en konkurrence om at få dem til at sende dig deres frækkeste oplevelse eller fantasi, og så skriver du at de bliver udgivet på juleerotik.dk og at bedste novelle vil blive belønnet på bedste vis til jul. Skriv til Nanna om hun er med på at udgive disse noveller, mod at du hver dag skriver hvad du oplever og modtager.
- Jamen hvad skal vi belønne dem med, vi kan da ikke bare…
- Jo vi kan. Prøv nu at sætte dig til pc'en og se hvad du kan få strikket sammen og så deler du dem ud til alle brevsprækker i vore 4 blokke. Har du tænkt over hvem vi egentlig kender her i blokkende
- Viseværten, økonomichefen fra jobbet, den ældre dame der passer kiosken på sygehuset..
- Og hvad med alle de unge fyre, kunne det være noget Mette? Stik to fingre ind i din altid våde fisse, og lad mig høre om du kunne tænke dig de unge fyre.
Mette lod fingrene glide ind. Der var fri passage, tankerne Lars havde sat i gang i hendes hoved myldrede rundt. Hun så for sit indre øje, den tykke gamle vicevært kneppe sig, de tre unge mekanikerlærlinge der delte lejlighed tage hende på skift, parret med den lille pekingeser nyde hende i en sandwich. Det var så bizart og perverst at hun snart greb ud efter skuffen og trak en større dildo op og fik lempet ind i sit hede indre. Hun kunne høre på Lars, at han sad onanerede. De slubrende lyde var ikke til at tage fejl af. – Åh ja skat, det skal være mig en fornøjelse og se din fisse blive brugt af den ene store pik efter den anden, det er jo det du gerne vil, ikke sandt.
Mette stønnede og bankede dildoen ud og ind igen og igen.
- Lad mig høre dig sige at det er det du vil ikke sandt?
- Jo, stønnede Mette, det er det jeg vil. Og idet hun sagde ordene, spændtes hendes krop og kramperne fløj gennem hendes underliv. – Yahhhhh stønnede hun og vred sig i sengen, - yahhhh.
Hun kunne høre Lars stønne i den anden ende og hårde klaskelyde når hånden gled hårdt frem og tilbage.
- Ja ja ja… stønnede han, og så blev der stille.
- Er du der, hviskede han lidt efter.
Mette hviskede ja, og Lars fortsatte, - så har vi en aftale. Sæt nu maskineriet i gang. Du har jo fri i morgen alligevel, så skriv dem i nat og del dem ud mens folk er på arbejde, hvis du er heldig har du måske den første beretning allerede i morgen aften når vi snakker sammen igen. Sov nu godt skat kys kys.
 

Ja, det er ikke sjovt at skulle undvære sin elskede hele december. Men mon Lars har gennemtænkt sit forslag godt nok. Får Mette nogle tilbud og kan hun vente indtil Lars kommer hjem? Læs den spændende fortsættelse.