Jul og erotik i dobbeltsengen
Julen 2008

Forfatter: Pijay©
2. december

Jeg sexede med servitricen

Mette vågnede ved at hendes PC bimlede, tegn på at der var indgået post.
Hun sprang op og gik over til pc'en. Nå øv, blot et informationsbrev fra Brugsen. Hun slettede mailen og gik tilbage til sofaen. Hun tændte kalenderlyset. Havde Lars dog blot været her, det ville blive en helt anden december uden ham. Det var ikke det samme at sidde alene med kaffe og julesmåkager og se julekalender om aftenen mens kalenderlyset blafrede, som når man var to.

Hun var stadig lidt groggy efter nattens arbejde. Da hun havde talt med Lars om sin drøm, havde han opfordret hende til at sætte gang i noget i blokkene.
Hun havde sat sig til computeren og kl. 05.30 lå der små 100 breve der skulle deles ud til de mange lejligheder.

Kære beboer.
Som en lidt anderledes optakt til julen, har min kæreste og jeg besluttet at udskrive en konkurrence.
Vi tror I er mange derude der har en fræk historie eller fantasi at berette. Hvorfor ikke dele denne med andre men under pseudonym.
Jeg vil derfor gerne opfordre jer til at fortælle om en erotisk oplevelse eller fantasi I har eller har haft.
Send beretningen til mig på mail på nedenstående adresse. Har du ikke computer kan den også puttes i den røde postkassen ved cykelkælderen som jeg har sat op i denne anledning. Beretningerne vil blive publiceret på juleerotik.dk i løbet af december – kommer der flere end Nanna kan bringe, bliver det til bonusnoveller eller historier på Naterotik. Den bedste novelle vil blive belønnet på behørig vis.

Mvh.
En ensom beboer.

Klokken 8 var Mette ude og omdele konkurrencen. Hun bed mærke i, at der faktisk var flere singlemænd end først antaget. Det skulle blive spændende om de havde nogle fantasier de ville af med. Det blev sikkert noget med at de blot ville sperme kvinder i ansigtet. Mette rystede på hovedet, tåbelig mænd, sådan noget ville hun i hvert fald ikke være med til for..
I det samme bimlede computeren igen. Mette styrtede derhen. Det var en mail fra Lars der ønskede hende held og lykke med projektet. Ja ja, tænkte Mette, måske der slet ikke kommer nogen historier. Hun pustede kalenderlyset ud og trak tæppet over sig på sofaen. Hun hørte slet ikke at pc'en bimlede igen 10 min. senere.

Kære beboer.
Det var dog et fremragende initiativ. Man oplever jo ikke så meget her, så det var da en opfordring der ville noget. Du får hermed min beretningen og så håber jeg jeg vinder.

Knus fra
En ensom mand

Den vedhæftede fil:
Så er det atter blevet den første december. Ligesom sidste år går mine tanker uvilkårligt tilbage til forrige første december …
Firmaet havde arrangeret årets julefrokost den dag, da den faldt på en lørdag. Da ingen skulle på arbejde næste dag, var alle blevet inviteret til en Gasthof i Nordtyskland inklusive partner med overnatning og alt betalt. Som den eneste single, der havde takket ja, havde jeg følt mig lidt malplaceret under middagen, og havde prøvet at flirte med den smukke servitrice, men hun havde været som en af de isklumper, jeg havde i min whisky, nu hvor jeg sad alene på værelset og ikke rigtig kunne tage mig sammen til at lægge mig til at sove.
Jeg sad faktisk og havde rigtigt ondt af mig selv, for jeg havde bestemt bemærket den løsslupne stemning tidligere på aftenen, og jeg vidste meget godt, hvad næsten alle parrene lavede rundt omkring på deres værelser …

Jeg blev revet ud af mine tanker, da det bankede på døren. Jeg kunne ikke forestille mig, hvem det kunne være, men jeg fik mig stablet på benene og åbnet. Stor var min overraskelse, da det var hende servitricen, jeg havde forsøgt at flirte med under middagen. Hun stod der i en lang frakke, og trods min befippelse fik jeg inviteret hende indenfor.
Hun sagde ikke et ord, men valsede bare ind på værelset. Da jeg havde fået lukket døren og vendte mig om, kom det næste chok. Hun stod i den modsatte ende af værelset, og nu havde hun åbnet frakken. Hun var iført et nissepigekostume, hvis ellers man kunne kalde en så sparsom påklædning for et kostume. Det bestod af en rød corsage med pelskant, og den var åben ved brysterne, som selv uden understøttelse var faste og strittende. Under corsagen var hun iført et par bittesmå, røde  g-strengstrusser, som også havde en lille pelskant. Hendes lange, sorte netstrømper var på pikant vis holdt oppe af en hvid hofteholder. På fødderne havde hun et par røde, højhælede hjemmesko.
Hun sagde stadig ikke noget, men gjorde tegn til, at jeg skulle sætte mig på sengen. Jeg var ikke to sekunder om at adlyde, og da jeg sad ned, begyndte hun at cirkle med hoften, samtidig med, at hun lod frakken glide ned på gulvet. Hun stillede sig med spredte ben og lod hænderne glide over sin krop, mens hun stødte underlivet frem og tilbage i tydelige samlejebevægelser.
Det var et meget ophidsende syn, og det tændte mig som man knipser til en lyskontakt, og det begyndte da også at rumstere kraftigt i mine bukser. Hun kom helt hen til mig, vendte sig om og bøjede sig forover, så hendes faste balder var lige ud for mit ansigt. Jeg lænede mig frem og mine hænder fandt helt af sig selv op og holdt hendes hofter, mens jeg begyndte at smånappe med mine tænder. Jeg blev belønnet med et lille støn, og min ene hånd fandt vej op ad hendes lår og helt op mod de bittesmå trusser.
Hun var allerede meget våd, så jeg skubbede trussekanten til side og lod en tommelfinger smutte ind i hendes varme grotte, hvor jeg lod den massere hendes g-punkt. Hun stønnede endnu højere, og jeg kyssede og nappede hendes balder som en besat, mens presset i mine bukser voksede til uanede højder.
Pludselig trak hun sig lidt væk fra mig, vendte sig om og gjorde tegn til, at jeg skulle lægge mig ind på sengen. Jeg lagde mig ned, men hun vinkede, at jeg skulle helt ind på sengen. Da hun åbenbart var tilfreds, lagde hun sig på knæ ind over sengen og begyndte at lukke mine bukser op. Jeg var nu helt stiv, og pikken sprang frem, da hun trak mine bukser ned. Hun bøjede sig ned over den, og samtidig med, at hun trak forhuden tilbage, lod hun langsomt hovedet glide ind mellem sine læber. Og jeg skal lige love for, at hun var god til at sutte! Med et fast greb om skaftet, lod hun hovedet glide ind og ud af munden, mens hendes hånd fulgte med i samme takt. Hver gang, hovedet gled ind, lod hun tungen spille hen over undersiden, lige der, hvor man er allermest følsom.
Heldigvis holdt hun et meget langsomt tempo, for ellers ville jeg have sprøjtet i hendes varme mund. Efter et stykke tid, standsede hun behandlingen, og rettede sig op. Jeg så, at hun nu ikke havde trusser på, hun måtte have taget dem af med sin frie hånd, mens hun slikkede mig. Hun skrævede ind over mig, og ganske langsomt lod hun sig synke ned over mig, indtil jeg til sidst var helt i bund i hendes varme indre.
Nu pressede hun underlivet hårdt ned mod mig og begyndte at rokke frem og tilbage på den pæl, der fyldte hende. Hastigheden steg hurtigt, og mine hænder fandt vej til hendes bryster og nulrede de stive vorter. Inden længe rystede hun i hele kroppen, da orgasmen rullede ind over hende.
Hun sad nu helt stille og lænede sig frem. Jeg troede, hun ville kysse mig, men hun lagde hovedet ned på mit bryst og lå ganske stille, mens hun skiftevis spændte og slappede musklerne i underlivet, så jeg fik den dejligste massage af min pik, der stadig stod stiv og strunk oppe i hende. Kort efter rettede hun sig op igen og hævede sig, så min pik lige så stille gled ud af det skønne sted, hvor den havde befundet sig så godt.
Med et stort smil betragtede hun min nu glinsende manddom, før hun atter sænkede sig ned mod den. Jeg troede, at vi skulle fortsætte, hvor vi slap, men hun havde endnu en overraskelse oppe i ærmet. Med et fast greb om min stang, styrede hun den denne gang et lille stykke længere bagud, og jeg mærkede den presse sig mod hendes lille numsehul. Langsomt øgede hun trykket, indtil hovedet smuttede indenfor, hvorefter hun holdt en kort pause.
Det var en helt fantastisk følelse, da hun denne gang sank ned over den. Hun havde spredt benene så meget, hun kunne, og jeg så min pik forsvinde op i hendes bagindgang lige bag ved hendes våde og glinsende skamlæber. Da den var helt i bund, hævede hun sig langsomt op igen, indtil kun hovedet var indenfor, for derefter igen at synke helt ned igen. Sådan fortsatte hun i en langsom rytme, mens hendes ene hånd fandt vej til hendes klit, som hun begyndte at gnubbe hårdt.
Synet var ubeskriveligt ophidsende, og det varede ikke længe, før det begyndte at rykke vildt i min pik. Med et brøl skød jeg mine safter dybt op i hendes numse, samtidigt med at jeg mærkede hendes muskel trække sig sammen om mig i hurtige ryk, da hun kom for anden gang.
Igen sank hun ned over mit bryst, og lå helt stille, mens jeg nussede hende i håret, indtil hun pludseligt rettede sig op og hævede sig, så min nu helt slappe tissemand gled ud af hende. Hun rejste sig op og samlede hurtigt trusserne op fra gulvet og tog den lange frakke på igen. Jeg lå stadig helt kraftesløst på sengen, da hun kom hen og bøjede sig ind over mig igen. Hun lod et hurtigt kys strejfe mine læber, hvorefter hun stadig uden et ord forsvandt ud af døren.

Selvom jeg kiggede langt efter hende, da vi skulle hjem dagen efter, så jeg hende aldrig igen…

Hvad synes du om novellen - skriv din mening til Pijay  HER
Flere noveller af samme FORFATTER

Hvad mon Mette siger til sådan en beretning – og hvem er den ensomme mand. Følg med igen i næste afsnit.