Jul og erotik i dobbeltsengen
Julen 2008

Forfatter: Regn©
3. december

Julefrokosten

- Nå, fik du købt julegaver i går? Økonomichefen var på sin daglige morgenrunde.
Mette måtte erkende, at det havde hun faktisk ikke, men at kalenderlys og julerengøringen dog var blevet gennemført som planlagt. Hun skulle ikke nyde noget af at fortælle, at det var hende, der havde været rundt med opfordringen til at gøre julen lidt mere erotisk i dobbeltsengen, og derfor ikke havde orket shoppingturen oveni.
Økonomichefen hilste rundt på de andre og gik videre.
- Nå da da, han var da i godt humør for en gangs skyld.
- Ja, det må man sige, gad vide hvad det kan skyldes, sagde Mette uskyldigt. Måske hun havde pirret lidt ved hans fantasier og han havde måttet tage et par spillere..  Mette fnisede.
Lars havde ringet hjem i aftes og sammen havde de moret sig med at gætte på hvem den ukendte brevskriver mon kunne være. Han var firmaansat, havde været i Tyskland med firmaet, men det hjalp dem ikke synderligt idet de ikke kendte nogen der havde været det. Der telefonsamtale var endt i hed onani idet de havde leget med tanken om hver især at få besøg af henholdsvis en tjener eller en servitrice og hvad de ville gøre.
Mette kunne ikke vente på at det blev fyraften, og da der ikke var mere at lave kl. 16 pakkede hun sammen og tog elevatoren ned til parkeringskælderen.
- Åh, frøken Nielsen, kan jeg ikke få et lift, min bil er på værksted. Det var økonomichefen der råbte.
- Jo, svarede Mette, - hop du bare ind vi bor jo i samme område, så det er jo ingen omvej.
De snakkede om vind og vejr på vej hjem og langt om længe tog Mette sig sammen. – Det er længe siden vi har set dig så glad og fornøjet er der sket noget.
Økonomichefen rømmede sig, - njaa jeg kom til at læse julereklamer i går og syntes jeg genfandt juleglæden. Jeg tror aldrig helt jeg er kommet over at Lene forlod mig dengang. Julen har været en pestilens for mig lige siden
Mette var lidt pinligt berørt over økonomichefens personlige udreden, måske var det netop hendes opfordring der trods alt havde rippet op i noget.
- Jamen, er der noget jeg kan gøre for dig.. jeg mener, vil du have lidt julesmåkager, skal jeg lave en dekoration…
Økonomichefen lagde hånden på Mettes lår, ubevidst måske. – Nej tak min ven, her kan du vist ikke gøre noget. Han opdagede pludselig hvad han havde gjort og hev hånden til sig. – Undskyld, det var ikke min mening… - Nej, det er helt i orden, pippede Mette.
Hun satte Philipsen af ved hans opgang og kørte videre til parkeringspladsen ud for sin egen blok.
Hun gik omkring den røde postkasse i cykelkælderen. Halløjsa, to breve. Hun skyndte sig op for at læse dem og sende dem til Nanna. Nej, der var ingen breve i indbakken.
Og her er så dagens julehistorie:

--------------------

Kære beboer.
Man går jo og får ideer, af og til, ja endda ofte, har det da stukket mig, at det kunne være spændende at skrive en bog, men jeg har aldrig taget mig sammen så derfor får du nu et par historier om pigen Freja og hendes oplevelser, der er lidt jul i dem så det passer jo meget godt.
Kærlig hilsen Sikkerhedsvagten.

Mette tænkte sig om, Sikkerhedsvagten, sådan en havde man ikke her i blokområdet, men var der nogen der var det via sit arbejde. Hun vidste det ikke men begyndte at læse..

Freja fangede sit spejlbillede i det store glasparti som udgjorde ydervægen i kantinen, hendes korte glatte sorte hår bar tydeligt mærke have været igennem de første 6 timers julefrokost allerede. Hendes klare blå øjne gled hen over hendes lille, let opstoppet næse, som tegnede en fin symmetrisk linje ned over hendes smalle slanke ansigt hvor de spredte fregner, understregede det uskyldige og alligevel frække, udfordrende ung - pige udtryk hun altid blev beskyldt for at have.
Hendes krop så godt ud syntes hun selv, hvilket fik hende til at smile en smule, slank og spinkel dog med en antydning af talje, som hendes tætsiddende, korte røde kjole med hvide nisse border virkeligt understregede. Et bevidst valg. Freja var udmærket klar over at hun hverken havde til gården eller til gaden, hvorfor hun altid valgte sit tøj omhyggeligt ud således, at det understregede det hun så trods alt havde. Det samme gjaldt hendes faste runde bryster, der selv på en god dag ikke var til ret meget mere end en B-skål, men med den rigtige BH og det rigtige tøj sagtens kunne tage sig betydeligt mere imponerende ud.
På samme måde sikrede hun sig altid at hendes tøj og stil var så feminin som mulig, hvorfor hendes lange slanke ben var iført hvide selvsiddende silkestrømper med blonder, hvor kanten akkurat kunne skimtes under det løse skørt når hun dansede. Selvfølgelig brugte hun også højhælede sko, de gav hende lige det ekstra højde hun havde brug for med sine kun 1,65 m.
Hun brugte en del makeup. Mest fordi hun syntes det var sjovt og hyggeligt at sidde og lægge det på, men også for måske et give sig selv et lidt mere voksent udseende. Hendes læber var malet i en let accentueret lyserød, ”moist-look” farve, som hun selv syntes gav hende vildt indbydende og sexede læber samtidig med, at de markerede hendes skinnende hvide tænder.
Hun løb regelmæssigt, gik i fitnesscenter og spillede stadig lidt tennis uden dog at være fanatisk med det men absolut nok til at holde hendes kondition ved lige og ikke mindst holde hendes krop i form, hvilket hun var meget stolt over.
Freja kiggede til siden, hendes hoved snurrede en anelse ved siden af stod Maximilian og var i gang med at sætte shots op på en bakke. Han var regnskabschef, eller CFO som det hed på internationalt, Han blev som en joke, men også med mere end et gran sandhed, kaldt Max Powers i gangene fordi hans initialer var M.P. og selvfølgelig fordi ingen var i tvivl om at det, når det kom til stykket, var ham der bestemte.
Han var vel lidt over de 50, mørkt kort hår med grå stænk. Der var lidt Marlboro man over ham, stærk kæbe og skægstubbe. Ikke usoigneret men nærmere som om det var en del af hans personlige stil, mørke, bestemte men venlige øjne, bredskuldret og høj, ulasteligt men casual klædt i jeans, skjorte med mørkeblå pullover og habitjakke. Meget modebevidst. Han var lidt af en blanding mellem en lidt yngre udgave af Sean Connery og George Clooney, med en stemme som Clint Eastwood og en sarkastisk humor som Bill Murray når situationen tillod det.
Han var den egentlige årsag til at Freja havde fået fritidsjobbet som piccoline i virksomheden. Han var en gammel ven af hendes far, de havde været i militæret sammen og efterfølgende været kolleger af et par omgange.
Freja rødmede da hendes øjne kort fangede hans. Ikke fordi hun burde føle sig forlegen ved at lade øjnene glide nedover ham, for hun kunne tydeligt se han gjorde nøjagtig det samme. Han smilede lidt skævt og spurgte om hun ikke hellere ville med over og ha’ et par shots i stedet for ”det der Smirnoff saftevand”. Freja smilede lidt forlegent, stillede sin halvtomme flaske og uden at sige noget fulgte hun med hen til et bord i hjørnet.

De næste par timer gik med grin, shots, småsnak, dans og folk der kom og gik, efter midnat tyndede det så småt ud i folk, som enten tog videre i byen eller hjem afhængig af alder. Freja blev flere gange opfordret til at tage med videre, men hver gang afviste hun. Hun var egentlig ikke helt klar over hvorfor, hun afslog normalt aldrig byture, men et eller andet i Max’s blik fik hende hver gang til at blive siddende.
Hun var ikke dum og hun fornemmede klart at han bagte på hende, deres samtale blev efterhånden også mere intim, og hele tiden gled samtalen tilbage til sex. Ikke noget ulødigt, mere i form af vage hentydninger, jokes og sjov, men nok til at pirre hende mere og mere. Freja var ikke særligt erfaren. Hun havde selvfølgelig kysset med drenge (og også en pige for nogle år siden) hun havde også prøvet at give både hand jobs og blow jobs, ligesom hun havde ladet et par fyre røre ved hende men hun var aldrig gået linen ud, dette afholdt dog bestemt ikke hendes hormoner fra at arbejde, hvilket kom mere og mere til udtryk nu.
Samtalen fik efterhånden fyret godt op under hende og alkoholen ligeså. Hun mærkede fugten mellem sine ben og den rislende varme der stille og roligt steg op i hendes krop. Hele tiden studerede Max hendes ansigtsudtryk, målte ligesom hvor langt hun var. På en gang var hun særdeles bevist om at han var ved at tale hendes trusser af, på samme tid lod hun sig trække rundt i ringen uden rigtigt at gøre modstand.

Som festen lakkede mod enden tog han hendes hånd og førte hende ud af kantinen og ind i elevatoren. Han sagde ikke noget, styrede hende blidt, men lod hende selv tage skridtende. De steg ud på direktionsgangen, og stadig uden et ord førte han hende ind i et af mødelokalerne og lukkede døren, vendte sig så og lod endnu engang øjnene glide hen over hendes unge, faste krop.
Hendes hjerte bankede, hendes åndedræt var blevet hurtigere, en anelse mere ukontrolleret. Hun mærkede en stille sitren tage til helt nede fra mellemgulvet og helt ud i hendes finger- og tåspidser. Hun var ikke bange eller nervøs, tvært imod var hun godt og grundigt ophidset og følte sig mærkeligt distanceret fra den situation hun befandt sig i, som om det ikke rigtigt var hende men derimod en kåd, fræk og meget liderlig udgave af Freja, som her lod sig lukke inde på en mennesketom etage med en af sin fars bedste venner.
Max lænede sig op af mødebordet, lokalet var kun dæmpet belyst, det man kaldte for power point belysning, mens han langsomt og med let rystende hænder knappede sit bælte op - uden at tage øjnene fra hende. Freja stirrede tilbage, betragtede hans hænder som var det i slowmotion. Hun mærkede sine små brystvorter blive hårde og var pinligt bevist om at hendes tynde kjole ikke ville gøre noget for at skjule dem.
Han knappede langsomt sine jeans op, hans øjne hvilede på hendes unge, faste, struttende bryster, med de pikante små prikker under det lette røde stof. Hans ansigt fortrak stadig ikke en mine, men hans mørke øjne betragtede hende intenst i halvmørket. Hans hænder trak bukserne en anelse ned og løftede langsomt hans lem ud over kanten på hans boxershorts, som Freja sjovt nok hæftede sig ved var Björn Borg.
Hendes mund åbnede sig let og et lille, næsten hviskende gisp, undslap hendes læber mens hendes øjne stirrede på hans store, men velplejede, hånd som nu afslørede hans pik. Den var lang. Længere end hun nogensinde havde set en være - og helt stiv. Hun betragtede årerne der løb langs det opadbuede skaft og gav den et mærkeligt rough look syntes hun, mens hans fingerspidser stille og roligt gled op og ned over den og skiftevis dækkede og blottede hovedet med forhuden mens hans åndedræt langsomt blev tungere.
Hans øjne, som før havde været rolige skiftede langsomt udtryk og blev en anelse dyriske mens de brunstigt åd hendes krop. Hans strøg blev nu hurtigere, mere rytmiske og knap så dybe, som de havde været til at starte med. Han brugte nu hele hånden i stedet for bare fingrene. Hånden så næsten ud til at være dobbelt så stor, som hendes egen men selv den kunne ikke dække længden af hele hans pik. Hun mærkede, hvordan hendes underliv kneb sammen ved synet og endnu et lille næsten klynkende gisp undslap hendes fugtige læber. På en gang gjorde synet af den store, tykke, ujævne mandepik hende næsten bange og på den anden side tændte den hende på et niveau hun ikke havde prøvet før. Hun mærkede et dybt sug i maven og havde det som om hun næsten kunne mærke sine safter pible ud mellem hendes nu utroligt følsomme skamlæber.
Hendes åndedræt synkroniserede sig ubevidst med hans, blev hurtigere i korte små pust. Hans halvt gryntende støn fik hende til instinktivt at udstøde små nærmest opfordrende, æggende, suk. Hun førte sine hænder op til stropperne på hendes kjole og trak dem ned over skuldrene og rullede kjolen ned over sine små faste runde bryster, godt spændt op i hendes push-up.
Hun fulgte hans pik med øjnene mens hun førte sine hænder om på ryggen, knappede Bh’en op og strøg den af armene så han kunne se hvad den gemte. Hun kastede lige et blik ned over dem, hendes små røde brystvorter strittede æggende imod ham og hun førte hænderne op og kælede for bunden af dem, kørte sine håndflader over dem, gøs lidt mens vorterne gned hen over hendes håndflader akkompagneret af et lille liderligt støn.
Max satte farten op, hun lyttede til den lave slaskende lyd der var begyndt at følge hans strøg. han gryntede svagt og slikkede sig grådigt om sin åbne mund, mens hans frie hånd holdt krampagtigt fast i kanten af bordet, så hans knoer blev helt hvide. Freja lænede sig op af døren, hun var helt tør i munden og hendes tæer og fingre summede ligesom hendes hoved gjorde, hun kunne hverken samle sine tanker ordentligt eller for alvor fokusere, i stedet tog hun indtrykkene ind, som en bizar, sløret totaloplevelse mens hun med sine hænder strøg sine bryster, nulrede vorterne og klemte dem.
Hun trak let op i sin løse korte kjole så borterne på de selvsiddende strømper nu tydeligt kunne ses imod hendes bløde, faste lår. Max’s strøg tog yderligere til i styrke og fart mens han bøjede sig mere og mere fremover. Freja stirrede opslugt på det glatte hoved som poppede ud og ind under forhuden og den store hånd, som på en gang rykkede i et, hvad der på hende virkede som et voldsomt tempo og samtidig pressede og masserede på det ujævne krumme skaft.
Hun gispede spagt og tog tre hurtige skridt frem mod ham og sank i knæ lige foran hans arbejdende hånd. Med sine små hænder pressede hun sine spændstige bryster sammen og løftede dem op så de var lige under hans tykke opsvulmede pikhoved. Samtidigt udstødte han et dybt men rungende halvt grynt, halvt brøl og de fulgte begge med øjnene klatten af tyk, hvid, cremet sperm skyde ud af den lille mørke åbning på hans glans. Med et klask landede den ikke på hendes bryster men derimod på hendes kraveben og nærmest skyllede op over hendes tynde hals, efterfulgt af endnu en kraftfuld, tyk stribe som klaskede mod toppen af hendes kavalergang og trillede ned langs sprækken mellem brysterne.
Fire sprøjt blev det til før de sidste tykke, nærmest klistrede spermladninger rislede ned langs hans skaft og fingre. Han hev forpustet efter vejret mens han støttede sig til bord kanten, mens hans hånd stadig strøg op og ned langs det nu glinsende og spermindsmurte skaft og pressede de absolut sidste dråber ud.
Freja kiggede på sine indsmurte bryster, sæden havde fordelt sig pænt ud over dem, løb lidt ned over ydersiderne, men langt det meste var samlet i kavalergangen. Hun holdt brysterne samlet med en hånd og lod en finger fra den frie hånd glide igennem massen, førte den langsomt op til sin mund og strakte tungespidsen ud imod den. Smagen var salt og lugtede en anelse ramt, af mand, men ikke ubehagelig overhovedet, hun sad i sine egne tanker og blev først revet tilbage til virkeligheden ved lyden af Max lynlås som blev lynet op og hans bælte som blev lukket.
Han gik hen og hjalp hende op på benene igen, førte hende blidt ud gennem døren mens hun hev sin kjole op over sine fedtede bryster, hun lod resterne af klatten side synligt på sit kraveben og kunne se at Max ikke kunne få øjnene fra den. Først lige da elevatoren åbnede kom hun i tanke om sin BH. Freja bad ham holde døren og løb tilbage rundt om hjørnet til mødelokalet. Snuppede Bh’en og vendte sig før hun stoppede brat. Hun rullede igen hurtigt sin kjole ned og tørrede med Bh’en sæden fra sine bryster og hals. Og løb så stille ned mod direktionsgangen.
Det var en offentlig hemmelighed at Helle, Max’s sekretær var godt og grundigt forgabt i Max og havde været det i flere år. Hendes skrivebord stod i for kontoret til Max’s, så det ville være højst usandsynlig at nogen andre end Max og hende selv ville komme den vej forbi. Freja smilede djævelsk for sig selv, smuttede indenfor og hen til hendes plads hvor hun hurtigt puttede Bh’en i den øverste af hendes skuffer. Hvorefter hun fnisende løb alt hvad hun kunne ned til elevatoren.
De tog sammen en taxa, ingen af dem sagde noget, Frejas tanker buldrede rundt i hovedet på hende. Det var som om den pæne pige facade langsomt krakelerede og ikke længere gav nogen mening. Der var helt andre ting der nu pludseligt syntes meget mere vigtige for hende og de fleste af de ting var centreret omkring hendes underliv, som virkede meget mere følsomt og krævende lige nu.
Hun steg ud af taxien, kiggede en sidste gang på Max som gengældte hendes blik. Hans øjne viste stadig tydelige tegn på begær, hvilket hun var sikker på hendes egne også gjorde. Hun smækkede døren og gik op mod huset mens hun kiggede op mod den stjerneklare nat. Det stopper ikke her tænkte hun og smilede djævelsk. 

Hvad synes du om Regns novelle, giv din mening tilkende HER
Flere noveller af samme
FORFATTER

--------------------

Mette gispede da hun lagde brevet fra dig. Var det Philipsen der havde skrevet dette, flere ting passe, men de havde ingen piccoliner i deres firma og julefrokosten blev aldrig holdt i selve firmaet. Hun skyndte sig at scanne beretningen ind og sende til Nanna så de andre beboere også kunne læse den. Den anden historie måtte lige vente lidt.

Fløjtende Søren Banjomus, gik Mette i køkkenet for at tilberede aftensmaden.

Er "Sikkerhedsvagten" identisk med Philipsen der tilsyneladende har smag for unge kvinder eller spiller tilfældighederne bare ind. Læs mere i næste afsnit