Jul og erotik i dobbeltsengen
Julen 2008

Forfatter: Schmutzig©
4. december

Tantes julebag

 

- Kunne du tænke dig at have sex med økonomichefen? Kunne du tænke dig at jeg holdt dig og lod ham kneppe dig. Eller du vil måske hellere kneppe med ham når jeg ikke er der?
Mette kunne ikke lide den drejning snakken havde taget. Hun havde nævnt Philipsens hånd på benet, og Lars havde udtalt at han måske var lun på hende i det skjulte.
- Jeg vil ikke have sex med nogen når du ikke er med i det, det ved du godt. Mette gjorde sin stemme mere hård end måske nødvendigt, men det var vigtigt for hende at dette ikke løb ud i sandet og skabte problemer for dem.  – Men du ved at min tillid til dig er stor, så når jeg først ligger der, så tror jeg at jeg gør som du siger, uanset om det så er Philipsen eller Fætter BR.
Lars grinede.  – Hvornår er det, I skal have julefrokost er det ikke den 20.? Mette bekræftede. – Så er vi måske meget klogere til den tid. Er han interesseret, skal du jo blot holde ham hen til jeg kommer hjem, så skal vi nok…
Mette hørte ikke efter, inde i hendes hoved så hun et billede af sig liggende på ryggen med Philipsens store lem i sig. Det rislede i underlivet, for resten, måske havde han bare en på størrelse med en regnorm. Hun kom til at le og måtte fortælle Lars hvad hun fandt så morsom i hans påbegyndte tale om hvad forældrene skulle have til jul.

Efter samtalen satte hun sig til pc'en og kiggede forbløffet på alle de mails der var kommet. Her var da vist til flere dage. Hun valgte én ud. Kiggede på afsenderen. En TT på en Hotmail adresse. Det sagde hende heller ikke noget. Hun læste…

--------------------

- Gider du række mig saltet, nu du alligevel er her? Det står henne ved ovnen.
Hun stod med et piskeris i hånden og havde varme, røde kinder af arbejdet. Hendes tøj var det, han altid tænkte på som hendes køkkenuniform: En tynd bluse med bådudskæring, der viste det øverste af hendes gavmilde bryster, og ærmer, der sluttede over albuerne. Et løst, langt skørt og rundt om maven et professionelt kokkeforklæde, der nåede helt ned til hendes bare fødder. Alt tøjet var selvfølgelig i sort, for, som hun havde sagt en gang, da han havde spurgt, om det ikke var en upraktisk farve, når man arbejdede med mel:
- Jeg kan ikke lave mad i andre farver, det kommer ikke til at smage af noget, hvis jeg prøver.
Hele hendes lille, kompakte krop havde rystet af et af hendes sædvanlige grin. Det var også en af grundene til, at han elskede sin tante: Hun havde et ukueligt humør og der stod altid stråler af varme og glæde fra hende, så han havde glædet sig, da hun spurgte, om han ikke ville blive og hjælpe med bagningen, mens resten af familien tog på sidste øjebliks juleindkøb.
Han tog saltet, og da han skulle forbi hende i det smalle køkken, lænede han sig ind mod hendes ryg, lagde hagen på hendes skulder og sagde:
- Du er altid så sød mod mig.
Hun vrikkede sin krop baglæns ind mod hans og sagde:
- Det er, fordi det er så dejligt at være det.
Hun lugtede godt af sæbe og krydderier og sved og noget, han ikke kunne finde ud af, hvad var. Han snusede kraftigt ind som en hund og snøftede sig rundt på hendes skulder og op i hendes lange hår, som hun havde samlet lidt med to fletninger. Samtidig blev han bevidst om, at hendes bløde balder kurede langsomt fra side til side over hans pik, som begyndte at rejse sig. Og han var ikke i tvivl om, at han gerne måtte, da hans hænder gled frem og rundt om hendes liv og op mod hendes bryster, som han først nu opdagede var lukket inde i en bh.
- Sikket held, at du ikke har mel på hænderne, det kunne give nogle interessante mærker, sagde hun og lo, idet hun lænede sig lidt frem i overkroppen, førte hænderne om på ryggen og hægtede bh’en op.
Han kørte hænderne op over hendes bryster, og efter at have vejet og mærket dem grundigt med håndfladerne, tog han forsigtigt fat i brystvorterne og nulrede dem med fingrene. Hun lagde nakken tilbage og hviskede:
- Det er nogle store abevorter, og de kan godt lide, at man tager ved dem.
Han gnubbede sin stive pik mod hendes store røv, og kneb hende hårdt i brystvorterne, så han mærkede hende give et lille knæk i benene og kyssede og slikkede hende på halsen. Hendes arme gled rundt om hans hoved, og nu kunne han mærke hendes tungespids, først på kinden, så på sine læber og så søgte den ind i hans mund, hvor den blev bred og krævende og mødte hans, og de to slyngede sig om hinanden.
Så tog hun hans ene hånd og førte den ned mellem sine ben, skrævede lidt og han kunne gennem tøjet mærke hende, og hun gnubbede kussen mod hans hånd og klemte sammen med benene, indtil hun kom med et lille fnys og sagde:
- Der er sgu for meget papir på den karamel.
Så tog hun hans hænder væk, skubbede ham lidt tilbage og drejede sig om mod ham og med hurtige og effektive bevægelser løste hun forklædets sløjfe på maven og lod det falde på gulvet. Så rakte hun hænderne op under skørtet, og hendes hænder kom ned med et par sorte trusser, som hun sparkede væk, da de faldt på gulvet. Hun trak først den ene, så den anden arm ind gennem ærmerne på blusen og hev den sammen med en sort blonde bh over hovedet, så hendes hår stod som en glorie. Han fulgte fascineret hendes tunge bryster, mens hun tog armene ned og tog fat i linningen på skørtet og trak det ned, sparkede det væk og rejste sig op, så han kunne se hendes kønshår, som var sorte og fint krøllede.
Meget kort efter kunne han se dem meget tydeligt, da hun skubbede røreskålen og melet til side og satte sig på kanten af køkkenbordet. Hun rakte frem, knappede hans Levi’s op, trak dem og hans underbukser ned om knæene på ham, tog fat i hans pik og begyndte at køre den af på ham. Så stoppede hun brat, slap ham og sagde, mens hun lagde sig bagover og spredte benene vidt, så kussen lå udstillet med sin fine lyserøde farve og hendes kilder, der stod fugtigt rejst og hendes pegefinger, der tydeligt trak trekanten af de små skamlæber væk, så kilderen strittede endnu mere:
- Har du ikke lyst til at smage på mig først? Det er så dejligt, please.
Og nu var hun for første gang helt alvorlig, og uden smil lignede hun en lille pige, der brændende ønsker sig noget, men er bange for at spørge.
Rørt bøjede han sig over hendes skridt og satte næsetippen forsigtigt på kilderen, og mens han blidt nulrede hende, snusede han ind af hendes gode og hede duft, som gik direkte i nosserne på ham og pikken vippede forladt frem og tilbage i blind søgen efter lindring.
Så gjorde han sin tunge bred og begyndte at vibrere med den så langt nede mod kusseåbningen som muligt og prøvede at komme op i hende, og hendes underliv vippede, og safterne fra hende blandedes med hans spyt, og stadigt vibrerende arbejdede han sig op mod hendes klitoris og drejede udenom den og ned igen på den anden side og hele tiden rundt om den uden at røre, til hun til sidst skreg, - Nuuuu, og greb fat i hans nakkehår og mosede sit skridt ind mod hans ansigt, og hendes lår lukkede sig om hans hoved, og hendes kusse kørte underjordisk frem og tilbage, og hans tunge var ved at gå i krampe, og han kørte uden modstand to fingre op i hendes kusse og prøvede, om han kunne matche hendes rytme.
Hun huggede og huggede, og lige da han var overbevist om, at han ville blive kvalt mellem hendes lår, fordi det aldrig holdt op, løftede hun underlivet højt og spændte og dirrede, og der kom sammenbidte lyde ud af munden på hende, og langsomt slappede hun af, og hun lagde en hånd på sit rødplettede bryst og lukkede øjnene.
I samme nu hendes bagdel nåede bordpladen, rettede han sig op og tog et halvt skridt nærmere mod hende, og hendes hånd rakte kyndigt ud og tog fat i hans pik og guidede ham uden modstand ind i sin kusse, og det føltes som at dyppe den i lun creme. Han kneppede løs i en sindssyg fart, og hendes ben spredtes vidt for ham, og hun tog fat under knæene og løftede dem helt op til hovedet, og han stirrede stift på sin pik, der kørte frem og tilbage i hendes store, røde og dampende kusse. Så tog hun en arm ned og satte tre fingre på toppen af fissen, og mens hun kørte den af på sig selv, hviskede hun:
Ja, kom så, min egen. Jeg vil så gerne. Jeg vil så gerne. Kom nu. Jeg vil ha’ det nu.
Og mens hun hviskende dirigerede ham helt op til sin livmodermund, mærkede han, at nu skulle han snart dø, og det var dejligt, og han forsvandt fra sig selv og var kun en stor pik, der kildrede og skød og kildrede og skød og alting slubrede af sperm.
Da han kom til sig selv, lå han med næsen begravet i hendes hår og hørte hende hviske:
- Det var dejligt, men vi må vist hellere nette os lidt. Resten af familien skulle jo nødigt finde ud af, at du har lavet huller i andet end vaniljekransene.

 Kære ensomme kvinde - for det tror vi du er. Det var da et hammerfrækt forslag du kom med med de noveller, så vi strikkede lige denne sammen til dig, så kan du og læserne jo gætte på om den er sandfærdig eller ren fantasi. Uanset hvad du gætter så er min tante i hvert fald god til vaniljekranse  :-)

--------------------

Mette kiggede på historien, mailen og underskriften men intet sagde hende noget, det måtte dog være et par siden de skrev "vi" for de 3 mekanikerelever kunne det i hvert fald ikke være, mente hun. Hun tog endnu en novelle op og læste, smilte og lagde den i bunken af Bonusnovelle.

 

Vil du læse Bonusnovellen "Julius" af Mizze Munther klikker du HER

Kan det være farligt at få flere med i sit sexliv, ja tilsyneladende. Lad os se hvordan Mette griber Philipsen an i de kommende juledage.
 

Hvad synes du om Schmutzigs novelle, giv din mening tilkende HER
Flere noveller af samme
FORFATTER