Jul og erotik i dobbeltsengen
Julen 2008

Forfatter: Marthin©
5. december

Gravfred i Julen

Mette havde arbejdet hjemme denne dag. Der skulle males på kontoret i weekenden, så alle var blevet opfordret til at arbejde hjemmefra hvis det var muligt. Men det var som om at folk, kolleger såvel som kunder allerede var gået på forlænget weekend, måske skulle de til julefrokost rundt omkring. Mette sukkede. I guder hun savnede Lars. Til sidst lukkede hun sin viderestilling til firmaets servere og åbnede i stedet sin private mailbakke. Ingen nye mails, hun sukkede, men der lå endnu en fra i går. Hun printede den ud, tog den med ind til dobbeltsengen og begyndte at læse.

--------------------

Kære udfordrer, for det er vel det du er, når du beder mig grave i mit erotiske liv. Du får hermed en sandfærdig historie, tro det eller ej, en meget speciel oplevelse med en sød kvinde Lise. Jeg er jo godt op i alderen, har mistet min kone igennem mange år, og troede jeg skulle leve resten af mit liv i ensomhed. Min potens fejler bestemt ikke noget men at finde en anden kvinde kunne jeg ikke overskue, men her skulle tilfældighederne så komme mig til gode.

Kh.
Mogens

Min beretning:
Er der noget værre end at stå første juledag i ti graders frost på en større kirkegård og man fryser så fingrene er kroget sammen og puttet ned i lommerne, fødderne føles som står man på bare fødder direkte på jorden og kulden sniger sig op så man krummer ryg og det værste er at man føler at blæren er ved at eksplodere, så man ikke har ret mange minutter før man pisser i bukserne.
Og da jeg havde erfaringen med lige netop denne kirkegård, hvor man diskriminerede mændene, ved at man kun varmede dametoilettet op og undlod at sende varme ind på herretoilettet, så sneg jeg mig hen til dametoilettet og smuttede ind i et stort varmt og behageligt rum, hvor alle seks kabiner var tomme på denne første juledag, jeg hængte frakken på knagen og satte mig på brættet, efter jeg havde ladet mit vand og fik fat i mine cigaretter og sad stille i varmen og røg en stille cigaret og fik varmen i hele kroppen, så jeg følte mig godt tilpas.

Da jeg hørte døren til toilettet blive åbnet og en person trådte ind og tog kabinen ved siden af mig.
Jeg havde for længst slukket cigaretten og røgen og duften af tobak var næsten væk og jeg sad bomstille og lyttede til damen ved siden af, som efter lyden at dømme var en dame på fyrre eller halvtreds år, da hun ikke gav sig tid til at hænge frakken, men bare løftede det hele op og trak bukserne ned og satte sig og den rislende lyd fortalte mig at hun havde været lige så trængende som jeg og med hendes udbrud med, åh det var dejligt at få tisset, det var godt jeg nåede det, fortalte hun mig at hun følte sig alene på toilettet og at hun ikke anede at jeg sad musestille ved siden af og lyttede til hende.
Hun rev ikke papir af rullen for at tørre sig, men på hendes lyde kunne jeg høre at hun kælede med sig selv, hendes stakåndede måde at trække vejret på og hendes åh ja, åh hvor er jeg liderlig, åh ja ja bare ham den store gartner kom ind nu og tog mig bagfra, åh hvor er det bare en skøn liderlig tanke.
Jeg sad og var lige så liderlig som hun, min pik rejste sig i majestætisk højde og jeg gav mig til at gnide på den, jeg var lige ved at komme, da jeg besluttede mig for at gå ind til hende og kneppe hende sønder og sammen i en forrygende bagstikker.

 

Hun blev helt stille da hun hørte jeg rejste mig inde ved siden af og åbnede min kabines dør og bankede let på hendes, rømmede mig og sagde nærmest hviskende, hvis du åbner døren skat, så skal jeg kneppe dig bagfra som du ikke er blevet kneppet for nylig, efter dine egne udtalelser at dømme.
Hun lindede nysgerrigt på sin dør og kiggede ud og så min stive liderlige lanse og uden at vi så ret meget til hinanden og hvordan vi kom i gang, det aner jeg faktisk ikke da det hele gik så hurtigt, men hun stod i hvert fald foroverbøjet ind over toilettet og jeg stod bag hende med min stive liderlige pik begravet i hendes liderlige fisse og jeg kneppede mig ind og ud af hende og hun jamrede sig liderligt og bad mig kneppe hende hårdt, giv mig det hele når du kommer, åh hvor er jeg liderlig og åh ja, mere, mere, knep mig hårdt for pokker..
Jeg hamrede mig ind i hendes dyb og lod min pik stå stiv og strunk inde i hendes bund, trak mig lidt ud for igen at hamre den ind i hende, jeg tog at hårdt fast greb om hendes balder og hun stønnede liderligt, ja ja nu, nu kommer jeg åh ja ja åh hvor er det dejligt, jeg kastede mine safter ind i hendes liderlige grotte og kælede med hende, mens jeg stille lod mig glide ud af hende.

Hun hed Lise og var enke og hun sad altid alene i julen, men fra toilettet og til udgangen fra kirkegården gik hun stille for sig selv og så ned i jorden, en lille smule genert og angerfuld og svarede mig ikke på mine få spørgsmål, men da vi stod ved stoppestedet og ventede på bussen som skulle føre os ind mod byen og den bidende vind blæste iskold vind ind mod os og jeg lagde armene om hendes skuldre og drejede hende rundt, så hun stod i læ foran mig, da så hun op i mine øjne og smilede for første gang til mig og hviskede, skal du hjem og fortsætte julen eller tager du med mig hjem, jeg nikkede og svarede, jeg vil jeg meget med dig hjem Lise, så kunne vi vel holde lidt baghjul sammen, nu da du ikke har haft nogen god juleaften.

Vi sad ved siden af hinanden i bussen og vi havde dårligt kørt fire stoppesteder, før hendes hånd krøb ned mellem mine ben og gled opad låret og standsede ved min gylp.
Lynlåsen gled ned og jeg mærkede hendes varme hånd der sluttede om min halvt erigerede pik, hun pressede sin krop ind mod mig og hviskede mig i øret, er jeg ikke en uartig tøs, jo svarede jeg det er du, men på en dejlig måde, hun hviskede lidt hidsigt, sådan skal du ikke sige, du skal sige ja du er en uartig tøs, okay svarede jeg stille og gentog at hun var en meget uartig tøs, mens hun stadig sad og legede med mit stive liderlige lem hviskede hun stille, vi skal af ved næste stoppested.

Jeg spekulerede så det knagede på, hvorfor hun med sit lidt hidsige udbrud i bussen, bad mig fortælle hende at hun var en uartig tøs, når hun sad i bussen og spillede min pik af i hånden, for selvfølgeligt var det da uartigt, men det var da både liderligt og dejligt for mig og velsagtens også for hende selv, ellers gjorde hun det vel ikke, men jeg fik vel en forklaring tænkte jeg på hele vejen fra stoppestedet og til hendes lejlighed på tredje sal i en mørk opgang uden elevator, på det yderste af Amager.
Hun gik foran mig op ad trappen, så nu var det min tur til at kæle med hendes fisse og jeg indrømmer blankt at jeg blev skrubhamrende liderlig da jeg opdagede at hun ikke havde taget trusserne på, da jeg kneppede hende bagfra ude på toilettet og faktisk havde siddet med bar ende under kjolen på hele busturen og nu havde jeg hele hånden oppe under kjolen og mine fingre masserede hendes fisse, mens hun stadig forsøgte at gå op ad trappen.
Og vi nåede dårligt at smække døren bag os, før hendes kjole var krænget op om livet på hende og hun lynede mine bukser ned og lod mit stift erigerede lem smutte ud i friheden, jeg tog fat om bagdelen på hende og løftede hende op og hun lod min stive liderlige pik glide ind i hendes sjaskvåde fisse samtidig med at hun snoede sine ben omkring mig og jeg gled i bund i hende.
Jeg var stadig i hende da jeg bar hende ud i køkkenet og satte hendes numse på køkkenbordet, lagde mine arme under hendes knæhaser og begyndte at kneppe hende i stående missionærstilling og her fik jeg mine oplysninger om den uartige tøs, da hun med savl i mundvigen stønnede liderligt og lod sine øjne bore sig ind i mine, hvinede og skreg liderligt og stønnede med lav stemme, du skal straffe den uartige tøs med spanskrøret, jeg skal have klø, jeg er en uartig tøs der trænger til opdragelse, åh ja knep mig knep mig hårdt, pisk mig knep mig og lad dig ikke holde tilbage, jeg er din åh ja knep mig hårdt jeg er din uartige tøs der skal opdrages med hård hånd.
Jeg red hende hårdt, hamrede min pik ind i dette vidunderlige våde univers af en liderlig saftig fisse og jeg kneppede hende hurtigere og hurtigere og da jeg startede med at skælde hende ud og love hende klø i hendes bare ende og gøre hende til ar artig og velopdragen pige, så red hun med, hamrede sin fisse ind mod min underkrop og min stive liderlige pik var i hende til roden, da jeg hamrede mine safter ind i hendes fisse og hun skreg og hylede da orgasmerne flåede hendes underliv i laser og hun gled langsomt sammen og skrævede vidt ud med sine lår og smilede til mig og hviskede med et liderligt blik i sine blå øjne, spanskrøret hænger lige bag dig skat.

Jeg vågnede i Lises dobbeltseng og så hendes plads i sengen var tom, jeg drejede hovedet efter lyden, der kom fra Lise, der sad i den lille stol foran spejlet, hendes ben var bøjede og vidt skrævende så fødderne stod ved siden af hende og hendes lyserøde fisse, der var lettere hævet efter nattens vilde ridt stod på klem og Lise sad med en vibrerende dildo og stimulerede sin klitoris og da vore liderlige øjne mødtes, så hviskede hun med en smigrende stemme, jeg er skrubhamrende liderlig skat, nej brølede jeg og kastede dynen af mig og fortsatte, du er skrubhamrende uartig din lille liderlige tøs og jeg kan love dig at det kommer du til at fortryde, når jeg først får fat i dig, for nu skal du fandeme have dig en god gammeldags endefuld i din bare ende.
Hun var en hård nød at knække, hun lå over mine knæ med natkjolen oppe på ryggen og jeg sad med hendes bare ende liggende foran mig og slog hende skiftevis med hånden, ned over begge hendes smukke runde halvkupler og hun havde fået mere end hundrede klask på hver balde før hun forsøgte at vride enden væk fra min straffende hånd, men hun lå som i en skruestik og jeg holdt fast på hende og fortsatte med at smække hendes bare ende og af og til tog hånden en afstikker og gled kælende ned over enden og fortsatte ned til hendes liderlige fisse og kælede fugtigheden frem og slog hende igen i enden og hun begyndte så småt at fortælle mig at hun nok troede at hun var ved at være en sød pige og hun lovede mig at hun aldrig mere ville kneppe sig selv med den dildo.
Men da jeg ikke troede på hende, fordi hun selv var i tvivl, så bad jeg hende om at stille sig i strambuk midt på gulvet og hentede det tynde smidige spanskrør.
Og da hun frivilligt stillede sig op og bøjede sig forover så hun kunne nå omkring sine ankler med begge hænder og fødderne stod let adskilte på gulvet for at holde balancen, så fik jeg et syn for guder, da hendes snævre liderlige fisse som var lettere hævet efter nattens vilde ridt og nu sad lettere åben mellem Lises stramme lår og sad som smilede den til mig. Som stod med det tynde smidige spanskrør og havde venstre hånd liggende på Lises ryg, så jeg kunne presse hende ned i den stilling jeg ønskede hun skulle bibeholde, mens jeg svingede det tynde spanskrør ud i en vid vinkel ud fra kroppen og sendte det retur med al den kraft der lå i min højre arm, så slaget bed sig ind i Lises bare ende og lagde sig på tværs hen over begge balder, som en rødlig hævet linje, der afsatte en sviende smerte i hendes bare ende og fik hendes krop til at forsøge på at slippe fri af mit greb om hendes ryg, som pressede hende nedad og næste slag sad allerede ved siden af det første og fik Lise til at overveje, om hun så småt skulle belave sig på at fortryde sin uartige opførsel med dildoen tidligere på dagen, men inden da, sad der femten striber på tværs hen over begge Lises smukke runde halvkupler, der nu fik hendes dejlige ende til at minde mig om et surrealistisk maleri i mange forskellige farver med den dybe rosa farve som baggrund og de gullige flammer der sad som striber der var brændt ind i hendes bare ende, med den blåviolette farve som langsomt voksede frem og lagde sig beroligende på hendes gemyt, der fik hende til at rejse sig og med tåreblanke øjne, nejede hun dybt for mig og hviskede med lav stemme, undskyld skat, jeg skal nok være en artig pige.
Vi udnyttede selvfølgelig dette skønmaleri, der sad på Lises bare ende og gav hende lystfølelser i sin liderlige fisse, som jeg under hele ceremonien havde besøgt adskillige gange med mine fingre, der kælede for hendes halvstive klitoris og gav mig selv denne liderlige oplevelse det var at smække Lise i hendes bare ende, som fik min liderlige stav til at rejse sig i majestætisk højde og længde og stod stift frem fra min krop, som sammen med mine hænder var ved at flytte Lise fra sin strambuk stilling midt på gulvet, til en mere sikker stilling som foroverbøjet ind over hendes spisebord, hvor jeg stillede mig bag Lises bare ende og deflorerede hendes liderlige fisse.

Lise var opfindsom, legesyg og skrubhamrende liderlig i de fleste af døgnets fireogtyve timer og hun fortalte mig at havde jeg ikke siddet på det toilet og taget initiativet til at kneppe hende bagfra, så havde hun gået ud til én af gartnerne på kirkegården og spurgt ham om han havde lyst til at kneppe hende og hun havde tit siddet hjemme om aftenen og været så liderlig, så hun var på nippet til at gå ned på gaden og finde en tilfældig mand og tilbudt sig for ham, så hun kunne få en ordentlig orgasme og ikke ligge alene og nøjes med sin dildo.

Og da vi efterhånden var kommet frem til tredje juledag som var en lørdag og jeg gerne ville hjem og skifte tøj og Lise ikke havde andet at lave, så planlagde vi at vi kunne tage bussen og køre hjem til min lejlighed, så jeg fik skiftet tøj og hun kunne se hvordan jeg boede, jeg kunne se i hendes smilende ansigt at hun allerede planlagde et eller andet med at jeg skulle kneppe hende og hun smøg sig kælent ind til mig og hviskede mens hun kælede med min pik igennem bukserne, har du også en god seng at kneppe i skat og har du et spanskrør ellers tager jeg et med så vi er helgarderet, fordi jeg tror ikke, jeg kan love dig at være en artig pige i en hel lang weekend.
Nu var der det ved Lise at hun var skrubhamrende liderlig konstant i døgnets fireogtyve timer og jeg kendte hende ikke nok til at jeg vidste, hvordan hun ville opføre sig i et offentligt transportmiddel, så jeg lod hende gå forrest ind i bussen, der denne tredje juledag var total mennesketom og kun havde chaufføren siddende foran.
Men Lise styrede ned gennem hele midtergangen og krøb ind i krogen på bagsædet, hvor hun var delvist skjult af chaufførens spejl og blik og da jeg dårligt havde sat mig på sædet ved hendes side, så greb hun resolut fat i min lynlås og lynede den ned og inden jeg fik gjort mig det klart, så sad hun med mit halvt erigerede lem i munden og suttede slikkede og kælede min stive liderlige lanse, så den rejste sig i majestætisk højde og inden jeg rigtigt forstod hvad det var hun havde tænkt sig, da hun rejste sig og løftede kjolen op og gled ind foran mig, tog fat i min stive liderlige pik og lod sin sjaskvåde fisse glide ned over min stav og hun lod mig komme i bund i hende og sad stille og hviskede, nu kan du kneppe mig mens vi kører ned gennem Nørrebrogade.
Lise klamrede sig til ryglænet foran sig og mine håndflader lå under hendes uartige bare ende og hjalp med til at hæve hende op, inden hun lod sig sænke ned over min stive lanse og sådan sad vi stille og roligt og kneppede hinanden, mens chaufføren kørte stille og roligt ned gennem den mennesketomme Nørrebrogade på denne tredje juledag.
Og da vi nærmede os Jagtvejskrydset så begyndte Lise at mærke sine spæde orgasmer og hun red mig vildt og hurtigt, hævede og sænkede sig i en ekstrem hurtig og liderlig fart, hun hamrede sig ned over min stive pik og hævede sig unormalt hidsigt, så pikken var ved at smutte ud af hendes sjaskvåde fisse og jeg tog fat om hendes hofter og fik modereret hastigheden i hendes krævende fisse, men kort efter vi havde passeret Hillerød gade, så gik det for os og jeg kastede mine safter ind i hendes liderlige grotte og Lise kneppede videre, mens hun stønnede højlydt så jeg bemærkede chaufførens blik i spejlet og Lise jamrede sig og vred sine hofter rundt og kørte sin fisse rundt om min langsomt afslappende pik, der stille gled ud af hende, mens hun stadig jamrede sine liderlige strømninger og orgasmer ud i denne stille mennesketomme bus, som langsomt kørte ind til stoppestedet ved Højbanen, hvor vi rejste os og forlod bussen hånd i hånd.

Jeg tog et bad, barberede mig og skiftede tøj, tørrede badeværelset af og gik ind i stuen, hvor Lise stod med skrævende ben, med ryggen til mig ved vinduet og stirrede ned på gaden, jeg vidste at hun var liderlig så jeg stillede mig bag hende og lod min hånd glide ind mellem hendes flotte lange ben og lod hånden glide op mod hendes skridt, der var sjaskvådt og jeg sagde, du er jo sjaskvåd Lise, har du tisset i bukserne.
Ja svarede hun næsvist og fortsatte, du havde jo blokeret badeværelset og jeg skulle altså tisse, kan du fortælle mig hvad jeg ellers skulle gøre.
Hun strittede ikke imod, da jeg tog hende i hånden og førte hende hen for enden af min skænk, bøjede hende forover så hendes mave og bryster lå fladt hen ad skænkens bordplade, løftede hendes kjole og trak de våde bukser ned, tog spanskrøret og hvislede ud mellem mine sammenbidte v rede tænder, nu skal du få dig sådan en endefuld i din bare ende med det tynde spanskrør Lise.
For du er vel klar over at du har været meget uartig, når du står her i min stue og tisser i bukserne og ikke forsøger at få mig til at åbne døren, så du kunne gå på toilettet, som andre mennesker ville fortrække, frem for at bruge din uartige løsning.
Hun svarede mig ikke, før der sad tyve rødlige striber på tværs hen over hendes bare ende og jeg holdt hende nede med en hård hånd, så kom der et mindre udbrud fra Lise at hun nok skulle rette sig efter mig og da mine slag fortsatte med at mærke hendes bare ende, så gav hun sig endelig da der sad fyrre brede striber og sved hendes bare ømme ende, som var der ild i den og hun tilbød grædende at hun nok skulle være en fornuftig og artig pige og da jeg fortsatte og lod spanskrøret afsætte endnu ti slag ned over hendes bare ende, så brød hun sammen og fortalte mig at hun nok skulle være en sød pige og hun ville så galt neje for mig og takke mig, for sin gode opdragelse.
Jeg trøstede hende blidt og kælede med hendes smukt dekorerede bare ende og lod fingrene glide ind i hendes fugtige liderlige fisse, så hendes krop sitrede af lir og hun skrævede ud og hviskede blidt, tag mig bagfra, knep mig åh ja nu, nu knep mig hårdt, knep mig, pisk mig slå mig, straf mig hårdt, gør hvad du vil med mig, men gør noget, for jeg er skrubhamrende liderlig.  SLUT

Ja, kære udfordrer, her vil jeg stoppe min fortælling, ellers går jeg bare i selvsving, for vi havde mange gode oplevelser sammen på denne måde. Jeg valgte dog at flytte her til Århus og Lise blev på Amager.
Men jeg håber at du og Nanna kan bruge historien.

---------------------

Mette sad og kiggede på novellen. Al den snak om smæk og spanskrør havde tændt hende, det fortalte hendes våde køn så rigeligt om. Det blev en lang og fræk snak hun fik med Lars den aften og et eller andet sted håbede hun, at Lars nu overvejer at købe et spanskrør.
 

Hvad synes du om Marthins novelle, giv din mening tilkende HER
Flere noveller af samme
FORFATTER

 

Kunne denne Mogens være et aktuelt emne, eller er han trods alt for gammel, og hvad med brug af spanskrør, her kunne Mette da komme i kyndige hænder. Læs den spændende fortsættelse i næste afsnit.