Jul og erotik i dobbeltsengen
Julen 2008

Forfatter: Zonker©
6. december

At være julemand

Spanskrør, spanskrør, hun så spanskrør over det hel, små bøjelige spanskrør der sang i luften, når man slog med dem, større tykkere spanskrør der mere susede i luften når man slog med dem, og endelig det tykke spanskrør som mere lignede en kæp.
Mette skreg, da det landede på hendes bagdel. Det var en hel ny ukendt smerte der skar sig igennem huden og dybt ind i kødet. Hun hev efter vejret og blev lige akkurat klar da næste hvin i luften landede på den anden balle. Det gav et spjæt i hele hendes krop ved den direkte smerte. Igen og igen landede spanskrøret. Det ville ingen ende tage. Mettes safter begyndte at løbe i en lind strøm ned af hendes lår.
- Så man står og bliver liderlig, hviskede en hæs stemme, samtidig med at hun mærkede to fingre undersøge hendes åbning. – Det har du da vist ikke fået lov til. Atter susede spanskrøret ned over hendes hale, som efterhånden havde antaget en blåviolet farve på kryds og tværs hvor spanskrøret havde ramt. 200… 300… Den bestemte Herre slog hårdere og hårdere og så begyndte hornene at vokse ud i panden af ham. Mette skreg, denne gang ikke i smerte men i angst.

- Hallo, Mette, er du okay, Metttttteeeeeee.
Mette satte sig op i sengen, og anede i kort tid ikke hvor hun var, før hun blev bevidst om den gentagende kalden. Hurtig tog hun en morgenkåbe på og åbnede døren på klem. Sikkerhedskæden var altid på når hun var alene hjemme. Peter deres nabo stod udenfor i pyjamas og så oprigtig bekymret ud. Oppe på trappeafsatsen stod Jørgen og Anni og så lige så bekymrede ud.
- Gudskelov, Anni slog hænderne sammen, - vi troede…
- Er du okay Mette, Peter så oprigtig bekymret på Mette som nu havde taget sikkerhedskæden af.
- Hvad sker der? Mette kikkede rundt på de bestyrtede naboer.
Peter kiggede forbløffet på hende, - vil det sige du ikke… ikke ved at du har skreget de sidste 5-7 minutter, råbt at det var nok, at du havde forstået. Må jeg lige kigge indenfor og se om alt er okay?
Mette lod ham komme forbi og nikkede til overboerne inden hun gik ind og lukkede døren bag sig.
En halv time senere lukkede hun Peter ud igen, overbevist om at hun heldigvis kun havde drømt. Hun var dog skræmt af, at hun skulle have råbt højt. Peter havde hældt en solid Irish Coffee på hende så hun kunne sove roligt.
Hun satte sig ned og SMS’ede med Lars. Det var måske alligevel ikke spanskrør de skulle lege med når han kom hjem igen.
Hun lavede sig endnu en kop kaffe og satte sig til at læse den seneste fortælling. Skidt med det var midt om natten, det var lørdag og hun skulle ikke op til noget bestemt.

 Kære ensomme beboer. Hermed en lille hilsen fra et aktivt par, du kan jo sige til hvis du vil have besøg af julemanden og hans kone den 24. december – e-mailadressen har du. Frække hilsner Juleparret i blok 3.
NB. Navnene i historien er opdigtede :-)

Mette spærrede øjnene op. Det var da en invitation der ville noget. Spændt gik hun i gang med at læse, glemt var mareridtet om spanskrørerne…

--------------------

Så begyndte det igen. Peter var i lighed med tidligere år ansat som julemand i et stormagasin i det centrale København. Han var faktisk glad for arbejdet, men kunne ind i mellem godt være en smule trist over, at han ikke kunne sikre, at børnene rent faktisk fik de gaver, som de fortalte ham om.
Han havde gennem mange år, haft hundreder af børn siddende på sit skød og hørt på hvad de ønskede sig juleaften og han vurderede forældrene og gættede på om de mon opfyldte ønskerne. Han håbede at forældrene opfyldte ønskerne, men han viste også godt, at nogle børn endte med at blive skuffet.

Nu sad han her så igen på sin lille trone i legetøjsafdelingen og betragtede den næsten uendelige kø af ventende spændte børn. Efter at have talt med små 50 børn, så han pludselig at hans kones søster Hanne stod med sin datter i køen. Han håbede, at datteren ikke kunne
genkende, at det var ham der var julemand.
Hanne kom hen med datteren og julemanden løftede datteren op på sit skød.
Hvad hedder du spurgte julemanden? Rikke, svarede pigen. Og hvad ønsker du dig så til juleaften? Jeg ønsker mig det store Barbie hus.
Så må vi da håbe, at du har opført dig ordentligt i løbet af året og at julemanden får tid til at opfylde dit ønske. Kan du have en rigtig god jul, sagde julemanden. Tak sagde pigen, og hoppede ned fra julemandens skød. Hun tog sin mor i hånden, og sammen gjorde de sig klar til at gå.
Kan du have en glædelig jul, sagde moren og blinkede til julemanden.
Nåh, tænkte julemanden, min svigerinde kunne altså godt genkende mig, men det kunne Rikke heldigvis ikke.

Julemanden blev færdig med sin arbejdsdag og gjorde sig klar til at tage hjem. Han tænkte lidt på svigerinden og på Rikke. Svigerinden var blevet skilt fra sin mand for 6 måneder siden og boede nu alene med Rikke. Hans kone og svigerinden var meget tæt og han havde altid godt kunnet lide sin svigerinde. Mens han klædte om fik han en ide...

Lone, sagde julemanden da han kom hjem. Nu skal du høre, jeg fik i dag besøg af Hanne og Rikke i stormagasinet. Rikke sad på mit skød og fortalte julemanden, at hun ønsker sig det store Barbie hus i julegave. Nu ved jeg jo at det måske er for dyrt for Hanne, så hvad med om Rikke fik gaven af julemanden?
Det er da en god ide, sagde Lone, men har du så tænkt dig at trække i julemandskostumet og besøge Hanne juleaften?
Nej, jeg tænkte at Hanne og Rikke kunne fejre jul med os. Jeg kunne så efter vi har spist og pakket gaver op finde på en undskyldning, gå og så komme tilbage som julemand og give Rikke hendes gave.
Det lyder som en pragtfuld ide, sagde Lone, jeg aftaler med Hanne.

Det blev juleaften og i år var de virkelig heldige. For første gang i rigtigt mange år var der hvid jul. Rikke og Hanne kom på besøg om eftermiddagen og de havde en rigtig hyggelig jul med andesteg, ris a la mande og efterfølgende åbning af gaver. Rikke blev glad for alle sine gaver og hun virkede slet ikke skuffet over, at der ikke var et Barbie hus blandt gaverne.
Ved nitiden om aftenen undskyldte Peter sig og lod som om han måtte gå. Peter skyndte ind i soveværelset og skiftede til julemandskostumet. Han tog fat i sækken, hvor Rikkes gave lå, gik ud af havedøren rundt om huset og ringede på døren.
Døren blev åbnet af Lone og Rikke, og Rikke udbrød JULEMAND!
Ho ho ho, sagde julemanden og sagde god aften Rikke.
Hej Julemand, svarede Rikke.
Du har jo været en sød pige i år Rikke, så jeg synes lige at jeg ville kigge forbi.
Kom indenfor julemand, sagde Lone.
Tak, sagde julemanden og gik med dem ind i stuen.
God aften julemand, jeg hedder Hanne, sagde Hanne og blinkede til julemanden.
God aften Hanne.
Rikke jeg har noget til dig, sagde julemanden og stak hånden ned i sækken. Han trak en stor gave op som han gav til Rikke.
Tak julemand, sagde Rikke og pakkede gaven op.
Nej det er jo Barbie huset som jeg ønskede mig, sagde Rikke, har du set det mor?
Ja, sagde Hanne, det er sandelig flot.
Tak julemand, sagde Rikke igen.
Julemand, har du tid til at blive her lidt og måske få en nisseøl, spurgte Lone.
Ja tak, sagde julemanden, det vil jeg gerne.
Lone syntes nu ikke at de skulle nøjes med nisseøl, men af hensyn til Rikke lod hun som om.
Hun hentede derfor i stedet nogle gode stærke belgiske julebryg, som hun serverede.

Rikke legede mit sit legetøj, og de tre voksne delte flere omgange julebryg.
Da klokken var ved at være 10, sagde Hanne, at nu var det vist tid til at Rikke skulle lægges i seng.
Mor, må julemanden læse en godnathistorie for mig, spurgte Rikke?
Ja, naturligvis - altså hvis han har tid.
Det er i orden, svarede julemanden, skynd du dig at gøre dig færdig, så skal jeg nok komme ind og læse en historie for dig.
Rikke blev færdig med lynets hast, og julemanden læste historie for hende.
10 min efter kom julemanden ind i stuen igen og sagde, at Rikke allerede sov.

Julemanden skulle lige til at skifte, så han blev til Peter igen, da Hanne sagde, at han da godt kunne være julemand lidt endnu.
Hvad mener du med det spurgte julemanden?
Jo, hvad har du til mig spurgte Hanne, kiggede ham ind i øjnene og spredte sine ben.
Ja og jeg kunne da også godt tænke mig at vide hvad julemanden har til mig, sagde Lone med et smil, også hun spredte sine ben.
Øh, hvad fanden, sagde Peter, hvad helvede har I gang i?
Hanne har været uden en mand i 6 måneder nu, og vi har altid begge haft en fantasi om at blive kneppet af julemanden, så nu må du Peter opfylde vores ønske, sagde Lone.
Jamen, jeg kan da ikke bare… sagde Peter.
Jo kom nu julemand svarede begge piger og for at understrege, at de mente det, vendte de sig mod hinanden og begyndte at kysse. Peter var forvirret, men kunne konstatere, at pigerne åbenbart mente det alvorligt, for han kunne se, at pigernes kys blev mere og mere lidenskabelige og de begyndte nu også at tage på hinanden. Peter blev derfor opstemt af synet
og besluttede sig for at blive julemand igen.

Nåh de damer, hvad ønsker De så fra julemanden?
Pigerne slap hinanden et kort øjeblik og kiggede på ham, at du stiller uroen i min fisse, sagde Hanne.
Og hvad ønsker den anden dame så, fortsatte julemanden?
Jeg ønsker, at du skal gøre det rigtigt dejligt for mig og min søster. svarede Lone.
Pigerne vendte sig igen mod hinanden og fortsatte kysseriet.
I må tage tøjet af sagde julemanden ellers kan jeg ikke være jer behjælpelig.
Pigerne rejste sig, fortsatte med at kysse hinanden, men slap hinanden i små pauser, der lige akkurat var lange nok til at de kunne tage tøjet af.
Julemanden betragtede de to søstre. Lone havde han jo se nøgen så ofte før, og han blev stadig opstemt når han så hende. Lone er omkring de 170 cm, hun er slank, blond og veldrejet med faste baller og bryster. Hendes bryster har størrelse som store appelsiner og de sidder stadig
flot på hende. Lones fisse er trimmet med den såkaldte landingsbane.
Hanne havde han ikke set nøgen før, hun har nogenlunde samme højde som Lone, måske et par cm. højere. Hanne er mørkere end Lone, hendes kropsbygning minder om søsterens, men hun har væsentlig større bryster. Størrelsen virker som pomelo frugter, hvis der nu skal
sammenlignes med en citrusfrugt. Endvidere kunne julemanden konstatere, at Hanne var totalt glatbarberet.
Pigerne fortsatte med deres leg foran julemanden, og han kunne nu mærke at der var noget der trængte på og gerne ville ud af hans bukser. Han smed derfor bukserne, men beholdt resten af julemandskostumet på.

Han stod med vildt strittende pik foran pigerne, der stadig kyssede og krammede hinanden.
Nåh, skal de damer så have deres julegave spurgte han.
Hanne kastede sig sultent over hans pik. Hun tog hovedet ind i munden og slikkede og suttede.
Vil du være med søs, sagde hun til Lone.
Lone gav julemanden et stort lidenskabeligt kys og satte sig så ned til søsteren og hjalp hende med at slikke julemandens pik. Julemanden kunne kun nyde det, han mærkede en fantastisk fornemmelse i pikken og han kunne samtidig se to villige tunger der kørte op og ned af skaftet,
hvis de altså ikke lige legede med hinanden. Pigerne slap hans pik og lagde sig i en 69er. Julemanden havde aldrig troet at hans kone havde lyster til en anden kvinde, men nu kunne han høre på hendes stønnen og prusten, at det vist ikke var første gang, at en anden kvinde slikkede hendes fisse. Han kunne også konstatere, ved at se sin kones arbejde med Hannes
glatbarberede fisse, at det vist heller ikke var første gang at hun slikkede en anden kvindes fisse. Lone slikkede og slikkede, hun prøvede at slikke helt ned til søsterens bagerste hul, men hun var delvist låst fast, da hendes egen fisse også var under behandling.
Hun stak et par fingre ind i Hannes fisse, og da hun samtidig sugede sin søsters klitoris helt ind i munden, kunne Hanne ikke holde sin første orgasme tilbage. Hun blev helt stiv, bøjede ryggen og skød underlivet opad. Julemanden synes det var et imponerende syn.
Knep mig, sagde Hanne mens hendes orgasme klingede af.
Lone fjernede sig fra Hanne, og lod julemanden komme til.
Julemanden stak sin pik hen til Hannes fedtede glatte fisse.
Han stak langsomt pikken ind i den bløde varme skede og han mærkede at Hannes skedemuskler strammede omkring hans pik.
Uhm, sagde Hanne, knep mig så julemand!
Julemanden satte tempoet op, men sørgede for at pikken blev trukket næsten helt ud inden han igen stødte den i bund i Hannes fisse.
Lone havde sat sig overskrævs over Hannes mund og mens julemanden kneppede Hanne, kunne Hanne slikke Lone.
Lone synes det var meget ophidsende at se sin søster blive kneppet af julemanden og synet ophidsede hende så meget, at søsterens slikken fik hende til at komme.
Ååh stønnede og råbte Lone.
Julemanden trak sin pik ud af Hanne.
Nu kan de damer stille sig på alle 4 begge to, sagde han.
Pigerne lagde sig på alle 4 og skød røven bagud mod julemanden.
Han tog sin pik og stak den ind i Hanne.
Hun stønnede og sagde at det var dejligt.
Efter 5-10 stød tog han pikken ud og stak den ind i Lones fisse. Lone klemte om pikken og han var lige ved, at have problemer med at holde spermen tilbage. Efter nogle stød, trak han pikken ud, hvilede et øjeblik, hvorefter han igen jog den i bund i Hannes fisse.
Han kunne høre, at Hanne stønnede højere og højere. Knep mig så julemand stønnede hun, stød din fede pik op i min fisse og fyld den med din sperm.
Det var for meget for julemanden, han kneppede hurtigere og hurtigere og han kunne mærke at hans krop nærmest i kramper pumpede spermen ud af pikken og langt op i Hannes fisse.
Hanne hylede og kom samtidig med julemanden.
Julemanden trak pikken ud af Hannes fisse og til hans store overraskelse stod den stadig stiv og strunk.
Han stødte den derfor ind i Lones fisse og fortsatte med at kneppe hende så hårdt som han kunne. Lone blev mere og mere vild, og da hun kom, kunne han mærke at han var klar til at sprøjte igen.
Slik min pik piger, sagde han, hvorefter pigerne lagde sig under ham og skiftevis slikkede og onanerede hans pik. Der gik kun et øjeblik, hvorefter han sprøjtede ud over begge piger.

Tak julemand sagde de to søstre og fortsatte, måske skal vi nu lade julemanden få fred og så tage Peter med ind i dobbeltsengen.
Peter var glad. Han havde for første gang sikret, at et barn rent faktisk fik hvad det ønskede sig juleaften. Han havde derudover gjort 2 liderlige damer tilfredse - måske var det alligevel ikke så trist at være julemand?


Hvad synes du om Zonkers novelle, giv din mening tilkende HER
Flere noveller af samme
FORFATTER

 

Mon parret her kan friste Mette og Lars i deres bestræbelser på at opleve nyt med andre? Eller måske naboen Peter. Læs videre om vores hovedpersoner i næste afsnit.