Jul og erotik i dobbeltsengen
Julen 2008

Forfatter: Mizze Munther©
9. december

Julius og julebadet

- Nå Mette, hvordan går det med Lars ude på søen, har de roligt vejr derude?
Philipsen stod smilede for enden af Mettes skrivebord.
- Ja, han har i hvert fald ikke udtrykt andet, men den snestorm de har meldt er på vej mod Danmark rammer dem i aften eller senest i morgen tidlig, sagde han i aftes.
- Snestorm, nå ja, det har vi jo hørt før, denne gang vil jeg nu se det før end jeg tror det. Men så har du jo ingen at varme dig ved i sengen når det går løs, grinede Philipsen og gik videre.
Bente kiggede forbløffet på Mette da Philipsen var gået. – Hvad pokker gik der af ham, spurgte Bente. – Sådan plejer han da ikke snakke. Tror du det var en hentydning.
- En hentydning, Mette kiggede spørgende på Bente, - hvad mener du?
- Ja, at han måske vil varme dig.
- Nej, Mette slog et skraldgrin op, og kunne med det samme høre at det lød falsk, - det mener du ikke.
- Tja, hvorfor ikke, han er jo single, og på en eller anden måde er du jo også single, ikke?
- Årh hold da op Bente, grinede Mette mens hun pakkede sammen.
- Ja det skulle nu ikke undre mig hvis… Bente grinede højt da de gik ud i firmaets elevator og kørte ned i P-huset.

Da Mette kom hjem lå der en mail til hende:
Kære beboer, jeg kunne se min historie om Julius kom på som bonusnovelle, jeg prøver at sende en mere og se om der ikke skulle være plads på julekalenderen denne gang. Kh. mig.

Mette grinede, jo der var lige akkurat plads i dag hun scannede historien ind og trykkede send, og gik fløjtende ud i køkkenet og satte sig til at trille chokoladekugler.

--------------------

Julius stod lidt og stampede i sneen med de sorte støvler. Det var forbandet koldt selvom han havde sin store røde vams og tophuen på. Han kunne se de var godt i gang med at forberede alt julesulet derinde i det varme køkken. Madmor stod bøjet hen over en hel flæskeside og pigen stod og rørte farsen til de mange gode julepølser. For enden af langbordet sad bonden og mæskede sig i flæsk og kartofler. Julius’ tænder løb i vand - både ved synet af al den gode mad og de to kvinder i køkkenet. Han kunne endnu mindes Milde Milles jomfruelige fisse stramme sig om hans pik, selvom det efterhånden var to uger siden.
Madmor var en stor og frodig kvinde, de store patter gyngede og svingede i takt med knivens gang gennem flæsket. Hans blik gled længere ned over hendes krop, standsede et øjeblik ved synet af hendes røv, der var stor som en ladeport og lårene som nemt kunne klemme livet af enhver ungersvend som uheldigt havde forvildet sig derind. Julius forestillede sig hvordan det ville føles hvis han nu listede sig om bag hende, hev skørterne op og jog sin stive pik ind i hende og tog hende hårdt hen over svinet der på bordet. Det rykkede allerede gevaldigt i hans pik. Han skyndte sig at vende blikket væk - hen på bonden, som nu var færdig med at mæske sig og sad små bøvsende og slumrede.
Julius besluttede sig for, at det måtte være nu der var størst chance for at få husly for natten. Han bankede på bryggersdøren og stampede sneen af støvlerne.
"Glædelig jul i stuen" sagde han da han trådte ind. "Mon der er mulighed for lidt varme og en mellemmad til en farende svend inden han drager videre?" spurgte han lunt.
"Jamen er det ikke Julemanden?" udbrød madmor. "Kom indenfor og smag lidt på julen, et leje for natten kan vi vel også fremskaffe." Joh, det var Julemanden der var kommet til gården, i hvert fald kaldtes han sådan hvor han kom frem. Måske mest på grund af det store hvide skæg og den røde vams. Julius satte sig ned ved langbordet og begyndte at fylde sig med godt øl, flæsk og kartofler. Fedtet og øllet drev ham ned af skægget. Da han var mæt lænede han sig tilbage og stoppede piben, øjnene hvilede på pigen ved bordet. Først nu lagde han rigtigt mærke til hende, han havde jo kun haft øje for madmors brede røv og store patter. Pigen var høj og slank, de unge bryster sad højt og flot i særken. Midjen var smal og videde sig ud i et par smukt formede hofter. De to kvinder var meget forskellige og dog vakte de begge liv i hans pik. Julius listede forsigtigt den ene hånd ind under klappen i de grå vadmelsbukser og gned på den stive pik, mens pigen med ferme hænder æltede farsen til pølserne.
Henne for enden af bordet, gjorde bonden sig klar til at gå til køjs. Uden et ord til tak for maden eller et godnat til sin kone, forlod han de tre i køkkenet. Julius stirrede tænksomt efter ham, han måtte jo være både blind og døv når han sådan kunne forlade sin kone på den måde.
Pigen gik nu i gang med at stoppe farsen i tarmene, hver gang hun havde stoppet et par håndfulde i, lod hun fingrene glide ned over pølsen for at fordele farsen jævnt. Julius stirrede betaget på de ferme bevægelser, hans egen hånd lavede næsten de samme bevægelser under bordet, dog var det ikke en pølse han havde mellem fingrene. Henne ved bordet, var madmor nu færdig med sin flæske side og havde ryddet til side. På komfurilden kogte en stor gryde med vand lystigt og et stort kar var rullet ind på gulvet. Madmor kom hen og stillede sig ved siden af Julius og sagde: "Nu da vi har vandet i kog og baljen fremme, så kan du ligeså godt få dig et julebad Julemand. Dit skæg er fedtet af god øl og flæsk og dine benklæder kunne godt trænge til at blive vasket også, de er fulde af pletter." Meget sigende pegede hun ned på klappen over hans stive pik.
Julius måtte nu smide vamsen, benklæderne - og stod så nøgen foran de to kvinder med pikken strittende ud i luften. Madmor nappede benklæderne fra ham og pegede på den stive pik. "Sørg nu for at få vasket ham der godt, jeg kan se han trænger til en kærlig behandling." Hun vendte sig rundt og begyndte at gnubbe benklæderne i baljen i køkkenvasken. Hendes store røv gyngede fra side til side. Julius besluttede sig for at sætte pikken lidt i blød inden han kravlede i baljen med det varme vand. Et stort skridt bragte ham hen bag hende og med et snuptag hev han skørterne op over ryggen på hende, hun var nøgen under særken. Han pressede hende ned over bordet og hamrede sin store stive pik ind i hendes våde fisse. Igen og igen. Hans hænder fandt de store patter og væltede dem ud over kanten af særken, hensynsløst kneppede han madmor mens pigen stod og så på. Et sidste voldsomt stød, sendte den opsparede ladning langt op i fissen på hende og madmor faldt slapt ned over baljen med vand. Julius efterlod hende med drivende lår og skørter og hoppede tilfreds op i karret på gulvet. Han dykkede langsomt ned under vandet for at rense hår og skæg for fedt og andet der havde samlet sig der. Da han efter nogen tid kom op til overfladen igen, stod de to kvinder i bare særke på hver sin side af ham. 
"Nu skal vi hjælpe dig med at skrubbe ryggen, Julemand" sagde madmor. Og som sagt så gjort. Madmors stærke arbejdsru hænder gnubbede hans ryg ind i sæben, mens pigen tog sig af hans hår og skæg. Med et snuptag hev Julius pigen ned i karret, da hun lænede sig ind over ham for bedre at kunne komme til. De struttende bryster skvulpede rundt i overfladen af vandet da han hev særken ned over skuldrene på hende. Pigen var også helt nøgen under særken, så der var ingen hindringer for Julius’ stive pik da han med et fast tag trak hende ned over den. Da pikken gled helt op, gav hun sig lidt - men sagde ellers ingenting. Julius bøjede sig ned og sugede det ene struttende bryst i munden, han bemærkede at madmor stille kravlede op i baljen og en ekstra hånd lukkede sig om det andet bryst. Forsigtigt skævede han op og så de to kvinder kysse hinanden lidenskabeligt - han vidste nu hvordan madmor tilbragte de lange ensomme aftener når bonden var kravlet til køjs. Madmor gled om bag pigen og lod en hånd glide ned mellem Julius’ ben. Hun masserede hans mosser med kyndig hånd mens pigen red lystigt på hans pik. Vandet skvulpede ud på gulvet, da han med et sidste kraftigt stød sprøjtede sin sperm op i den stramme fisse.
Pigen gled tilbage i madmors arme og ned af hans pik. Madmor drejede pigen rundt så hun kom til at hvile i Julius’ favn. Så satte hun sig tilrette mellem pigens hvide faste lår og begyndte at slikke pigens ømme fisse. Det var ikke første gang, kunne Julius se, pigen vred og vendte sig i hans arme. Stønnende skød hun sin fisse op mod madmors mund, tungen gled ud og ind af fissen - tog små hurtige ture op omkring den lille røde knop, der skinnede ildrødt mellem de krusede sorte hår. Julius mærkede hvordan pikken blev vakt til live igen under vandet. Han rejste sig op i karret og satte pigen ned på kanten, stadig med madmors tunge dybt begravet i fissen. Så stillede han sig ved siden af pigen og førte hendes hoved ned mod sin strittende stive pik. Det var tydeligt for ham at dette var helt nyt for pigen, som jo kun var vant til madmors fisse. Men hun åbnede villigt munden og lod ham få pikken ind i den varme mundhule. Nysgerrigt famlede hun rundt med tungen, cirklede rundt om hovedet og suttede på den som på en sukkerstang, han hjalp hende med at finde rytmen ved at bevæge hendes hoved frem og tilbage.
Ud af øjenkrogen kunne han se madmors leg med pigens stramme fisse, tungen bearbejdede nu kun den rosenrøde knop med små hurtige smæld - som når en hund drikker vand. Hendes fingre gled ind og ud af fissen, hurtigere og hurtigere. Julius kunne mærke at pigen gled ind i samme takt med tungen på hans pik, som madmors leg med fissen. Madmors anden hånd arbejde under vandet, hun gned og gnubbede sin egen fisse. Julius rakte en hånd ned og samlede en af de store patter op, han krammede og klemte brystet og vorten - han kunne høre hun nød det. Pigen, på kanten af karret, stivnede med et i orgasmens kramper og Julius’ pik gled ud af hendes stønnende mund. Hulkende gled hun ned i sin madmors favn, og faldt til ro med munden om den anden af de store patter. Diende sad hun der, mens hun strakte armen ned til madmors fisse. Nu da madmors mund var ledig så Julius sit snit til at få pikken ind i varmen igen. Den erfarne kvinde vidste hvad hun havde med at gøre, tungen for hid og did - malkede hans stakkels ømme pik. Hun sugede ham helt ind til roden og lod ham blive der, mens hun med små synkebevægelser drak hans sperm. Med rystende knæ faldt Julius ned i karret og trak kvinderne ind i sin favn. Pigens leg med madmors patter og fisse var meget effektiv, for i det samme trak madmor sig sammen i orgasmens kramper.
Julius blev i sit stille sind enig med sig selv om det ikke var sidste gang han skulle forsøge sig med et julebad.
Inden daggry den næste morgen, da Julius listede af uden at vække nogen, stak han hånden i lommen på vamsen. Her fandt han en flaske godt øl og en flaske brændevin, en julegave fra bonden. Uden Julius havde set ham, havde bonden gjort som han plejede når kvinderne badede, stået bag hullet i væggen og luret. Tilfreds med sig selv og hvad han havde udrettet, traskede Julius ud af gården og lovede sig selv at de to kvinder atter skulle få besøg af Julemanden næste år.

Sikke en historie – men hvad sker der når snestormen rammer Danmark. Mener Philipsen noget med at ville varme Mette eller er det blot hans måde at kommunikere på. Læs videre i næste afsnit.

Hvad synes du om Mizzes novelle, giv din mening tilkende
HER
Flere noveller af samme
FORFATTER