Jul og erotik i dobbeltsengen
Julen 2008

Forfatter: Mr. De Bond©
10. december

Jul i dobbeltsengen

Radioavisen
Vinden er drejet om i nord/nordvest og har nu kurs mod Danmark. Metrologerne spår at Danmark bliver dækket i en dyne af sne, og vejvæsenet er klar med beredskabet til den kommende snestorm. Der spås allerede nu store trafikale problemer pga. sneen, hvor de offentlige transportmidler vil køre efter bedste formåen, men antagelig med en del forsinkelse for både bus og tog…

Mette slukkede for radioen, lagde den sidste make-up, svingede skuldertasken over armen og smækkede døren efter sig. På vej ned af trappeopgaven kom hun i tanke om, at hun havde glemt at tømme postkassen i går og smuttede lige ned i cykelkælderen.
Hun satte nøglen i låsen. Hold da op, hele 4 breve. Hun låste postkassen og puttede nøgle og breve i tasken, da det ene brev faldt på gulvet.
- Nåååå, det er måske din postkasse? Viceværten kom gående igennem kælderen med affaldsposer.
Forfjamsket puttede Mette brevet i postkassen, - nææh nej, jeg ville såmænd bare aflevere mit bidrag til det gode initiativ, pippede hun med pulsen dunkende helt oppe i halsen.
- Ja, det har mor og jeg også gjort, buldrede viceværten og gik videre, - men hvem hulen mon der står bag? Og gad vide om vi får det at vide til jul? Viceværten fløjtede løs på "Nu er det jul igen og nu er det jul igen" og gik videre gennem kælderen.
Mette blev stående til pulsen atter faldt til ro, låste postkassen op, tog brevet og skyndte sig ud til sin bil.

Midt på dagen listede Mette et brev i lommen og satte sig ud på toilettet og læste denne historie...

--------------------

Jeg vil gerne fortælle en af mit livs bedste julehistorier. Glemt 'Ved Julelampens skær' med 'Sønnen der kommer hjem til jul' eller 'Hvordan det alligevel blev jul hos gamle Ane'. Dette er en julehistorie med vridefitter (sådan kaldte min mor klejnerne), juleknald og 'Højt fra stavens dybblå top'.

Min kone havde været hos sine forældre i Silkeborg fra fredag til lørdag for at aflevere børnene, inden hun og jeg skulle på en tur i Hondaen på 14 dages jule/nytårsferie i Harzen.
Irene elsker at stå på ski. Jeg elsker en lille ski' på i baren, før elskovstid.
Børnene gider ikke ta' med mor og far på skiferie, så de var jublende glade over at holde jul og nytår hos mormor og morfar.
Vi havde haft et par travle måneder med at få klargjort en større ordre. Nu var den afleveret til speditionsfirmaet, alle papirer udfyldt. Alle tilladelser i orden. Betalingen garanteret af Statens Udviklingsfond, så der var ingen som helst grund til at frygte, at ordren ikke skulle blive betalt prompte.
Den slags giver ro i nervesystemet.
Foran os to uger, hvor der nok skulle blive brug for alle de kræfter, en mand kan lægge i at nyde sin smukke og sprælske kones yndigheder og give hende al den nydelse, hun var blevet snydt for i afvigte arbejdsmåneder. Jeg var indstillet på at give los på al den sammensparede urkraft, som havde samlet sig i lystcentret efter en hektisk tid, hvor der ikke var blevet tid til erotiske tanker, endsige erotiske øvelser.
Var der ro i nervesystemet, var der des mere uro i jernet, da jeg fredag styrede hjem for at slappe af. Nå, en enkelt aften foran fladskærmen og en enkelt nat alene i dobbeltsengen kunne jeg vel nok klare. Jeg vidste, at der var stensikker ugenert Irene-fisse de næste 14 dage og nætter. Det havde hun hvisket mig øret, da hun kyssede farvel: - Vi vil nyde, at mor og far passer børnene. Jeg trænger så helvedes til dig!  havde hun sagt og bidt mig i øreflippen.
Jeg kørte Hondaen i carporten, låste efter mig og gik ind.
Lisbeth, vores unge pige i huset, havde kørt rullebaren ud ved den indendørs swimmingpool. Så snart hun hørte mig, rejste hun sig fra drømmesengen, vrikkede hen til flaskerne og sagde:
- Du vil vel ha' noget koldt, Poul?
- Ja tak, Lisbeth! En kold øl og så en 'whisky on the rocks'... Skulle vi to så ikke bare spise ved køkkenbordet. Vi er alene to. Ingen grund til den store opdækning.
- Fruen har stillet det hele klar. Når du vil spise, kan jeg være klar med 10 minutters varsel.
Irene, min kone er en velskabt, liderlig brunette på 35. Flotte selvbærende patter, en fræk pariserrøv og trods to børn en snæver, spændstig lystkanal. Hun havde kun ét minus den aften: Hun var hos mine svigerforældre i Silkeborg.
Lisbeth, vor barnepige, var 19, lyshåret, fræk opstoppernæse, til daglig en øjedragende kavallérgang i ofte ret frække kjoler. I dag var kavallérgangen til luftning. Både min kone og hun går altid topløs ved swimmingpoolen. Vi har ingen hæmninger i vores lille familie.
Lisbeth havde ét fortrin frem for min kone: Hun var lige nu og her!
- - -
Vi springer frem til lørdag middag, hvor Irene var kommet tilbage, smilende og glad. Vi havde besluttet at vente med at køre til solen ikke stod så højt på himlen. Jeg kom intetanende ud til de to piger ved swimmingpoolen. De nød solen topløse, liggende på hver sin solseng.
Jeg bemærkede ikke, at Lisbeth var rød i hovedet som russisk salat. Derfor kom Irenes ord helt bag på mig:
- Jeg véd godt, at I to har kneppet sammen i nat. Lisbeth har indrømmet det!
Ja, det da ved Gud, vi havde. Og jeg havde ikke haft den mindste dårlige samvittighed. Sikker på, at det ville min kone aldrig opdage. Her er det, jeg undrer mig: Hvordan fungerer kvinders sjette sans. At den havde fungeret her, var der ingen tvivl om. Heldigvis var der ikke noget med, at hun ventede på svar: - Jeg har sagt til Lisbeth, at hun kan betragte sig som fyret, hvis hun ikke går ind på mit krav.... og du skal vide, at jeg vil skilles på stedet, hvis ikke også du går ind på det!
Nu blev der en pause. Hvad fanden siger man i den situation? Der var nærmest kun en mulighed:
- Og hvad går det krav så ud på, Irene?
- At I gør det det igen. Lige nu. Mens jeg ser på det... Og hvis der er mere end ét skud i bøssen, vil jeg have det andet... Og jeg vil være med i hele legen... for også jeg synes, at Lisbeth er dødhamrende lækker! Jeg vil både sutte pik, slikke fisse og have min klit og mine skamlæber slikket af jer begge til den store humørmedalje!
Chokket lagde sig hurtigt.
Pikken rejste sig lisså hurtigt.
Pigerne smed solsengmadrasserne ved siden af hinanden på flisebelægningen.
- Af med badeshortsene... Så er der serveret!... Tag for jer af retterne, udbrød Irene.
To minutter efter kyssede, krammede og lirede Lisbeth og jeg, skarpt overvåget af Irene, som hvilende på den ene albue betragtede os. Et halvt minut efter mødtes Irenes og mine fingre i Lisbeths lyse pubeshår, og Irene suttede Lisbeths ene teenagebabs, mens min frie hånd tog sig af den anden. Irenes og mine øjne mødtes. Jeg kunne ikke lade være med at kysse hende og hun mig. Hun var helt vild i blikket.
Så rykkede jeg ned mellem Lisbeths lår og tog fat på den tungekæl, vi havde trænet så gevaldigt i hele natten. Jeg labbede teenagesafter i mig og gav lange, bløde slik tilbage til gengæld for hendes drivende safter.
Min stiverik gjorde det lidt besværligt at ligge på maven.
På min egen vel at mærke. Det gik straks lettere, da jeg rykkede opad Lisbeths.
Min tunge trak våde cirkler op ad Lisbeths brune mave, dvælede ved navlen og fortsatte op til hendes store, dejlige ungpigepatter, som jeg hele natten havde benyttet mig af på det groveste ved med hænderne at trylle kavallérgangen frem og lade min ynglekæp divertere sig mellem de bløde kloder.
Vorherre har sørget for, at når læberne mødes foroven, mødes skamlæber og pik forneden.
Irene førte begge hænder ned og trak Lisbeths skamlæber fra hinanden, så 'petermand' ikke kunne undgå at finde glædeskanalen.
Så snart den var i hulen, tog Irene fat i Lisbeths ben og førte dem rundt om min midje. Jeg gik i bund med et lystent grynt, opmuntret af vellystens lyde fra den rygliggende husalf.
Havde jeg ikke vidst bedre, ville jeg have troet, at dette her var noget, de to havde aftalt. Men så godt kendte jeg Irene, at det ville hun aldrig have nedladt sig til. Så tungekysses de to piger som om de var vant til den slags. Min pik hamrede løs i ungpigefissen.
Sådan fortsatte vi nogle minutter. Safterne steg, og lige da jeg troede, at nu kunne jeg ikke længere holde noget tilbage, trak Irenes ferme hånd min pik ud af den varme Lisbethhule, drejede sig ned og tog javertussen i munden.
Efter alle skabningens regler, skulle jeg nu have fyret kanonen i Irenes mund. Men situationen var så uvirkelig, at der indtrådte en forandring i mit lystcenter. Nosseposen holdt spermen i sig, også selv om Lisbeth gjorde sig de største anstrengelser for at få munden fyldt med sæd. Så drejede Irene sig en smule, så hun kom til at ligge skrævende over Lisbeths mund - og nu tog fanden ved de to suttende kvinder. Lisbeth slikkede fisse på Irene. Irene suttede pik på mig - og solen bagte ned over den kneppende, noget ulige trio.
- Du har beordret os til at kneppe, udbrød jeg. Så skal du ikke forhindre mig med din mund. Min kone slap pikken med et svup og førte den igen tilbage i lastens teenagehule. Igen hamrede jeg løs i pigebarnet.
Pludselig kom Lisbeth med en lang, lyksalig klagelyd.
- Nu har HUN fået udløsning. Nu er det din tur, Poul.
Der skulle ikke mange hug til i den snævre teenagefisse, før jeg mærkede den opsparede sæd tvinge sig vej op gennem sædstrengen.
Så kom jeg.
Den blev ved og ved og ved at pumpe urkraft fra sig, dybt oppe i sin mørke nydelsesgang. Irene affandt sig med at være nummer 2.
Hun lå igen på albuen og så på mine balder, som skiftevis strammedes og slappedes for hvert skvæt, den afleverede lige syd for den 19-årige livmodermund.
Da det langsomt tog af, greb Irene min pik med den ene hånd, vendte sig lidt, så hun kunne komme op på knæ, og så blev der ikke givet tid til andet end hurtigt stillingsskift. Jeg trak pikken ud af Lisbeth, fór op på knæ og hamrede det endnu stive skaft i bund i Irenes kusse, som formelig sugede den til sig.
Enten kan en mand kun én gang - så må han have en pause - eller også er den der lige med det samme, klar til tur nummer 2.
Heldigvis var det sidste tilfældet denne gang. Jeg fik hænderne omkring Irene, fyldte mine hænder med fuldmodne bryster, nulrede brystvorterne mellem tommel- og pegefinger, trak i dem og hamrede samtidig løs i Irene til... til... ja, mon ikke det var til den store humørmedalje?
Jeg mærkede, at der igen blev sat en granat i spermkanonen. Klar ved affyringsrampen... Men jeg ville sikre mig, at Irene nåede.... Det gjorde hun. I det himmelske øjeblik, jeg mærkede at hun nærmede sig lykkens tinde, gjorde jeg det samme - og så 'kom' vi begge to i samme sekund.
- - -
Vi lå udmattede på madrasserne. Lod fingrene lege på hinanden alle tre. Tilfredsstillede. Det blev Irene, der brød tavsheden:
- Lisbeth, hviskede hun med en stemme, jeg kun kendte alt for godt. En kvinde, der ikke kan få nok.
- Lisbeth! Gå op og pak det nødvendigste. Du skal med os på juleferie i Harzen! 

--------------------

Mon historien er skrevet af viceværten, og troede han på hendes historie om at hun blot skulle aflevere sit bidrag i postkassen. Læs med igen i næste afsnit.
 

Hvad synes du om Poul Simons novelle, giv din mening tilkende HER
Flere noveller af samme
FORFATTER