Jul og erotik i dobbeltsengen
Julen 2008

Forfatter: Anni Mela©
12. december

Julefrokost med familien

Vinden hyldede udenfor. Alle veje var lukkede, busser kom kun, når en sneplov kørte foran, og tog var indstillet midlertidig. Kl. 14 var firmaets server gået ned og Mette havde i stedet kastet sig over de mange noveller der var tikket ind de seneste dage.
Hun sad ved computeren og læste et nyt indlæg da det ringede på døren. Mette kiggede igennem dørspionen og åbnede døren på klem.
- Hej Mette, Philipsen sagde at du havde brug for hjælp.
Udenfor stod 2 unge gutter.
Det dæmrede for Mette, at det måtte være de unge mekanikere som Philipsen havde omtalt.
- Ja, kom indenfor. Vil I have en kop kaffe?
De takkede ja og satte sig i stuen.
- Hold da kæft, er det dig der står bag de frække historier? Nicolai kiggede på teksten på Mettes computer.
Mette grinede, - nej da, jeg kopierer dem bare og sender til min mand ude på Nordsøen.
- Nåhhhh grinede Nicolai, så får I lidt distancesex sammen?
- Distancesex?
- Ja, du ved, tirrer hinanden og lirer op til fælles udløsning mens man snakker i telefon.
Mette rødmede man svarede ikke.
- Er du ikke ensom, når manden er på Nordsøen hele tiden, ville Toke vide.
Mette erkendte at det da naturligvis var et savn og et lidt specielt liv at være kærester med en borebisse.
- Men kunne I hjælpe mig med min bil, Mette måtte afværge flere nærgående spørgsmål.
- Jamen vi tror du skal have et helt nyt batteri i, hvis du nu giver os nøglen til bilen og f.eks. kører med Philipsen, ja det har han sagt vi bare kunne sige til dig, på mandag, så kigger vi lige ud forbi firmaet, når vi har fyraften og prøver at sætte et nyt batteri i den.
Efter yderligere en kop kaffe, smuttede de unge fyre igen. Og Mette lænede sig med ryggen imod døren, i et forsøg på at dæmpe sin puls. Det var tæt på de havde afsløret hende, og deres nærgående spørgsmål var også gået lige i hendes nedre regioner. De var ret tiltalende, det kunne hun ikke komme ud over, og for sit indre så hun dem tage sig på skift. Unge mænd var ret så virile, så det kunne blive det helt store. Hendes hænder gled ned over brysterne der stivnede, videre ned til skridtet. Hun skyndte sig ind til sin pc, tog sine bukser af, og læste videre mens hun lod fingrene lege i skridtet.

--------------------

Så var det allerede tid igen, tid til julestress, julegaver, overskredet budget i banken og de langtrukne juledage, hvor man ikke skal andet end at spise og ligne en der syntes det er livet at sidde rundt om et bord med flere ansigter man ikke har set siden sidst man sad der.

Jeg tog mine nye jeans på, mine baller gyngede lidt da buksekanten lige smuttede henover den bløde runding, jeg satte mig foran mit spejl, kiggede mig selv i øjnene.
Åhhh. Jeg gad ikke til det der juletamtam. En hel dag med hylende unger, der ville ha' dit og ha' dat, en hel eftermiddag med bedsteforældre der lige skal rode rundt i hvorfor pokker jeg ikke har nogen kæreste endnu, og hvis jeg havde, hvorfor jeg dog så ikke tog ham med, og sådan kunne jeg blive ved, tåbelig mennesker bliver ikke mindre tåbelige af, at det bliver jul, og at man hælder flere liter gløgg og snaps i dem.

Men slippe det, kunne jeg jo heller ikke, for det ville give et større ballade, end det bøvl der ville være der.

Jeg fandt mit make-up frem, overvejede lige kort om det var i år jeg skulle lægge den helt store maske på, men valgte så at lave en pæn og naturlig make-up.
Jeg rejste mig, børstede mit hår igennem og slog det rundt om en hårpind så det sad løst i en knold, trak forsigtigt min top over den nye mørkerøde blonde-bh, og fik dermed lavet en flot kavalergang smukt pyntet med en halskæde. Stak fødderne i et par hvide gummisko med små glimtende sten på siden. Tog min mobil og min pung med penge og kørekort i og forlod så min lejlighed, med retning mod min mors hus, og hele den pukkelryggede.
Det er nu ikke, fordi der er noget galt med min familie, men det er mere det med, at man sidder der, julefrokosten er godt i gang, alle har drukket lidt, og stemningen bliver mere og mere løssluppen, og inden længe er der lavet flere aftaler, end nogen kan huske dagen efter. Aftaler om, at nu, skal vi også til at se hinanden noget mere og bla bla ... og hvert år ender det med at man igen sidder foran hinanden og konstaterer, at det så heller ikke var det år, man lige fik tid til at mødes.
Det var bidende koldt udenfor, min brystvorter stivnede nærmest omgående, da den kolde vind ramte mig. Jeg slog armene om mig, og gik hen til bilen. Der var frost på ruderne, selvom klokken var omkring 2 om eftermiddagen. Jeg fandt med halvfrosne fingre mine nøgler, som jeg knap så kløgtigt havde puttet i lommen på de stramme jeans, satte nøglen i døren, men den sad fast, jeg kunne ikke rokke den ud af stedet.
- Argh sådan noget pis! råbte jeg. - Det er sku da utroligt, og så lige i dag, blev jeg ved.
En ældre mand hørte mit brokken, og kom hen til mig.
- Skal du ha hjælp? Spurgte han forsigtigt og spørgende, jeg vendte mig om og kiggede så lige henover en lille mand, der stod lidt foroverbøjet, med næsen lige ud foran min bryster, der faretruende struttede og truede med at prikke hans øjne ud.
- Ja, meget gerne, hvis du vil, smilte jeg og rakte ham nøglen. Han tog imod den, og gik forbi mig, jeg kunne dufte hans aftershave.
Han fumlede lidt med nøglen, men gav så op.
- Vi må lige hente flasken ovre i min bil, kommer du lige med??
Han kiggede op med rare bedstefar øjne. Jeg nikkede og fulgte med den lille krumme mand.
Vi kom hen til hans bil, en 4-dørs hvid en af slagsen, han trykkede på nøglen, og bilens lygter blinkede, han åbnede bagdøren, og pegede

- Vil du være sød at tage den, det er den blå sprayflaske, jeg kan ikke rigtigt når den helt derovre.
Jeg gik frem og stak armen ind i bilen, men kunne ikke se nogen flaske.
- Hvor henne skal den være, sagde jeg med hovedet langt inde i bilen.
- Den er nok trillet under sædet. Mumlede han med en lidt hæs stemme.
Jeg stak armen under sædet, men stadig intet. Jeg satte mit knæ på bagsædet for at jeg bedre kunne komme til at se ordentlig efter.
Pludselig mærkede jeg to hænder på min røv. Jeg blev forskrækket og rejste mig hurtigt op, med det resultat, jeg slog hovedet op i biltaget.
- Av for helvede, hvad fanden har du gang i dit gamle svin, råbte jeg så højt jeg kunne, tog mig til hovedet og mærkede bulen vokse med samme hast som på tegnefilm.
- Undskyld, det må du virkelig undskylde, sagde han og så meget ked ud af det. Jeg fik næsten ondt af ham.
- Kunne du bare ikke lade være? sagde jeg med en snert af drilleri i stemmen og kiggede direkte på ham.
Han kiggede på mig og rystede på hovedet.
- Nej, den stramme røv i de bukser, det kunne jeg ikke lade være med at røre ved, du må meget undskylde, det var ikke for at gøre dig fortræd.
Jeg smilte skævt, og steg ud af bilen.
- Det er ok, jeg tager som et kompliment, men nu hvor du alligevel har bilen åben, kunne du så ikke køre mig? Jeg mener, som en slags betaling, for at rage på min røv!?
- Jo, jo det kan jeg nemt sagde han, - hop ind!
Jeg gik om på den anden side af bilen, og steg ind.
Han satte sig, en lille hund sad i vinduet og nikkede til mig i takt med bilen bevægelser.
Jeg tog min telefon og ringede min mor op.
- Hej mor, det er mig. Ville bare sige jeg er på vej, men bilen ville ikke starte… Min mor ævlede om anden, sildene og snaps, jeg tvivler på hun overhovedet hørte, hvad jeg sagde, så jeg afsluttede samtalen med, at jeg ville komme så hurtigt, det overhovedet kunne lade sig gøre.

Bilen satte i gang, og jeg gav min nye chauffør adressen, og vi kørte.
Der gik lidt, inden samtalerne gik let og glidende, jeg fandt ud, af at han hed Jens, og hans far var gammel lokofører fra før krigen og ja, sådan blev han ved, og jeg hyggede mig egentlig. Det var dejligt afslappende at sidde her, mærke bilvarmen, der efterhånden var så, lun at jeg måtte trække min jakke af, der duftede af ”Old Spice” i hele bilen og Jens fortalte om gamle dage, julen var ej heller den samme, dengang var familien samlet hele julen, alle dagene, og ikke bare som nu, hvor man knap ser hinanden.
Bilen stoppede, og jeg så mig omkring.
- Øhh hvad skal vi? sagde jeg og kiggede på Jens.
- Jeg vil ha betaling for turen, sagde han og smilte.
- Betaling? Jeg kunne mærke hvordan jeg med bange fornemmelser prøvede at orientere mig om hvor jeg var, så jeg kunne flygte ud af bilen og finde hjem. Men jeg var lost!! Jeg anede ikke hvor vi var.
Jens klappede på hans lår.
- Læg din hånd her, din fine varme hånd. Han tog min hånd og lagde den på sit lår, jeg ville flytte den, men han lagde hånden over min, klemte den lidt. Med fingrene begyndte han at kæle for min hånd og min arm, han kørte fingrene hele vejen op af min arm, og videre op til min skulder, og helt op til mine læber. Her lod han fingrene glide løst rundt, det føles mærkeligt, næsten som om det summede i mine læber.
Han holdt blikket fast i mine øjne. Jeg forsøgte at rykke mit hoved væk, men han fulgte bare med.
Jeg hviskede med en klump i halsen at han skulle stoppe, jeg kunne mærke hvordan tårerne pressede sig på.
Han stoppede et kort øjeblik, han så på mig.
- Jamen jeg ville ikke gøre dig ondt, søde pus. Vil bare gerne mærke dig. Må jeg ikke nok det?! Jeg har været alene i flere år, og den røv du er født med, er bare så dejlig. Hjælp nu en gammel tosse. Jeg be'r dig.
Jeg sagde ingenting, jeg var forvirret, jeg var den ene side skræmt men også smigret af hans ord, og ja, det var jo også et stykke tid siden jeg havde fået noget frækt.
Uden at tænke over det, åbnede jeg munden lidt, og fangede hans finger med tungen. Snoede den om hans finger og suttede på den. Som var den en af de der sukkestokke, man hænger på juletræet.
Det virkede, næsten med det samme knappede han sine busker op, og en bule viste sig i de hvide bomuldsbenklæder.
Stille lod jeg min hånd glide frem og rørte med fingerspidserne ved den hårde bule, det dunkede i den, varmen fra hans skød spredte sig, jeg begyndte at massere blidt og i en fast rytme. Han lod fingeren glide ud af min suttende mund og ned langs mine bryster der ikke var blevet mindre stive, trods der efterhånden var varmt nok i bilen. Hans fingre nev hårdt i min stive brystvorte og slap den så hurtigt igen, mit bryst gyngede let, inden han igen greb fat og nev.
Han gjorde det et par gange, min brystvorte blev øm og varm, det var faktisk dejligt, jeg lod mine fingre glide op af hans mave, ville gerne mærke det lem der lå skjult, han stoppede min hånd, trykkede den mod hans mave og holdt den fast der, mens hans anden hånd nu var nået ned til min lille trekant. Han pressede sin hånd ned mellem mine ben og gned frem og tilbage skiftevis med bøjet og strakte fingre. Det føltes næsten som om han allerede fingerkneppede mig dybt og dejligt. Jeg kunne mærke, jeg blev varm og fugtigt.
- Kom herover, sagde han og skubbede sædet bagud. Jeg satte mig mere op, og kravlede så lidt besværet over gearstangen og over til ham.
- Stop! sagde han, - du skal trække bukserne af først.
Jeg lod mig dumpe ned i mit eget sæde igen, trak mine busker ned, fik skoen af og bukserne helt af, og kravlede så tilbage mod ham henover gearstangen. Jeg lod mig glide ned mellem ham og rattet, kunne mærke det nederste af rattet, trykke mod min lænd. Jeg greb om bulen i Jens´ bukser og fandt let og ubesværet hans varme lem frem. Det var nu ikke det største lem, jeg havde set, men det var varmt og dejlig frækt. Jeg klemte om det og begyndte at bevæge hånden op og ned i så lange stød, det var muligt. Han stønnede stille og fortalte mig, at det var så længe siden, han havde mærket en mis om hans lem.
Jeg så på ham, ville gerne prøve hans pik.
- Hvis du lover mig, du ikke gør mig gravid, må du gerne kneppe mig, sagde jeg liderligt med hæs stemme.
- Jeg vil ikke gøre dig gravid smukke. Skal nok sige stop inden jeg kommer.
Jeg smilte og kyssede ham i lange våde tungekys, mens jeg rykkede mig tættere på hans stive lem, jeg holdt om roden, trak min trusse til side og slog hans pikhoved mod min våde pirrende klit, og til sidst lod jeg mig glide ned over ham. Hans varme lem føltes dejligt i min mis. Stille bevægede jeg mit underliv i små cirkler og ryk. Med dansende bevægelser red jeg hans pik. Hans øjne strålede som en lille drengs, jeg nussede ham på hans halvskaldede isse, og trykkede mine bryster i mod hans ansigt. Han snuste dybt ind og stønnede højere.
- STOP, søde skat, ellers springer jeg oppe i dig, sagde han pludselig. Han skubbede mig væk, over mod mit eget sæde. Jeg fik lige sat foden over på gulvet ved mit eget sæde, og stod nu med et ben på hver side af gearstangen. Jeg rettede min trusse, og gned på min mis, uden på trussen.
Jens tog fat i mig, og pressede mig ned mod gearstangen, knoppen pressede hårdt mod min mis, jeg blev glad for jeg lige denne dag havde valgt at tage trusser på, stoffet var det eneste der holdte mig over gearstangens store sorte knop.
Jens tog fat i min trussekant og trak trussen til side, trykkede mig så længere ned. Det føltes, som om jeg skulle sprænges, det hårde tryk og Jens der blev ved med at lægge vægt på mig, jeg så på ham.
- Jeg tror ikke jeg kaaaaaaa… åhhhhhh! I samme nu, gled jeg ned over gearstangen, den fyldte min mis helt ud, det var så hårdt, frækt og gjorde lidt ondt på en og samme tid. Jens lænede sig over til mig, bed mig i brystet, uden på tøjet, og løftede min trøje op så han bedre kunne komme til.
- Knep den søde, sagde han, inden hans mund sugede sig fast om min bryst, han havde vippet ud fra Bh'en. Jeg begyndte at ride den store hårde stang, først stille, men efterhånden som fugten tog til, satte jeg farten op. Jens lænede sig tilbage, og fandt sit lem frem, sad nu og spillede den af til synet af mig, der kneppede hans gearstang, knoppen på gearstangen gjorde mig liderlig, jeg syntes den var over det hele, jeg red den hurtigt og kom længere og længere ned over stangen for hver gang jeg forsøgte. Der gik ikke længe, før jeg kom, saften drev ud af min mis, ned over gearstangen, jeg stønnede højt og liderligt.
Jens kunne mere, hans ene hånd spillede lemmet hurtigt og hårdt, mens den anden hånd rørte og pirrede min klit, han suttede på sine fingre og smilte tilfreds.
Han rykkede godt i pikken og kom i en tyk stråle ud over rattet.
Jeg stønnede stille og bukkede mig frem, og lod min tunge pirre den våde salte top. Jens stønnede frækt og greb fat i mit hår, så min hårpind faldt ud. Jeg suttede liderligt og dyrisk på det stive lem, han var ikke større end jeg kunne suge ham helt til roden. Smagen fra hans sæd var varm og salt. Jeg slikkede hele vejen ned af skaftet, og lod tungen slikke de frække dråber af. Hans lem blev langsomt slap igen, og da jeg den sidste gang sugede det ind i mine mund og slap det igen, faldt det fladt ned på hans mave. Jeg rejste mig lidt kyssede hans mund og hviskede.
- Kunne du li' det?
an nikkede og kyssede mig tilbage.
Jeg fik mig rejst op, og lod mig igen dumpe ned i mit eget sæde, sad lidt og sundede mig, kiggede over på Jens, der nu var i gang med at gøre rattet rent med vådservietter.
Jeg trak mine bukser på igen, fik skoene på, og inden længe kørte vi igen. Jeg lagde hånden på skødet af Jens, og klemte stille.
Snart var vi fremme hos min mor, og jeg takkede for turen, med alt hvad det nu indebar, og gik indenfor.
Indenfor var stemningen allerede høj, min søsters unger hylede, fordi der kun var to kræmmerhuse på mormors juletræ og de var tre unger.
Min tante sad og sang samme med min morfar, julesalmer, så de kunne dem til når den store dans skulle stå.
Jeg krammede min mor, der glad og smilende gav mig ansvaret for at skære flæskestegen ud.
Tiden gik og maden blev spist, generelt meget hyggeligt, maden blev taget ud af bordet, og snakken gik lystigt.
Pludselig fik min far ”blikket” i øjnene, jeg vidste hvad det betød, min søster vidste det, det er nemlig det samme blik hvert eneste år, siden vi begge var små piger.
- Hov! Hvad var det, sagde han med en stemme der fangede min søsters ungers opmærksomhed.
Vi lyttede alle samme, ikke en eneste lyd kunne vi høre, men min far gav ikke op.
- Hør! Er det ikke klokker?? Ungerne lyttede nu med øre der var på størrelse med en elefants.
Og svagt kunne der nu høres klokker, de kom tættere og tættere på.
Og inden længe bankede det på døren, far rejste sig langsommeligt og gik han til døren, ungerne fulgte med, og for første gang var de helt stille.
Far åbnede døren.
- Hoho hooo, er her nogen søde børn og voksne herinde??? Lød en mørk stemme.
Ungerne jublede og lyden brød løs,
- JULEMANDEN! Skreg de i munden på hinanden, og alle grinte.
Jeg stivnede for mig var det ikke julemanden, for mig var det.
- JEEEENS!

Hvad synes du om Annis novelle, giv din mening tilkende HER
Flere noveller af samme
FORFATTER

Tror Nicolai på at Mette blot sender noveller ud til Lars, og er de to gutter nogen hun har lyst til at have sex med.
Læs videre på den spændende novelle i næste afsnit.
Husk der i dag og er en rigtig fræk Bonusnovelle: Altergang,til dig fra Regn - find den HER