Jul og erotik i dobbeltsengen
Julen 2008

Forfatter: Marthin©
14. december

Langt ude på landet

Mette lå på sengen og stirrede op i loftet. Igen og igen tænkte hun på hvad der var sket i går.
Først og fremmest at hun havde siddet og onaneret i sofaen i stuen, så at hun havde fået øje på Peter der kiggede ind over terrassen og ind på hende. Atter rødmede hun ved tanken. Hun havde siddet der med tøjklemmer i bryster og dildoen dybt begravet i skødet. Så Lars, der via telefonen havde kommanderet hende til at gå ind til Peter og bede ham gøre arbejdet med hendes lidenskab færdig. Hun havde gjort som han beordrede, trukket i en morgenkåbe, stukket tøjklemmer og dildo i lommen og banket på.
Hun hørte skridt bag døren hvorefter den blev åbnet. Mette stønnede ved tanken om at hun nu skulle byde sig til. En dame i 50'erne åbnede døren, kiggede på Mette. – Ja, hvad kan jeg hjælpe med? Forfjamsket havde Mette mumlet lidt inden hun svarede halvkvalt, - undskyld jeg har en pokkers hovedpine som ikke vil gå over, tror du Peter har et par panodil han kan undvære. – Nu skal jeg spørge ham, svarede kvinden, - han er lige ude og hænge vasketøj op på terrassen. Lidt efter var hun kommet ud med 4 panodil og ønsket Mette god bedring. Mette var styrtet ind til sig selv, havde ringet Lars op og sammen havde de grinet så tårerne løb i stride strømme. Lidt efter satte hun sig til computeren og læste 3 noveller. Nedenfor får du første afsnit. 2. Afsnit kommer som Bonusnovelle den 15 og Bonusnovelle den 16. December.

--------------------

Der var engang, langt, langt, ude på landet en godsejer, som havde arvet godset, efter sine forældre, men det var meget, meget længe siden og han havde efterhånden fået sat skik på det, dengang fallerede gods.
Da han arvede godset, hørte han at der ovre i Brovst, sad en herremand, han havde en datter og hun, var giftemoden, hun var ingen skønhed, men der var en medgift på tretusind rigsdalere, så godsejeren lage et brev i postkassen, til herremanden i Brovst og da herremanden så hvad brevet indeholdt, åndede han lettet op, og snart blev der holdt stort bryllup.
Og når godsejeren senere tænkte på sin bryllupsnat, så morede han sig, for han huskede at da han kom op i sovegemakkerne og var liderlig og hans brud stadig sad med alt tøjet på, sagde han til hende. Hvis ikke du ligger nøgen henne i sengen, med spredte ben og en våd kusse, når mit tøj er taget af, så skal du bo hos fodermesteren, resten af dit liv og hans datter skal ligge i min seng.
Aldrig havde han set så hurtig en afklædning af én af det bedre selskabs damer og med den fart hun lå på lagenet, da han lidt senere sad mellem hendes ben og tog sit stive lem i hånden og pressede den ind i hans kone Elvira og pumpede på livet løs, så sagde han, kan du lide at blive kneppet af en godsejer skat og hun jublede Ja, ja, ja, ja, og han sagde, da han omsider havde fyldt hendes kusse og hans pik igen var stille og rolig, - Når vi kommer hjem på godset, så tager du dig af alle mændene og deres afstraffelse og hvad du ellers har lyst til, og jeg tager mig af pigerne og damerne, så slider vi ikke så meget på os selv, ikke Mor, og det syntes Elvira lød skide smart og liderligt, fordi så fik hun lidt forandring. 

Men i de gode gamle dage, langt, langt ude på landet, da var de meget overtroiske og oppe på godsets loft, der boede nissen og hans kone og hvis ikke man stillede et stort fad grød op og holdt det ved lige, fra november til februar, så skete der ting og sager.
En nisse kan se alle mennesker og det de laver, men et menneske kan ikke se en nisse, men den nisse der boede på godset, han var videbegærlig og nysgerrig men hans kone var mere glad for at være hjemme i den lille varme nissebolig oppe på godsets loft, så nissen rendte altid rundt for sig selv og kom hjem og berettede for konen, hvad han havde set og når han så noget liderligt, så prøvede han det samme på nisse konen, men hun var ikke lige så liderlig som nissen, så hun fik tit for meget pik, så hun fandt på en historie, med hovedpine, så blev hun fri for at blive kneppet.

Elvira var glad for at ride, fordi hendes storesøster havde lært hende, at når hun tog sine stramme ridebukser på, og ikke havde underbukser på indenunder, når så hesten gik i skridt og hun bevægede sin krop som man skal, når man rider på en hest, så gnavede saddelhornet opad kussen og det var så liderligt at hun fik den ene orgasme efter den anden.
En dag hun ville ud at ride, hørte hun nogle lyde fra én af boksene, da hun så efter, hvad det var, så hun en høj ung mand, én af karlene, stå inde i en boks, med et stift skaft i hånden, det mindede hende om det kosteskaft hendes mor slog hende i enden med som lille pige, men nu så hun at han stod med sin stive pik og spillede den af i hånden og så blev hun både vred og liderlig og sagde med høj stemme, du der svinemikkel, du kommer op til mig klokken tolv, så skal du få din straf, dit møg dyr, ud og pas dit arbejde og læg den der væk i dine bukser, har du forstået. Han sagde ja.

Nissen kom hjem meget sent den aften og han var dødtræt og sulten og hans kone havde været så bange for at han var kommet til skade, så hun var meget glad for at han endelig kom, mens hun varmede hans grød, sagde han, jeg har været igennem en kædereaktion i dag mor, men du får kun at vide hvad jeg har oplevet, hvis du smider dine bukser og vi lægger os bagefter, så jeg kan vise dig hvor højt jeg elsker dig. Ja, ja, det taler vi om, lille far, sagde hun.
Nu skal du høre, godsejerfruen så én af karlene stå, med sin stive tissemand i hånden nede i stalden i formiddags, så skulle han op og straffes hos hende klokken tolv, der sad jeg og så hende slå ham i hans bare ende, ti slag med ridepisken og bagefter trak hun sine bukser ned og han kneppede hende bagfra i hendes store liderlige kusse, og hun skreg og hylede så det var en gru at høre på, men da hun slog karlen i enden, så var der ikke en lyd. Men da godsejeren hørte at hans private staldkarl havde fået klø af hans kone, så gik han op i deres sovegemak og skældte hende ud, du må ikke straffe mine private mænd, sagde han, og så måtte godsejerkonen op at stå med bøjet ryg, og godsejeren slog hende de ti slag i hende store brede bare ende med det spanskrør, han bruger på pigerne, når de har været uartige. Og hun hylede og skreg endnu mere, end da hun blev kneppet, men det ville godsejeren heller ikke, hun lå med enden i vejret og græd. Så troede jeg at jeg skulle hjem til dig skat, men godsejeren gik ned i stalden og kaldte på karlen, har du kneppet min kone i dag spurgte han karlen. Ja, Hr. Godsejer, hun sagde jeg skulle. Nu skal du trække dine bukser ned knægt og smage mit spanskrør, for du skal kun høre på hvad jeg siger, og du skal ikke kneppe min kone, har du forstået knægt? Ja, hr. godsejer, og han stod med sin stribede ende, fra ridepisken og fik endnu ti slag, med spanskrøret, men da skreg han også, for det gjorde mere ondt i enden end med ridepisken. Så trak han bukserne op og gik over i køkkenet til kokkepigen, Erna. Du skal have en ordentlig omgang klø med den store grydeslev, hent den Erna. Hun hentede grædende den store grydeslev. - Jamen hvad har jeg arme menneske da gjort, siden jeg skal smækkes i min bare ende med en grydeslev. Joh ser du, vi skulle mødes i stalden klokken elleve, men du kom ikke, og så stod jeg der, med min stive tissemand, og det så Fruen, og jeg har fået to gange ti slag i min bare ende fordi jeg stod der, så det er din skyld Erna. Buk dig ned og løft din kjole op og træk dine bukser ned, så skal du få ti slag i din bare ende, har du forstået Erna. Åh, ja, men det er lille Ullas skyld.
Ulla, Erna råbte på Ulla, kom her ind din modbydelige møg tøs, træk dine bukser ned, du skal have en endefuld i din bare ende, fordi du ikke kunne passe køkkenet i formiddags. Og så var det Ulla der fik sine ti slag med grydesleven. Hun havde så ondt i enden, at hun gik op i bryggerset og trak sine bukser ned og kølede enden i drikkevandstruget og så kom godsejeren forbi i det samme og så det, og hun skulle bede Erna om at komme op til godsejeren, for på det gods, var der kun én, der måtte slå andre i enden, og det var ham.
Da Erna havde fortalt godsejeren sin historie, sagde han, her på godset er der kun én der må straffe jeres numser og det er mig, har du forstået. Ja, svarede hun, og han fortsatte med et smil på læberne, han ville skabe lidt jalousi nede hos de unge mennesker, du har jo fået smæk, kan jeg se, så skal du bare betale tilbage, fordi din forlovede staldkarlen, fik klø af min kone, men så kneppede din forlovede min kone, og nu knepper jeg så dig, så kan du sige til ham at han er en utroværdig mand at være forlovet med. Og godsejeren stak sin stive pik ind i unge Ernas snævre fisse. Men ved du hvad lille pige, nej Hr. godsejer, joh, svarede han, når du går nede i køkkenet og er liderlig og gerne vil smage lidt kølle, den fineste slags, fordi min kølle er adelig, hvorimod din forlovedes, kun er en fattigmands pik, så kommer du bare her op til mig, så skal jeg hjælpe dig og så slipper du også for at få smæk i din lille runde numse og han tav stille, mens han kneppede hende godt og grundigt igennem.

Nissens kone var faldet i søvn, med bukserne nede om haserne, han forsøgte, men nej? 
Han sagde til sig selv, alle har i dag fået kusse, eller pik, men jeg har en pik, men får ingen kusse.
Sent om aftenen, da nissen var oppe for at tisse første gang, var ved treogtyve tiden, han var jo en gammel mand, selv om han stadig var viril og kunne den der lille leg, sommetider endnu bedre, end dem han så, af menneskenes unge mænd, der dårligt havde fået pikken ind i pigens fisse, før de klaskede sammen og spurgte hende om hun fik noget ud af det, hver gang svarede de, ja, skat du er den dygtigste elsker, jeg har været i seng med, men nissen sagde hver gang, du er jo fuld af løgn dame, ham i går, var sgu da noget bedre og det viste sig da også, når manden skvattede i søvn med et lille veltilfreds smil på læberne, så kom aktiviteten i gang i de små senge, med fingre, dildoer, massageapparater og der gik en rum tid før der var ro.
Men denne aften så han konen stadig lå med bukserne nede om haserne og da han havde været ude på nisse wc et, så tænkte han på om hun ikke frøs, fordi sneen væltede ned udenfor, han sagde kom herover i min seng skat, her er varmt, konen opdagede at hun frøs, trak sine bukser op og skiftede seng, trak dynen op under næsen og skubbede ham ud, da hun krummede sig sammen.
Så måtte han varme den kolde seng op, uden sin kone, hun er sgu klogere end mig, tænkte han, da han så sneen vælte ned, over landskabet, her lang, langt, ude på landet, i de gode gamle dage.
 

Hvad synes du om Marthins novelle, giv din mening tilkende HER
Flere noveller af samme
FORFATTER