Jul og erotik i dobbeltsengen
Julen 2008

Forfatter: Lene H.©
15. december

Sort jul

- Ja, så bliver det spændende at se om drengene kan få bilen i gang i dag.
- De mente det var batteriet der var stået af. De kommer og sætter et nyt på i eftermiddag, så jeg regner med at være kørende til fyraften.
Philipsen lod hånden glide over på Mettes lår, - ellers siger du bare til søde, så skal jeg gerne køre dig hjem. Philipsen satte atter hånden på gearstangen og gearede ned. Der var stadig masser af sne på kørebanen, men med tungen lige i munden og med jævn fart, var det muligt at komme igennem.
Mette ringede Lars op inde fra et mødelokale. - Jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre, da jeg kørte med Philipsen i morges, lagde han hånden over på mit lår igen.
- Næste gang kan du jo tage nederdel på og sprede benene, når han gør det, og så se hvad han gør. Vil han dig, fortsætter han, mener han ikke noget med det, lægger han slet ikke mærke til det. Men nu er det på tide at du tager dig sammen.
- Hvad mener du skat.
- Inviter de unge fyre med hjem efter fyraften. Trænger du ikke til at blive kneppet sønder og sammen, når nu Peter ikke kunne gøre det.
- Jeg vil hellere at du er her, hviskede Mette.
- Jamen det er jeg nu engang ikke, så du kan lige så godt finde ud af om det er noget for os. Inviter dem hjem på middag i morgen aften som tak for hjælpen, ingen trusser, lårkort nederdel og en gennemsigtig bluse så de kan se dine gyngende bryster uden bh.
- Lars...
- Kom nu skat... vis dem hvilken fræk og lækker kone jeg har!
- Jamen, hvad nu hvis...
- Det skal nok gå skat, de kan sikkert give dig så meget pik at du hverken kan gå eller stå.
Mette stønnede, hun mærkede hvordan safterne allerede begyndte at sive forneden. Hun sluttede samtalen af med at love Lars at hun nok skulle forsøge sig som forfører, hvis han virkelig mente det. Og det lovede han hende at han gjorde. Med røde kinder gik Mette ud til dagens arbejde, det var som om det lige pludselig ikke kunne blive fyraften hurtig nok.
Til fyraften stod Toke og Nicolai og ventede på hende ved bilen.
Vrikkende gik hun hen til dem.
- Så er De kørende Frue.
Mette lod en finger glide hen over kinden på Nicolai. - Skønt drenge, hvordan kan jeg takke jer.
Drengene kiggede på hinanden, det var en helt anden kvinde en hende de havde talt med den anden dag. De tøvede, - njaaeee....  og gik i stå.
- Må jeg byde på øl og pizza i morgen aften.
- Det er en aftale Frue, grinede de begge.
Meget senere sammen aften lå Mette og onanerede ved tanken om de unge fyre, samtidig med hun læste dagens novelle...

-------------------- 

G

itte skuttede sig i decemberkulden. Det var fredag før jul, hun var på vej hjem fra sit arbejde som sekretær på advokatkontoret og skyndte sig hen ad Østerbrogade. Bussen var – som sædvanlig – forsinket og i stedet for at stå og fryse ved busstoppestedet, havde hun besluttet sig til at få varmen ved at gå. Vinden pressede mod hendes ryg og hun var glad for pelsen. Hun havde arvet den efter sin mor, der ikke længere kunne passe den, og hun nød dens sorte, elegante stil. Derimod kunne hun godt have brugt noget mere praktisk til benene end den stramme, sorte nederdel og de højhælede sko, der passede så dårligt til snevejret. For tredje gang vrikkede hun om på højre hæl i sneen, der nu var begyndt at lægge sig i faner hen over fortovet. Hun ærgrede sig over, at hun ikke havde ventet på bussen, mens hun humpede videre.  

L

idt længere fremme så hun det varme lys fra en café strømme ud over det snedækkede fortov og hun besluttede sig for at få varmen indenfor. Hun åbnede døren og gik ind. Det eneste bord, der var ledigt, var et lille rundt i det ene hjørne, og hun fik kæmpet sig frem gennem mængden af gæster, der fyldte den lille café. Hun dumpede ned på stolen og fik åbnet pelsen. Hun tog handsker og hue af og hendes lange, lyse hår faldt ned over hendes skuldre, mens hun kiggede sig omkring efter en tjener. Den eneste, hun kunne se, var en ung pige, der havde travlt ved bardisken.  

Æ

rgerlig rejste Gitte sig for at kæmpe sig frem til disken, men en ung, sort mand ved bordet ved siden af, stoppede hende, mens han rejste sig. ”Nu skal jeg. Hvad har du lyst til? Cacao til at give varmen – og måske med lidt cognac i?” Han smilte ned til hende og hun kunne ikke lade være med at smile tilbage. ”Tak. Det vil være dejligt.” Han nikkede og gik op til bardisken.  

D

a han vendte tilbage med hendes bestilling, fumlede hun med sin pung for at betale ham. ”Det er min omgang,” sagde han med endnu et smil. ”Nej, det er virkelig alt for meget,” sagde hun, mens hun så på hans sorte ansigt og de hvide, stærke tænder. Hun mærkede en kilden mellem benene. En af hendes stærkeste fantasier var netop sådan en neger, der …Hun skubbede tanken til side og fandt penge frem, men han ville ikke tage imod dem. ”Jeg har lige gjort en god forretning. Det er faktisk derfor jeg er herinde. Jeg havde aftalt at mødes med nogle venner for at fejre det, men det ser ud til, at vejret har forsinket dem.” I det samme ringede hans mobiltelefon og han tog den samtidig med at han så lidt undskyldende på hende. ”Det er Mark.” Hans stemme var dyb og han talte dansk helt uden accent. Mens han talte i telefonen, havde Gitte lejlighed til at kigge nærmere på ham. Han havde drejet sig lidt væk fra hende, mens han talte i telefonen, og hun lod sit blik glide ned over ham, mens hun registrerede hans påklædning. Han var høj, slank og velklædt. Tøjet kunne tyde på en forretningsmand, lidt konservativt men med et strøg af afslappet velvære, som en mand, der hviler i sig selv. Hun nød sin kakao, mens han talte. 

E

ndelig var han færdig og klappede mobiltelefonen sammen, samtidig med at han satte sig. ”Undskyld afbrydelsen,” sagde han. ”Det var mine venner. De kommer ikke. Deres bil vil ikke starte i det her møgvejr.” Han så ærgerlig ud, så Gitte fik ondt af ham. ”Det var da synd for dig,” sagde hun og så beklagende på ham. Pludselig lyste han op. ”Jamen, når en dør lukkes, så er der en anden, der åbnes. Må jeg ikke byde dig på middag?” Han så glad på hende og hun kunne ikke lade være med at smile. ”Det ved jeg ikke rigtigt,” sagde hun, men hun havde allerede besluttet sig til at sige ja. ”Vi kender jo ikke hinanden!” Han rejste sig igen og rakte hånden frem. ”Mark.” Hun tog den og sagde ”Gitte.” ”Jamen, nu kender vi så hinanden. Hvad siger du? Kom nu! Jeg har lige tjent en mindre formue på en god handel og jeg er nødt til at fejre det. Det er så trist at fejre det alene!” Hun lod som om hun overvejede hans tilbud, men inderst inde vidste hun godt, hvad hun ville. ”Okay,” sagde hun, ”Men kun hvis jeg må lave maden. Jeg bor lidt længere nede af Østerbrogade og jeg er ret habil i et køkken.” Han lagde hovedet tilbage og lo. ”Fedt. Jeg vil meget hellere smage din mad, men jeg giver vinen.” De gik hjem til Gittes lejlighed efter at have købt ind i en Irma på vejen. 

L

åsen bandt en smule, da hun låste døren op. Hun gik ind og holdt døren for ham. Han kiggede sig omkring, mens hun tog hue og vanter af. Så åbnede hun pelsen og han var hurtig til galant at tage den af hendes skuldre. Hans fingre strøg tilfældigt over hendes nakke, da han tog pelsen, og hun følte en sitren i sin krop. Hun vendte sig mod ham og kiggede op i hans øjne. Pludselig var middagen glemt og hun klemte sig ind mod ham. Han lod pelsen falde på gulvet og holdt hendes ansigt i sine sorte hænder, da han kyssede hende. Hans tunge fandt vej ind mellem hendes læber, og hun kunne ikke holde en lille stønnen tilbage, da hans hænder gled ned af hendes arme og rundt om hendes liv. Han løftede hende op og gik ind i lejligheden. Hun sukkede og lagde sit hoved mod hans skulder, mens han fandt frem til soveværelset. Forsigtigt lagde han hende ned på sengen og hun strakte sig veltilpas på satinsengetæppet, mens hun så på, at han tog sit overtøj af. ”Mere,” sagde hun og blev overrasket over, hvor hæs hendes stemme var blevet. Han kiggede forførende på hende og begyndte at tage skjorten af. Hans bryst var hårløst, sort og stærkt. ”Tag det hele af!” På trods af vintervejret udenfor følte hun sig som en plantageejer i slavetidens USA. Hun nød synet af ham, mens han lod resten af tøjet falde. Hans pik var stor og så ud til at kunne blive større med den rette behandling.  

I

nden længe havde hun fået lagt ham på ryggen og taget hans lem i munden. Hendes hånd kunne næsten ikke nå omkring roden, og hun suttede og slikkede ham, mens han stønnede. Han skubbede hendes hoved lidt væk. ”Vent,” sagde han. ”Jeg vil ikke komme så hurtigt og din mund er så fræk, at hvis du bliver ved, så er det snart overstået.” Han skubbede hende ned på ryggen og lagde sig på knæ ved siden af hende. Han knappede hendes skjortebluse op og lod sin tunge glide ned mellem hendes bryster. Så gled hans hånd ned over hendes lår og fandt op under nederdelen til det bare stykke over nylonstrømperne. Hendes blondetrusser var drivvåde, da hans finger fandt ind under kanten til hendes fisse og hun stønnede højt ved berøringen af hendes knop. Hun måtte næsten gøre vold på sig selv, for at skubbe hans hånd væk. ”Vent lidt,” sagde hun og satte sig op. Så tog hun sin skjorte af og åbnede bh’en på ryggen. Han trak den af hende og smilede, da hendes bryster kom frem. Hendes brystvorter var stive og stod som to ærter lige ud i luften. Han tog hendes bryster i sine hænder og begyndte at slikke og bide i hendes brystvorter.  

G

itte lod sig falde tilbage i sengen, mens han slikkede hendes bryster. Hun kiggede ned og så hans lyserøde tunge cirkle om de følsomme vorter. Han nev hende blidt i den ene og hun stønnede højt. Så trak han i hendes trusser, så hun var nødt til at løfte sin bagdel fra sengen. Hendes nederdel var gledet op om livet på hende og hendes fisse var drivende våd, da han trak hendes trusser helt af. Hans hænder gled ind under hendes røv og krammede hendes baller og han løftede hele hendes underliv op mod sit ansigt. Hans tunge fandt vej op mellem hendes våde skamlæber og stødte hårdt mod indgangen til hendes indre. Så fandt den vej op til hendes klitoris og cirklede legende omkring knoppen. Alt blev sort for hende, da Gitte kom med en rysten i hele kroppen og et dæmpet skrig. Han sænkede forsigtigt hendes underliv ned på sengen og lagde sig ved siden af hende. Hun åbnede øjnene og kiggede ind i hans brune øjne.  

J

eg vil mærke dig i mig,” hviskede hun. Han så alvorligt på hende men med et frækt glimt i sine øjne. ”Vil du virkelig?” Hun nikkede. ”Ja. Lige nu – lige her – du må gøre alt ved mig.” Hun spredte sine ben, da hans fingre igen begyndte at lege med hendes kusse. Han stak en finger op i hende og førte den derefter op til hendes mund. ”Slik den. Smag på dine egne safter.” Hun skilte sine læber og suttede på hans finger. Det var mærkeligt at smage sine egne safter, men samtidig også meget frækt. Hun bed ham frækt i fingeren. 

U

den yderligere dikkedarer vendte han hende om på maven. Han klaskede hende på den ene balle, mens han sagde: ”Løft din dejlige røv!” Hun løftede sig op på knæene og han stak igen sine fingre op i hendes kusse og smurte dem ind i hendes safter. Så satte han sig på knæ bag hende og pressede sit lem mod hendes skamlæber. Hun spredte sine ben, så langt det lod sig gøre og hans pikhoved gled ind i hendes grotte. Hun gav et lille skrig, da han kom indenfor og han lod langsomt sit lem trykke sig op i hende. Han trak sig halvt ud af hende og lod så sin pik komme helt i bund med et hårdt stød. Hun skreg igen af den smerteblandede lystfølelse, der brændte i hendes indre. De fandt ind i en rytme, der passede dem begge og Gitte stødte sin røv mod ham for hvert stød han sendte mod hende.  

L

ige som hendes næste orgasme var ved at komme, pressede han en finger mod hendes snævre røv. Hun havde aldrig prøvet ”sport i toeren”, men det var som om denne situation, denne opfyldelse af hendes fantasi, samtidig fik hende til at overskride alle grænser. Hun stoppede sine bevægelser og koncentrerede sig om at åbne sin røv for hans glatte finger. Den gled ind og hun mærkede, at fornemmelsen var en strammende fornemmelse i hendes følsomme underliv og en helt ny følelse, der absolut var dejlig. Hun begyndte igen at skubbe imod ham og han genoptog sin rytme, mens hans finger legede med hendes røvhul. Hendes orgasme skyllede ind over hende endnu engang og både hendes fisse og hendes røvhul strammede sig om ham. Efter lidt tid faldt hun sammen og han trak sig ud af hende. Han vendte hende om. ”Du er den frækkeste pige, jeg nogensinde har mødt.” Han så på hende, som hun lå på ryggen på sengen. Så rakte hun ud efter hans pik og tog ham i munden. Han stønnede og gjorde kneppebevægelser, mens hendes tunge cirklede om hans lem. Hovedet var rødt mens resten af pikken var sort og på trods af, at hendes krop var helt udmattet af hendes orgasmer, nød hun det liderlige i situationen og ønskede at gøre det så godt for ham som muligt. Hun forstærkede sin tunges arbejde og hans pik gled dybere og dybere ind i hendes mund. Så blev hans rytme hurtigere og hans stønnen højere. ”Jeg kommer”, stønnede han og forsøgte at trække sig væk, men hun holdt fast i hans pik, mens hun sugede hårdere. Han kom med et dæmpet brøl og hans sperm sprøjtede ind i hendes mund, mens hun slikkede ham. Hun gispede og sank, men nægtede ham at flytte det skønne lem fra hendes mund inden han var helt tom. Så lod hun ham slippe og han faldt tilbage på ryggen i sengen, mens hun tørrede en dråbe sæd af sin mundvig. Hun rejste sig på den ene albue og kiggede ned på sin sorte besiddelse, der lå helt udmattet på det krøllede sengetæppe. Så rejste hun sig og tog en badekåbe på. Hun gik ud i køkkenet og begyndte at tilberede maden, samtidig med at hun tænkte på, hvordan desserten mon ville blive?
 

Hvad synes du om Lenes novelle, giv din mening tilkende HER
Flere noveller af samme
FORFATTER

 

Tør Mette gøre alvor af tankerne om sex med de unge fyre, og er Peter helt ude i kulden igen.
Læs med igen i næste afsnit.
 

Læste du tidligere novellen Langt, langt ude på landet, så er afsnit 2 klar til dig som Bonusnovelle HER