Jul og erotik i dobbeltsengen
Julen 2008

Forfatter: Regn©
16. december

Tak for lån

Middagen stod i ovnen og Mette stod under bruseren da det ringede på døren. Irriteret kastede hun et håndklæde om sit lange hår og et andet rundt om kroppen og gik ud og åbnede fordøren.
Udenfor stod Peter med en flaske rødvin i hånden.
- Øh hej, jeg tænkte om du havde lyst til at drikke et glas rødvin sammen med mig?
- Jeg... jeg...
- Jamen, det kan også godt vente, hvis du har andre planer.
- Nej, nej, det er bare det at de unge mennesker der satte nyt batteri i min bil kommer og spiser om lidt, men der er helt sikker mad nok til en mere, så du skal være velkommen til at spise med.
Peter tænkte sig om. - Er du hjemme i morgen aften i stedet for?
Mette bekræftede at det var hun, hvortil Peter sagde at han hellere ville komme, så de kunne snakke mere fortroligt om hendes mareridt og hvordan man takler sådanne tanker.
Mette følte hendes hjerte sad helt oppe i halsen da Peter var gået. Hans øjne havde nærmest pillet håndklædet af hendes krop, slugt hende, og skuffelsen stod malet i ansigtet på ham, da hun fortalte ham, at hun ventede gæster.
Det ringede på døren igen.
- Jeg... jeg... må jeg godt lige komme indenfor, stammede Peter.
Mette lukkede døren bag ham, og idet hun vendte sig om trak han håndklædet af hendes krop.
Hun gispede af overraskelse, men gjorde ikke noget for at skjule sin nøgne krop for ham.
- Spred benene, stønnede Peter, og lod sin hånd glide ind mellem Mettes nøgne solariebrune lår. Uden varsel lod han 2 fingre glide op i hendes nøgne skød og bevægede fingrene rytmisk og ned.
Mette greb fat i knagerækken over sit hoved og knækkede sammen i benene, da hendes livs første vådorgasme plaskede nede på parketgulvet. Peter tog om hende og gispende faldt hun sammen i hans arme.
- Synes bare lige jeg ville vise dig, hvad du har i vente i morgen sammen med rødvinen, liderlige kvinde.
Mette begyndte at græde
- Åh gud, undskyld, undskyld Mette. Jeg skulle aldrig... kan du tilgive mig?
- Åh det var så enormt dejligt, stønnede Mette i hans arme - jeg glæder mig til rødvinen, hviskede hun stille - og også det andet.
Peter forlod lejligheden og lidt efter ringede det atter på døren. Mette var mere end parat til de unge fyre nu. Men den historie må du vente med til i morgen. Nu skal du læse hvad en af beboerne atter har sendt til Mette...

----------------------

Freja skuttede sig lidt, mens hun klokken lidt over fire rystede den værste sne af sig og trykkede på dørtelefonen hos sin Moster. Sneen var begyndt at vælte ned i løbet af formiddagen og lå nu i en tyk dyne over hele byen. Omkring kl. tre, ca. en time før hun var færdig med sidste time, var det så blevet offentliggjort, at al bustrafik var indstillet indtil videre. Det betød at Freja, som boede lidt over tyve km fra Gymnasiet var strandet. Heldigvis boede hendes Moster, Lea, i byen, så det nemmeste og mest praktiske for Freja var, at overnatte hos hende og så tage direkte i skole derfra. 

Freja havde oplevet det meste af dagen igennem en mærkelig døs sådan lidt uvirkeligt. Hun kunne ikke få den ophidselse hun havde haft i sig de sidste par dage til at lægge sig. Der skulle ikke meget mere end duften af en dreng til, før hun mærkede det i sine trusser. Hendes tanker vendte hele tiden tilbage til julefrokosten og oplevelsen i kirken. Indre billeder af præstens lem og ikke mindst Max’s blev ved med at mase sig ind på hendes nethinde. Jo mere liderlig hun blev, jo mere tog hendes fantasi over og inden 3. time var hun ude i lange tankespil, hvor hun blev taget på alle mulige både tænkelige og utænkelige måder.

Freja ringede på Mosterens dørtelefon, mens hun igen prøvede at samle tankerne. Døren ”buzzede” og klikkede. Freja skyndte sig ind og stampede hårdt i gulvet for at ryste sneen af på vej op igennem den neon belyste trappeopgang. Hun nåede op på 2. sal en anelse rød i kinderne og en smule forpustet. Mosteren stod i døren og ventede kun med et håndklæde omkring brysterne.

Hendes moster, Lea, var den yngste af Frejas mors søstre. Lea var kun midt i 20’erne og familiens efternøler. Hun var lige blevet gift med Kasper, som var nogle år ældre end hende. Først i 30’erne eller der omkring. Han var en eller anden form for ingeniør eller sådan noget i en større virksomhed, mens Lea arbejdede ved et lille reklame- og event firma i byen.

Freja havde et rigtigt godt forhold til sin moster. Hun overnattede tit hos hende når hun havde været i byen, eller bare når hun ikke rigtigt gad tage bussen hjem. De var faktisk meget mere veninder, end de var moster og niece. Lea dækkede tit over hende når hun f.eks. gik i byen på en hverdag. Hun lod hende overnatte når det blev for sent og fortalte altid Frejas forældre, at Freja havde været hjemme til tiden og i øvrigt havde opført sig eksemplarisk!

Lea var en flot pige, eller kvinde var vel et mere rigtigt ord. Hun var højere end resten af pigerne i familien og sneg sig op omkring de 1,70 – 1,75 m. Hun havde resten af familiens klare blå øjne og lille næse, men hun havde langt kruset hår, som hun nu i en årrække havde farvet rødt. Hun var slank, holdt sig i fin form og havde gode former både, hvad angik bryster, hofter og røv.

Hun var altid modigt klædt, når hun altså ikke lige var i bad, og var slet ikke så ”business like”, som Frejas mor f.eks. var. Tvært imod klædte hun sig gerne i varme farver med stærke mønstre og klare udtryk. Altid trendy, men aldrig sådan kopi - modebladsagtig. Hendes makeup var for det meste underspillet men alligevel understregede den altid hendes træk på den bedst mulige måde, samtidig med at den gav hende et yderst velplejet udtryk.

Lea lukkede hende ind og trippede hurtigt tilbage ud på badeværelset, hvor hun var i gang med at lægge makeup. ”Bare gør som om du er hjemme Freja!” råbte hun derude fra, ”Der er Cosmopolitan klar i køleskabet og også vin, hvis du hellere vil have det”. Freja smilede lidt, mens hun tog sin jakke af og hang skoletasken op på stumtjeneren. Det var altid sådan lidt ”Sex in the City” -agtigt at besøge Lea, der var altså betydeligt mere storbystil over det end der var derhjemme.

Freja gik ud i køkkenet og hældte en drink op. Lea kom hoppende ind i køkkenet lidt efter, mens hun lidt komisk og akavet forsøgte, at få en rød silkestrømpe hevet op over sit nybarberede, lange, glatte ben. Hun havde et sødt rødt blomstret korset på, som skubbede hendes bløde bryster godt op og skabte en dyb, indbydende kavalergang. Små blonde g-strengs trusser, som vitterligt ikke overlod meget til fantasien og kun lige dækkede hendes sirligt trimmede og let struttende venusbjerg. Hofteholderne sad løst ned over hendes buede, feminine hofter og ventede kun på, at blive sat fast i de røde blondestrømper. Freja var ikke i tvivl om, at hun var klædt på til ballade.

De småsnakkede og pjattede lidt om løst og fast mens Lea fór lidt frem og tilbage, fik en lille meget kort og meget stram rød kjole på, tørret og sat sit hår og til sidst endeligt fik sat sig ned med et udmattet pust og lod et par høje stiletter falde ned ved siden af sig. Det hele havde vel taget lidt over en tre drinks (og for Mosterens vedkommende 4 cigaretters) tid.

Freja var ved at blive lidt små snalret. Mosteren kiggede over på hende med lidt lumske øjne og tændte en ny cigaret. ”Du ved Freja. I aften ikke, da får vi jo besøg. Kasper er ude og hente dem nu og der er lige lidt du skal vide inden de kommer” sagde hun så og tog et hiv mere af cigaretten, før hun lænede sig frem mod Freja og pustede røgen ud mens hun med et lidt hemmelighedsfuldt blik fortsatte: ”Det kommer nok til at gå lidt vildt for sig…” Hun fnisede let mens hendes kinder blev en anelse røde. ”Så når vi nu har fået spist og sådan, så er det måske en god ide, at du lister ind på værelset”.

Lea var bestemt ikke kendt for, at have en indestængt seksualitet. Allerede som teen havde hun forarget med et væld af kærester og det der var værre. Freja havde også set hende mere end løssluppen når de havde været i byen og var derfor ikke særligt chokeret eller pinlig berørt over hendes udmelding. Slet ikke når man tog de ret stærke drinks og Frejas generelle liderlighed med i overvejelserne. Tvært imod blev hun ikke så lidt nysgerrig. Hun prøvede, at spørge lidt ind til, hvem der kom og hvad der da skulle ske men mosteren var hverken til at hugge eller stikke i.
En halv times tid, og yderligere en drink, efter blev maden leveret. Freja hjalp til med at anrette inde i stuen. Der blev åbnet vin og tændt et hav af stearinlys, som gav et hyggelig lidt huleagtigt, skær i stuen, hvilket stod i skærende kontrast til uvejret udenfor. Freja hoppede hurtigt i bad mens Mosteren fandt noget mere passende tøj frem, som hun kunne låne til lejligheden: En, godt nok lidt kort, bordeauxrød, lav taljet ”Tartan” ternet nederdel, sorte knæstrømper, og en stramtsiddende, sort, langærmet top med en perlekæde som pynt,. Freja var kun lige færdig med at få tøjet på og få makeuppen lagt, da døren gik op ude i gangen.
Kasper trådte ind mens han børstede sneen ud af håret og efter ham fulgte to mænd på hans egen alder. De gav ham begge deres jakker og gik så uden videre ind i stuen, hvor de kort, høfligt og smilende hilste på Freja og præsenterede sig som Frank og Lars, før de hurtigt vendte sig mod Lea, som fik en betydelig mere varm modtagelse med knus, lidt for lange kys og emsige hænder på hendes hofter og baller.
Kasper kom ind med drinks, som han serverede for dem, før han hurtigt trak Lea med ud i gangen. De talte lavmælt sammen et kort øjeblik før de igen kom ind. Lea gik direkte tilbage til Frank og Lars, som de hed, mens Kasper kiggede lidt nysgerrigt, undersøgende og spørgende på Freja uden at sige noget.
Freja var nu begyndt at lægge to og to sammen, men var stadig lidt vantro overfor det der skete. Det var ikke lige det hun havde forestillet sig, ikke engang Leas fortid og generelle væremåde taget i betragtning. Ikke desto mindre var hun nu blevet ekstra nysgerrigt og hendes nagende ophidselse og liderlighed var bestemt ikke blevet mindre. Freja var samtidig blevet godt beruset, hvilket kun pirrede hendes nysgerrighed endnu mere. Fyrene fulgte Lea hen til bordet, en på hver side, mens Frank placerede en løs hånd på mosterens ene balle, som lige fik et klem med på vejen før hun satte sig mellem dem med et lille fnis.
Fyrene blev hurtigt helt opslugt af Lea, som løb med al deres opmærksomhed. Langsomt blev deres hænder også mere modige og friske. Mens de spiste og hurtigt fik indtaget ikke så lidt alkohol begyndte de, at kærtegne hendes arme, ryg og lår mens de fjantede og grinede. Kasper, som nærmest fungerede som opvarter, hældte vin op til dem, ryddede af bordet mellem retterne, tændte cigaretter osv. Han virkede også helt aldeles opslugt af situationen. Faktisk gik der ikke ret lang tid før alle mere eller mindre så ud til, at have glemt Frejas tilstedeværelse.
Hun betragtede fascineret optrinnet, mens hun forsigtigt rejste sig og listede over i sofaen i det modsatte hjørne af stuen uden nogen rigtigt bemærkede det. Hun ville være helt sikker på ikke lige pludselig, at blive sendt ind på værelset, som jo egentlig havde været aftalen.
Kort efter rejste Kasper sig, samlede tallerkener sammen og gik så ud i køkkenet. Han var kun lige kommet ud i gangen før Frank med et snuptag fik drejet Leas ansigt over imod sig og kyssede hende dybt og vådt. Hans ene hånd trak samtidigt hendes røv over imod sig mens den anden strøg op på hendes fyldige, opskubbede, bryst. Lars, skubbede sin stol lidt tilbage og tændte en cigaret, hvorefter han langsomt knappede sine bukser op.
Frank rev sig løs fra hendes læber og snurrede hende i en glidende bevægelse rundt mod spisebordet og bukkede hende bestemt forover. Lea udstødte et gisp, mens hans ene hånd nærmest flåede hendes stramme skørt op over hendes hjerteformede røv og blottede hendes balder. Han stoppede et kort øjeblik og betragtede dem, mens han slikkede sig om munden, hvorefter han i et snuptag hev den lille røde g-streng ned over hendes lår, hvilket fik et nyt inderligt og dybt liderligt gisp hen over hendes læber.
Frank lod sin hånd køre ned over hendes bløde balle og ind mellem hendes lår. Han lirkede hånden op på hendes køn mens hun, med anstrengt åndedræt, forsøgte at give ham plads ved at sprede sine ben så godt hun nu kunne i de høje stiletter. G-strengen blev spændt helt ud mellem hendes lår ca. midt mellem hendes åbning og hendes knæ. Franks fingre gnubbede sig hårdt og utålmodigt ind mellem hendes skamlæber mens to fingerspidser målbevidst fandt vej til åbningen. Mosteren bøjede hovedet bagover og udstødte endnu et forpustet og dybt gisp. Hendes vejrtrækning var tung og hendes øjne halvt lukkede, nydelsen var tydelig at se på hendes ansigt ligesom hendes ben dirrede let under hende.
Franks frie hånd fik nu hans allerede stive pik ud af bukserne, vildt stor kunne den ikke være, for Freja havde lidt svært ved rigtigt at kunne se den. Han trykkede sin hofte op imod Mosterens bløde baller samtidig med, at hans hånd bevægede pikhovedet op imod hendes bløde skamlæber. Han var også forpustet nu, havde et lidt vildt, men dybt fokuseret blik i øjnene. Med et grynt trykkede han til mens han, let og glidende, sank godt dybt op i hende. Lea udstødte endnu et lille klynk, hvilket fik et nærmest saligt grin til at løbe hen over Franks læber, før han igen stødte op i hende og derved skubbede hende helt op over bordet, hvor hendes hænder famlende fik tag i den hvide borddug.
Rytmisk begyndte hans pik så, at bevæge sig ind og ud af mosterens kusse. Hun fulgte, hvert stød med et liderligt lille støn, mens hun lod manden bolle sig nøjagtig, som han havde lyst til. Freja kiggede stjålent ud mod køkkenet, hvor Kasper umuligt kunne undgå at høre sin unge kone lige nu få en fremmed pik boret dybt op i hendes åbenlyst villige underliv. Der var dog intet at se eller høre derudefra.
Freja bed sig let i fingeren mens hun igen vendte blikket mod spisebordet. Frank havde nu fået godt fat i mosterens lange krusede røde hår, som han hev hendes hoved bagover med, mens han med sin frie hånd på hendes talje pressede hendes mave ned mod bordpladen så kun hendes overkrop løftede sig op fra bordet og fik hendes bryster til at gynge i takt med hans heftige stød. Han stønnende nu højlydt og med let åben mund samtidig med, at han stirrede opslugt ned på sin glatte pik mens den smuttede hurtigt og modstandsløst ind og ud mellem Mosterens bløde, parate, skamlæber.
Farten tog til i takt med, at deres støn blev højere og mere dyriske. Til sidst klaskede han sit underliv op imod hendes røv en sidste gang og bøjede sig forpustet ind over hendes buede ryg, og samtidig roterede sin pik dybt oppe i hende. Freja kunne kun forestille sig, hvordan hans varme sæd pumpede ud dybt inde i hende - og det åbenbart i anseelige mængder, for han blev stående med let rystende ben, næsten et minut før han endeligt trak sig ud mens han nærmest begejstret betragtede sit glinsende lem.
Han tog et skridt tilbage mens han med et tilfredst smil og stadig forpustet, betragtede sin sæd pible ned af hendes inderlår. Lars havde rejst sig op og trådte nu hurtigt ind bag mosteren, som havde fået løftet sig op på albuerne. Hun havde stadig spredte ben og hev efter vejret. Hun nåede dog ikke længere op før Lars, en anelse brutalt, igen pressede hende ned med en hånd mellem hendes skulderblade, hvorefter han bøjede knæene let for at få sit pikhoved i position på hendes tilsmurte åbning.
Den blev så uden videre smuttet op mens han flyttede hænderne ned på hendes hofter og pressede til, hvilket fik Lea til at udstøde et lille skingert skrig ved følelsen af den nye pik, som sank i helt til roden. Han gryntede inderligt og bevægede røven fra side til side for at finde sig rigtigt tilrette. Han grinede lavt og henvendte sig til frank med en bemærkning om hvor ”smattet hendes kusse var” før han trak pikken en anelse ud igen og så i små korte og klaskende bevægelser begyndte at bolle hende.
Hans små, korte, stød blev hurtigt kraftigere og hårdere, stadig ikke lange, men hele tiden hurtigere og hurtigere. Han grinede lidt igen mens han betragtede hendes krop blive pumpet op over bordet, med hvert stød mens han masserede hendes sider. Efter et stykke tid stoppede han, sikrede sig at han var helt oppe i hende og trak hende så af bordet og satte sig så tilbage på stolen med hende ovenpå sig. Frank trak i et snuptag hendes trusser af og smed dem skødesløst på gulvet så hun kunne sprede benene og satte sig så på bordkanten overfor.
Mosteren bøjede sig uden instruktion forover og fik fat i bordkanten. Franks hænder gelejdede behændigt hendes læber ned over hans glinsende pik og holdt hende godt fast mens hun ivrigt og uden tøven begyndte at sutte, samtidig med at hun langsomt og prøvende startede på at ride den pik hun havde begravet dybt oppe i sin varme sjaskede skede. Lars trak hendes lille røde kjole helt op over hendes bryster så korsettet blev synligt, vred sine hænder ned under dem i korsettet og vippede dem op, hvilket fik hende til at skære en grimasse mens Franks pik, som Freja nu havde det bedste udsyn til, begyndte at blive stiv igen i hendes varme mund.
Lars guidede hende nu taktfast op og ned over sin indsmurte stang mens hendes slubrelyde blandede sig med slaskene fra pikken, som pløjede sig hurtigere og hurtigere ind og ud mellem hendes spermindsmurte skamlæber. Hun klynkede liderligt med lukkede øjne og gjorde, hvad hun kunne for at følge rytmen.
Lars’ hænder arbejdede nu grådigt på hendes store, bløde bryster, som de æltede og gramsede ubønhørligt. Farven i hans hoved tog til og han stødte nu ivrigt op imod hende, hver gang hun sænkede sin kusse ned over hans skaft og derved spiddede sig selv igen og igen.
Hans ansigtsudtryk forandrede sig så pludseligt mens han udstødte et dybt, nærmest dyrisk, brøl og løftede sin røv fra stolen så Mosteren blev presset fremover mens hans varme sperm eksploderede ud i hendes indre og blandede sig med Franks. Freja lagde mærke til hans baller som spændte sig, hver gang, gættede hun på, et tykt, hårdt, sprøjt forlod hans pik til fordel for hendes brugte kusse. Gispende sank han endeligt tilbage i stolen og lod Lea synke med så hendes læber med et ”plop” forlod Franks pik således, at en tynd stribe spyt trak sig mellem hans skinnende glans og hendes underlæbe et kort sekund før den knækkede over og faldt ned over hendes hage og videre ned på hendes bryster.
Frank hoppede hurtigt ned fra bordet og hev hende af vennens pik, hvilket trak endnu en stribe sperm med ud, som stille trille ned over hans skinnende efterstive skaft. Han skubbede hende ublidt ned på gulvet og satte sig hurtigt på knæ mellem hendes ben, som han spredte og trak helt op til hendes skuldre så hendes åbne, tilsølede køn kom til at stritte frækt og indbydende op imod hans stive pik. Hurtigt og med et dybt, tilfredst grynt pressede han den igen ind i hende og lod derefter hendes ben falde ned på hans skuldre før han i voldsomme, hårde, dybe stød begyndte, at bolle hende hårdt og hurtigt akkompagneret af mosterens vilde, frydefulde og opmuntrende gisp og liderlige klynk.
Freja så nærmest hypnotiseret til mens hendes moster blev kneppet hårdt og hurtigt på gulvet mindre end 4 meter fra hende. Det føltes som om hendes egne safter nærmest sejle ud i trusserne og hendes ben dirrede, som om hun sad udenfor i kulden. Samtidigt begyndte Lea at skrige sin orgasme ud, hvilket dog ikke så ud til at påvirke Franks heftige dybe og hårde stød. Rytmisk fortsatte han stædigt med at bore sin pik ud og ind mellem hendes udspilede skamlæber mens han gryntede og prustede brunstigt.
Hårdere og hårdere bankede hans pik sig op i hende lige indtil han med et gutturalt brøl pressede sig hårdt op imod hendes køn, hvilket tvang hendes røv op i luften mens han med en nærmest klagende lyd begyndte at pumpe endnu en ladning op i hende. Han roterede sin pik dybt oppe i hende et øjeblik før han endelig rullede af og efterlod Lea forpustet på gulvet mens han rejste sig.
Freja betragtede intenst den lille pøl af sæd, som hurtigt dannede sig på gulvet under mosterens gennembollede køn før hun rejste sig, fik brysterne pakket væk og kjolen rullet ned og glattet ud. Hun svedte og var både forpustet og knald rød i hovedet. De to fyre, fik også deres nu slappe pikke pakket tilbage i bukserne, hvilket Lea ventede tålmodigt på før hun råbte ud til Kasper i køkkenet: ”at nu kunne han godt komme med kaffen”.

Kasper gjorde som om intet var hændt, som han fik besked på. Gav han sin kone et kys på kinden før han vendte sig med et smørret smil på læben og sagde til Freja, at hun ligeså godt kunne komme hen og få en kop også. Eftersom hun alligevel ikke var gået i seng endnu.
De snakkede sammen en ti minutters tid som om intet var sket. Så rejste fyrene sig op, hvorefter Lea bad Kasper om at køre dem hjem. Hun fulgte dem ud til døren og modtog et uskyldigt kindkys af dem begge før de lukkede døren bag sig. Hvorefter hun med stadig dirrende ben, pyntet med lange tynde sæd spor hele vejen ned gik tilbage til stuen satte sig ned og tændte en smøg. Hun kiggede med et djævelsk smil op på Freja og sagde ”du må vist hellere komme i seng søde, synes du ikke? – Kasper skal nok køre dig i skole i morgen tidlig.”
 

Hvad synes du om Regns novelle, giv din mening tilkende HER
Flere noveller af samme
FORFATTER

 

Og i dag får du også sidste afsnit af Langt langt ude på landet, del 3 af Marthin - læs den HER