Jul og erotik i dobbeltsengen
Julen 2008

Forfatter: Merlin©
20. december

Hjem til jul

- Og hvordan er status så. Lars var spændt på hvad de seneste dage havde medført af oplevelser for Mette.
- Nja... Peter har givet mig vådorgasmer, og sagt at vi bare kan trække på ham til en fræk aften. Mekaniker drengene er bestemt også klar til gang bang. Og... Mette standsede op, - Lars der er en der ved hvem jeg er, at det er mig der står bag konkurrencen, han vil komme og banke på den 23 og tilbyde sig.
- Hvem er det?
- Jeg aner det ikke Lars.
- Kan det være Philipsen der har gennemskuet dig?
- Han har ikke nævnt konkurrencen med et ord, og jeg har ikke kunnet gennemskue nogen af e-mail adresserne eller brevene skulle være fra ham.
- Kunne du tænke dig at have sex med ham? Ja Philipsen altså.
Mette tænkte sig om et øjeblik, hun så Philipsen for sit indre øje, stå mellem hendes ben og kneppe sig. Kunne hun det? Ville hun det? Flirten var spændende men... - Joooo måske, indrømmede Mette, - det kunne da være spændende og se hvad han var til. Men jeg tror altså ikke, det er ham, der ved, at jeg har lavet konkurrencen.
- Okay, du har søndag og mandag til at finde ud af, om han kunne være et eventuel emne til os. Nu sætter du dig hen til computeren og sender mig e-mail adresserne, på alle der har sendt dig noveller.
- Hvad skal du med dem?
- Det skal du slet ikke bekymre dig om. Lars smilede for sig selv, det var ikke alt han havde fortalt Mette. Nu havde han travlt. - Har du forresten fået sendt julekort, ville Lars vide.
- Guuuud, de ligger på arbejdet, jeg var jo ikke på arbejde i går. Dammm og nu er det mørkt, jamen... så må jeg derind i morgen. Nå skat, jeg skal tilbage til kakaokuglerne. Jeg henter dig i Esbjerg den 23 om eftermiddagen.
- Åh godt du sagde det skat, jeg har fået kørelejlighed til Århus, så det behøver du slet ikke. Bare du er våd og liderlig når jeg kommer hjem sååå....
- Hvad så Lars?
Lars grinede... - sov godt skat vi snakkes.
Mette afbrød forbindelsen, hvad hulen havde han gang i?
Senere samme aften satte hun sig til pc'en og læste nedenstående frække novelle...

---------------------

Endelig... jeg havde fået fri til at komme hjem i julen, og jeg glædede mig. Denne gang skulle det være en rigtig dansk jul og ikke et forfjamsket forsøg på at få den danske julestemning frem herovre.
Nå, men som sædvanligt springer jeg ind midt i det hele... Jeg var på det tidspunkt flytekniker og stationeret på en amerikansk base i England, udlånt af det Danske Flyvevåben. Jeg havde været herovre i nogle år, og dette var første gang jeg havde en chance for at komme hjem og fejre en rigtig dansk jul. Valget havde godt nok været svært. Skulle jeg tage hjem til mine forældre og fejre jul, som traditionen havde budt i mange år før jeg blev udstationeret, eller skulle jeg fejre jul med min søde kæreste som havde måttet undvære mig hver jul i et par år. Min mor afgjorde nu sagen, som den kloge kvinde hun er. ”Kom forbi til en hurtig visit, og fortsæt så op til Vickie” var hendes forslag, og så var det egentligt bestemt.
Jeg havde ikke så meget at pakke... julegaver til familien, og lidt skiftetøj, det var alt. Jeg havde været så heldig at få plads i en kurér jet der skulle til Heathrow, hvilket betød at jeg kunne lige kunne nå den sidste afgang til Danmark.
I Heathrow fik jeg hurtigt checket ind, den søde pige bag skranken gav mig et godt sæde og hurtigt hastede jeg ud ad fingeren mod gaten..
Ude ved gaten var de allerede begyndt at boarde, jeg stillede mig op i køen... pas og boardingpass og snart sank jeg ned i et behageligt flysæde og så allerede Danmark forude.
Ingen problemer med starten, og snart sad jeg og nød en drink og lod tankerne gå på langfart mod den forestående jul. Det var første gang jeg og Vickie skulle holde jul sammen, og det var første gang jeg skulle møde hendes forældre og familie så jeg var en anelse nervøs for hvordan det skulle gå.
Landingen i Kastrup forløb fint og allerede da jeg forlod terminalen og gik over mod den lejede bil var sneen så småt begyndt at falde blidt. Ikke nok med at jeg var hjemme, jeg skulle også have en hvid jul.
Ovre i Hertz' garage satte jeg mig ind i bilen. Nøglen havde ligget i boksen som lovet, ind i tændingen og dreje og så ... intet! Motoren var død som en sild, og der stod jeg.. Klokken meget sent, den 23. december og ikke et øje i nærheden. Personalet hos Hertz var for længst gået hjem, så der var ingen hjælp at hente, og alle taxaer var også væk, så det ud til. Der var ikke andet at gøre end at hanke op i min kuffert og så ellers trave derudaf i den stille julesne og håbe at der enten var en venlig bilist i julehumør, eller en taxa.
Jeg havde vel gået en 5 – 10 minutter da en bil dyttede bag mig. Jeg vendte mig om og så en bil svinge ind til kantstenen. Jeg nærmest småløb derover og en gennem det nedrullede vindue spurgte en blød feminin stemme om jeg havde brug for et lift. Lykkelig over mit held åbnede jeg døren, smed min kuffert ind på bagsædet og satte mig så selv ind ved siden af chaufføren som i øvrigt viste sig at være en meget nydelig midaldrende dame, sådan ca. midt i fyrrene.
Jeg satte mig ind ved siden af hende på forsædet, hilste pænt og præsenterede mig. ”Ja, jeg hedder altså Helle” svarede hun og fortsatte, ”jeg plejer ellers ikke at tage blaffere op, men man kan jo ikke lade nogen gå alene på vejen sådan en Lillejuleaften.”
Mens hun koncentrerede sig om at få bilen ud i trafikken skævede jeg over mod hende.
Hun så nu ikke så dårlig ud, skulderlangt mørkt hår faldt i lette bølger ned om hendes ansigt og hals. En lidt åbenstående hvid bluse lod ane begyndelsen til en fyldig barm. Blusen var stukket ned i en nederdel og et par slanke nylonklædte ben stak ud under nederdelen og forsvandt under instrumentbrættet. Jeg lod igen blikket glide op til hendes ansigt og blev mødt af et par smilende øjne. Jeg mærkede hvordan rødmen skød op i mine kinder, men hun smilede blot. ”Det er da altid rart at få sådan en kompliment,” hvorefter hun igen rettede blikket mod vejen.
Vi småsnakkede mens hun førte bilen hen ad de sneglatte veje. Det gik ikke ligefrem stærkt og hun virkede ikke som nogen rutineret vinterbilist. Hun drejede hovedet og så over på mig som om hun havde læst mine tanker. ”Ja, jeg er ikke så stiv i dette her, jeg har lånt bilen af min søster og jeg har ikke kørt i over to år.”
Idet hun igen drejede hovedet for at koncentrere sig om kørslen løb en ræv over vejen. Hun gispede og flåede krampagtigt i rattet og sendte bilen på en slingrende sidelæns zigzag kurs over i den modsatte kørebane. Jeg greb instinktivt fat i rattet og forsøgte at rette bilen op, og fik os tilbage i rette vejbane, men også videre ned i en heldigvis ikke så dyb grøft. Efter en masse larm og rumlen holdt vi endelig stille. Jeg skævede over mod hende. Hun sad ligbleg med hænderne krampagtigt om rattet mens tårerne begyndte at strømme ned over hendes kinder.
Forsigtigt løsnede jeg hendes greb og trak hende ind til mig. Hun slog armene om min hals og hulkede hysterisk mod mit bryst. Længe sad vi sådan, indtil hendes gråd langsomt stilnede af, hun så op på mig med tårevædede øjne. ”Undskyld at jeg er sådan et skvat, men jeg troede at vi skulle dø,” hikstede hun grådkvalt.  Jeg smilede for mig selv, og tænkte at dette ikke lige var tidspunktet at fortælle hende, at jeg heller ikke havde været helt sikker på hvordan dette ville ende.
Vi sad et stykke tid og sundede os indtil vi mærkede hvordan kulden langsomt sneg sig ind i bilen.
Vi var kommet et pænt stykke uden for byen og det vrimlede ikke ligefrem med hoteller i området.
Jeg fik øje på et lys nogle hundrede meter væk igennem snefoget, og foreslog at vi gik derover for at ringe efter hjælp.
Jeg hjalp Helle ud af den noget hældende vogn, og fik da i farten også husket min kuffert, og sammen gik vi over mod lyset.
Det lille husmandssted så ret idyllisk ud som det lå der i sneen, med det varme lys skinnende ud fra vinduerne og brænderøgen fra skorstenen. Jeg gik op og bankede på, og lidt efter blev døren åbnet af en noget usikker ældre dame. Jeg fik forklaret situationen, og synet af min uniform under min frakke samt Helle som stod småfrysende ved siden af mig beroligede hende og hun lod os komme indenfor.
Jeg fik lov til at låne telefonen og ringede til Falck og oplyste sted og registreringsnummer på bilen. Der var nu ikke meget de kunne gøre denne aften. Vi var ikke de eneste der var blevet overrasket af det glatte føre.

Så ringede jeg til mine forældre og fortalte hvad der var sket og at jeg blev forsinket. Helle foretog de opkald hun nu behøvede, og endelig slappede vi en smule af.
Stuen vi stod vi var pyntet op til jul. Kravlenisser og gran stak frem hist og her, og på bordet stod en nydelig adventskrans, med alle fire lys tændt. Et smukt pyntet træ stod ovre i det ene hjørne og lysene var allerede sat på og ventede kun på at blive tændt den næste aften.
Den ældre kone var tøet lidt op og var forsvundet ud i køkkenet for at lave kaffe, og jeg hjalp Helle af med overtøjet og sammen satte vi os ind i den varme stue og snakkede hyggeligt med manden i huset. Han havde selv været soldat, ”ja altså ik’ no'et med at tosse rundt oppe i skyerne, men altså RIGTIG soldat!” Konen kom ind med kaffe, brune kager og hjemmebag. ”Ja, for vi fik altså ikke lov at bære julen ud” som hun sagde.
Der var nu ikke tale om at bære noget ud nogen steder. Sneen lå allerede tykt uden for og det var efterhånden blevet sent, og vejene var efterhånden sneet til så hverken taxaer eller andre kunne komme frem.
Den lille kone vimsede lidt forvirret rundt, ”ja, det var jo ikke meget de havde at byde på, og der var kun den ene seng i værelset.. osv. osv.” Helle og jeg så på hinanden og blev enige om at vi vel var voksne mennesker, så vi tog til takke med værelset og den ene seng.
Vi sagde pænt godnat, og gik ind på det værelse vi lånte.  Jeg lagde min kuffert på en stol og begyndte at løsne mit slips.. Helle stod lidt ubeslutsom ovre ved sengen. ”Ja, det er jo altså ikke fordi jeg er snerpet, men jeg har jo altså ikke noget nattøj” smilede hun. Jeg åbnede min kuffert og tog en af mine skjorter frem og gav hende. ”Prøv om denne ikke dækker det mest uanstændige.” grinede jeg. Helle forlod værelset og gik på badeværelset mens jeg fik skjorte og slips af og satte mig på sengen og ventede.
Lidt efter kom hun ind igen, med sit tøj i favnen og iført min skjorte. Jeg stirrede på hende. Hendes modne bryster pressede mod skjorte stoffet, og jeg kunne se omridset af hendes brystvorter. Hun havde åbenbart valgt at tage sin bh af for natten. Jeg lod langsomt blikket glide nedad. Skjorten hun havde lånt af mig, dækkede hendes bagdel, og nåede næsten ned til midt på hendes lår, men jeg kunne se at hun havde rigtig flotte lange ben, og ved hvert skridt åbnede skjorten sig så meget at jeg fik et fristende glimt af et par hvide trusser. Jeg sad og blev helt glad for at jeg stadig havde mine bukser på. Helle lagde sit tøj på en stol, og vendte sig. ”Ja, så er badeværelset dit, jeg vil se at få noget søvn, dette har været lige lovlig spændende.” Hun hoppede hurtigt ned under dynen mens jeg gik ud på badeværelset for at vaske mig, og hvad der sig dertil hører.
Jeg gik forsigtigt ind i værelset igen, men da jeg lukkede døren bag mig så jeg at Helle ikke sov, som jeg ellers havde regnet med. ”Kan du ikke se om du kan finde kontakten, der slukker den lampet på væggen,” spurgte hun og fortsatte, ”jeg har været hele værelset rundt men det ser ikke ud som om der er nogen.” Jeg ledte lidt, men kunne heller ikke finde nogen kontakt. ”Vi bliver nok nødt til at vænne os til den. Det er jo heller ikke fordi den skinner så kraftigt igen,” sagde jeg idet jeg krøb under dynen.
Med et godnat og sov godt, slukkede Helle lyset ved siden af sengen, og puttede sig ned under dynen. Det var nu kun lampetten på væggen ovre ved døren der svagt oplyste værelset.
Jeg lagde mig med ryggen mod Helle, og faldt hurtigt i søvn.
Jeg ved ikke hvor længe jeg havde sovet, men jeg blev vækket ved at en albue blev ved med at gnubbe mod min ryg. Jeg åbnede øjnene. Først kunne jeg ikke høre noget, men så lagde jeg mærke til Helles tunge åndedrag ved siden af mig. Langsomt, som om jeg stadig sov, vendte jeg mig mod hende og straks blev der stille. Jeg kiggede ud gennem halvt lukkede øjenlåg.
Helle lå på ryggen, med dynen skubbet til side, og skjorten trukket op over maven. Hendes ene hånd hvilede på hendes bryst, og fingrene havde travlt med at nulre en stiv brystvorte gennem stoffet. Hendes smukt hvælvede venusbjerg der var dækket af trusserne stod i flot kontrast til det svage lys, og mens jeg lå og nød synet, skubbede hun forsigtigt det ene ben til side og lod den anden hånd glide ned på trussen, jeg så hvordan hendes fingre lavede en fordybning i trussens tynde stof da hun langsomt begyndte at kæle for sin fisse. Hendes fingre forsvandt ned mellem lårene, kom til syne igen, pressede mod den øverste del af hendes gemte sprække. Hun begyndte at trække vejret stødvist, drejede engang i mellem hovedet og skævede over mod mig. Hun løftede sit underliv op mod fingrene, og i det svage lys kunne jeg skimte de små svedperler på hendes overlæbe... Jeg længtes efter at læne mig over hende og kysse dem væk, men var bange for at hun nok ville blive forlegen og vred så jeg lå bare stille og slugte hende med øjnene mens min pik voksede og voksede.
Hun lod hånden på brystet glide ind under skjorten, og jeg så hvordan kun krammede det fyldige bryst mens hendes anden hånd gled op over trussen, hen over det fine maveskind for så at glide nedad igen. Fingrene forsvandt ned under trussekanten, og jeg hørte hende klynke sagte, da hendes fingerspidser ramte hendes klitoris. Hun løftede sit underliv og lod hånden glide længere ned i trussen. Nattens stilhed blev kun brudt af hendes lavmælte stønnende åndedrag, og de frække smaskelyde fra hendes fingres leg.
Helle var efterhånden så opslugt af sit eget liderlige univers at hun ikke længere skævede over mod mig for at se om jeg stadig sov. Jeg kunne på hendes bevægelser under hendes trusser se hvorledes hun lod fingrene glide frem og tilbage mellem skamlæberne og engang i mellem pressede dem op i sig.
Min pik var efterhånden så hård at det gjorde ondt. Jeg lod en hånd forsigtigt glide ned under dynen, skubbede mine underbukser ned og greb om det hårde varme skaft. Det rykkede i min pik da jeg greb om den. Forhuden var gledet tilbage og det store hoved lå blottet og små dråber sivede ud og gjorde pikhovedet vådt og fedtet.
Forsigtig rejste jeg mig på den ene albue, denne stilling gav mig et bedre udsyn ned i Helles trusser som jo var løftet nu hendes hånd var travlt optaget dernede. Jeg begyndte forsigtigt at onanere, nød min hånds bevægelser op og ned af den stive pik, samtidig med at jeg kunne se Helles fingre bevæge sig frem og tilbage i hendes fisse.
Pludselig drejede hun hovedet over mod mig, og åbnede sine øjne. I et split sekund så vi hinanden ind i øjnene inden hun kneb sine sammen igen, og en klædelig rødmen skyllede op i hendes kinder...”Nej, nej, jeg nægter at tro det” mumlede hun næsten jamrende. Så var det som om hun tog et greb i sig selv. Hun åbnede øjnene igen, smilede til mig, og inden jeg rigtig nåede at fatte hvad der skete, havde hun rullet sig henover mig og lå pludselig oven på mig. Jeg kunne mærke hendes trusser mod mit stive lem, og varmen og væden fra hende fik det til at rykke utålmodigt i min pik. Jeg slog automatisk armene om hende og holdt hende tæt ind til mig. ”Nåh, så der er én der lurer,” smilede hun, og inden jeg kunne nå at finde på en kvik replik, lukkede hendes bløde læber sig om mine i et langt kys.  Hun bed mig i underlæben, og lod tungen glide ind i min mund hvor den straks begyndte en liderlig slange leg med min. Jeg mærkede hvordan hendes lår gled ned på hver side af mig, og følte endnu tydeligere hendes fisse mod min pik. Hun begyndte langsomt at bevæge sig... frem og tilbage, i små cirkler, gned sig mod min stålhårde pik mens hendes tunges leg i min mund blev mere og mere inderlig. Jeg lod hænderne glide ned ad hendes ryg, ned i hendes trusser og på hendes balder som jeg begyndte at kæle for. Selvom om hun var i fyrrerne havde hun dejlige faste balder og jeg lod drillende min negle synke ned i det faste kød.
Hun gispede højlydt mod min mund, lod sig så glide nedad mens hendes læber nippede til min hud, og hendes lange negle kradsede over min overkrop. Jeg mærkede hendes varme ånde mod mit pikhoved og hendes øjne fangede mine med et drilsk blik inden hun lukkede læberne om pikhovedet og begyndte at slikke og sutte. Jeg greb om hendes hoved og begravede fingrene i hendes tykke mørke hår, løftede mine hofter op mod hendes mund, og bevægede pikken ind og ud mellem hendes tætsluttende læber. Hendes tunge var overalt på min pik, rundt om kransen, ned langs skafter, snirklende sig hen over det følsomme pikhoved og så nedad igen. Hun havde slået lårene om mit ene ben og lå og gnubbede sine trusser mod det, alt imens hun holdt om mine hofter og mundkneppede min liderlige pik.
Jeg var ved at miste kontrollen... mine hofter stødte kraftigere opad, hendes slikken og sutten blev mere intens da hun mærkede at jeg nærmede mig min orgasme. Så kom det!  Jeg pressede mine hofter opad, min pik gled dybt ind i hendes dejlige våde mund.
Det første sprøjt fra min pik ramte hendes gane, hun åbnede munden, lod pikken glide ud mens den strintede sin ladning af varm sperm ud over hendes hals og op over min mave. Min skjorte fik også sin rigelige del af ladningen og klæbede frækt til hendes bryster der hvor min sperm havde ramt. Langsomt ebbede min orgasme ud, og jeg faldt tilbage på sengen. Helle sukkede tilfreds, så op på mig, og lod så en fingerspids glide gennem sæden på min mave. Hun lod fingerspidsen glide let henover sine læber og jeg kunne se hvordan spermen skinnede i det svage lys fra lampetten på væggen.
Så begyndte hun at glide op over mig indtil vore læber igen mødtes i et langt kys. Hendes læber var glatte og fedtede og jeg kunne smage mig selv og selvom jeg lige havde fået en tordnende orgasme mærkede jeg hvordan jeg igen blev ophidset af hendes frække leg.
Helle afbrød vores kys, og rullede om på ryggen. Jeg var klar over at det nu var min tur, og begyndte at åbne skjorten hun havde på. Hendes bryster var vidunderlige, modne men stadig faste. Jeg formede mine hænder som skåle, og lod mine tommelfingre glide frem og tilbage over hendes stive brystvorter, så lænede jeg mig frem, fangede en af de lystne stive knopper mellem mine læber og trak langsomt i den... lod den slippe fra mig, og fangede den så igen. Helle stønnede under mig, og svagt klynkende begyndte hun at presse sit underliv imod mit, slog de flotte ben jeg havde beundret tidligere om mine hofter og hold mig tæt ind til sig, mens jeg fortsatte min liderlige tortur af hendes brystvorter.
Stadig med hænderne om hendes faste bryster lod jeg mig glide nedad. Jeg lod tænderne raspe blidt over hendes hud, ned over hendes mave hvor musklerne krampagtigt trak sig sammen i liderlig lyst.
Helle spredte benene for mig, jeg mærkede trussens bløde stof mod mine læber og rakte så tungen ud og lod spidsen kælende glide ned over den våde trusse, pressede den op mellem hendes skamlæber. Helle gispede højt, jeg mærkede hvordan hun greb fat i mit hår, næsten krampagtigt mens jeg i langsomme bevægelser drillede hendes mis med tungespidsen.
Endelig havde jeg fået nok. Jeg ville smage hende rigtigt. Jeg greb fat om trusse elastikken og trak langsomt hendes trusser ned om hendes lår. Hun løftede villigt bagdelen og fik vrikket sig ud af trussen der endte med at hænge på hendes ene lår. Hendes våde fisse lå nu blottet for mig i det svage lys. Jeg kunne se det krusede hår på hendes hvælvede venusbjerg, og de åbne indbydende skamlæber der glinsede vådt i det svage lys.
Jeg lod tungespidsen glide ned gennem hendes pubeshår og fandt den lille forhøjning. Jeg lod tungen glide et par gange rundt om hendes klit, og hun stønnede højt og løftede sig op imod mig. Jeg fortsatte med at drille, lod spidsen af min tunge glide leg henover hendes klit, og gled derefter hurtigt videre ned mod hendes fisse. Jeg smagte hendes liderlighed... let salt og ganske lidt bitter.. nød den.. borede tungen op i hendes fisse, trak den så ud igen og slikkede og suttede hendes skamlæber mens hendes underliv roterede mod mit ansigt.
Helle rakte ned... Hun spredte sin fisse, hendes klit lå nu blottet, rank som en lille lyserød pik omkranset af en nydelig skov af mørkt hår. Jeg lukkede læberne om den, sugede den ind i min mund. Holdt den fast mellem mine læber og bevægede langsomt hovedet fra side til side. Hun udstødte et kort skrig, og hendes lår låste mit hoved fast, Jeg fik presset to fingre op i hendes fisse, og mærkede hvordan hendes skedemuskler klemte om dem. Jeg pressede dem længere op, min tunge forsatte den liderlige leg med hendes klit og hun åbnede sig for at modtage mine fingre der ubesværet ged dybt op i hende. Jeg lod langsomt de to fingre glide frem og tilbage i hendes varme fisse. Væggene var varme og glatte af hendes safter der så rigeligt flød fra hende. Jeg fortsatte med at slikke hende mens jeg blidt, men dybt, fingerkneppede hende. Hun kørte sin skønne bagdel i cirkler rundt på lagenet, greb igen fat i mit hår og pressede igen og igen sin liderlige åbning mod mine læber. Jeg trak fingrene ud af hende og erstattede dem med min tunge som jeg lod glide op i hendes åbning. Jeg snoede den, vrikkede den fra side til side, prøvede at nå de dybeste folder i hendes våde indre. Hendes gispen gik over i små liderlige klynk og hun hævede sig op i mod mig.
Jeg måtte mærke hende... føle hendes fisse omslutte min pik. Jeg trak mig lidt væk, greb forsigtigt om hendes hofter og vendte hende rundt. Hun gled villigt om på maven, og trak benene op under sig og skød den fristende nøgne bagdel op i luften. Stønnende, og stadig med smagen af hende i min mund, kom jeg op på knæ bag hende. Jeg greb om Helles hofter, og lod pikhovedet glide drillende over hendes lår. Helle rakte ned mellem sine lår, fik fat i min pik, og trak mig langsomt men ubønhørligt nærmere hendes ventende sultne fisse.
Hendes våde svulmende skamlæber gled kærtegnende over pikhovedet mens jeg langsomt skubbede mine hofter fremad og gled op i hende. Vi udstødte et samstemmende suk idet hendes fisse tæt omsluttede min stive pik.
Et øjeblik lå vi sådan og bare nød fornemmelsen af hinanden. Den tætte omfavnelse af hendes fisse omkring min pik. Så drejede hun hovedet og så på mig over sin skulder, og jeg mærkede hvordan hun begyndte at malke min pik med sine fissemuskler. Jeg trak mig langsomt tilbage.. min pik glinsede af hendes safter i det svage lys. Så skød jeg hofterne fremad, og bankede min pik dybt op i hende i et langt stød og blev belønnet med et ”Åhhh jaahhh” mens hun skubbede sin fisse bagud mod mig.
Jeg begyndte at kneppe hende i lange hårde stød og hun stønnede i takt med at min pik ramte i bund dybt oppe i hende. Sengen knirkede med i en liderlig rytme og de smaskende lyde og hendes liderlige klynk fuldendte denne lystens symfoni.
Igen og igen stødte jeg op i hende... kneppede hende i lange rolige stød. Jeg lod hænderne glide over hendes faste balder, op over hendes ryg, hvor jeg lod mine negle kradse henover den faste hud. Jeg lænede mig frem over hendes ryg, lod mine hænder glide ned under hende og greb fat i hendes modne bryster. Mine fingre legede med hendes stenhårde brystvorter, nulrede dem, kneb dem.. først blidt, så hårdt og så blidt igen.
Helle rakte ned mellem sine ben, og lod sine fingre spille henover sin fisse. Hun begyndte at gnide sin klit i små hurtige cirkler mens min pik gled ud og ind af hendes fisse. Jeg kyssede hendes nakke.. lod tungen glide op bag hendes øre og så ned igen.. jeg lod mine tænder glider over hendes nakke, og bed så blidt og holdt hende fast, mens jeg fortsatte mit stadig vildere ridt dybt oppe i hende.
Jeg trak hende op i mod mig... mærkede hendes varme ryg mod min, hendes smukt rundede balder mod mit underliv og hendes faste tunge bryster i mine hænder.
Jeg begyndte at miste kontrollen.. og Helle mærkede at jeg var ved at komme. Hurtigt trak hun sig væk fra mig, og næsten smed sig om på ryggen med benene trukket op og spredt vidt ud til siden. Hun rakte op mod mig, trak mig ned mod sig mens hun hviskede hæst.. ”Gud, KNEP mig dit bæst! Jeg vil se på dig når du kommer” Hun greb ned mellem os, fik fat i min nu sprængklare pik og låste sine ben om mine hofter mens hun førte min pik op i sig. Jeg støttede mig på hver side af hendes ansigt, og begyndte at kneppe denne skønne kvinde igen... jeg næsten hamrede min pik op i hende, klaskede mit underliv mod hendes og hun løftede sin røv fra sengen og mødte hvert af mine stød.
Helles mund åbnede sig i et lydløst skrig, hendes øjne låste sig fast i mine og hun begyndte at ryste ukontrollabelt. Hun bed sig hårdt i læben.. pressede hårdt sin fisse mod min pik, og jeg mærkede hvordan hendes fissemuskler krampagtigt begyndte at malke min arbejdende pik. Hun drejede hovedet vildt fra side til side, lukkede øjnene, åbnede dem igen, go så blev hendes blik fjernt mens hun kom i en lydløs orkan af lyst og liderlighed. Hun slog armene om mig, trak mig ned mod sig, hendes brystvorter gned over min brystkasse mens hendes slørede blik holdt mig fast.
Langsomt faldt hun til ro. Jeg kunne mærke at jeg var ved at komme. Jeg kyssede hendes hals, og smilede til hende. Så bankede jeg min pik dybt op i hende og gav los. Orgasmen greb mig i en lavastrøm af universal liderlighed.  Min pik sprøjtede dybt op i hende igen og igen, og ved hvert sprøjt var det som små nåle af lyst blev stukket ind i pikhovedet og øgede min orgasmes styrke. Helle spærrede øjnene op da hun mærkede de første sprøjt. Så var det som om hun kom igen, hendes tænder sank ned i min skulder mens hendes krop endnu engang gennemrystedes. Denne gang af vores fælles orgasme det førte og væk på det brølende hav af utæmmet liderlighed.
Vi snak slapt tilbage på sengen. Jeg lå stadig oven på hende, nød at mærke hvordan hun slappede af og faldt til ro under mig. Hendes lår gled langsomt ned fra mig, og lå spredte på sengen. Jeg kyssede hende blidt, rullede så af hende, trak hende ind til mig, og sammen døsede vi hen.

Næste morgen blev vi vækket ved at der blev banket på døren. Lidt forvirrede vågnede vi. Kaffen og morgenmaden var klar, lød det udenfor. ”Og så forresten.. Glædelig jul.”
Helle og jeg fik vasket os og kom i tøjet, og snart sad vi bænket ved et hyggeligt julemorgenbord, men kaffe, hjemmebagte boller og alt hvad der nu hører sig til.
En times tid eller to senere, ringede det på døren. Det var Falck. Vejene var nu blevet ryddede og Helles bil var trukket fri af grøften. Den flinke Falck mand tilbød at køre Helle tilbage til hendes bil, og tage mig med hvis jeg skulle den vej alligevel. Jeg takkede høfligt nej, jeg skulle hjem til mine forældre, og så ellers over til min forlovede og fejre jul.
Helle omfavnede mig, og gav mig et kys på kinden, og med et ”Glædelig jul, og (hviskende) tak for i nat” satte hun sig ind i falckbilen og forsvandt op ad den smalle vej.
Ganske kort tid efter kom min taxa, og jeg sagde pænt tak for hjælpen til de flinke mennesker der havde givet os husly. Jeg satte mig ind i taxaen og da vi svingende ud fra gårdspladsen lænede jeg mig tilbage i sædet, og var glad for at jeg var væk når fruen i huset skulle ind og opdage pletterne på lagnet.
Min visit hos mine forældre gik hurtigt. Jeg lovede at komme forbi næste dag, og skyndte mig så over til Vickie.
Vickie mødte mig i døren. Hun slog armene om mig, og pressede sig ind til mig mens hendes mund sultent mødte min. ”Vi skal sove i mit gamle værelse i nat,” smilede hun og lagde tryk på ”sove” Så tog hun mig i hånden og gelejdede mig ind i stuen hvor resten af hendes familie var samlet.
Jeg hader bare den slags, men det var nu hurtigt overstået med at give hånd og præsentere sig, og snart sad jeg hyggeligt bænket, med Vickie på mit skød og sludrede hyggeligt.
Døren til køkkenet gik op. ”åh, ja”, smilede Vickie, ”du har jo slet ikke fået hilst på vores kok. Det er så min moster...” hun slog ud med hånden mod døren og der stod ... Helle!
I et splitsekund faldt min verden samme, og jeg var sikker på at alle kunne se på os, hvad vi havde lavet. Men ingen lagde øjensynligt mærke til noget, og jeg nøjedes med at nikke, og sige pænt god dag, og Glædelig jul.
Efter lidt usikkerhed, gik snakken igen lystigt. Jeg kastede nu og da et blik over mod Helle, men hun lod som ingenting.
Efter middagen, gik vi ind til juletræet, og efter de sædvanlige sange begyndte man at dele gaver ud.
Helle forlod stuen, men kom tilbage nogle minutter senere og rakte mig en pakke. ”Ja, jeg fik jo at vide at Vickies kæreste ville komme på besøg, jeg håber at den passer.”
Jeg pakkede nysgerrigt op, og der lå den skjorte jeg havde lånt Helle i huset natten før. Pletterne var nu væk, og skjorten var nydeligt strøget og foldet.
 Jeg følte en dyb rødmen skylle op i mine kinder og så op i Helles smilende øjne. Så tog jeg mig sammen.. ”Ja, jeg har jo desværre ikke noget at give dig” smilede jeg tilbage, og så var det hendes tur til at rødme. ”jeg har vist allerede fået min julegave” sagde hun sagte.
Vickie vendte sig spørgende mod mig. Jeg skyndte mig at række ud efter min kaffekop og lod spørgsmålet svæve ubesvaret.

Hvad synes du om Merlins novelle, giv din mening tilkende HER
Flere noveller af samme
FORFATTER

Hvad har Lars gang i? Kører han virkelig med en kollega fra Esbjerg, eller stikker der noget andet under. Hvem har afsløret Mette, og får hun mon sex med Philipsen. Læs den spændende fortsættelse i næste kapitel.