Jul og erotik i dobbeltsengen
Julen 2008

Forfatter: Mr. De Bond©
21. december

En julefrokost

Min net-veninde Lisbeth har endeligt sagt ja til at se mig i virkeligheden.
Hun har inviteret mig til at besøge sig på ødegården i Sverige, godt nok lidt af en køretur, men hvad gør man ikke?
Jeg lærte oprindelige Lisbeth at kende over en chat som siden blev til snak på msn. Det lykkedes mig at lokke et billede af hende ud af hende!
Altså bare en pige, der godt nok kunne få mig til at vende hovedet på gaden ... og mere end en gang.
Det var ikke uden stolthed, at jeg kunne fortælle hende siden, at jeg havde fundet en stribe billeder af hende, taget på Ibiza af en engelsk fotograf. Hun havde dem end ikke selv..
Jo hun er en pige, der er værd at køre langt efter, ja selv om det bare så var for en frokost og et kys på kinden, men der var da godt nok lagt op til noget mere. Ikke mindst fordi jeg ved hvor hun står ... som slavinde... som pige med lyster til begge køn og så lige detaljen ... bondage og rød mås.

Sådan en 4 timers køretur giver da godt nok plads til mange tanker og fantasier undervejs.
Jeg må indrømme at jeg har sommerfugle i maven for alvor, da jeg drejer fra landevejen og ned af grusvejen mod selve ødegården. Der er sne på vejen, men hendes hjulspor kan stadig anes.
Mit hjerte står næsten stille, da jeg kører ind på gårdspladsen ... jo jeg er spændt og på sær vis ophidset ikke så meget seksuelt, men langt mere på det følelsesmæssige plan. Jeg ved ikke, hvad jeg venter mig af det her, måske en god oplevelse, måske noget mere, men jeg er indstillet på at nyde dette helt specielle øjeblik i mit liv.
Hvor mange gange i et liv har man ”bagt på en pige" over år og så endelige nået til at mødes for første gang.
Jeg har dårligt fået standset motoren før hun kommer flyvende ud af hoveddøren, hun er endnu dejligere end på billederne. Det varme glimt i hendes øjne! Bare smukt.
Jeg når dårlig ud af bilen, før hun omfavner mig, som om vi altid har kendt hinanden. Jeg kan slet ikke lade være med at holde hende tæt ind til mig og med den ene hånd nusse hendes nakke.
Jeg har fornemmelsen, som kun kan sammenlignes med det første kys, jeg fik fra en pige. – nu får jeg et, der bare bryder alle grænser. Alle de følelser der ligger i det, alle de løfter og al den hengivenhed, ikke bare fra hendes side, men så sandelig også fra min.
Ja vi kommer dårligt inden for hoveddøren, før vi igen er tæt på hinanden, meget tæt og krævende. Det er ikke mange ord, der har kunnet slippe ud af vores tæt sammen pressede munde. Og tunge leg er jo ikke ligefrem det, der får lyde ud, der ligner ord.
Jeg har aller mest lyst til at råbolle hende over spisebordet her og nu, men behersker mig ... men jeg kan ikke lave være med, at fortælle hende det. Hun stråler, og jeg smiler indvendig, glad, varm og tændt.
”Jeg synes du skal lave os lidt kaffe," jeg vil lige ned på jorden igen, denne dag og nat skal være noget for hende, selv om hun tænder på at blive brugt og få ordre. Det skal være lidt mere raffineret, og noget hun vil tænke tilbage på med glæde.
Hun har godt nok fyret godt op i huset, i ”lun” kontrast til vejret udenfor, det er begyndt at sne. Lyset fra vinduerne oplyser snefnuggene, der daler forbi.
Jeg har taget puddersukker, whisky og piskefløde med, så kaffen bliver til Irish coffee. Varm blød og med lidt krydderi. Sådan lidt som jeg selv har det inden i.
Vi snakker lidt om alt det, vi tidligere har talt om på msn, og så lidt mere tæt på os selv, som mennesker.
Hun er alt andet end en svag pige, snarere det modsatte, der bruger sexualiten som balancebom. Men en dejlig unge, er hun!
Jeg får en rundtur i huset. Det er udpræget feminint indrettet, bortset fra det der legerum med alt hvad hjertet begærer af narrestreger til SM. Og hele tiden har hun det der smil i øjnene, som jeg ikke kan stå for.
At have talt sammen over msn i år... og så nu ansigt til ansigt, ja følelsen indeni er, som vi altid har kendt og værdsat hinanden.
Kaffen er klar, og vi sætter os i sofaen.. sådan at vi har ”knæ-kontakt". Hun har det vist lige som jeg... vi kan ikke komme for tæt på hinanden. Vi er bare nødt til at røre ved hinanden. Jeg har en hånd på hendes ben lige over knæet.. ja den kan ikke lade være med at glide opad... Jo, jeg ophidset prøver at få lidt styr på mig selv, men varmen fra hendes lår og hendes hånd på min, gør det svært at koncentrere sig om andet, end at få lagt hende ned, at trænge ind i hende vildt og uhæmmet. Jeg må bare kysse og kramme hende!
Jeg kan mærke, at hun er mindst lige så tændt så, så et øjeblik efter nærmest flår vi tøjet af hinanden.
Hun ligger på sofaen med et ben over ryglænet og jeg mellem hendes ben. Der er ikke brug for forspil ... hun er drivende våd, og jeg har allerede den første dråbe på spidsen. Vi holder fast om hinanden, kan slet ikke tænke klart, nu skal den bare ind i varmen, hvor den hører hjemme, ja for sådan føles det.
Vi bruger hinanden helt uhæmmet... ja det gøre næsten ondt ind imellem når skambenene banker ind i hinanden, så hårdt går vi til den.
Da hun begynder at trække skeden sammen, rytmisk, som lige før orgasmen, ja da starter det helt op i nakken på mig, forplanter sig ned igennem rygraden på mig og ud i pikken... jeg kommer bare med et brag. Jeg er slet ikke i stand til andet end min egen orgasme.. men fornemmer, at hun føler det på samme måde, hun kommer også, knuger sig ind til mig og malker mig med benene låst om ryggen på mig.
Vi er i det øjeblik ikke andet end pik og kusse! Der er intet andet der eksisterer.
Vi vender uendelig langsomt tilbage til virkeligheden i den varme stue, der kun er oplyst af fyrfadslys og nogle enkelte juledekorationer med bloklys i. Stedet ånder af fred og varme, og et enkelt blik på hende, ja hun stråler.
Jeg henter mere kaffe og lave nok en gang Irish coffee. Vi sidder nøgne ved siden af hinanden, smånipper til kaffen og kan slet ikke holde hænderne fra hinanden, for slet ikke at tale om mundene.
Hun har stive brystvorter, og det der "kom og tag mig" blik i øjnene. Da min hånd glider fra brystvorterne ned over maven og ned til venusbjerget, skilles hendes ben for at give mig plads. Hun har også fundet vej til mine ædlere dele.. Vi kan bare ikke lade hinanden være. Alle de frække lege jeg har haft i tankerne, hele vejen til Vimmerby, - de må vist vente til lidt senere i aften.
Hun ender på maven over armlænet på sofaen, og jeg tager hende bagfra, samtidig med jeg har godt tag i hendes brystvorter. Vi har lidt mere tid til hinanden nu, vi knepper lidt mere velovervejet og lidt mere varmt, og med mere tanke for den anden. Hendes ene hånd er skiftevis legende med mine kugler og sin egen klit. Jeg kan ikke lade være med at tænke på hendes nydelse, og jeg kan fornemme, hun suger det hele til sig, ikke mindst på hendes bevægelser med numsen og hendes lyde.
Jeg er næsten i en anden verden af ren nydelse og bruger hendes brystvorter og hendes ryg til at styre den. Vi er vist begge der, hvor vi bare vil fastholde nydelsen i al evighed.
Der er dejlig varmt og sådan en silke slåbrok er bare lige sagen oven på alt det dejlige. Vi laver mad sammen og kan ikke holde fingrene helt for os selv... der skal nusses ... kysses ... drilles ... varmes op til senere. 

Efter middagen ender vi i ”hobby-værelset”.
Hun får besked på at tage sine manchetter på både håndled og ankler.
Hun smiler forventningsfuldt.
Jeg giver hende bind for øjnene ... drejer hende rundt nogen gange så hun ikke længere kan orientere sig i rummet, men helt må forlade sig på hvad jeg siger og gør. Jeg fører hende hen til der hvor der er en krog i loftet med tilhørende ”hejs”. Jeg samler hendes arme på ryggen og hægter hende på hejsen, strammer til indtil hun står med vandret overkrop. Så skal benene spredes og stangen sættes imellem så hun ikke kan flytte sig overhovedet. Hun er bare lækker, som hun står der, og jeg kan da mærke, at min lyst til hende er vækket for fuld styrke. Jeg tager et par billeder af hende som hun står der. Skal bare have det foreviget.
Jo der er alt hvad hjertet begærer af piske m.m. på den ene væg. Jeg finder en læder padle... svinger den et par gange i luften og kan se på hendes krop, at hun genkender lyden, hun stritter ekstra med måsen.
Jeg giver hende et par klask et på hver balde, og lader så hånden glide ned over hendes mås, kælende, og da jeg når længere ned, også drillende både ved det ene og det andet hul. Så skal der klaskes igen ... denne gang lidt hårdere og dobbelt antal.
Igen den drillende hånd, og hende der ikke kan lade være med at bevæge sig mod hånden, så godt hun nu kan for sin ellers fastlåste stilling.
Jeg har god tid... og jeg kan mærke, at hun nyder det, så jeg bruger et helt kvarter med padle og hænder… måsen farves stille og rolig rød, og jeg kan mærke, at den bliver varm... og hun bliver vådere og vådere i skeden.
Jeg har godt nok jern på, den dunker optimistisk sådan lidt op og ned.
Det er vist ved at være tid til at hun sutter mig, hun står jo lige til det.
Det er bare dejligt med en varm begærlig mund, og jeg kan mærke at det gør hende godt, når jeg nulrer brystvorterne hårdt. Et par håndfaste klask på balderne sender min pik helt ned i halsen på hende. Jeg skal vist til at passe på ikke at komme i utide.
Padlen bliver skiftet ud med den ni-halede pisk med bløde læderstrimler.
Jeg kan se, hvordan hendes lårmuskler spændes hver gang jeg rammer hende, dels på balden og dels på indersiden af låret. Det har sin virkning på hende, hun trækker vejret tungt nu, og skeden glinser af hendes safter. Min kælende hånd kan ikke lade være med at flytte lidt af væden fra skeden og op til numsehullet. Hun gir sig en smule når min finger trænger ind, og jeg kan mærke min egen lyst til at tage hende bagfra, som hun står der, stige. Men hun skal altså lige have følsomheden op omkring brysterne, sådan små tjat med den ni-halede nedefra, gør underværker. Når jeg kæler for vorterne, kommer der dejlige lyde fra hendes mund.
Det er vist tid til at gøre noget mere ved det, det siger min pik i hvert fald, men hun skal altså lige gøres klar. Jeg har et godt øje til de der brystklemmer, så de skal bare i, det er dem med lodder på.
Da de sidder, som de skal, trækker jeg lidt i dem for at være helt sikker på at de bliver der, og hun stønner. Så mangler vi bare buttpluggen, der lå en i en god størrelse sammen med glidecremen. Den skal da bare i.
Jeg kan mærke, at hun er vant til at få den sat ind, hun slapper pænt af, selv om jeg driller hendes klitoris, samtidig med at jeg føre pluggen ind.
Jeg kan ikke holde min pik væk fra hendes skede længere, den vil bare ind og helst med hele rygraden også.
Jo, jeg bliver hilst velkommen, nærmest suget ind, og hun trækker vejret ret så heftigt. Stille frem og tilbage ellers går det galt. Dette varme glatte pulserende hul... der er ikke noget bedre.
Jeg kan mærke, at jeg ikke har timer at gøre godt med, hun skal op og med, så jeg holder foden af butt-pluggen mod min mave så hun bliver dobbelt bollet. Efter lydene fra hendes mund, er det vis noget der kan bruges. Jeg har vist godt fat i hende... nåh ja, hun har vist også fat i mig.
Synd at noget så dejligt altid skal ende, jeg kommer, hun kommer med åh åh åh.
Hun bliver slap i knæene, og jeg må støtte hendes krop, for ikke at armene skal gå af led. Hun er vist helt færdig for nu. Selv trækker jeg vejret tungt, er svedig over hele kroppen, og kan mærke hvordan mit indre forsøger at falde til ro, medens jeg løsner hende fra hejs og stangen mellem anklerne.
Hun knuger sig ind til mig, kysser mig tak.
Hun ved ikke at jeg har en lille overraskelse til hende senere.

Badet har gjort os godt, og jeg kan slet ikke holde fingrene fra hende. Og hun gør alt andet end modstand!
Det er vist tid til overraskelsen.
Jeg giver hende en lille pakke... i den er der en guldring til at sætte i skamlæben, en kanyle, sprit, vat og gaze.
At se hende lukke den op, hun bliver helt tavs.. og så farer hun mig om halsen. Hun har længe villet have sådan en men har aldrig fået taget mod til sig.
Jeg fortæller hende at jeg skal da gerne sætte den i, i aften!
Jo det er vist nok den ”julefrokost" jeg kan se tilbage på med størst glæde.

Med venlig hilsen - en beboer - og rigtig glædelig jul i øvrigt, kære du.

Hvad synes du om Mr. De Bonds novelle, giv din mening tilkende HER
Flere noveller af samme
FORFATTER

--------------------

Mette gabte og klædte sig på efter at have onaneret til ovenstående novelle. Hun var nødt til at erkende over for sig selv at hun tændte på dominans, i hvert fald på papiret. Hun smilede da hun tænkte på hvordan hun havde tilbudt sin fisse til de tre unge mænd, eller da Peter dominerede hende i hendes egen stue. Hun mærkede atter safterne stige, men det var der ikke noget at gøre ved nu. Skulle julekortene nå frem i tide, måtte hun hente dem på kontoret nu, få dem skrevet og sendt.
Ingen alarm... nå der var nok rengøring, det var der ofte om søndagen. Mette gik ind til sin plads, fandt julekortene og satte sig til at skrive og pakke dem. Midt i det hele faldt hun i staver, sad og tænkte på sin oplevelse med de tre drenge. Hun mærkede sine brystvorter stivne. Hun åbnede sin skjortebluse, krængede brysterne ud, satte små papirklipsklemmer i. Åhhh det smertede på den fede måde og medførte en dunken i fissen. Hun krængede hastigt trusserne af under sin nederdel. Hun pingede til klemmerne så de vippede smertende i brysterne, og snart fandt hendes fingre helt af sig selv ned til hendes efterhånden rødglødende skridt.
- Hm Hmmmm.
Skrækslagen drejede Mette rundt på stolen og sad ansigt til ansigt med Philipsen. - Mmm det ser jo nydeligt ud.
Mette blev sig sine blottede bryster og skridt bevidst og rødmede langt ind i hårrødderne og forsøgte at skjule sin nøgenhed.
- Åh nej, lad være, det er så smukt. Philipsen havde en klump i halsen. Hans læber blev tørre og hans lem stivnede mere og mere mens han betragtede sin unge kollega. Hans hænder gik sine egne veje, og snart stod hans lem stift ud gennem gylpen.
- Slik mig, mens du leger videre. Han tog fat i hendes hestehale og skubbede hendes mund ned over sit dunkende jern.
Mettes panik afløstes af vild lidenskab. Hun lukkede læberne om det blodfyldte lem og lod sig styre af hånden i håret. Op ned, op ned.
- Kom nu, fingrene ned i fissen og leg, jeg vil høre dig komme. Philipsens pik dunkede faretruende i Mettes mund, han var tæt på udløsning.
Mette lod fingrene glide ud og ind af sin åbning. Pege- og langfinger klemte sammen om klitoris. Hurtigere og hårdere, ja.. ja... åh ja, hun følte det som ild i fissen. Og så kom de begge på en gang. Mette mærkede spermen på sin drøbel da Philipsens udløsning hamrede løs i hans lem. Samtidig trak hendes indre sig sammen til en skøn krampe med en pragtfuld afslappethed efterfølgende.
Philipsen kærtegnede Mettes klemmebesatte bryster. - Sådan havde jeg aldrig tænkt de kunne bruges. Han løsnede forsigtig klemmen fra Mettes brystvorte og nuldrede den ømt, siden tog han den anden. Endelig bøjede han sig ned, kyssede Mette på kinden og hviskede - tak -, rettede sit tøj og forlod kontoret.
Mette sad længe uden at bevæge sig, men tog sig endelig sammen til at nette sig.
Hun gik ud i kopirummet, løftede låget for at lægge et af julekortene på. Men hvad var det, der lå et stykke papir i forvejen. Mette ville lægge det over i bakken med glemte papirer, men ordet fisse, fangede hendes blik i det skrevne. Hastigt puttede hun papiret i sin taske og skyndte sig hjem.

Hvad stod der i brevet, er det Philipsen der har glemt det eller..
Læs med igen i morgen.