Jul og erotik i dobbeltsengen
Julen 2008

Forfatter: Banditten©
22. december

Der sidder to nisser i en sofa af plys

- I guder, jeg har slikket pik på økonomichefen, Lars jeg... jeg har blottet mig på den mest perverse måde overfor Philipsen og derefter slikket hans pik til han sprøjtede i munden på mig. Gud hvor er jeg flov.
- Hvor ville jeg gerne have set min kæreste sidde der med klemmer i brysterne i et åbent kontormiljø og slikket pik på en kollega, wow Mette, jeg er stolt af dig. Jeg håber du nød det. Men hvad så med det du fandt i printeren, hvad var det.
Mette forklarede at det ikke var i printeren men i kopimaskinen. - Det var en novelle, Lars, en hammer fræk novelle om et par, en renovationsplads og en veninde.
- Er det Philipsens værk?
- Det må det da være, svarede Mette, - han var jo den eneste som var der ud over mig.
- Ok Mette, om lidt kan du jo læse historien op for mig, men jeg har en opgave til dig. I eftermiddag går du ned i Erotikbixen, der står en kasse klar til dig. Du må ikke kigge i den, du sætter den i soveværelset lige indenfor døren, er det forstået?
- Jamen...
- Ikke noget jamen, det er betalt, du skal bare hente den, er det forstået.
- Ja, Lars, hviskede Mette.
- Godt, læs nu historien for mig.
Mette hentede brevet fra kopimaskine og begyndte at læse...

--------------------

Clockradioen startede og svagt hørte jeg en munter julesang med Gnags,

”Der sidder to nisser i en sofa af plys
med øjne fulde af julelys
Nu rækker han munden frem og gi´r hende et kys
De sidder og kysser... sshhh..."
 

Jeg lå der og tænkte, kysser og hvad sker der så mere, men det hører man jo ikke om i sangen, jeg kravler lidt ind under Helles dyne, nusser hendes balder, kører hånden ned over hendes frodige lår, hun spreder let benene, mens hun giver en let nydende stønnende lyd fra sig, så smutter hånden op og rører let ved missen, kan mærke den er blevet lidt langhåret, tænker lidt på at fissehår i munden er irriterende, den skal sgu studses så den er slikkeklar, men det må vente, jeg skiller skamlæberne og kan mærke og hun er morgenvåd, mine fingre nulrer læberne, og kælent nusser jeg kilderknoppen, 2-3 minutter efter klemmer Helle sine lår sammen, og en liderlig orgasmestønnen kommer fra hende, ”ikke mere nu” siger hun, står op, går i bad, laver kaffe til os, kommer ind i soveværelset og kysser mig farvel, og smutter på arbejde.

Jeg er blevet arbejdsløs, så lige nu agerer jeg hjemmegående ”Julemand”, men til gengæld givere det mig jo muligheden for at forberede en dejlig dag, der allerede fra morgenstunden af er begyndt at ose af sex.

Jeg starter mit sædvanlige morgenritual, med at sidde i stuen og drikke en enkelt kop morgenkaffe i badekåbe. Badekåben skiller på midten og mine store lange nosser hænger ned over sofakanten, jeg klør lidt på klokkerne og tænker, når jeg nu går i bad om lidt må både pik og nosser under barberkniven.

Mens jeg drikker det sidste kaffe i koppen, planlægger jeg lige hvad jeg skal i dag, og laver en lille huskeseddel.
 

·   ·        køre på containerpladsen
·        købe ind til risengrød
·        støvsuge
·        tørre støv af
·        hente brænde ind til brændeovnen

Nå – men jeg starter med at gå ud i badeværelset, finder min skægtrimmer og går ud i brusekabinen, kører nu trimmeren rundt om nosserne og slutter af med at fjerne hele hårmanken over pikken, nu er der kun ganske korte hår tilbage, nu smører jeg det hele godt ind i barberskum, snupper skraberen og går i gang med at barbere det hele.
Mens jeg nu står under bruseren nyder jeg min hårløse pik, masserer både den og nosseklokkerne, min pik bliver både stor og stiv, egentlig havde jeg lyst til at spille den af, men den går ikke, udløsning må gemmes til senere.
Jeg hopper i arbejdstøjet, og gør klar til dagens første opgave.
Min trailer er pakket med masser af haveaffald, den har stået der i over en måned, Helle har været efter mig mange gange, men jeg har bare ikke kunnet få taget mig sammen, for udenfor ligger sneen overalt, det er bidende koldt udenfor, og slet ikke et vejr man har lyst til.
I bagagerummet har jeg fyldt pap og flasker, og et stort gammelt skrammel af en 21” computerskærm der er kasseret.

Jeg kører over på den lokale containerplads, og jeg er stort set ikke andet end lige kørt ind på pladsen før jeg bliver passet op af storbarmet kvinde i rødt arbejdstøj og med en stor nissehue på, hun vrisser lidt af mig, og fortæller at jeg ikke mere må komme med sorte plasticsække, kun gennemsigtige, jeg var lige på vej til at hidse mig lidt op, og skulle til at sige sikke dog en julehumør du er i, men når ikke så langt, for så siger hun, lad gå for denne gang, jeg ser lige hvad du har i sækkene, mens du tømmer dem, men husk fremover kun gennemsigtige.
Jeg kan ikke nære mig, så jeg siger med let sarkasme i stemmen til hende – ganske som dine trusser ikke, mens jeg smiler til hende, for de er vel også gennemsigtige og ikke sorte.
Jeg holder i hjørnet af pladsen og tømmer poserne, og hun har kun ros tilovers for indholdet.
Jeg har osse en stor computerskærm jeg skal af med. Den skal vi have over i elektronikaffald, siger hun og peger over mod det modsatte hjørne.
Jeg smider mit papaffald og mine flasker af på vejen.
Jeg holder ud for elektronikaffald, og da hun ser kæmpeskærmen, spør' hun mig om jeg ikke lige selv kan komme ind i huset og løfte den over i et af affaldsburene, for den er for stor til at jeg kan klare den, siger hun.
Jeg er jo rigtigt i julehumør og siger, selvfølgelig kan jeg da det, når du nu er i ligeså godt julehumør, som jeg er.
Da jeg har fået skærmen op i affaldsburet, kikker hun på mig og siger frækt, her på pladsen går vi nissepiger kun med gennemsigtige juletrusser, ja ja godt med dig, det er jo nemt nok at sige, men det må du jo så bevise.
Kik forbi skurvognen, så byder vi på lidt julegløgg, griner hun.
Pigerne her på pladsen har julepyntet skurvognen, så der er rigtigt hyggeligt. Der stod en metalspand midt i en pyntet juleby, med et skilt på, ”For kun 20 Spir får du lidt julelir, gætter du trussen, må du osse se kussen”, stod der på skiltet, de har sgu humor de piger.
Nu nærmer den søde juletid sig jo, så jeg gætter på at de er røde, sagde jeg.
Ganske rigtigt søde, sagde hun, så trak hun ned i lynlåsen, og trak arbejdsbukserne ned. Der stod hun nu og viste sit frodige understel frem, hun havde den mest pikante frække g-streng på og den var ganske gennemsigtig, så man kunne se den sorte kantbarberede mis gennem trussen, jeg smed fluks og med det samme en flad 20'ver i dåsen, så skal jeg altså osse se kussen, sagde jeg, og hun var ikke sen til også at trække ned i trussen, "ja da gætter du trussen, må du se kussen”, sagde hun, men så får du heller ikke mere.
Jeg tog min mobilos frem og fik lov til at tage et billede af hendes kusse, noget bevismateriale må jeg jo have sagde jeg.
Både Bente og jeg har røde gennemsigtige på hele julemåneden, bare så du ved det. Jamen så må jeg jo hellere komme med endnu en sort sæk i morgen, grinede jeg.

På vejen hjem kørte jeg forbi supermarkedet for at handle til risengrød, for jeg havde jo tænkt mig at vi skulle have lidt let julemad i dag, og risengrød hører jo den kolde juletid til.
Jeg lyttede til julemusik på CD afspilleren, alt imens jeg styrtede rundt med støvsugeren, tørrede støv af, lavede risengrøden så den var klar Helle kom hjem. Brænde havde jeg også hentet ind, og tændt op i brændeovnen, så der var godt varmt i stuen.
Vi havde klippet og klistret, og julepyntet hele hjemmet, så vi havde det så jylehyggeligt. 

Da Helle endelig kom hjem fra arbejde, havde hun inviteret Linda med hjem. Vi hørte på arbejdet at søen er frosset så meget til at man kan løbe på skøjter dernede, så det har vi tænkt os, du kan jo tage med hvis du har lyst.
Nej, sagde jeg, men smut I to bare, når I kommer hjem varmer jeg risengrøden, og så kan vi julehygge alle tre.

Da pigerne kom hjem havde de rigtigt fået farve i kinderne, Helle gik ind for at skifte til lidt mere praktisk, Linda spurgte om ikke Helle havde noget hun kunne skifte til, for det tøj hun havde på var alt for varmt, sådan som jeg havde fyret i ovnen.
Pigerne kom småfnisende ind i stuen, de havde skiftet til nissepigetøj, jeg havde tændt stearinlys over hele huset, så pigerne sagde at nu skulle vi altså julehygge.
Jeg stillede fadet med julegrøden på bordet, og Linda sagde, hold da helt op hvor de nissemandslys dog er frække, de ligner stive tissemænd, vi grine alle sammen, det har vi da slet ikke tænkt på, men det var jo rigtigt, vi havde købt stearinlys der lignede nissemænd, og ganske rigtigt så lignede de også stive tissemænd.

Da vi havde spist og var godt mætte spurgte Linda om vi havde flere af de lys, for sådan et måtte hun have med hjem. Jo da, sagde jeg, gik over og hentede et i skuffen. Linda følte på nisselyset, det er jo næsten som en dildo, og lige den rigtige størrelse, sagde hun, mens hun sad og følte på lyset, man bli'r jo helt småliderlig af det, grinede hun.
Du skal da være velkommen til at prøve den af, sagde Helle, gider du ikke lige hente vores dyner og smide dem på gulvet foran ovnen, spurgte Helle mig.

Da jeg kom med dynerne, stod Linda med det ene ben oppe på stolen, og Helle sad med nisselyset og havde kørt det godt op i Lindas kusse, for satan, hvor så det frækt ud, Helle kørte lyset op og ned i Lindas kusse så den smaskede, Linda gurglede småliderlige lyde, hvor er det dog dejligt frækt, sagde hun.
De kravlede ned på dynerne, og der lå Linda med benene spredt ud til siderne, med lyset godt plantet i kussen, hvis det er din pik der har stået model, vil jeg osse godt prøve den, hvis jeg altså må for Helle, jeg trænger sådan til en rigtig pik, for det har jeg ikke fået længe.
Gruppejulehygge lyder rigtigt syndigt i mine øre, og jeg tænke på at pigerne sgu bliver overrasket, når de ser min nybarberede ynglekæp.

Pigerne sagde i kor, er du ude på at vi skal smide alt tøjet, sådan som du har fyret i ovnen. Jeg grinede og sagde ja da, jeg forventer et rigtigt stripshow, I må gerne beholde nissehuerne på, så føler I jer jo ikke helt nøgne – vel?
Til tonerne af Søren Banjomus, strippede de så for mig, først røg overdelen, vrikkende med hele understellet krøb de langsomt ud af nederdelene, alt mens de vrikkede i takt til musikken, smed de bh'en, frækt masserede de deres store bryster, kneb i vorterne så de kom til at stritte, og vorterne blev store, til sidst rullede de trusserne af, Linda viftede sine trusser rundt om næsen på mig, de duftede af våd, villig og liderlig kusse, så kastede de sig ud i en rigtig sjæler, hvor de krammede hinandens baller, mens de trykkede deres bryster mod hinanden, frække samlejebevægelser, hænderne ned mellem hinandens ben, og kusserne fik en krammetur, de stønnede begge to, det her er simpelt hen bare så frækt, sagde de i kor.
De lagde sig ned på dynerne, jeg fortalte dem om min oplevelse med pigerne nede på containerpladsen tidligere på dagen, det kan da ikke være rigtigt, sagde de, jo sagde jeg, det er den skinbarlige sandhed, og så viste jeg dem billedet jeg havde taget med mobilen.
Det skulle vi sgu lige prøve på kontoret, sagde Linda, det kunne godt nok sætte liv i de liderlige ”nissemænd”, der besøger os hverdag.
Ikke med jeres kusser, sagde jeg, de har alt for meget hår.
Jamen det må du jo så gøre noget ved sagde Helle.
Du kan jo meget passende, pynte lidt på Lindas kusse, den trænger mest kan jeg se, grinede Helle.
Det skulle ikke siges mere end en gang, jeg smutter lige ud efter skum og skraber, sagde jeg og så jeg hentede vandfad med varmt vand, barberskum, skraber og så havde jeg også taget min skægtrimmer med.
Da jeg kom tilbage til julestuen, lå Linda på ryggen, Helle sad og kørte kussen rundt, alt mens Linda slikkede lystigt på den. Det er sgu da til at få stiv pik af, sådan som I ligger der og hygger.
Jeg spredte Lindas ben så jeg kunne komme til. Ikke helt bar, sagde Linda smaskende.
Jeg skal nok efterlade en lille stribe på toppen, svarede jeg.
Og så fik kussemåtten med trimmeren sat på 8 mm, og så blev den trimmet helt tæt, lige med undtagelse at den lille stribe, smurte den så godt ind i skum, Helles kusse lignede et rigtigt lille snelandskab, og så kom skraberen i gang, Helle hjalp til med at holde i benene, Linda fik løftet numsen helt op, så jeg også kunne skrabe alle de små hår mellem balderne.
Så blev kussen vasket godt ren, pigerne byttede plads og så var det Helles tur, hun fik nøjagtig samme omgang.
Jeg sagde til dem at de nu skulle lægge sig på ryggen med let spredte ben, jeg lagde så et stykke nougat mellem skamlæberne på dem, og sagde til dem at deres kusser lignede marcipan med nougat, det så sgu bare så frækt ud, inden jeg spiser jer, skal jeg lige have et billede på mobilen, til pigerne nede på containerpladsen.
Hvem skal spises først, spurgte jeg. Mig sagde Linda, og så kan jeg spise Helle imens, for jeg kan også godt lide marcipan med nougat.
Ned mellem Lindas ben, slikkede jeg hendes skamlæber og det dejlige dejlige stykke nougat, hun gispede og gispede, hun kørte rundt med kussen som en hjulpisker, jeg slikkede og slikkede til hun til sidst hvinede, hylede og skreg, hele underkroppen rystede i en gigantisk orgasme.
Linda faldt fuldstændigt sammen, hmmm det var vel nok godt, den bedste julehygge jeg længe har haft, men nu vil jeg altså have rigtig pik, sagde hun.
Det skal du få, sagde jeg, men først skal I begge to lige blindfoldes, så nissehuen ned over øjnene, og så må I først kun bruge munden og I må ikke snakke sammen. Mens de trak nissehuen ned over øjnene, tog jeg mit tøj af, havde hentet 2 af nissestearinlysene, så piger nu må I sidde på knæ, sagde jeg, let lige lidt på numsen, og så placerede jeg lysene lige under kusserne, så kan I godt forsigtigt sætte jer ned, lysene gled let op i kusserne, som begge var smask hamrende drivvåde, jeg stillede mig ud for Helle som først fik lov at sutte på min pik, Linda brokkede sig, og sagde at det var hende først, bare rolig sagde jeg, Helle skal bare lige gøre ham klar, Helle kan det der med at tage den dybt, og da hun mærkede at jeg var nybarberet, fik jeg lige en OK finger, den er godkendt nu, sagde hun, og så flyttede jeg mig over til Linda, min frække Helle lettede på nissehuen, og mens jeg stak pikken ind i munden på Linda, kyssede Helle mig, og sagde det er vel nok en dejlig dag vi har i dag, der findes ikke noget bedre end julebolle.
Alt imens suttede og slikkede Linda min pik, op og ned at undersiden på pikken, så blev det mine nossers tur til den store suttetur, nu kunne Linda ikke tie stille mere, hun sagde med stor overraskelse i stemmen, sikken dog en dejlig stor pik du har, og så er den nybarberet fuldstændigt som vores kusser, sagde hun mens hun stille og roligt spillede den med hånden, min pik var som spændt til bristepunktet, nu skal der passes på sagde jeg for ellers oversprøjter jeg dig, det går ikke sagde Linda, for jeg skal ha først have din pik i kussen, og hvis du kan holde til det så tror jeg osse jeg må ha den i min nøgne stjerne.
Så må du lige sørge for at Helle for en orgasme magen til den du fik før, så skal jeg nok gennempule dig så du ikke kan sidde ned i morgen.
Jeg vil ha marcipan med nougat, sagde Linda frækt, så jeg fandt endnu et stykke nougat, som blev placeret mellem Helles indbydende marcipanskamlæber.
Linda krøb ned mellem Helles ben og nu fik Helle den helt store slikkeladetur, jeg satte mig på knæ bag ved Linda, masserede hendes stjerne og nulrede også kilderknoppen lidt, jeg havde fundet et almindeligt stearinlys som jeg nu pressede let mod Lindas stjerne, hun slap Helles kusse et øjeblik mens hun protesterede lidt, jeg skal ha pik ikke lys, pas du nu bare Helles kusse, så skal jeg nok gi dig pik i kussen, mens du får julelys i stjernen, og så satte jeg mit pikhoved mod hendes kusseåbning pressede let, og liderlige Linda skubbede røven bagud, så både pik og julelys gik i bund, ahhh sagde hun, og mens hun slikkede Helles, kørte jeg min pik ind og ud i mens Linda vildt og uhæmmet roterede underlivet i et tempo som jeg slet ikke kunne holde til, der gik ikke lang tid før jeg måtte kapitulere, nu kommer jeg råbte jeg, Lindas tungeslag havde bearbejdet Helles knop, så Helles krop stod op i en bue, og også hun hylede, jeg tømte mine nossers indhold i Lindas frådende kusse og så faldt vi sammen i en stor slap kødklump.
Jeg trak mig ud af Linda, rullede om på ryggen, og udbrød, hvor er i to piger dog dejlige.
Linda kikkede på Helle, nu fik du jo slet ikke rigtig pik. Gør ikke noget sagde Helle, det får jeg nok en anden gang. Så skal du sgu få skumsprøjtet, sagde Linda, og satte sig med kussen lige over Helles mund, så mine safter kunne løbe lige ned i munden på Helle. Kender du ikke smagen af jul, så kan du smage det nu, sagde Linda.
Nu fik du ikke pikken i stjernen, men i morgen er der atter en dag, sagde jeg til pigerne, og hvis I har lyst, så vil jeg love jer at jeg vil lave rigtig julemad til jer, hvad siger I til flæskesteg, og så jeg vil bage julekager til jer. Hvad siger I til det? Får vi julemad, og julebag, får vi så også julelys bagefter.
Ja, svarede jeg, både i øjnene og i stjernen.

Hvad synes du om Bandittens novelle, giv din mening tilkende HER
Flere noveller af samme
FORFATTER

Hvad er der i kassen som Mette skal hente og hvad skal det bruges til? Har Philipsen virkelig skrevet ovenstående historie.
Læs den spændende fortsættelse som nu hastigt nærmer sig en afslutning.

Dagens BONUSNOVELLE handler om den frække pige Freja, en novelleserie skrevet af Regn. Denne gang hedder historien, Morgen, biler og aflevering og handler om at Mosterens kæreste skal køre vores unge veninde på gymnasiet, men der kan ske mange frække ting i en bil på vej til et gymnasium. Læs den
HER