Jul og erotik hos Klitfogeden
Julen 2009

 

Forfatter: Katrine Benthagen©
2. december

Sex til gymnasiefesten

Resumé:
Sophie har søgt tilflugt hos Klitfoged Mads Hansen på den jyske vestkyst efter hun skrækslagen er stukket af fra et oprør fra Nørrebro. Søgt tilflugt er måske så meget sagt, men det er i hvert fald her hun opholder sig, da december starter. Mads mener at kunne opdrage hende med en gammeldags endefuld når hun trodser ham, og på den baggrund fik hun varmet bagen den anden aften, da hun havde vasket en rød vaskeklud med hans hvide undertøj, men han kunne da for pokker også bare vaske sit tøj selv. MÆND!

Kalenderlyset havde brændt sig godt ind i den anden december, da Sophie ryddede af bordet efter eftermiddagskaffen. Mads var forsvundet op på loftet og kom efter en tid ned med en stor støvet kasse, som han stillede i forstuen. Han kom ind i køkkenet, støvet, svedig og med et edderkoppespind i håret. Sophie måtte undertrykke et smil ved synet.
”Nu har jeg så tænkt, at du kunne gå og gøre det lidt pænt. Jeg har ikke haft pynten fremme de sidste år, jeg har jo bare gået her ene mand, men pynt du nu op som du har lyst.”
Mads smilede, reddede sin kaffekop fra opvasken og fyldte den fra termokanden. Sophie så arrigt efter ham, da han luntede ind på kontoret. Som om hun lignede en, der ville gå og pynte op med nisser. Noget så småborgerligt. Hun fnøs arrigt. Jul havde aldrig sagt hende noget, i hvert fald ikke efter at hun var blevet voksen og havde lært at foragte gaveræset og de tomme ord om fred på jord. Nej, i denne verden var det bare om selv at tage for sig, der var ingen, der belønnede en for at sidde stille og vente. Jul, hun fnøs igen. Julefrokoster, madorgier, druk, hor. Den tid på året, hvor mennesket viste sit sande jeg, hvor alle sked på alt og alle og så købte sig til tilgivelse, med en ekstra julegave.

Sophie gik skumlende i gang med opvasken. Hendes tanker gled tilbage til den første julefrokost på gymnasiet, Hun var lige fyldt 16 og skulle sammen med resten af første z holde julefrokost, hvorefter de skulle ind på gymnasiet og feste sammen med de andre. Sophies klasse havde valgt at holde en ganske traditionel julefrokost, med sild, øl og snaps. Sophie kunne hverken lide øl eller snaps, men hun havde da skålet i et par snapse for ikke at falde igennem, så hun var ikke ganske ædru, da de ankom til gymnasiet. Sophie havde altid holdt sig lidt for sig selv, så hun var hurtigt endt i et hjørne alene med en flaske hvidvin og en cola. Her væltede Martin så ganske bogstaveligt over hende en times tid senere. Martin var alt hvad en pige på 16 kunne drømme om, og skønt han kun var anden g’er, forsøgte selv enkelte af tredje g’s piger om de kunne score ham. Sophie havde siddet og set benovet på ham, så tæt havde hun aldrig før været på ham. Han havde siddet og svajet lidt og så kom det.
”Hej Sophie. Det er det, du hedder ikke sandt?”
Sophie nikkede ivrigt. Tænk, at han vidste, hvad hun hed. Hun rødmede forvirret. Her havde hun gået og drømt om en situation som denne og så anede hun ikke hvad hun skulle sige. Martin trak en musetrappe ned fra pynten på væggen bagved dem og lagde den om hendes hals, så den ene ende lå ned mellem hendes bryster. Han snakkede om vind, vejr og naturfagslæreren. Sophie nikkede bare og sagde ja de rigtige steder, mens Martins fingre begyndte at kravle opad musetrappen på den ende, der hang nedad hendes skulder. Sophie fniste lidt usikkert og Martin skænkede vin op i hendes glas og skålede med hende, uden at standse sin talestrøm, eller at stoppe fingrenes kravlen på musetrappen. Han skålede ivrigt med hende, mens hans arm efterhånden havde fået sig placeret, så den lå rundt om hendes hals og fingerspidserne hvilede mod den dybe udskæring i hendes stramme bluse. Sophie stivnede lidt, men slappede så af, da effekten af vinen begyndte at kunne mærkes. Martin opfattede dette, lænede sig frem og kyssede hende. Sophie undrede sig kort over at kys skulle være så våde, men lod ham kysse sig. Martin masede tungen ind i hendes mund og lod den køre rundt. Sophie fik en smule kvalme. Hun syntes den fyldte meget, men Martin syntes at nyde det. Hans hænder gled nu grådigt rundt på hendes bryster. Krammede dem og Sophie følte det som om, han æltede dem som en dej.
”Kom Sophie. Hent din jakke, så går vi ud og får lidt luft”
Martin lød stakåndet. Sophie hentede sin jakke og mødtes med Martin i indgangen til gymnasiet. Han tog hendes hånd og nærmest trak hende med ud bag gymnasiet. Mens de gik, undrede Sophie sig over sit held. Martin, som alle, inklusive hendes selv, var så vilde med, havde bemærket hende, vidste endda hvad hun hed, og nu ville han gå tur med hende. Sophie kunne tydeligt mærke, at hun havde fået alkohol, da de kom ud i kulden, så hun nu følte det som om hun svævede på en lille lyserød sky.

Lidt efter sad de nede ved pedellens skur og inden Sophie rigtig havde nået at opfatte noget, havde Martin løftet op i hendes bluse og skubbet hendes bryster ud af bh’en. Hans hænder krammede hendes bryster.
”Fuck, de er bare endnu mere lækre end jeg troede.”
Martin stønnede halvkvalt og begravede sit hoved mellem brysterne. Sophie syntes egentligt det gjorde lidt ondt, men hun kunne også mærke, at hendes krop begyndte at røre på sig. Det her var noget andet, end de gange hun havde kysset Simon hjemme fra vejen. Martins ene hånd gled ned i hendes bukser og Sophie trak maven ind for at give ham plads. Hans fingre gled hen over hendes skød, så pressede han en finger op i hende og kørte den lidt ind og ud. Hun gav sig lidt. Det var ubehageligt, men Martin smilede.
”Nå det kan du li? Bare vent. Jeg har meget mere til dig.”
Sophie ville ikke sige noget. Martin vidste jo, hvad han gjorde, så det var nok bare hende, der var forkert på den. Hurtigt åbnede hans hendes bukser og trak dem ned. Hun mærkede den kolde hårde bænk under sig. Martin lagde sig på knæ foran hende og spredte hendes ben, så spredte han hendes skamlæber vidt ud med sine fingre og slikkede hårdt på hendes klit. Sophie klynkede. Det gjorde ondt, og hun forsøgte at samle benene. Det føltes slet ikke, som hun havde forestillet sig, at det ville, når hun havde ligget under dynen og kælet for sig selv, men han måtte jo vide det. Han slap hendes skamlæber og Sophie forsøgte at slappe af og nyde det. Det hjalp lidt, at hun ikke længere følte det som om hun var ved at blive revet midt over. Hans tunge forvildede sig lidt op og hun klynkede overrasket af nydelse. Så gled den ned igen for så at forsvinde helt. Martin løftede hovedet og kyssede hende igen vådt. Hun mærkede noget stort og hårdt mod sine skamlæber og stivnede. Hun var jomfru, og hun havde ikke lige regnet med, at det var sådan den skulle forsvinde. Hun skubbede ham lidt væk.
”Bare rolig. Jeg har skam taget gummi på og du vil jo gerne.”
Han pressede på, kom lidt ind, stødte så til. Sophie bed sig i læben for ikke at skrige. Hvor gjorde det dog ondt. Han bevægede sig hurtigt ind og ud, og hendes sarte slimhinder gned mod det tørre gummi. Hun klynkede og han stønnede tilfreds.
”Sådan. Ja hvor du dog nyder det. Jeg vidste du ville være hot, så snart jeg så de bryster.”
Han bankede hårdere og hårdere op i hende, så kom der et stød, så hun troede hun skulle flække, og han brølede højt. Han trak sig ud, og hun samlede hurtigt benene. Det sved og dunkede i hendes underliv, men det var vel sådan det skulle være. Martin lukkede sine bukser.
”Du er et godt knald Sophie. Det må vi gøre om en anden gang, men vær sød ikke at sige noget om det, for jeg er bange for, min kæreste, Mie, ikke helt vil kunne forstå det.”
Sophie følte det som om han havde slået hende i ansigtet. Kæreste? Jamen, hvad så med hende?

Sophie knaldede en kaffekop over på afdrypningsbakken, ramte en gaffel så den fløj gennem køkkenet og skulede arrigt ud af vinduet.
”Jamen dog. Skal man ha' skjold og hjelm på for at færdes i køkkenet? Jeg troede kun det var brosten, du smed med?”
En lunt smilende Mads stod i døren til køkkenet. Sophie stirrede rasende på ham. Hun hadede mænd. De tænkte kun på en ting at få deres ulækre pik stukket op i enhver kvinde der kom forbi. Det handlede kun om deres behov og intet andet.
Mads smil falmede lidt og han gik hen og skænkede sig én ny kop kaffe, hvorefter han forsvandt ud af køkkenet igen. Sophie samlede gaflen op, dyppede den kort i opvaskevandet og smed den på bakken.

Hvor havde hun været dum, hun havde endda grædt stort set hele juleferien. Så havde hun taget sig sammen og var mødt op på gymnasiet efter nytår, men hun sørgede for at gå i store løse bluser, der dækkede hendes alt for store bryster. Hun holdt op med at komme til festerne og folk begyndte at kalde hende sær.
Sær? Bare fordi man ikke fulgte den hjernedøde flok. Theresa, Tessa som hun kaldte sig, havde dengang stadig gået i anden g. Sophie havde slået hende op i kødkataloget, da det udkom, fordi hun skilte sig så voldsomt ud. Hun havde piercinger over alt og gik i mærkeligt uformeligt tøj, som hun pralede af, at have fundet i genbrug. Sophie havde ellers ikke lagt meget mærke til hende det første halve år, men da hun trak sig fra festerne, og de evindelige snakke om, hvem der var lækker og hvem der ikke var, begyndte hun i stedet for at lægge mærke til dem, der som hun, holdt til i udkanten af flokken. En dag havde Tessa sat sig ved siden af hende, da hun skulle spise frokost. Sophie havde skævet til hende men ellers forholdt sig tavs og afventende. Hun anede ikke dengang, at den frokost skulle blive en af de vigtigste i hendes liv. Hun blev i løbet af den halve time første gang bevidst. Hendes øjne begyndte at åbnes og hun så for første gang, den virkelige verden.

Mads dukkede op i køkkenet og satte sin kaffekop på kanten af vasken, så gik han uden et ord til hende i gang med at forberede aftensmaden på denne "hyggelige" 2. december.

Det lader til det kan blive en meget anderledes december, end hvad man normalt får juledagene til at gå med.

Hvad synes du om kalenderhistorien?
Giv din mening tilkende
HER
Andre noveller af samme
FORFATTER
Besøg Katrine på facebook HER (du skal være logget på facebook før du klikker her)