Jul og erotik hos Klitfogeden
Julen 2009

 

Forfatter: Katrine Benthagen©
12. december

Julehygge og erotiske drømme

Resumé: Sophie er vokset op i et velhaverhjem med travle succesbevidste forældre. Blot overser de hvad Sophie bliver udsat af faderens vigtigste forretningsforbindelse til en julemiddag. Alt dette fortæller Sophie ikke til Klitfogeden Mads, men et mønster om en forsømt pige er begyndt at tegne sig. Læs dagens spændende fortsættelse.

Sophie lo så tårerne trillede ned ad hendes kinder. Mads stod og så på hende gennem en sky af mel, der svævede rundt i køkkenet. Han havde netop taget en stor pose mel ned fra øverste hylde i køkkenskabet, eller det vil sige forsøgt, for posen måtte have haft en brist og var revnet idet han trak den ud fra hylden, så han nu stod i en sky af mel med et yderst betuttet udtryk i ansigtet. Mads forsøgte befippet at børste melet af sig men opnåede kun at tvære det bedre ind i tøjet. Mads havde bestemt, at de selv skulle kaste sig ud i småkagebagningen og køkkenet duftede sødt af de småkager som allerede stod i ovnen, men Mads mente ikke det kunne blive jul uden hans oldemors pebernødder og havde derfor villet tage hul på en ny pose mel. Sophie lo og nu lo Mads lige så højt. Han forsøgte igen at børste sig af, men Sophie gik ud i bryggerset og hentede støvsugeren og satte hulkende af latter sofamundstykket på og begyndte at støvsuge Mads. Det var svært for dem begge at samle sig om projektet, men til sidst kunne Mads bøje sig forover og lade Sophie støvsuge hans hår. Mads vejede det sidste mel i posen af, mens Sophie støvsugede køkkengulvet og snart efter sad de smilende ved bordet og drak kaffe og trillede pebernødder. Sophies smil stivnede dog, da postbuddet dukkede op og som vanligt overbegloede hendes bryster, som kunne ses lidt for tydeligt i den tynde T-shirt. Til sin lettelse bemærkede Sophie, at Mads opdagede, hvordan hendes smil forsvandt og undlod at byde den noget forbavsede post på kaffe. Sophie sukkede lettet da postbilen kørte ud fra gårdspladsen. Mads sad og så på hende, mens han trillede pebernødderne vind og skæve.
”Hvorfor er du bange for Posten, Sophie?”
Hun stivnede.
”Jeg er ikke bange.”
Hun så kampberedt op på Mads.
”Jeg bryder mig bare ikke om, at mænd altid skal glo på mine bryster, men det er jo alt hvad de tænker på.”
Hun fnøs arrigt. Mads sad tavs og så på hende. Nu lod han end ikke længere som om, han koncentrerede sig om at trille pebernødder.
”Jøsses Sophie. Du er ikke sød ved os mænd.”
”Sød?! Jeg skal aldrig nogensinde være sød ved en mand. Ingen får nogensinde lov til at røre mig. ALDRIG!!”
Hun begyndte hvislende at fortælle Mads om den sidste julefest i hendes forældres hjem, da hun nåede til hvordan hun havde fået trykket pengesedler i hånden rejste Mads sig op, ligbleg i ansigtet. Han stod stille og så ud af vinduet ved vasken, så knaldede han sin store hånd hårdt ned i bordet, så Sophie, der ellers havde formået at bekæmpe ethvert tilløb til gråd, forskrækket for sammen og begyndte at græde. Mads vendte sig om ved lyden af hendes gråd.
”Undskyld Sophie, jeg ville ikke gøre dig bange.” Han stod og så lidt hjælpeløs ud mens han hævede og sænkede armene. Så tog han et skridt frem og lagde armene om hende. Sophie stivnede først, men gav så efter og lod gråden komme væltende, mens Mads blidt strøg hende over håret. Langsomt stilnede gråden af og hun sad stille og hikstede, mens hun nød trygheden i hans favn. Mads gjorde sig forsigtigt fri og rakte hende et stykke køkkenrulle, så hun kunne tørre øjnene og næsen.
”Hvad gjorde dine forældre ved ham?”
Sophie så undrende på Mads.
”Ikke noget. Jeg forsøgte at fortælle det til min mor, men hun sagde jeg skulle holde op med at skabe mig og være en stor pige. Det var ret vigtigt for min fars firma, at en handel gik igennem den jul, så det nyttede ikke at jeg var sart. Jeg.. jeg. Det er sikkert bare mig, den er gal med, men jeg kan ikke lide at blive rørt ved af mænd. Det gør ondt.”
Mads så måbende på hende og Sophie skyndte sig at fortælle om, at hun heller ikke havde kunnet lide, da Martin rørte hende. Mads rystede vantro på hovedet, hvilket fik Sophie til at forsvare, at hun var sær, men sådan var det. Hun kunne selv høre, hvordan ordene kom væltende ud af hendes mund hulter til bulter og blev derfor ikke særlig overrasket, da Mads knaldede næven i bordet.
”Ti Stille”
Sophie tav og stilheden lagde sig tungt over køkkenet. Mads sad og så ned i bordet, så rømmede han sig og begyndte roligt at tale.
”Sophie. Det der er sket for dig er ikke i orden. Sådan burde det aldrig være, og selvom den mand måske ikke gjorde noget decideret ulovligt, så burde dine forældre have taget affære, for det var meget forkert. Ingen bør nogensinde udsættes for den slags. Jeg anede det ikke Sophie, og jeg er meget ked af, at jeg har slået dig. Det er det sidste du har haft behov for. Jeg kan sagtens forstå, du ikke kan lide mænd, og jeg er ikke stolt over, hvad jeg har udsat dig for. Du skal aldrig være bange for mig, lille pige!”
Mads rejste sig, gik ud i bryggerset og lidt efter så Sophie ham trave ud mod klitterne. Æggeuret ringede og hun skyndte sig at tage en plade pebernødder ud af ovnen og sætte en ny plade ind. Hun var faktisk ikke bange for Mads. Jo han havde givet hende smæk og det gjorde ondt, men han havde aldrig misbrugt den magt, han havde over hende. Mads var reel. Hun satte sig og begyndte at trille en ny pladefuld pebernødder. Det var egentlig ret hyggeligt og hun var lidt ked af at Mads var gået. Hun håbede, at han ikke var så vred på hende, at han ville smide hende ud. Eller var det egentlig hende, han var vred på? Det virkede faktisk som om, han var vred på sig selv og hendes mor. Sophie så tankefuldt ud i luften. Mads var bestemt ikke som nogen anden mand hun havde mødt. Han indrømmede, at han havde begået en fejl, han kunne le af sig selv og da han havde lagt armene om hende, havde hun ikke været i tvivl om, at det var fordi han ville trøste hende. Han havde sagt, hun ikke skulle være bange for ham, men det var hun jo heller ikke. Hun stolede faktisk på Mads.
Der gik lang tid inden Mads kom tilbage, hun var ved at sætte den sidste plade pebernødder i ovnen, da han kom ind i køkkenet. Han hjalp hende med at rydde op og tørre bordene af og i fællesskab fik de fyldt kagedåserne op, men det var en tavs og indesluttet Mads og den hyggelige stemning, der tidligere havde været i køkkenet var som blæst. Sophie overvejede, hvordan hun skulle få den gode stemning tilbage. Hun havde nydt at gå og bage sammen med Mads, og hun kunne ikke huske hvornår hun sidst havde leet så meget, som da han stod der med mel over det hele. Hun smilede ved tanken. Mads stod og så på hende.
”Du smiler Sophie?”
Hun nikkede og fniste.·”Kom bare til at tænke på, hvor pæn du er med et kilo mel drysset ud over dig. Så ser du faktisk helt godt ud!!”
Mads stod og kiggede lidt på hende, så smilede han bredt, dyppede opvaskerbørsten i vand, og sprøjtede på hende.
”Jeg er sikker på lidt sæbeskum ville klæde dig bette Sophie.”
Hun skreg op og sprang til side men undgik alligevel ikke at blive sjasket til, da Mads hurtigt dyppede børsten igen og sendte en ny byge af sæbevand efter hende. På den måde lettede den trykkede stemning i køkkenet og skønt de som vanlig ikke sagde mange ord, var det alligevel en glad Sophie, der lagde sig under dynen den aften. Hun havde svært ved at falde i søvn og lå og tænkte på det mærkelige, at hun ikke var bange for Mads. Hun kunne faktisk godt li ham. Hun genkaldte sig fornemmelsen af hans arme omkring sig. Det havde føltes trygt og godt. Hans krop havde været varm indenunder skjorten, og han havde duftet af frisk luft, piberøg og pebernødder. Hendes tanker gled videre til det kys hun havde drømt han havde givet hende. Varmt og godt. Gad vide om det også ville gøre ondt at elske med Mads? Hans hænder kunne jo sagtens være blide og venlige. Hendes hånd gled henover hendes bryst, mon han ville gøre sådan? Blidt og forsigtigt som, Tessa havde gjort, kælede hun for sin krop, men det var ikke Tessa hun så for sig men Mads’ store hænder og krop. Hun lod to fingre glide ind i sig, forestillede sig Mads liggende bag hende med armene om hendes krop, mens hans lem gled ind og ud af hende. Hun forestillede sig, hvordan det ville føles at mærke hans læber kysse sig i nakken, hans bryst og mave mod hendes ryg. Duften af ham. Hun blev overrasket over at mærke, hvordan hendes krop reagerede på de billeder hun skabte i sit hoved. Hun var våd nu. Meget mere våd, end hun havde været de gange, hun havde måttet tage imod slag fra Mads hænder. Hendes fingre satte farten op og hun stønnede hans navn, da orgasmen skyllede gennem hendes krop. Hun åbnede øjnene og stirrede op i det mørke loft, med en flov smag i munden. Hvad gik der dog af hende? Hun ville ikke lade en mand røre sig på den måde, selv ikke Mads og i øvrigt havde han jo tydeligt vist, at han ikke var interesseret i hende på den måde. Hun for sammen da hun hørte en puslen ude på loftet. Det lød næsten som om nogen listede væk. Hun lå stille uden at trække vejret og lyttede med hele kroppen, men der kom ikke flere lyde og snart efter sov hun tungt.

Er der nisser på loftet eller kunne det mon være Mads der sneg sig rundt?
Læs den spændende fortsættelse.