Jul og erotik hos Klitfogeden
Julen 2009

 

Forfatter: Katrine Benthagen©
13. december

Liderlig tøjte

Resume:
Mads begynder lidt efter lidt at forstå at den pige han har boende i sit hjem, ikke bare er en opsætsig Nørrebropige, men en pige der har fået sår på sjælen, bl.a. på grund af oplevelser og svigt fra hjemmets side. Men stille og roligt tør Sophie op i hans hænder og i går kom pebernødderne da også på dåse. Læs den spændende fortsættelse i dag..

Tre lys blafrede i adventskransen på bordet. Mads og Sophie havde siddet længe over morgenkaffen, og i anledning af at det var tredje søndag i advent, havde de taget et dyk i kagedåserne og sad nu småfnisende og guffede småkager, mens de begge følte sig en smule uartige. Det var jo ikke ligefrem fornuftig morgenmad. De hjalp hinanden med at rydde væk efter morgenmaden, og skønt der ikke blev sagt mange ord, nød Sophie at gå rundt sammen med Mads. Det var en fantastisk flot morgen. Solen stod op i eksplosion af farver og for første gang i lang tid, var der ikke en antydning af regn eller tåge i luften.
”Hør Sophie. Du trænger da vidst til at komme med ud en tur. Smut du op og få noget varmt tøj på.”
Sophie havde ikke den store lyst til at forlade det varme køkken, hun gik faktisk yderst sjældent ud, men var tilfreds med at nyde udsigten fra vinduerne. Hun huskede alt for godt hvor kold og våd hun var blevet den sidste nat, hun havde sovet i klitterne, men på den anden side set, så ville Mads jo gerne have hende med, så hun løb opad trappen, trak hurtigt i et par ekstra sokker og den uldne sweater som Mads havde givet hende og snart efter travede de ned mod havet. Trine løb foran dem og logrede ivrigt, tydeligt tilfreds med at have dem begge med ude at gå tur. Sophie trak vejret dybt ned i lungerne. Luften var kold men klar, og selvom det var koldt, nød hun solens stråler i sit ansigt. På toppen af den sidste klit stod Mads stille og lod blikket glide ud over havet. Den store lyseblå flade, der strakte sig så langt øjet rakte. Sophie så op på ham og opdagede, at Mads smilede som om han så på en længe savnet ven. Trine spænede hen ad stranden og Sophie kunne mærke, hvordan blodet løb hurtigere i kroppen. Hun begyndte at gå nedad klinten, men satte så i løb og tumlede ned på stranden. Hun vendte sig om og så på Mads, der stadig stod oppe på toppen og hun vinkede op til ham, inden hun løb efter Trine ned mod strandkanten. Hun begyndte at gå langs vandet. Hun kunne godt mærke, at hun ikke var i verdens bedste form, så hun stillede sig op og så ud over havet, mens hun forsøgte at få pulsen lidt ned igen. Mads kom hen og stillede sig ved siden af hende, så bukkede han sig ned og samlede en sten op. Sophie så nysgerrigt på ham.
”Er det rav?”
Mads lo højt:
”Nej Sophie. Jeg vil tro det er en porfyr oppe fra Norge, men lige nu er det altså en smutsten.”
Sophie så nysgerrigt på den flade runde sten i Mads’ hånd. Den så sjov ud, nærmest som om den havde en virus, med de ens pletter. Mads trådte et skridt til side og sendte stenen udover havet. Den dansede henover dønningerne og Mads talte sagte, hvor mange gange den hoppede. Sophie så beundrende på ham. Lidt efter stod Mads med armene om Sophie og gav hende en lektion i kunsten at slå smut. Latteren lød henover stranden og Trine sprang ud i bølgerne for at apportere stenene.

Da de nogle timer senere sad ved frokosten, sad Mads og drillede Sophie med, at hun ikke kunne kende forskel på rav og en porfyr og mente det hang sammen med, at hun kun ville have metal i hovedet ikke pæne smykker. Sophie havde spruttet og bedyret, at hun godt kunne li rav og at hun i øvrigt ville have lavet et smykke, hvis hun en dag fandt noget. Mads havde drillende tilbudt hende et kursus, hjulpet hende med at rydde af bordet og var så kørt uden at tage Trine med. Sophie følte sig lidt underligt til mode og det gik op for hende, at hun havde håbet på, at Mads og hun skulle have lavet et eller andet sammen, evt. bare spist æbleskiver, denne eftermiddag. Hun rystede på hovedet af sig selv, gik ind på kontoret og fandt Tøjtens dagbog frem. Nu ville hun sidde og læse lidt, mens hun var alene hjemme.

Min kære Herre.
I går fandt jeg for alvor ud af, hvor stor din magt over mig er. Jeg sad på vej hjem i toget efter en lang konference i Ålborg. Jeg var langt væk i faglige problemstillinger, da min mobil bippede. Jeg havde valgt en stille kupé, så damen, der sad overfor mig, så surt på mig. Det var en sms fra dig: Gå ud på toilettet og tag dine trusser af! Det var for første gang for alvor tydeligt, hvordan jeg skiftede fra mit daglige jeg, til at være din tøjte. Det gav et stød i mit underliv og jeg så op for at se om toilettet var ledigt. Det var det. Ude på det, for engangs skyld ikke møgbeskidte togtoilet, satte jeg mig ned på wc’et, trak trusserne ned og sad sådan ganske kort inden jeg forsigtigt trak dem ud over mine sandaler og lagde dem ned i min håndtaske. Jeg forsøgte at ignorere, at der allerede var en tydelig våd plet midt i dem. Hvad var det dog, du kunne gøre ved mig, med blot en enkelt sms? Jeg skyndte mig tilbage på min plads, mens jeg forsøgte at ignorere det varme fornemmelse, der havde bredt sig i min krop. Jeg håbede inderligt, at jeg ikke rødmede for meget. Damen, der sad overfor mig, sov heldigvis, så jeg slap for hendes granskende blik. Jeg tog mobilen op af min taske, satte den på lydløs og lagde den på sædet ved siden af mig. Jeg sad og stirrede ud af vinduet uden evne til at koncentrere mig om mit arbejde. Jeg kunne mærke, hvordan blodet flød hurtigere i mine årer, mine bryster føltes tunge og hele min krop føltes varm og på samme tid afslappet og spændt. Mobilen vibrerede på sædet ved siden af mig, kort efter toget forlod en station. En ny sms. ”Vent til der er ledigt på toilettet og gå så der ud!”
Jeg undrede mig. Hvordan kunne du vide, at der var optaget nu? Det måtte være noget du gættede. Jeg forsøgte at slappe af, mens jeg holdt øje med det lille skilt på displayet over døren. Jeg lod mig synke ind i min krop og nød at være din tøjte. Togets bevægelser forplantede sig til min krop og holdt den vågen og varm. Jeg havde aldrig tidligere hæftet mig ved, hvordan toget fik mine bryster til at gynge, og vibrationerne forplantede sig til mit skød. Jeg kunne mærke, hvordan jeg blev mere og mere våd, og da lyset et kort øjeblik faldt, så jeg kunne spejle mig i ruden, kunne jeg se mine kinder gløde. Jo, på trods af at jeg var i arbejdstøjet, var det tydeligt, at det var tøjten, der havde taget over nu. Det var længe siden, vi havde haft mulighed for at mødes, måske var det derfor du havde så let spil. Toilettet blev ledigt og jeg rejste mig hurtigt op og gik ned gennem gangen. Det føltes som om de mænd, der sad i kupeen, så efter mig, men jeg tror nu mere, det var noget min fantasi overspillede, end det var virkelighed. Jeg åbnede døren ind til toilettet og skulle lige til at lukke den igen, med et ”Undskyld”, da jeg opdagede, at der allerede var en person derinde, da der blev grebet fat i min arm og jeg blev trukket ind. Jeg var bange, men det forsvandt som dug for solen, da jeg opdagede, at det var dig, der stod der. Det forklarede altså, hvordan du havde kunnet vide, at der var optaget på toilettet. Du låste døren bag os og vi stod tæt sammen på den trange plads. Din hånd gled ned imellem os og løftede op i min nederdel. Dine fingre gled ind mellem mine nøgne skamlæber, og jeg måtte presse læberne sammen for ikke at stønne højt af nydelse. Det var så dejligt og jeg kunne mærke, hvor meget jeg trængte til dig.
”Liderlige tøjte.”
Du hviskede ind i mit øre, mens dine fingre gled rundt på min klit. Jeg nikkede tavst, mens jeg bed mig i læben for ikke at stønne, så de folk, der nu stod og snakkede i mellemgangen, ville kunne høre mig, vi måtte nærme os en større station, for der stod mange mennesker og ventede på at skulle af, kunne jeg høre. Dine fingre dansede uanfægtede videre på min klit, mens toget sagtnede farten. Jeg kæmpede imod orgasmen, ikke sikker på at jeg ville kunne komme uden en lyd. Toget holdt stille, uden at passagererne stod ud. Det var altså Odense, hvor toget ville holde stille et par minutter for at blive koblet sammen med et andet. Minutter der for mig ville føles som timer, mens dine fingre blidt pirrede, tirrede og gjorde, hvad de kunne for at få mig til at komme. Igen din stemme i mit øre.
”Kom så tøjte!”
Jeg kom. Orgasmen rullede ind over mig så jeg måtte støtte mig til vasken, da mine ben gav efter under mig. Du så smilende på mig og vendte mig så om, så jeg stod med ryggen til dig, lænet indover vasken. Dine hænder gled rundt på mine blottede balder og jeg fangede dit blik i spejlet.
”Ja se på dig selv. Se på min liderlige tøjte og bed så pænt om, at jeg vil tage dig!”
Din stemme var hæs og jeg kunne både se og mærke, at du bestemt også nød denne situation. Stående på et togtoilet, midt på Odense Station, mens folk gik forbi ude i mellemgangen og andre stod lige på den anden side af den blændede rude, tiggede jeg dig om at tage mig og så mit blik udvide sig da du langsomt og nydende trængte op i mig. Jeg pressede læberne sammen for ikke at jamre og du tog mig langsomt og grundigt. Dine hænder gled om foran og ind under min bluse. Du skubbede mine bryster ud af bh’en og krammede dem mens du langsomt satte farten op. Jeg kom igen og igen, til du trak dig ud, vendte mig rundt og pressede mig ned at sidde på wc’et. Du stak din stenhårde pik ind i min mund, pressede mig med et fast tag i min nakke nedover pikken og kom dybt inde i min mund. Jeg sank og slikkede dig blidt ren, mens du blidt kærtegnede min nakke. Vi fulgtes ad tilbage til min plads, mens vi begge nød tanken om, hvad der var foregået i al hemmelighed.

Sophie så på klokken og lukkede tankefuldt bogen. Hun forstod ikke helt kvindes reaktioner, men det var jo tydeligt, at hun nød det.
Sophie rejste sig og satte bogen på plads i reolen, inden hun gik ud for at sørge for, at der var kaffe, når Mads engang vendte hjem. Hun tændte lysene i adventskransen og fandt kagekasserne frem, mens hun gik rundt og nynnede med på en af radioens julemelodier.

Hvordan hænger det sammen inde i Sophies hoved at hun bliver opstemt, ja måske endda mere påvirket af det hun læser, når hun hader sex? Mon Klitfogeden Mads kan dreje hendes syn ind på at sex kan være dejligt og lækkert? Læs med i næste afsnit.

Hvad synes du om kalenderhistorien?
Giv din mening tilkende
HER
Andre noveller af samme
FORFATTER
Besøg Katrine på facebook HER (du skal være logget på facebook før du klikker her)