Jul og erotik hos Klitfogeden
Julen 2009

 

Forfatter: Katrine Benthagen©
14. december

Til ære for lastbilchaufføren

Resume:
Sophie der hader jul, bliver mere og mere opslugt af ”Tøjtens dagbog” hvilket i sig selv er selvmodsigende da Sophie hader sex, og ja hader jul også, selv om hun hygger med kalenderlys, adventskrans og julebag. Kan man nu forstå det? Læs den spændende fortsættelse her…

Sophie var i gang med at tørre støv af inde i stuen. Det var utroligt som støvet samlede sig på fjernsynet. Hun havde opdaget det, da hun efter morgenmaden var gået gennem stuen, for at lægge noget af Mads’ tøj på plads efter hun havde vasket det og lagt det sammen. Nu tørrede hun så støv af i stuen, men i tankerne var hun langt væk. Jo mere hun læste i tøjtens dagbog jo mere forundret blev hun. Det var forkert, at en kvinde på den måde underkastede sig en mand, men tøjten virkede jo hverken underkuet eller dum, tvært imod. Sophie måtte også indrømme for sig selv, at læsningen tændte hende. Hun kunne ikke forestille sig, at lade en mand røre sig og bestemme på den måde, men billederne på hendes nethinde forstyrrede hendes drømme om natten, og hun var våd når hun havde læst. Hun forstod ikke hvorfor. Hun burde jo afsky den slags, men det var, som når Mads havde haft hende over knæet. Hun blev tændt, selvom hun ikke ville det. Nej hun forstod det ikke, men så længe hun var det eneste, der vidste det, gik det jo nok også. Hun lagde støvekluden fra sig og så på klokken. Der var fin tid til Mads ville være hjemme, og hvis hun læste mere, ville hun måske finde ud af hvad det var ved de historier, der tændte hende. Hun gik roligt ind på kontoret fandt dagbogen og satte sig til at læse.

Min kære Herre.
Hvad er det dog du får mig til? Hvor langt vil du kunne få din tøjte til at gå, hvis du ønskede det? Så villigt lægger jeg mig i dine hænder, at det først er bagefter jeg rødmer for alvor. Mit ønske bliver at behage dig at opfylde dine mindste vink. Jeg stoler på dig Herre. Jeg stoler på, at du passer på mig og sørger for at gribe mig trygt og sikkert igen. Det er nok derfor jeg så villigt føjer dig, for villig er jeg i dine hænder. Var det i starten måske mest af nysgerrighed, ja så er det nu uden lyst til andet end at være din villige tøjte. Mit sind har du bøjet i retninger jeg ikke anede det kunne bøjes, min krop har du fået til med glæde at yde, hvad du ønskede af den. Jeg er blevet din tøjte af sind og krop.
Vi mødtes på en lille café et stykke fra dit hjem. Jeg undrede mig lidt, for vi plejer ikke at mødes offentligt, men på den anden side, så ville det da være rart bare at sidde og snakke lidt over en kop kaffe. Jeg sætter skam pris på dit selskab. Det var faktisk en af de ting, der gjorde, at jeg valgte dig. Du interesserer dig ikke kun for min krop men hele mig. Det nyder jeg, for selvom jeg i begyndelsen havde set vor forbindelse, som værende ren sex, så har jeg lært at sætte pris på dit selskab også. Set i bakspejlet har du gjort en stor indsats for at lære mig at kende, og så brugt din viden til at få mig til at yde, det du ønskede.
Men tilbage til caféen. Vi sad og hyggesnakkede om løst og fast over en kop kaffe, da du pludselig og uden at sænke stemmen specielt, spurgte om jeg havde trusser på. Jeg husker, hvordan jeg nærmest hviskede et ja. Jeg havde jo ikke regnet med, at det var det, du ville. Du sad tavs lidt, og jeg så mig diskret rundt i caféen, for at se om nogen havde hørt dit spørgsmål, men dels sad vi lidt for os selv i et hjørne, dels var der en større flok mødre med små børn, som larmede, så det så ikke ud som om nogen havde opdaget noget. Du så forskende på mig og så kom det.
”Giv mig dem!”
Du rakte hånden frem, og jeg gjorde mine til at rejse mig og gå ud på toilettet for at tage dem af.
”Nej. Tag dem af her!”
Jeg så rystet på dig. Det kunne du da ikke mene? Et lille drillende smil lurede i dine øjne. Jo du mente det. Jeg sad og så rundt i caféen, alle så ud til at have travlt med deres eget, og jeg lod hænderne glide ned under dugen. Jeg knappede min nederdel op og lod hænderne glide ind under den, alt imens dit smil blev bredere og bredere. Du nød min kamp mod blufærdigheden. Jeg trak forsigtigt trusserne ned foran og stoppede så, for hvordan skulle jeg få dem helt af? Jeg lænede mig frem i stolen og trak dem så langt ned som muligt bagpå. Det er svært at gøre diskret, men forsøgte at få det til at se ud som om jeg bare strakte mig. Med et opmærksomt blik på de andre gæster, lænede jeg mig så tilbage og trak dem endnu længere ned foran. Nu begyndte det sværeste af det hele. Jeg skulle jo have dem lirket helt ned, og jeg måtte gøre det så diskret som muligt. Jeg kunne jo ikke bare rejse mig. Så langsomt og med megen møje fik jeg lettet bagdelen en smule og trusserne trukket ned i små etaper. Jeg var glad for at min nederdel var lang og vid, for det gav mig én del plads til projektet, men nu hang trusserne på mine knæ og jeg måtte finde en måde at få dem af mine ben, og det skulle være diskret. Heldigvis valgte en af ungerne netop da at hælde sin mors café latte udover gulvet og en af de andre mødres taske, så jeg benyttede mig af forvirringen og lod hurtigt trusserne dale ned på gulvet, trådte ud af dem og bukkede mig ned og samlede dem op. Jeg lagde dem diskret sammenknyttede inde i min hånd, i din udstrakte hånd og drak så med rystende hænder en stor tår af min kaffe, inden jeg igen knappede min nederdel og håbede på at den ikke sad for mærkeligt efter mine manøvrer. Du smilede tilfreds og stoppede mine trusser i din lomme.
”Det var du længe om. En anden gang, sørger du for at gøre den slags meget hurtigere.”
Du så strengt på mig og drak din kaffe ud. Vi fulgtes ud til din bil, hvilket undrede mig, jeg havde troet, vi ville gå op i din lejlighed, men nej. Du åbnede bildøren for mig, og jeg satte mig ind. Det er sjovt, men den slags galanteri irriterer mig faktisk. Det er, som om det hører en anden tid til. En tid med ganske andre kønsroller, som jeg ikke uden videre kan acceptere. Du satte dig ind, og vi kørte, men du havde stort set kun fået bilen i gang, før jeg fik besked på at sprede benene og trække op i nederdelen. Med tanke på din reaktion tidligere, skyndte jeg mig at adlyde, men det var svært, da både cyklister og andre bilister ville kunne se ind i bilen. Jeg følte mig meget udsat og måtte kæmpe for ikke at samle benene. Kort efter drejede du ud på motorvejen, og din hånd slap nu gearstangen og lagde sig på mit inderlår. Dine fingre gled besiddende op ad låret til det ramte mit skød.
”Spred så de ben!”
Du lød irriteret, da jeg instinktivt havde samlet benene en smule, da vi kørte lige ved siden af en lastbil, hvis chauffør havde et alt for godt udsyn til mit skød.
”Knap din skjorte op!”
Jeg knappede roligt de første to knapper op så min kavalergang kunne ses.
”Alle knapperne!”
Din hånd landede med et klask på mit inderlår og jeg knappede hurtigt resten af knapperne op. Jeg gøs ved tanken om at sidde halvnøgen midt på motorvejen. Dine fingre kælede blidt for mit drivvåde skød, som ikke havde de samme blufærdige tanker som resten af mig. Så lagde du igen hånden på gearstangen og drejede af ved en rasteplads. Du kørte hen i den fjerneste ende af den øde plads og standsede så bilen og løsnede både din og min sikkerhedssele. Du åbnede dine bukser og fandt din pik frem, før du rakte frem og vippede mine bryster ud af bh’en. Du sad smilende og nød synet, mens din hånd kælede langsomt for dit nu meget stive lem. Min opmærksomhed var splittet mellem synet af din hånd og at holde øje med om nogen ville komme ind på rastepladsen. Du satte målbevidst farten op, og jeg opdagede, at jeg følte mig misundelig. Jeg ville ønske det var min hånd eller mund, der kælede for dig, men nej. Din vejrtækning blev hurtigere og din frie hånd rakte ud og greb fat i min nakke. Jeg smilede lettet, så måtte jeg i det mindste få lov til at smage. Men nej. Du trak mig over, så mine bryster hang inden for skudlinjen, og så kom du. Jeg nød at mærke de lange varme sprøjt på min halvkolde hud. Jeg mærkede din sæd løbe nedad mine bryster, og endelig fik jeg lov til at tage dig i munden, men kun for at gøre dig ren med min tunge. Alt for hurtigt skubbede du mig væk og gav mig besked om at bringe mit tøj i orden. Jeg må have set skuffet ud, for du forklarede mig kynisk, at jeg ikke altid skulle forvente at nyde. Det var din lyst det drejede sig om ikke min evindelige liderlighed. Jeg fik puffet mine fedtede bryster ind i bh’en igen og knappede skuffet skjorten. En lastbil kørte ind på rastepladsen og parkerede ved siden af os, og jeg smilede lettet ved tanken om, at den ikke var kommet bare tre minutter før og trak ned i min nederdel. Du sad og så på mig med et lille djævelsk smil om munden.
”Vil min tøjte meget gerne have lov til at komme?”
Jeg var naiv og takkede ja.
”Så træk op i nederdelen, spred dine ben og kæl for dig. Nu!”
Jeg gispede og kiggede op på lastbilen, der holdt ved siden af os. Jeg kunne tydeligt se chaufføren sidde og hælde kaffe op. Han ville altså også kunne se mig. Du rakte ud og slog solskærmen over i sideruden så mit ansigt var dækket oppe fra lastbilen, mit nu blottede skød, var dog tydeligt, hvis han så ned.
”Kom så i gang!”
Jeg begyndte genert at kæle for mit drivvåde skød, men det gik for stille for sig for dig.
”Knep dig selv med fingrene og nyd det!”
 Jeg adlød og mærkede hvordan liderligheden overtog. Jeg nød det meget endda. Din hånd klaskede mit inderlår.
”Dybere. Medmindre du vil have jeg skal bede chaufføren om at komme og kneppe min liderlige tøjte.”
Jeg gøs og adlød. Jeg mærkede orgasmen nærme sig med stormskridt.
”Kom så tøjte!”
Jeg adlød og kom.
Du lagde armen om mig og gav mig et blidt kram, mens du roste mig for min lydighed. I det samme kørte lastbilen, og jeg nåede lige at se chaufføren vinke muntert, inden jeg gemte ansigtet ved din skulder.

Sophie lukkede bogen i og satte den på plads. Hun havde fået besvaret nogle spørgsmål, men det føltes som om, hun bare blev mere og mere forvirret jo mere hun læste. Hvordan kunne kvinden, tøjten, dog finde sig i at blive behandlet sådan?
Sophie gik ind i den nyligt rengjorte stue. Det var nu lidt synd for den juleglade Mads, at hun ikke fik hængt noget julepynt op. Hun hentede kassen med pynt i køkkenet og begyndte så at hænge kravlenisser op i stuen. Efter ganske kort tid kom Mads hjem og gik smilende i gang med at hjælpe hende, med at sætte nogle stykker op øverst på reolen.

Der er virkelig rav i den i Sophies sind. Men er hun for Mads bare en logerende, er Mads en ”kold fætter” ja det må vi se at finde ud af. Læs med i næste afsnit.

Hvad synes du om kalenderhistorien?
Giv din mening tilkende
HER
Andre noveller af samme
FORFATTER
Andre julenoveller - klik HER